nervous Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Εβαλα σήμερα τον Opera 8.00 αλλά τα δείχνει όλα (μαζί και την ερχική σελίδα) με περίεργη γραμματοσειρά όλα σε τετραγωνάκια :confused: :confused: Υπάρχει τρόπος να βλέπω ελληνικά?? Εψαξα στα setting ή στο display αλλά δεν έχει καμμιά ρύθμιση για character encoding ή κάτι σχετικό. Παλιά νομίζω είχε επιλογή για γραμματοσειρά... :O Φιλε nickvog πρεπει να εχεις δικιο ,το παρατηρησαμε προχτες με τον mirror. Mηπως κατεβασες την εκδοση αυτη απο το site της opera ? Eγω δεν εχω κανενα προβλημα με την εκδοση που ηταν ηδη περασμενη με εκδοση Οπερα 8 built 6339 .Aπο οτι θυμαμαι η εκδοση-built του mirror ηταν διαφορετικη (την κατεβασε απο το οπερα site ) και εβγαζε τετραγωνακια. (Μιλαμε για την εκδοση του 6680 που υπαρχει στο site της opera -του Ν70 δεν υπαρχει ακομα) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Παίδες... Έχει δοκιμάσει κανείς το προγραμματάκι Kodak Mobile; Έχω φτιάξει ένα on line album αλλά δεν μπορώ να στείλω φώτος από το κινητό μου γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί μέσω wap με το site της Kodak. Το έχει καταφέρει κανένας; Tnx... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Παίδες... Έχει δοκιμάσει κανείς το προγραμματάκι Kodak Mobile; Έχω φτιάξει ένα on line album αλλά δεν μπορώ να στείλω φώτος από το κινητό μου γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί μέσω wap με το site της Kodak. Το έχει καταφέρει κανένας;Tnx... Το τεσταρα μολις τωρα για 1η φορα,ειναι οκ, θελει registration & internet over gprs ,οχι απλο gprs. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Είδα το Ν70 ενός φίλου. Καινούριο και το κάλυμμα του φακού της φωτογραφικής στο πίσω μέρος, δεν εφάρμοζε καλά στη μία πλευρά του κινητού. Δηλ. τπ πλαστικό κάλυμμα ήταν λίγο παραμορφωμένο και δεν "κούμπωνε" καλά στο πλάι... Απαράδεκτο για κινητό 500 ευρώ. Και στο αλλάζουν σε αυτή την περίπτωση; Πολύ τη φοβάμαι τη Nokia... Να ρωτήσω και πάλι σε ποιά καταστήματα κυκλοφορεί; Στο πλαίσιο ακόμα δεν έχουν σύμφωνα με τη σελίδα τους... Και το πλαίσιο έχει το καλό ότι άμα πέσεις σε ελαττωματικό κομμάτι στο αλλάζει αμέσως χωρίς συζήτηση. Προτάσεις για καταστήματα που το έχουν; για να του αλλαξουν το κινητο για μια ασυμβατοτητα του καλλυματος δεν νομιζω,σιγουρα θα του το φτιαξουν ομως,στο κατω,κατω δεν ειναι και η σημαντικη ζημια,ενταξει ξενερα ειναι αλλα περναει αφου φτιαχνει ευκολα. το πλαισιο εχει η μαλλον ειχε αφου πρωτα εξαντληθηκε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Oσοι από το φορουμ έχουν βάλει ngage παιχνίδια στο κινητό τους, ας λάβουν υπόψη τα παρακάτω... The following N-Gage Libs have been found to be the cause of system instability on Series60 phones: System/Libs: * ECom.dll * EComServer.exe * Http.dll * Httptcphnd.dll * INetProtUtil.dll * securesocket.dll * SSL70.DLL * ssladaptor.dll * Stringpool.dll Problems include: * Problems recording video * application crashes on exiting some games/apps (including non N-Gage games!) * Random phone reboots in some games/apps (including non N-Gage games!) * Various connectivity errors Deleting these files from your System/Libs folder and then performing a reboot of your handset should improve system stability and still allow you to play N-Gage games. If an N-Gage game requires one or more of these files simply copy the required file(s) to the GAMES own folder (not the Libs folder!). Οπως καταλαβαίνετε, τα πιο πάνω αρχεία προκαλούν ένα σωρό προβλήματα (μεταξύ αυτών, σ'εμένα είχαν αχρηστέψει την δυνατότητα του κινητού να συνδέεται στο διαδίκτυο). Γι' αυτό προσοχή... :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Φιλε nickvog πρεπει να εχεις δικιο ,το παρατηρησαμε προχτες με τον mirror. Mηπως κατεβασες την εκδοση αυτη απο το site της opera ? Eγω δεν εχω κανενα προβλημα με την εκδοση που ηταν ηδη περασμενη με εκδοση Οπερα 8 built 6339 .Aπο οτι θυμαμαι η εκδοση-built του mirror ηταν διαφορετικη (την κατεβασε απο το οπερα site ) και εβγαζε τετραγωνακια. (Μιλαμε για την εκδοση του 6680 που υπαρχει στο site της opera -του Ν70 δεν υπαρχει ακομα) H 6329 είναι αυτή που υπάρχει στο site και δεν δουλεύει ούτε σ'εμένα... :cry: Που να την βρώ τώρα...? Μήπως ξέρεις αν υπάρχει αλλού... :rolleyes: Τελικά βρέθηκε τρόπος να συνδέσουμε το κινητό με bluetooth ή με καλώδιο και να μπούμε στο internet από το κινητό χρησιμοποιώντας την DSL μας?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 H 6329 είναι αυτή που υπάρχει στο site και δεν δουλεύει ούτε σ'εμένα... :cry: Που να την βρώ τώρα...? Μήπως ξέρεις αν υπάρχει αλλού... :rolleyes: Υπομονη μεχρι την αλλη εβδομαδα . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1097011#post1097011 ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Τελικά βρέθηκε τρόπος να συνδέσουμε το κινητό με bluetooth ή με καλώδιο και να μπούμε στο internet από το κινητό χρησιμοποιώντας την DSL μας?? :wacko: Φίλε μου... Για το 3230 είχα φτιάξει ένα οδηγό για το πως γίνετε. Εγώ έχω dial up και έτσι η ταχύτητα δεν ήταν και τόσο γρήγορη, αλλά είχε πλάκα να βλέπεις web στην τουαλέτα σου μέσω κινητού σου!!! Το θέμα είναι πως το N70 είναι εντελώς διαφορετικό από το 3230 και σίγουρα κάθε τηλέφωνο θέλει διαφορετική έκδοση Gnubox... Άσε με να το ψάξω... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Φίλε μου... Για το 3230 είχα φτιάξει ένα οδηγό για το πως γίνετε. Εγώ έχω dial up και έτσι η ταχύτητα δεν ήταν και τόσο γρήγορη, αλλά είχε πλάκα να βλέπεις web στην τουαλέτα σου μέσω κινητού σου!!! Το θέμα είναι πως το N70 είναι εντελώς διαφορετικό από το 3230 και σίγουρα κάθε τηλέφωνο θέλει διαφορετική έκδοση Gnubox... Άσε με να το ψάξω... Αν είχε υποστήριξη Wi-Fi θα ήταν όλα τοσο απλά.... :rolleyes: Το θέμα έχει ενδιαφέρον και αναμένουμε τον τρόπο για να μην χάνουμε την "επαφή" με το δίκτυο (χωρίς να χάνουμε μια περιουσία) και στις πιό προσωπικές στιγμές μας... :p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 για να του αλλαξουν το κινητο για μια ασυμβατοτητα του καλλυματος δεν νομιζω,σιγουρα θα του το φτιαξουν ομως,στο κατω,κατω δεν ειναι και η σημαντικη ζημια,ενταξει ξενερα ειναι αλλα περναει αφου φτιαχνει ευκολα. το πλαισιο εχει η μαλλον ειχε αφου πρωτα εξαντληθηκε. Μιλάμε για ελαττωματικό πίσω καλυμμα που στο πλάι αφήνει ένα κενό μια και δεν εφαρμόζει στο σώμα του κινητού. Και είναι πλαστικό άρα δεν φτιάχνεται, ίσως αλλάζει. Αλλά μιλάμε για το τρισάθλιο ΄σερβις της Νόκια άρα δεν ξέρω τί θα κάνει. Προσωπικά ξενέρωσα με τέτοια προχειρότητα κατασκευής σε κινητό των 500 ευρώ... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Φίλε μου... Για το 3230 είχα φτιάξει ένα οδηγό για το πως γίνετε. Εγώ έχω dial up και έτσι η ταχύτητα δεν ήταν και τόσο γρήγορη, αλλά είχε πλάκα να βλέπεις web στην τουαλέτα σου μέσω κινητού σου!!! Το θέμα είναι πως το N70 είναι εντελώς διαφορετικό από το 3230 και σίγουρα κάθε τηλέφωνο θέλει διαφορετική έκδοση Gnubox... Άσε με να το ψάξω... ok... Περιμένω απάντηση σου... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juanito Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Ego prosopika metaniosa poy pira to N70,kai to edosa kai pira 6680!!Vrika tin ygeia moy.Einai prosopiki apopsi.Moy fainetai to 6680 pio stivaro,mono camera(elafros kalyteri me pososto poly mikri eho polles sygkritikes N70vs6680) kai radio ehei parapano to N70 apo to 6680 gia emena tipota allo. 1 Παράθεση mobile is my middle name Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Nervous, kostakis ευχαριστώ για την απάντηση . Aisopos το netfront είναι trial version γιατί νόμιζα ότι είναι full free. Μία απορία ακόμα wav αρχεία παίζει το κινητό.Έφτιαξα ένα προσωπικό μου αρχείο σε wav και δεν το παίζει αλλά δεν το παίζει και το 6670 που έχω επίσης. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Nervous, kostakis ευχαριστώ για την απάντηση . Aisopos το netfront είναι trial version γιατί νόμιζα ότι είναι full free. Μία απορία ακόμα wav αρχεία παίζει το κινητό.Έφτιαξα ένα προσωπικό μου αρχείο σε wav και δεν το παίζει αλλά δεν το παίζει και το 6670 που έχω επίσης. Παίζει αλλά πρέπει να έχουν φτιαχτεί με κάποιες συγκεκριμένες παραμέτρους. Ένα σωρό που έχω κατεβάσει από το ιντερνετ παίζουν κανονικά πάντως Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Μια απορία που δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί. Γιατί όταν βλέπω την μνήμη του τηλεφώνου, μου λέει, 21ΜΒ; Στις προδιαγραφές του τηλεφώνου νομίζω μιλούσαν για 30ΜΒ!!! 1 Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 30mb ειναι η μνημη του τηλεφωνου απλα τα 21 ειναι τα διαθεσιμα για το χρηστη! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Αν δηλαδή στο ν70 είναι διαθέσιμα τα 21, δηλαδή είναι κατηλειμένα τα 9 στο 6681 που όλο και όλο έχει 10 πόσα είναι διαθέσιμα; υπάρχει τρόπος σβήνοντας αρχεία που δεν χρειάζονται να αποκτήσω περισσότερη μνήμη; όπως δηλαδή στο 6681 που δουλεύει με λιγότερη μνήμη προφανώςαφού όλο και όλο έχει 10ΜΒ!!! 1 Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Αν δηλαδή στο ν70 είναι διαθέσιμα τα 21, δηλαδή είναι κατηλειμένα τα 9 στο 6681 που όλο και όλο έχει 10 πόσα είναι διαθέσιμα; υπάρχει τρόπος σβήνοντας αρχεία που δεν χρειάζονται να αποκτήσω περισσότερη μνήμη; όπως δηλαδή στο 6681 που δουλεύει με λιγότερη μνήμη προφανώςαφού όλο και όλο έχει 10ΜΒ!!! Mα γιατί σ΄απασχολεί τόσο, αφού ούτως ή άλλως όλα σχεδόν θα τα αποθηκεύεις στη κάρτα μνήμης και που έχει τόσα πολλά είναι καθαρά για λύσεις ανάγκης. Νομίζω ότι μπορείς να απελευθερώσεις μερικά ΜΒ από κάτι βλακειούλες που υπάρχουν, δε το έχω ψάξει όμως Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Μπορείς να απελευθερώσεις χώρο αν το θέλεις. Υπάρχουν προεγκλατεστημένα αρκετά πράγματα όταν αγοράζεις το τηλέφωνο. Δεν υπάρχει όμως λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο. Ο εσωτερικός χώρος είναι αρκετός. Στα 6630 και 6680 τα προεγκατεστημένα αρχεια είναι λιγότερα και σου τρώνε πολύ λιγότερο χώρο. Κια εκεί όμως μπορείς να ελευθερώσεις όσο ακόμα θέλεις, που και πάλι δεν χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Θέλω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη μνήμη του τηλεφώνου για εικόνες να το κάνω, ώστε να έχω περισσότερο χώρο στην κάρτα! ξέρετε ποιά είναι τα αρχεία αυτά; καταρχήν, πώς μπορώ να δώ τα κρυφά(δηλαδή όλα) τα αρχεία του τηλεφώνου; γιατί μέχρι τώρα μου δείχνει μόνο κάποιουσ φακέλους επίσης, δοκίμασα να δώ όλους του φακέλους του τηλέφώνου μέσω του pcsuite, αλλά δεν τα κατάφερα παρόλο που ενεργοποίησα και τις δυο επιλογές για προβολή κρυφών φακέων(εμφάνιση όλως των αρχείων, εμφάνιση κρυφών αρχείων συστήματος) 1 Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 kai egw to exw metaniwsei . . . i bataria = 12 wres !!!max kai xwris plaka ... to afisa anoixto to bradi me full bataria kai teliwse mexri to prwi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 καταρχήν, πώς μπορώ να δώ τα κρυφά(δηλαδή όλα) τα αρχεία του τηλεφώνου; Με έναν οποιονδήποτε file explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 kai egw to exw metaniwsei . . . i bataria = 12 wres !!!max kai xwris plaka ... to afisa anoixto to bradi me full bataria kai teliwse mexri to prwi Δεν μπορεί, η μπαταρία σου είναι ελαττωματική. Εγώ όταν το αφήνω ανοιχτό όλο το βράδυ μου πέφτει μία μπάρα ή και καθόλου. 1 Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 12 ores einai liges gia mpataria,alla den krataei pano apo mia mera ante 1.5 me ligi hrisi,horia poy milaga tis proalles sto tilefono gia 10 lepta kai to piso kapaki psithike!!Poly zestainete i mpataria.Pistevo sto 6680 kratage ligo perisotera i mpataria 1 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 kai egw to exw metaniwsei . . . i bataria = 12 wres !!!max kai xwris plaka ... to afisa anoixto to bradi me full bataria kai teliwse mexri to prwi Κι αν δεν είναι ελλατωματική τότε φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις περάσει και τρώει ακατάπαυστα μπαταρία. Το βράδυ κι εγώ που το αφήνω σπάνια πέφτει μπάρα. Από χθες το πρωί που το έβγαλα από το φορτιστή στις 10 μέχρι τώρα είμαι περίπου στο μισό της μπαταρίας αλλά με αρκετή χρήση. Πέρσι κάτι είχα εγκαταστήσει στο 6260 μου και σχεδόν πάντα έκλεινε το βράδυ αφού τελείωνε η μπαταρία, με ένα format όμως έστρωσε και επανήλθε στα φυσιολογικά του Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts