KOSTASN70ME Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Πρώτα από όλα καλώς ήλθες στο forum! 1) Για να περάσεις ελληνικά μπορείς να το πας σε Nokia club να τα περάσουν αλλά θα πληρώσεις 15€. Υπάρχει και ο τρόπος να τα περάσεις μόνος σου βάζοντας το ελληνικό product (0539233) code και κάνοντας αναβάθμιση μέσω internet. Για να μάθεις τη διαδικασία δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=157264 2) Για εφαρμογή που να κρύβει αρχεία από την έκθεση δεν γνωρίζω. 3) Όχι δεν υπάρχει τρόπος. Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Προσπάθησα να εισάγω τα ελληνικά όπως αναφέρεται στο post που μου υποδείξατε αλλά δεν τα κατάφερα. Με το NSS πήγαν όλα καλά αλλά μόλις προσπάθησα να κάνω την διαδικασία με το Nokia software update στην διαδικασια της εγκατάστασης δεν έβλεπε το κινητό. Στο PC suite όμως το κινητό φαίνονταν κανονικά συνδεδεμένο. Και κάτι άλλο, όταν παίρνω αντίγραφα ασφαλείας, η αντιγραφή ναι μεν γίνεται κανονικά αλλά κολλα το κινητό και το PC suite στην ένδειξη 40%. Για να ξεκολλήσει πρέπει να αφαιρέσω την μπαταρία. Αν δεν τα καταφέρω θα πάω σε κάποιο Nokia club. Δεν ξέρω όμως αν θα μπορέσουν να το κάνουν δεδομένου ότι βρίσκομαι στο εξωτερικό και θα επιστρέψω μετά από κανα 3μηνο. Αν τους δώσω τον κωδικο των ελληνικών αυτό το 0524106 θα βοηθήσει? Ευχαριστώ και πάλι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 1)Το κινητο πρεπει να σηνδεθει οποσδηποτε μια φορα με το PC suite για να μπορεσεις να το δεις μετα στο Nokia software update. Απο την στηγμη που το βλεπει το κινητο σου κανονικα το PC suite βαλε αλλη εκδοση του Nokia software update 2)Δεν πρεπει να καλαει στο 40%! (μπορεις να κρατισεις αντιγραφα ασφαλιας και με αλο τροπο για να μην τα χασεις ολα) 3)Απο την στηγμη που εβαλες το Ελληνικο product code και μετα απο ενα μηνα να κανεις αναβαθμιση στο κινητο σου θα περαστουν τα Ελληνικα, οποτε αν δεν τα καταφερεις η δοκιμασε και απο το pc ενος φιλου σου η πηγενε το σε αυτους χωρης να τους πεις τιποτα και θα περασουν τα Ελληνικα (η διαδικασια με το nss δεν σου ξαναχρειαζετε) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASN70ME Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ PSILOC_CRYSTAL GREEK_S60. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ RESTART META TO ENABLE TO EKANA KAI TO MONO ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ. ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΣΤΟ PC ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ Η ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ 250ΕΥΡΩ? ΚΩΣΤΑΣ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ PSILOC_CRYSTAL GREEK_S60. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ RESTART META TO ENABLE TO EKANA KAI TO MONO ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ. ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΣΤΟ PC ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ Η ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ 250ΕΥΡΩ? ΚΩΣΤΑΣΤην εφαρμογή την εγκατέστησες στην κάρτα ή στη μνήμη του τηλεφώνου; Στην πρώτη περίπτωση απλώς βγάλε την κάρτα μνήμης, ενω στη δεύτερη θα χρειαστείς hard format (θα χάσεις όμως όλα σου τα δεδομένα :O ) 1 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASN70ME Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Την εφαρμογή την εγκατέστησες στην κάρτα ή στη μνήμη του τηλεφώνου; Στην πρώτη περίπτωση απλώς βγάλε την κάρτα μνήμης, ενω στη δεύτερη θα χρειαστείς hard format (θα χάσεις όμως όλα σου τα δεδομένα :O ) Προφανώς η εγκατάσταση έγινε στην μνήμη του τηλεφώνου, αφού έβγαλα την κάρτα και δεν άλλαξε τίποτα. Εν πας περιπτώσει τηλεφώνησα στην αντιπροσωπία της ΝΟΚΙΑ, τους εξήγησα τι συνέβη ακριβώς. Με ρώτησαν πόσο καιρό έχω το κινητό και όταν τους είπα 3 μέρες, μου είπαν θα σας το αντικαταστήσουμε με καινούργιο. Τηλεφώνησαν στο κατάστημα που το αγόρασα και με ειδοποίησαν από εκεί να περάσω σήμερα να παραλάβω νέο τηλέφωνο. Άψογο service, μπράβο τους τι άλλο να πω. Βέβαια δεν ξέρω αν στην Ελλάδα θα έκανε κάτι τέτοιο η αντιπροσωπία. Παρόλο που το πρώτο μου κινητό αγοράστηκε το 1994 δεν έχω ασχοληθεί με τις εξελιγμένες εφαρμογές της νέας γενιάς. Έχω όμως την εντύπωση ότι το software των συσκευών αυτών δεν έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνει άφοβα όπως π.χ. σ' ένα PC. Στο νέο τηλέφωνο που θα παραλάβω δεν πρόκειται να εγκαταστήσω τίποτα αν δεν είναι εγγυημένο από την ΝΟΚΙΑ. Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι τα extra antivirus κάνουν το κινητό ακόμα πιο αργό. Το Ν70 μετά από την εγκατάσταση antivirus μου φάνηκε υπερβολικά αργό. Τα άλλα 2 κινητά που έχω ένα motorola v 1050 3G 1.2mpx και ένα ΝΟΚΙΑ 3230 (και τα 2 διαθέτουν κάρτα μνήμης), είναι πολύ πιο γρήγορα. Στο Ν70 μέχρι ν' ανοίξει αυτό το Galery έχεις καπνίσει ένα τσιγάρο που λέει ο λόγος. Αρχίζω να μετανιώνω που δεν προτίμησα το απλό και εύχρηστο ΝΟΚΙΑ 6300 (εδώ πωλείται 200 ευρω δεν ξέρω γιατί στην Ελλάδα το δίνουν ακριβότερα). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 1)Λογικο ειναι οταν ειναι ανηκτο το antivirus να γεινετε το κινητο πιο αργο γιατι το antivirus τρεχει σηνεχια. 2)Αν δεν διαζοσουν και εκανες αυτα που σου ειπαμε στο κινητο σου αν οχι σημερα αυριο θα ειχες περασει τα Ελληνικα 3)Δεν υπαρχει προβλημα με της εφαρμογες και μπορεις να βαζεις και να βγαζεις χωρις φοβο οποιες θελεις αρκει πιο μπροστα να εχεις παρει τα καταληλα μετρα = αντιγραφα ασφαλιας 4)Αν θελεις μπορεις να ανηξεις και τορα το κινητο σου αν το κανεις hard format οπως σου ειπε και ο φιλος @theka_2003αλλα θα χασεις τα δεδομενα = (επαφες, μηνυματα και οτι αλο εχεις στην μνημη του τηλ σου) αλλα απο αυτα που καταλαβενω μαλλον τα εχεις και καπου αλλου Απο την στηγμη που θα σου το αλλαξουν και εισαι ευχαριστημενος, τελος καλο ολα καλα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Παιδια εχω ενα προβλημα με το Ν70 μου... ειχα στα εισερχομενα (στην εσωτερικη τιυ μνημη) παρα πολλα μηνυματα (περιπου 1500+) και τωρα δεν μπαινει καν στα εισερχομενα για να τα δω... Τα μηνυματα μπορω να τα χρησιμοποιησω μονο αν βαλω για μνημη τους την καρτα μνημης... Τι μπορει να φταιει?? Ειναι η εκδοση: V 5.0609.2.0.1 RM-84 Μια αναβαθμιση θα λυσει το προβλημα μου?? Απαντηστε μου, οποιος γνωριζει κατι σχετικο ας μου πει τι να κανω...ειναι αμεση η αναγκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASN70ME Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 1)Λογικο ειναι οταν ειναι ανηκτο το antivirus να γεινετε το κινητο πιο αργο γιατι το antivirus τρεχει σηνεχια. 2)Αν δεν διαζοσουν και εκανες αυτα που σου ειπαμε στο κινητο σου αν οχι σημερα αυριο θα ειχες περασει τα Ελληνικα 3)Δεν υπαρχει προβλημα με της εφαρμογες και μπορεις να βαζεις και να βγαζεις χωρις φοβο οποιες θελεις αρκει πιο μπροστα να εχεις παρει τα καταληλα μετρα = αντιγραφα ασφαλιας 4)Αν θελεις μπορεις να ανηξεις και τορα το κινητο σου αν το κανεις hard format οπως σου ειπε και ο φιλος @theka_2003αλλα θα χασεις τα δεδομενα = (επαφες, μηνυματα και οτι αλο εχεις στην μνημη του τηλ σου) αλλα απο αυτα που καταλαβενω μαλλον τα εχεις και καπου αλλου Απο την στηγμη που θα σου το αλλαξουν και εισαι ευχαριστημενος, τελος καλο ολα καλα :) Δεν ήταν θέμα βιασύνης, απλά διάβασα σε άλλη ενότητα για αυτό το psiloc και είπα να δοκιμάσω. Μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται το hard format? Θυμίζω ότι το κινητό το μόνο που εμφανίζει είναι το λογότυπο της ΝΟΚΙΑ και δεν φωρτίζει ούτε συνδέεται με το PC. Αντίγραφα έχω κρατήσει με τις επαφές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Για να μαθεις πως γεινετε το hard format οπως και πολα αλλα διαβασε αυτο :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102578 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASN70ME Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Για να μαθεις πως γεινετε το hard format οπως και πολα αλλα διαβασε αυτο :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102578 Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια. Έκανα hard format και ξεμπλοκάρισα το κινητό. Αυτή την στιγμή κάνω ανανέωση λογισμικού και εγκατάσταση ελληνικών όπως αναφέρεται σε άλλο post που μου υποδείξατε. Δεν ξέρω αν θα πετύχει. πάντως το update αργει πολύ. Έχοντας το αβαντάζ της αλλαγής συσκευής μέχρι αύριο, δεν έχω κανένα άγχος ότι κι αν συμβεί. Οπότε το έχω βάλει κάτω και κάνω πρακτική σε όσα έχω διαβάσει στο φόρουμ. Το σίγουρο είναι ότι θα βγω κερδισμένος από την απόκτηση εμπειριών. Και πάλι ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Tα καταφερες με το update περιμενουμε να μας πεις :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASN70ME Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Tα καταφερες με το update περιμενουμε να μας πεις :) Τα κατάφερα!!!!!! Πλέον το κινητό μου διαθέτει την έκδοση V 5.0705.3.0.1 30/1/07 και Ελληνικά. όλα δουλεύουν ρολόι και είναι πολύ γρήγορο σε σχέση με πριν. Είμαι πολύ χαρούμενος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Τελος καλο ολα καλα :happy: Κατι που ξεχασα να σου πω :O αλλα θα σου χρειαστη για τα επομενα update 1)το κινητο σου πριν το update να ειναι φουλ απο μπαταρια 2)οταν κανουμε update στο κινητο μας δεν κουναμε καθολου το καλωδιο γιατι αν χασει επαφη σβηνει και δεν ανηγει ουτε με hard format Y.Γ. Την επομενη φορα που θα κανεις update στο κινητο σου δεν χρειαζετε να αλαξεις το product code με το nss Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASN70ME Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Το φόρουμ με βοήθησε πάρα πολύ, είχα διαβάσει για τον κίνδυνο από τυχαία αποσύνδεση του καλωδίου στην διάρκεια του update και ήμουν πολύ προσεχτικός. Μου πήρε 2 ώρες περίπου μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Είναι φυσιολογικό? Την πρώτη φορά που δοκίμασα πριν μπλοκάρω την συσκευή δεν τα κατάφερα γιατί είχα κατεβάσει την ενημέρωση από το site της ΝΟΚΙΑ στην χώρα που βρίσκομαι. Μετά από έλεγχο για νεότερες εκδόσεις αποδείχθηκε ότι δεν διέθεται νεότερη απ' αυτήν που είχε το κινητό μου. Έτσι κατέφυγα στο ελληνικό site της ΝΟΚΙΑ όπου και βρήκα την τελευταία έκδοση που είναι 30/1/07. Μετά το update το κινητό μου δουλεύει υπέροχα, γρήγορα, χωρίς κολλήματα και το ραδιόφωνο έχει πολύ καλύτερη απόδοση. Επίσης σταμάτησαν κάποια προβλήματα συνδεσημότητας με το pc suite και το κόλλημα κατά το back up μέσω του pc suite. Γενικά τώρα μπορώ να εκτιμήσω τις δυνατότητες της συσκευής.:lol: Θα κάνω μια αναζήτηση στο φόρουμ για προγράμματα που μπορώ να εγκαταστήσω αλλά αν κάποιος φίλος έχει κάτι νεότερο και δοκιμασμένο ας μου το στείλει με π.μ. Φιλικά, Κώστας:D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HappYNESS Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Καλημέρα, Δεν ξέρω αν το πρόβλημά μου έχει ξανααναφερθεί, αλλά μου είναι τρομερά δύσκολο να διαβάσω 450 εγγραφές. Λοιπόν, πρόσφατα΄πήρα το Nokia N70 & διαπίστωσα ότι υπάρχει ένα folder "Μητρώο", όπου εκεί καταγράφονται όλες οι εισερχόμενες, εξερχόμενες & αναπάντητες κλήσεις, καθώς & τα sms. Είδα ότι υπάρχει επιλογή μέσα στο "Μητρώο" που μπορείς να βάλεις μόνο εισερχόμενες ή κάτι άλλο τέλος πάντων. Αλλά απενεργοποιώντας αυτές τις επιλογές, όταν κάποιος σε πάρει τηλ. ή έχεις αναπάντητη, διαγράφεται απευθείας. Το θέμα μου είναι ότι κάποιες κλήσεις (εισερχόμενες & εξερχόμενες) δεν θέλω να φαίνονται, αλλά το "Μητρώο" με "δίνει στεγνά". Πώς μπορώ λοιπόν να σβήσω τις κλήσεις αυτές χωρίς να διαγραφούν όλες & να μην φαίνονται & στο "Μητρώο"; Ελπίζω να έγινα κατανοητή!!!! Περιμένω βοήθειαααααααααααααααααααααααααα :worry: :cry: 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logist Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα προβληματάκι με το Ν70 ΜΕ μου. Είναι VODAFONE LIVE. Προσπαθώ να εγκαταστήσω themes & applications και δεν μπορώ. Μπορώ όμως να εγκαταστήσω παιχνίδια. Η μεταφορά γίνεται με card reader και με bluetooth. Τα αρχεία είναι sis & jar. Παρακαλώ μπορείτε να με βοηθήσετε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Δοκιμασε να πας "εργαλεια" - "διαχ. εφαρμ." - "επιλογες" - "ρυθμισεις" - "Ελεγχος πιστοπ. συνδ." και να το κανεις "Απενεργοποιηση" :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HappYNESS Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Δοκιμασε να πας "εργαλεια" - "διαχ. εφαρμ." - "επιλογες" - "ρυθμισεις" - "Ελεγχος πιστοπ. συνδ." και να το κανεις "Απενεργοποιηση" :) Αυτό τώρα αφορά εμένα ή τον logist που δεν μπορεί να κάνει διάφορες εγκαταστάσεις; Οεο;;;:O :worry: 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Αυτό τώρα αφορά εμένα ή τον logist που δεν μπορεί να κάνει διάφορες εγκαταστάσεις; Οεο;;;:O :worry: Ακριβώς. Για σ'ένα, είναι το παρακάτω :) Καλημέρα, Δεν ξέρω αν το πρόβλημά μου έχει ξανααναφερθεί, αλλά μου είναι τρομερά δύσκολο να διαβάσω 450 εγγραφές. Λοιπόν, πρόσφατα΄πήρα το Nokia N70 & διαπίστωσα ότι υπάρχει ένα folder "Μητρώο", όπου εκεί καταγράφονται όλες οι εισερχόμενες, εξερχόμενες & αναπάντητες κλήσεις, καθώς & τα sms. Είδα ότι υπάρχει επιλογή μέσα στο "Μητρώο" που μπορείς να βάλεις μόνο εισερχόμενες ή κάτι άλλο τέλος πάντων. Αλλά απενεργοποιώντας αυτές τις επιλογές, όταν κάποιος σε πάρει τηλ. ή έχεις αναπάντητη, διαγράφεται απευθείας. Το θέμα μου είναι ότι κάποιες κλήσεις (εισερχόμενες & εξερχόμενες) δεν θέλω να φαίνονται, αλλά το "Μητρώο" με "δίνει στεγνά". Πώς μπορώ λοιπόν να σβήσω τις κλήσεις αυτές χωρίς να διαγραφούν όλες & να μην φαίνονται & στο "Μητρώο"; Ελπίζω να έγινα κατανοητή!!!! Περιμένω βοήθειαααααααααααααααααααααααααα :worry: :cry: Θα σε απογοητεύσω αλλα αυτό που λες δεν γίνεται.. Υπάρχουν δύο επιλογές, μία είναι το φίλτρο και μία είναι να τα σβήσεις όλα αλλά δεν σε βολεύει καμία. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logist Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Καλημέρα. Gianpithio σε ευχαριστώ. Αλλά ο έλεγχος πιστοποίησης είναι απενεργοποιημένος ήδη. Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HappYNESS Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Ακριβώς. Για σ'ένα, είναι το παρακάτω :) Θα σε απογοητεύσω αλλα αυτό που λες δεν γίνεται.. Υπάρχουν δύο επιλογές, μία είναι το φίλτρο και μία είναι να τα σβήσεις όλα αλλά δεν σε βολεύει καμία. Δηλαδή δεν διορθώνεται η κατάσταση; Ούτε με update; (λέμε τώρα!!!) & τότε ποιά η χρησιμότητα αυτής της λειτουργίας; Για να καταλάβω δηλαδή!!! Αχ, βρε sony ericsson, ποτέ να μην πεθάνεις :D 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Καλημέρα. Gianpithio σε ευχαριστώ. Αλλά ο έλεγχος πιστοποίησης είναι απενεργοποιημένος ήδη. Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος; Mηπος μερικες απο της εφαρμογες που προσπαθεις να βαλεις ειναι για κινητα 3rd Edition? ανεβασε μου μια απο της εφαρμογες αυτες που δεν κανουν εγκατασταση στο κινητο σου :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logist Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Σ΄ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω και θα σου απαντήσω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Όταν βλέπετe μία φωτό μέσα από την έκθεση σας δίνει την δυνατότητα περιστροφής;;;; Εμένα όχι :( μόνο άμα την ανοίξω μέ κάποιον file manger π.χ. FExplorer με αφήνει να κάνω περιστροφή. Έχω περάσει την τελευταία αναβάθμιση. Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ αν με τις προηγούμενες υπήρχε το ίδιο πρόβλημα;;;;!!!!!! 1 Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logist Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Είναι όμως παράξενο το γεγονός πιστεύω, ότι τα themes που κατεβάζω είναι από το zedge.net και είναι για Ν70. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts