PCMan Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 25% για ενα κινητο,2 κινητα = 50% ? τσκ τσκ -25% για ενα κινητο, μια συνδεση =-25% -25% για δυο κινητα, δυο συνδεσεις =-25% + -25% Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 ελεγα και εγω θα κανει κατι χρησιμο ο γερμανος! καλυτερα να πας να πουλησεις τις συσκευες σου και να πας να το παρεις συσκευη,περισσοτερο κερδος! ;) 1 Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Απαντηστε μου λιγο εδω ειναι επειγον. Και κατι αλλο. Τι καρτα θα μου δώσουν(σιμ)? Τι διαφορα εχει η 3τζι με την απλη? θα δουλευει η απλη κανονικα η θα εχει κανενα προβλημα? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Απόψε πέρασα την νέα αναβάθμιση....Οι παρατηρήσεις μου : 1. Όντως η έναρξη ειναι πολύ γρήγορη και θυμίζει απλό κινητό.... 2. Οι διαστάσεις των μικροφωτογραφιών στις επαφές είναι πιά σωστές. 3. Το πρόβλημα της παραμόρφωσης του ήχου στην μετατροπή του 3 σε 2G, δεν άλλαξε. Το πρόβλημα σαφώς παραμένει... 4. Δεν μου λειτουργεί με τίποτα το FSCaller....To ενεργοποιώ και κλείνει μόνο του με την έξοδο.... :( Αυτά προς το παρόν..... ;) οpssssss τι εννοεις με αυτο...??? μπορεις να γινεις πιο σαφής...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 ελεγα και εγω θα κανει κατι χρησιμο ο γερμανος! καλυτερα να πας να πουλησεις τις συσκευες σου και να πας να το παρεις συσκευη,περισσοτερο κερδος! ;) Ποσο πιστευεις οτι μπορει να πουληθει αυτο το πραγμα? Τον ρωτησα αν το κινητο που θα του δωσω πρεπει να δουλευει, και μου λεει οχι,και σπασμενο να ειναι το παιρνω... .Ηρθα σπιτι και βρηκα ενα παλιο 3310 με καμενη πλακετα και σπασμενη οθόνη, το ανοιξα πηρα, δονηση, ακουστικό, μεγάφωνο, μικρόφωνο και τα λαμπακια του, το εκλεισα και ειναι ετοιμο για παραδοση Αντιθετως, πρεπει να πληρωσεις για να παρει καποιος Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 εχω την εντυπωση πως επρεπε να τους πεις οτι θες να ειναι 3G για να ενεργοποιηθουν και οι υπηρεσιες. νομιζω οτι με την απλη δεν θα κανεις δουλεια 1 Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Ποσο πιστευεις οτι μπορει να πουληθει αυτο το πραγμα? Αντιθετως, πρεπει να πληρωσεις για να παρει καποιος αυτο σιγουρα αλλα εγω που εχω 2 κινητα τα οποια λειτουργουν ΑΚΟΜΑ! και δεν χρειαζομαι συνδεση δεν νομιζω οτι χρειαζομαι κατι τετοιο! 1 Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 εχω την εντυπωση πως επρεπε να τους πεις οτι θες να ειναι 3G για να ενεργοποιηθουν και οι υπηρεσιες. νομιζω οτι με την απλη δεν θα κανεις δουλεια Ποιες υπηρεσιες? Αν εννοεις την βιντεο κληση, δεν με πειραζει. θελω να μην εχω κανενα προβλημα με τα παρακατω τηλεφωνα μηνυματα mms gprs. Πρεπει να παρω αλλη καρτα 3τζι? αν ναι πληρωνω εξτρα χρηματα? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 αυτο σιγουρα αλλα εγω που εχω 2 κινητα τα οποια λειτουργουν ΑΚΟΜΑ! και δεν χρειαζομαι συνδεση δεν νομιζω οτι χρειαζομαι κατι τετοιο! Τοτε κανε οτι εκανα εγω. Πουλα τα δυο κινητα και ψαξε να βρεις ενα εντελως αχρηστο δωστο για αποσυρση. Ετσι θα εχεις τα χρηματα απο τα κινητα +την εκπτωση. Εν τω μεταξί αυριο πουλάω και το 3230 μου 200 ευρωπουλα και ετσι το Ν70 θα μου στοιχισει 93 ΕΥΡΩ Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Ποιες υπηρεσιες? Αν εννοεις την βιντεο κληση, δεν με πειραζει. θελω να μην εχω κανενα προβλημα με τα παρακατω τηλεφωνα μηνυματα mms gprs. Πρεπει να παρω αλλη καρτα 3τζι? αν ναι πληρωνω εξτρα χρηματα? η SIM 3G ειναι για τις videoκλησεις εαν εχεις ηδη παρει το κινητο και εχεις απλη καρτα και εχεις πει να σου ενεργοποιησουν τις υπηρεσιες mms gprs και δεν σε ενδιαφερρει η videoκληση δεν θα εχεις κανενα προβλημα 1 Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Ποιες υπηρεσιες? Αν εννοεις την βιντεο κληση, δεν με πειραζει. θελω να μην εχω κανενα προβλημα με τα παρακατω τηλεφωνα μηνυματα mms gprs. Πρεπει να παρω αλλη καρτα 3τζι? αν ναι πληρωνω εξτρα χρηματα? Mia 3G-SIM ths Cosmote kostizei peripoy 13-14 eyro. Efoson stis epiloges diktyoy energopoihseis th GSM leitoyrgia,apenergopoiontas th diplh,h kanonikh SIM ths syskeyhs leitoyrgei kanonikotata. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 η SIM 3G ειναι για τις videoκλησεις εαν εχεις ηδη παρει το κινητο και εχεις απλη καρτα και εχεις πει να σου ενεργοποιησουν τις υπηρεσιες mms gprs και δεν σε ενδιαφερρει η videoκληση δεν θα εχεις κανενα προβλημα ουουουουφφφ τωρα ησυχασα :D Αυτο που λετε 3. Το πρόβλημα της παραμόρφωσης του ήχου στην μετατροπή του 3 σε 2G, δεν άλλαξε. Το πρόβλημα σαφώς παραμένει... Σε εμενα δεν θα συμβαινει με απλη καρτα? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 me thn anavathmish exei fullscreen mode stis photo to n70? 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 BORW NA PERASW TO UPDATE APO TO SPITI KAPWS I PREPEI NA PAW STIN NOKIA.. ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Ποιες υπηρεσιες? Αν εννοεις την βιντεο κληση, δεν με πειραζει. θελω να μην εχω κανενα προβλημα με τα παρακατω τηλεφωνα μηνυματα mms gprs. Πρεπει να παρω αλλη καρτα 3τζι? αν ναι πληρωνω εξτρα χρηματα? Η βιντεοκλήση δουλεύει και με απλή SIM(αρκεί να μην είναι παμπάλαια). Δεν πληρώνεις τίποτα έξτρα, ούτε χρειάζεται να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις. Αρκεί μόνο να είναι ενεργοποιημένο το 3G. 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 BORW NA PERASW TO UPDATE APO TO SPITI KAPWS I PREPEI NA PAW STIN NOKIA.. ?Στη Νοκια φιλε μου,απο το σπιτι...πρεπει να εχεις τον απαραιτητο εξοπλισμο που ειναι πανακριβος και δεν αξιζει να τον εχεις! :O 1 Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 kati akoma otan kanw to update prepei prin to kinito na einai adeio den to exw katalabei auto , egw otan pira tin 512 mnimoula ebgala tin palia pou eixe to kinito kai ebala apla tin 512 xwris na kanw backup tis palias panw stin 512 dld twra prepei na kanw kati tetio eksigiste kapios ;-) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι ένα back up της μνήμης του κινητού στην κάρτα μνήμης. Την κάρτα μνήμης δεν στην πειράζουν στην αναβάθμηση Όταν θα πας στη νόκια για να κάνεις το update θα σου πει ο υπάλληλος ακριβώς τι θα κάνεις ή θα στο κάνει ο ίδιος επι τόπου. Αν θες να το κάνεις από πριν σπίτι σου πήγαινε Μενού>Εργαλεία>κάρτα μνήμης>επιλογές>αντιγραφή μνήμης τηλεφώνου. Μετά την αναβάθμηση θα πας Μενού>Εργαλεία>κάρτα μνήμης>επιλογές>επαναφορά από κάρτα. Μετά το κινητό σου θα είναι όπως πριν αλλά με το λογισμικό αναβαθμισμένο;) 1 Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Paides rwthsa se 1 katasthma vodafone stous ampelokipous kai mou eipan oti th deutera tha to exoun kai xwris na einai vodafone live h syskeyh.Isxyei kati tetoio?H apo vodafone tha einai mono live??? 1 Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Paides rwthsa se 1 katasthma vodafone stous ampelokipous kai mou eipan oti th deutera tha to exoun kai xwris na einai vodafone live h syskeyh.Isxyei kati tetoio?H apo vodafone tha einai mono live??? Δεν εχει κυκλοφορησει ακομα η live εκδοση . :) Αν πας απο εκει ,θα το καταλαβεις και απο το κουτι . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Η βιντεοκλήση δουλεύει και με απλή SIM(αρκεί να μην είναι παμπάλαια). Δεν πληρώνεις τίποτα έξτρα, ούτε χρειάζεται να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις. Αρκεί μόνο να είναι ενεργοποιημένο το 3G. Για την βιντεοκληση πληρωνεις πολυ περισσοτερο απο οτι στην απλη. Ειναι περιπου 1 λεπτο ανα δευτερολεπτο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Για την βιντεοκληση πληρωνεις πολυ περισσοτερο απο οτι στην απλη. Ειναι περιπου 1 λεπτο ανα δευτερολεπτο Δεν εννοώ την χρέωση της βιντεοκλήσης, αλλά το πάγιο. 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 borei kapios na me boi8isei na perasw kana paixnidaki sto n70 ?kai deutero kserei kaneis pws borw na ma8w pou einai to plisiestero nokia shop? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 aisope katebazw to rar arxiaki sou :-) auto i8ela toso kairo !! ena arxiaki gia na broume eukola pola atoma na programatakia etc , kopos gia enan eukolia gia polous ! THXXXXXXXX :-) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Με απλή sim της ΤΙΜ/Cosmote (όχι 3G) το έχει δοκιμάσει κανείς; Λογικά αν το "κλειδώσεις" σε δίκτυο 2ης γενιάς δεν θα έχεις πρόβλημα... Τα voda shops υποστηρίζουν ότι θα το έχουν από Δευτέρα και στα Nokia shops θα είναι διαθέσιμη από Δευτέρα η αναβάθμιση (για όσα δεν την έχουν ήδη)... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts