PCMan Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Πιστεύω να διορθωθεί με μία αναβάθμιση το θέμα της έκθεσης. Λειτούργησε κανείς το σύστημα με το nokia tune και τις ομάδες για να χτυπάει η συσκευή? Σε μένα το έχω μια βδομάδα και λειτουργεί άψογα. Δεν το έχω αναβαθμίσει μιας και η αναβάθμιση δεν διορθώνει σχεδόν τίποτα πάρα μόνο σε συσκευές εξωτερικού orange και τέτοια (δεν είχα πρόβλημα με το ράδιο). Εκανα αναβαθμιση αλλα δεν διορθώθηκε. To προβλημα ειναι στην καρτα μνημης... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 kingstone mipws exeis ki esi??? epeidi exoun pei diafora 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 kingston εχω αλλα αυτο δεν παιζει κανενα ρολο. Μια χαρα δουλευει η καρτα. Στο >3230< ειχα καποια προβληματα αλλα δεν ηταν της καρτας, ηταν του τηλεφωνου, εκανα φορματ (στο τηλεφωνο)και εφτιαξε... Αλλου ειναι το προβλημα, θα το παρακολουθησω μερικες μερες και θα σας πω αποτελεσματα... Μια λυση για την εκθεση ειναι να κανετε μια μορφοποιηση την καρτα. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Ρε φίλε διαβάζω τα post σου και στεναχωριέμαι! :( :cry: Μήπως η κάρτα μνήμης που χρησιμοποιείς σου μεγαλώνει το πρόβλημα?Κοίτα λίγο τα προγράμματα που έχεις εγκαταστήσει και στην ανάγκη διέγραψέ τα όλα μέχρι να βγεί η "ultimate" αναβάθμιση! ;) :!: ΒΤW γι'αυτό λέω μερικοί να μην είναι απόλυτοι... :!: σημερα το πηρα μετα την αναβάθμιση..... μεχρι στιγμης το κινητο χτυπαει κανονικότατα..... δεν εχω χασει ουτε μια κληση.... αλλα θελω να το δω πως θα παει στην πορεία.... ΟΜΩΣ......το ραδιο ενω διορθώθηκε αισθητα και παλι κανει κατι μικρες διακοπες(κατι μικρα κρατς) που με το anti-mosquito δεν τις κανει..... :confused: θα το δω και αυτο στην πορεία..... παντως με κανενα αλλο νοκια μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε τετοια προβλήματα... και το κακο ειναι οτι το νοκια70 μου αρεσει πιο πολυ απο ολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 χμμμμ τωρα που το ειδα η τελευταια αναβαθμιση παιδια που διορθωνει το ραδιο ειναι η V 2.0539.1.2???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 μηπως μπορει καποιος να μου πει πως θα σβησω καποια προγραμματα που εχω στην καρτα μνημης; κατι ακομα που θελω να ρωτησω ειναι πως μπορει καποιος να ξερει απο τις ονομασιες των διαφορων προγραμματων τι κανει το καθενα απο αυτα; υπαρχει καποιο link που τα εξηγει; ισως να σας φαινονται απλα τα ερωτηματα μου αλλα δυστυχως δεν εχω και ιδιαιτερες γνωσεις επι του θεματος και θελω να αποκτησω...ευχαριστω! Πας Εργαλεία/Διαχείρηση εφαρμογών και τα σβήνεις. Για το δεύτερο σου ερώτημα δεν είμαι σίγουρος.Νομίζω mysymbian.com 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Ναι, διορθωνει και τις μικρογραφιες στις επαφες Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 χμμμμ τωρα που το ειδα η τελευταια αναβαθμιση παιδια που διορθωνει το ραδιο ειναι η V 2.0539.1.2???? Yes, sir! :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Yes, sir! :) :confused: :confused: :confused: KAΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 5 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ..... V 2.0536.0.2 :w00t: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 meta tin anavathmisi moy halase to koydousima sto fs caller tora me pernoune kai den akou....me to fs caller energopoimeno!!Ehoume kamia lysei (ektos apo to na sviso to fs caller)mallon format etsi? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 meta tin anavathmisi moy halase to koydousima sto fs caller tora me pernoune kai den akou....me to fs caller energopoimeno!!Ehoume kamia lysei (ektos apo to na sviso to fs caller)mallon format etsi?Γιατι δε δοκιμάζεις το SmartCom που κάνει την ίδια δουλειά; 1 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barberakos Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 geia sas paidia eimai kainourgios edw,kai sas diabasa olous.loipon na sas pw twn pono mou kai 8a katalabete.apo thessaloniki paraggeleia to telio auto kinhto porta porta apo to katasthma oteshop ston burwna karaolh & dhmhtriou 22(athens).ηρθε πριν 6 μερες στο σπιτι και μετα τα σχετικα (φορτιση),ειπα να το ανοιξω.και............ναι ειχε προβλημα στην οθονη.Το πηγα στην nokia edw και μου το πηραν στα κεντρικα τους γιατι δεν μπορουσαν να το κανουν εκει.Τελικα ακομη περιμενωωωωω.Μου ειπαν 1 με 3 εβδομαδες θα κανει.(Μονο το χαιδεψα παιδια για λιγες ωρες).Ουφ ποτε θα το παρω στα χερια μου..... *Θελω σχολια...... 1 Παράθεση barberrrrrr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Mια λυση για την εκθεση ειναι να κανετε μια μορφοποιηση την καρτα. ti ennoeis diladi??? poli spastikh h ekthesi ola xima einai mesa.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 :confused: :confused: :confused: KAΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 5 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ..... V 2.0536.0.2 :w00t: :w00t: file mou afti i version ine i palia iparxi pio neoteri.ego simera 8a pao na tin kano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 :confused: :confused: :confused: KAΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 5 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ..... V 2.0536.0.2 :w00t: :w00t: είσαι σίγουρος; αυτή πρέπει να είχες πριν...! σε ποιό Νοκια πήγες; 5 ώρες;! εγώ πήγα στη βερανζέρου χθες και σε μισή ωρα το πήρα με την 2,039,1,2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 είσαι σίγουρος; αυτή πρέπει να είχες πριν...! σε ποιό Νοκια πήγες; 5 ώρες;! εγώ πήγα στη βερανζέρου χθες και σε μισή ωρα το πήρα με την 2,039,1,2 Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν παραπάνω από μια καινούριες αναβαθμίσεις?? Εμένα μου είπαν για τρείς. Και τις έβλεπα να τις κατεβάζει κι' όλας.:confused: :confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Πάλι χάνω κλήσεις! Δεν ξέρω αν φταίει το Full Screen Caller, αλλά μετά την αναβάθμιση στην 2,0539,1,2 φόρτωσα πίσω το backup από την κάρτα μνήμης και ήδη χθες μια φορά έκανε την "κουφή" κλήση.. και πριν λίγο 2η φορά! Του έκανα πάλι φορμάτ και δεν βάζω ξανά το FSC για να εντοπίσω μήπως οφείλεται εκεί το πρόβλημα! Πλήρες ξενέρωμα! :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο... το τηλέφωνό μου μια βδομάδα τώρα που το έχω (v 2.536.0.2 12-09-05 RM084) λειτουργεί σχεδόν άψογα, με μόνο 2 επανεκκινήσεις... το αναφέρω επειδή με το 3230 αυτό το πρόβλημα, το είχα σχεδόν καθημερινά... Τι με συμβουλεύετε να κάνω;;; να κάνω αναβάθμιση ή να περιμένω καινιούργια έκδοση;;; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο... το τηλέφωνό μου μια βδομάδα τώρα που το έχω (v 2.536.0.2 12-09-05 RM084) λειτουργεί σχεδόν άψογα, με μόνο 2 επανεκκινήσεις... το αναφέρω επειδή με το 3230 αυτό το πρόβλημα, το είχα σχεδόν καθημερινά... Τι με συμβουλεύετε να κάνω;;; να κάνω αναβάθμιση ή να περιμένω καινιούργια έκδοση;;; Βασικά, πέρα από τα γνωστά προβλήματα δεν έχω ακούσει ή διαβάσει για επανεκκινήσεις.. Αν σκεφτείς ότι μόλις πριν λίγες μέρες βγήκε αναβάθμιση τότε βάσει πιθανοτήτων θα αργήσει η επόμενη, οπότε είναι δικό σου θέμα αν αντέχεις... :O Βέβαια, πάντα υπάρχει η λύση του format αν βαριέσαι να τρέχεις σε Nokia, που μπορεί να στο φτιάξει αν φταίει κάποια εφαρμογή.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Μάλλον δεν το έθεσα σωστά... μήπως αν κάνω την αναβάθμιση, μου αρχίσει και μένα τα γνωστά προβλήματα π.χ. ραδιοφώνου, κλήσεων κλπ που μέχρι τώρα δεν τα έχω;;; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Μάλλον δεν το έθεσα σωστά... μήπως αν κάνω την αναβάθμιση, μου αρχίσει και μένα τα γνωστά προβλήματα π.χ. ραδιοφώνου, κλήσεων κλπ που μέχρι τώρα δεν τα έχω;;; Εγώ στη θέση σου δε θα το πείραζα! (τουλάχιστον για όσο καιρό δεν έχει πρόβλημα με τις κλήσεις) :O Με άλλα λόγια θα αντάλλαζα 2 restart την εβδομάδα με το άγχος μη χάσω κι άλλες κλήσεις.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanitty Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Θα το πω για τελευταία φορά και εύχομαι να δώστε έμφαση. Η αναβάθμιση v.2.0536.0.2 δεν διορθώνει το πρόβλημα των κλήσεων, ούτε του ραδιοφώνου. Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι πολύ μικρό αρχείο και διορθώνει μόνο θέματα δικτύου του εξωτερικού (orange και τέτοια). Οπότε μην τρέχετε για αναβαθμίσεις τσάμπα, περιμένετε να βγει η ολοκληρωμένη αναβάθμιση που θα αφορά και εμάς και όλους. Επίσης όποιος θέλει να μην χάνει κλήσεις ας κάνει το εξής: 1. Επιλέγετε στο προφίλ το Nokia Tune. 2. Δημιουργείτε μια ομάδα, βάζετε όλες τις επαφές σας μέσα, και επιλέγετε ήχο κλήσης της ομάδας ένα mp3 ή ότι άλλο κομμάτι θέλετε. Δοκιμάζετε ότι βρίσκει το αρχείο και χτυπάει με τον συγκεκριμένο ήχο και τσουπ! είστε έτοιμοι. Δεν χάνετε έτσι κλήσεις και περιμένουμε όλοι μαζί το upgrade. 1 Παράθεση Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Θα το πω για τελευταία φορά και εύχομαι να δώστε έμφαση. Η αναβάθμιση v.2.0536.0.2 δεν διορθώνει το πρόβλημα των κλήσεων, ούτε του ραδιοφώνου. Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι πολύ μικρό αρχείο και διορθώνει μόνο θέματα δικτύου του εξωτερικού (orange και τέτοια). Οπότε μην τρέχετε για αναβαθμίσεις τσάμπα, περιμένετε να βγει η ολοκληρωμένη αναβάθμιση που θα αφορά και εμάς και όλους. Επίσης όποιος θέλει να μην χάνει κλήσεις ας κάνει το εξής: 1. Επιλέγετε στο προφίλ το Nokia Tune. 2. Δημιουργείτε μια ομάδα, βάζετε όλες τις επαφές σας μέσα, και επιλέγετε ήχο κλήσης της ομάδας ένα mp3 ή ότι άλλο κομμάτι θέλετε. Δοκιμάζετε ότι βρίσκει το αρχείο και χτυπάει με τον συγκεκριμένο ήχο και τσουπ! είστε έτοιμοι. Δεν χάνετε έτσι κλήσεις και περιμένουμε όλοι μαζί το upgrade. Πιθανά... Αλλά όλοι εδώ μιλάνε για την v.2.0539.1.2 δηλαδή νεώτερη!... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanitty Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Μπορεί να γράφει έτσι το τηλεφωνάκι μετά την αναβάθμιση αλλά η Nokia δεν την αναγνωρίζει σαν επίσημη. Το νούμερο μπορεί να αλλάζει το θέμα είναι ότι μαζί με κάθε upgrade η Nokia στέλνει και report με τι διορθώνει και η 2.0539.1.2 διορθώνει αυτά που ανέφερα δηλαδή, ΤΙΠΟΤΑ που να μας αφορά. Τα ίδια ισχύουν. Για αυτό το upgrade μιλάω κι εγώ. Sorry αν σας μπέρδεψα. 1 Παράθεση Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Φιλοι μου εχω σοβαρο προβλημα. Καταρχας να θυμισω πως το κινητο ειναι αγγλικο και κλειδωμενο στην Orange. Το θεμα ειναι πως τελικα μοναδικος που μπορουσε να το ξεκλειδωσει συνεχως το καθυστερει λεγοντας μου πως ψαχνει να βρει το προγραμμα στο νετ και αλλα τετοια. Αυριο γυρναω Ελλαδα και δεν θα μπορω να χρησιμοποιησω το κινητο... :cry: Υπαρχει καποιος στην Αθηνα να μπορει να το ξεκλειδωσει ωστε να δεχεται ολες της καρτες sim εκτος απο Orange? PLZ help... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts