NIKOSKURT Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 loipon me tin wind plus gia internet mpaino mia xara meso to deafult browser tou N70...alla apo java efarmoges opos opera,mig33 ktl ktl...den me sindeei....ksereis kaneis ti paizei? prepei na allakso tpt settings? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saga Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Μου αρέσει ,δεν θελω να το αλλάξω – μόνο το Wifi είναι μια πρόκληση αλλα δεν ..ακόμη – όμως ,μετα απο σχεδόν 3 χρόνια χρήσης εχει αποκτήσει κάποια μικρο γδαρσίματα κυρίως κάποια «ενοχλητικά» ξεθωριάσματα του χρώματος της πρόσοψης ,και λέω να την αλλάξω. Γνωρίζει κάποιος φίλος ,ενα μαγαζί που μπορεί να κάνει αυτή την δουλειά , υπεύθυνα .θα προτιμούσα νότια προαστια η μήπως πρέπει να επισκεφθώ έπειτα απο αρκετά χρόνια την AlphaClopy… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Μου αρέσει ,δεν θελω να το αλλάξω – μόνο το Wifi είναι μια πρόκληση αλλα δεν ..ακόμη – όμως ,μετα απο σχεδόν 3 χρόνια χρήσης εχει αποκτήσει κάποια μικρο γδαρσίματα κυρίως κάποια «ενοχλητικά» ξεθωριάσματα του χρώματος της πρόσοψης ,και λέω να την αλλάξω. Γνωρίζει κάποιος φίλος ,ενα μαγαζί που μπορεί να κάνει αυτή την δουλειά , υπεύθυνα .θα προτιμούσα νότια προαστια η μήπως πρέπει να επισκεφθώ έπειτα απο αρκετά χρόνια την AlphaClopy… Αν θέλεις υπεύθυνη δουλεία πήγαινε καλύτερα σε Nokia Shop. Βέβαια μπορείς να βρει και σε online καταστήματα τη πρόσοψη (π.χ.) και να την τοποθετήσεις μόνος σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n70fm Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 ΡΕ παιδια ξερει κανεις προγραμμα που να σε βοηθαει να κανει θεματα για το N70 αι που μπωπω να το βρω:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 ΡΕ παιδια ξερει κανεις προγραμμα που να σε βοηθαει να κανει θεματα για το N70 αι που μπωπω να το βρω:worry: Χρειάζεσαι το Carbide.ui 3.2 Theme Edition Δεν είναι ότι πιο απλό στη χρήση, θέλει αρκετή ώρα για να εξοικειωθείς.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς hard reset το Ν70 ένα ωραίο πρωί άρχισε να κάνει τα δικά του. Κανονικά, όταν σε σμσ κρατάς πατημένο κάποιο πλήκτρο εμφανίζεται ο αριθμός αντί για γράμμα. Έλα όμως που το 8 έχει άλλη άποψη. Όταν το κάνεις αυτό αντί για το 8 πετά ένα ξεκάρφωτο κυριλλικό χαρακτήρα!!!! Τελικά θα μας κουφάνει αυτή η ΝΟΚΙΑ... Και είπα ότι θα καθόταν πάνω από χρόνο χωρίς hr αν δεν το πείραζα... :lol::p:lol::p Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς hard reset το Ν70 ένα ωραίο πρωί άρχισε να κάνει τα δικά του. Κανονικά, όταν σε σμσ κρατάς πατημένο κάποιο πλήκτρο εμφανίζεται ο αριθμός αντί για γράμμα. Έλα όμως που το 8 έχει άλλη άποψη. Όταν το κάνεις αυτό αντί για το 8 πετά ένα ξεκάρφωτο κυριλλικό χαρακτήρα!!!! Τελικά θα μας κουφάνει αυτή η ΝΟΚΙΑ... Και είπα ότι θα καθόταν πάνω από χρόνο χωρίς hr αν δεν το πείραζα... :lol::p:lol::p Εμ, πάντα ένα formataki χρειάζεται...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Εμ, πάντα ένα formataki χρειάζεται...:p Κρίμα πάντως... Αν και βαριέμαι να το κάνω... Τέσπα... Πάντως μένει η απορία, εφ όσων το κινητό έμεινε απείραχτο σε επίπεδο software και δεν περάστηκε μέσα ούτε εικόνα, ούτε άλλο αρχείο από bt, πώς προέκυψε αυτή η αλλαγή στο πλήκτρο??? :p Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Σημασια εχει οτι εαν θελεις μπορεις να λυσεις το προβλημα, ισως να σου ειρθε ενα εισερχομενο μηνυμα και να σκαλωσε κατι μεσα στο κινητο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Σημασια εχει οτι εαν θελεις μπορεις να λυσεις το προβλημα, ισως να σου ειρθε ενα εισερχομενο μηνυμα και να σκαλωσε κατι μεσα στο κινητο. Με φορμάτ δεν έγινε τελικά, ξαναπέρασα από την αρχή το fw που είχε και μόνο τότε επανήλθε... Δεν βρήκα από τί μπορεί να ήταν. Τα sms μου τα επανέφερα όλα και λογικά θα έπρεπε να έχει εμφανιστεί αν ήταν από εκεί το πρόβλημα. Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Γεια χαρα! Ξέρετε αν υπάρχει το Νοκια MAps για το Ν70;Βαζω αυτο στην επισημη σελιδα της Νοκια αλλα δεν βλεπει την συσκευη χώρια που ειναι για 3rd edition.Υπάρχει κάτι για την δική μας εκδοση; Το Ν70 δεν έχει τη δυνατότητα αυτή, δλδ να βγάζει τις επιλογές που βγάζει το Ν73 όταν συνδέεις το καλώδιο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις την κάρτα στον υπολογιστή μέσω card reader, με την προϋπόθεση να έχεις τρέξει το «Χάρτες» στο Ν70 πρώτα για να την αναγνωρίσει το Map Loader. ΚΑΙ ΑΝ δεν εχω card reader? Κ πως θα το τρέξω στο κιν. μου το map loader αφού δεν το βλεπει; Πρέπει να κατεβάσεις και τους χάρτες… Θα χρειαστείς το Map Loader. Για να τους περάσεις θα πρέπει να βάλεις τη κάρτα σε ένα card reader εφόσον δεν έχει κατάσταση «Μεταφοράς Αρχείων» η συσκευή. kai πως μπαινει σε κατασταση «Μεταφοράς Αρχείων» η συσκευή;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 kai πως μπαινει σε κατασταση «Μεταφοράς Αρχείων» η συσκευή;;; To παλικάρι απο πάνω είπε ότι δεν έχει.. Απλά βάζεις την κάρτα σου στο reader (αφού έχεις εγκαταστήσει το Nokia maps και το έχεις τρέξει μία φορα) και τρέχεις την εφαρμογή στο pc. Έτσι η εφαρμογή θα διαβάσει την κάρτα και θα πάει να χώσει τους χάρτες εκεί που πρέπει!;) Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 To παλικάρι απο πάνω είπε ότι δεν έχει.. Απλά βάζεις την κάρτα σου στο reader (αφού έχεις εγκαταστήσει το Nokia maps και το έχεις τρέξει μία φορα) και τρέχεις την εφαρμογή στο pc. Έτσι η εφαρμογή θα διαβάσει την κάρτα και θα πάει να χώσει τους χάρτες εκεί που πρέπει!;) Ok ευχαριστώ κ εγω δεν βλέπω άλλη λύση! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Ok ευχαριστώ κ εγω δεν βλέπω άλλη λύση! Δεν υπάρχει άλλη λύση...:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Καλησπέρα και από μένα... Έχω πρόβλημα με την κάμερα... όταν ανοίγω το πίσω μέρος.. ανοίγει για λίγο η καμέρα και κλείνει μετά απο λίγο μόνη της, ή άλλες φορές δεν ανοίγει καν!! Αφού κάνω την προσευχή μου για να προλάβω να βγάλω καμιά φώτο! Το έχω κάνει κανα-δυο αναβαθμίσεις άλλα δεν έστρωσε.. ευχαριστώ προκαταβολικα Παράθεση Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Καλησπέρα και από μένα... Έχω πρόβλημα με την κάμερα... όταν ανοίγω το πίσω μέρος.. ανοίγει για λίγο η καμέρα και κλείνει μετά απο λίγο μόνη της, ή άλλες φορές δεν ανοίγει καν!! Αφού κάνω την προσευχή μου για να προλάβω να βγάλω καμιά φώτο! Το έχω κάνει κανα-δυο αναβαθμίσεις άλλα δεν έστρωσε.. ευχαριστώ προκαταβολικα Μάλλον πρόβλημα στο hardware παίζει, οπότε πήγαινε το σε κανα Nokia Shop. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Καλησπέρα και από μένα... Έχω πρόβλημα με την κάμερα... όταν ανοίγω το πίσω μέρος.. ανοίγει για λίγο η καμέρα και κλείνει μετά απο λίγο μόνη της, ή άλλες φορές δεν ανοίγει καν!! Αφού κάνω την προσευχή μου για να προλάβω να βγάλω καμιά φώτο! Το έχω κάνει κανα-δυο αναβαθμίσεις άλλα δεν έστρωσε.. ευχαριστώ προκαταβολικα Βγάλε την κάρτα μνήμης, κλείσε το κινητό, άνοιξε το και δες αν δουλεύει. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Αρχικά νόμιζα ότι δούλεψε φίλε PCMan αλλά τελικά όχι... μάλλον θα το πάω στο Nokia Shop Παράθεση Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Δοκιμασε να κανεις hard format στην συσκευη σου μπορει να στρωσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Δοκιμασε να κανεις hard format στην συσκευη σου μπορει να στρωσει. Πως γίνεται αυτό;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Πως γίνεται αυτό;;; Format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#. Επίσης όταν είναι κλειστό το κινητό, πατάς «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα ανοίγεις το κινητό χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. Αν σου ζητήσει ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας, τότε έχει πετύχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#. Επίσης όταν είναι κλειστό το κινητό, πατάς «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα ανοίγεις το κινητό χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. Αν σου ζητήσει ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας, τότε έχει πετύχει. Οκ ευχαριστώ! Που να τα ξέρω όλα αυτα; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Οκ ευχαριστώ! Που να τα ξέρω όλα αυτα; Εαν θελεις να μαθεις ακομη περισσοτερα για το κινητο σου μπορεις να διαβασεις αυτο. Nokia Series 60 FAQ: Διαβάστε το... πριν ρωτήσετε! Για οτι αλλο χρειαστεις μπορεις να ρωτησεις τα αναλογα θεματα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Σήμερα πήγα να εγκαταστήσω το Garmin για να το δουλέψω με εξωτερικό GPS αλλά μου βγάζει ότι το αρχείο είναι κατεστραμένο.. το κατέβασα από αλλού και πάλι το ίδιο... κάπου διάβασα ότι είχαν και άλλοι πρόβλημα.. ξέρετε τπτ? Παράθεση Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Σήμερα πήγα να εγκαταστήσω το Garmin για να το δουλέψω με εξωτερικό GPS αλλά μου βγάζει ότι το αρχείο είναι κατεστραμένο.. το κατέβασα από αλλού και πάλι το ίδιο... κάπου διάβασα ότι είχαν και άλλοι πρόβλημα.. ξέρετε τπτ? Ειναι για symbian 9 δεν κανει για Ν70 :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts