kostakiss Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 305-320 καινουργιο 180-230 πουλιεται αναλογα την κατασταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorsasdim Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 παιδια μηπως υπαρχει καποιος πονοψυχος ο οποιος να εχει κανενα αρχειο με Mp3 τραγουδια και προγγραματακια ευχρηστα. για το Ν70ΜΕ. ξαχνω σχεδον 3 ωρες και δεν εχω βρει τιποτα. Ευχαριστω εκ τον προτερον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 και προγγραματακια ευχρηστα. για το Ν70ΜΕ. ξαχνω σχεδον 3 ωρες και δεν εχω βρει τιποτα. Ευχαριστω εκ τον προτερον Kατεβασε απο εδω οποιο προγραμμα θελεις για το κινητο σου αφου προτα κανεις μια εγγραφη :) xxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_katsa Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 kalispera!mipws kserei kaneis na mou pei an iparxei tropos na mathw ton kodiko asfaleia mou gia to n70 giati to pira metaxirismeno kai den kserw pio kodiko eixe balei o proigoumenos...pantws den einai o 12345! yparxei kapoio programma pou na to emfanizei? euxaristw 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koeman Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Όταν κάνουμε hard format υποτίθεται ότι βλέπουμε και κάτι που λέει "formatting" ; Γιατί έτσι διάβασα στο forum της nokia. Εγώ δοκίμασα και με τον κωδικό και με τον άλλο τρόπο με τα κουμπιά πατημένα και στις 2 περιπτώσεις μου έκανε το ίδιο πράγμα, το nokia screen στην αρχή, αναβόσβησε κανα δυο φορές μετά μου ζήτησε pin, location, date, time. Αυτό σημαίνει ότι έγινε; Έτσι λέει στο faq εδώ πέρα αλλά διάβασα αυτό και σκάλωσα: have tried it a couple of times, it only resets the phone like the code does, i dont get the formatting screen at all. -------------------------------------------------------------------------------- then you are doing it wrong. one of the features of series 60 phones is the ability to totally format the device. If it doesnt work, your just doing it wrong. dont forget the *# code just resets it, if you want to format it then you need to power it on with the keys i mentioned held down Ισχύει; 1 Παράθεση Live the moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 kalispera!mipws kserei kaneis na mou pei an iparxei tropos na mathw ton kodiko asfaleia mou gia to n70 giati to pira metaxirismeno kai den kserw pio kodiko eixe balei o proigoumenos...pantws den einai o 12345! yparxei kapoio programma pou na to emfanizei? euxaristw Καλος ειρθες στο myphone :) Με αυτο το προγραμμα βαλε κωδικο απο την αρχη ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1680384#post1680384 Όταν κάνουμε hard format υποτίθεται ότι βλέπουμε και κάτι που λέει "formatting" ; Γιατί έτσι διάβασα στο forum της nokia. Εγώ δοκίμασα και με τον κωδικό και με τον άλλο τρόπο με τα κουμπιά πατημένα και στις 2 περιπτώσεις μου έκανε το ίδιο πράγμα, το nokia screen στην αρχή, αναβόσβησε κανα δυο φορές μετά μου ζήτησε pin, location, date, time. Εγεινε το φορματ κανονικα απο την στηγμη που σου ζητησε ωρα και ημερομινια :rolleyes: αυτο με το formatting το εγραφε παλιοτερα πχ στο 6600 στα πιο καινουρια κινητα δεν το γραφη :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 pws ginetai kai se mena na kanw format kanonika na bgazei wra kai hmeromhnia meta to restart kai na paramenoun ta idia arxeia sth mnhmh thlefwnou? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koeman Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Να 'σαι καλά φίλε σ'ευχαριστώ για την διευκρίνηση. 1 Παράθεση Live the moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Mηπος μπερδευτικες και εκανες Soft format :p Πια αρχεια παραμενουν μεσα στο κινητο σου? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorsasdim Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 παιδια μηπως εχετε αρχεια με mp3 κομματια για το Ν70ΜΕ. Σας παρακαλω μην μου πειτε να τα κατεβασω απο site γιατι τα αγγλικα μου ειναι........ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 παιδια μηπως εχετε αρχεια με mp3 κομματια για το Ν70ΜΕ. Σας παρακαλω μην μου πειτε να τα κατεβασω απο site γιατι τα αγγλικα μου ειναι........ Κατεβασε απο εδω οσα mp3 θελεις αφου κανεις προτα μια εγραφη :) http://www.ellinadiko.com Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorsasdim Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 σε ευχαριστω πολυ !!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Geia sas paidia... ithela na sas rwtisw... tha parw mia nea karta mnimis 2GB(an YPARXEI ME 4GB PEITE) alla an kanw backup tis eikones/video tha kanoun poly wra na anoixoun apo tin ekthesi.... Paratirisa loipon oti ston fakelo images/video iparxoun kati krifoi fakeloi pou legontai kapws etsi 40x40 80x80 eida ti exoun kai exoun tis mikografies tis ekthesis! an kanw backup ton fakelo images stin nea karta mnimis tha anoigoun amesws oi photos?(exw card reader opote vlepw ta kryfa arxeia) Genika otan pernw nea photo paratirw tin megali kathusterisi na anoixei kai episis paratirw oti meta apo kairo anoigei amesws... ara dimiourgite mikrografia san buffer ston fakelo images.... Genika isxyei? Episis ta album pou einai apothikeumena? Exw taxinomisei 500arxeia (Eikones/videos) kai variemai pali na ta taxinomw... pou vriskontai? mipws kai auta ston fakelo images?(Na simiwsw oti tha antikatastisw mazi me ton fakelo images kai ton fakelo videos).... Ta sms,tous selidodeiktes mporw na ta kanw backup?Pou vriskontai? Episis i nea karta mnimis tha exei idi mesa ta apla programmata? i karta mnimis 2GB siga min exei 2GB akrivws poso peripou tha exei? Thanks prokatavolika kai perimenw apantisi! :) Elpizw na min sas mperdepsa.... 1 Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Φιλε μου καλο θα ειταν να εγραφες με εληνικα γιατι μου πονεσαν τα ματια μεχρη να το διαβασω ολο αυτο :wacko: 1)Αυτα τα μηκρα αρχεια που βλεπεις μεσα στο φακελο images ειναι τα αρχεια που χρησιμοποιη το κινητο για να τα βλεπουμε της εικονες στην εκθεση αν τα σβησεις παλι θα δημιουργηθουν. 2)Αν θελεις να μπενεις μεσα στην εκθεση και να βλεπεις της φοτο πιο γρηγορα μπορεις να το κανεις με την βοηθεια καποιου προγραμματος, το καλητερο προγραμμα για αυτη την δουλια ειναι το Resco Photo Viewer, αυτο που ειπες πος καποια εικονα φενετε μετα απο καιρο πιο γρηγορα δεν ειναι σοστο 3)Αν παρεις καινουρια καρτα δεν θα εχει μεσα τιποτα οποτε ουτε και τα αρχικα προγραμματα οποτε καλο θα ειναι αφου δεν θελεις να πηραξεις τιποτα και να μηνουν ολα στη θεση τους να βαλεις την καινουρια σου καρτα μεσα στο κινητο να την κανεις ενα φορματ και μετα με τον card reader να παρεις τα παντα και να τα στηλεις στην καινουρια σου καρτα (ετσι δεν θα χασεις τιποτα) 4)Νομιζω οτι η καρτα 4G δεν θα δουλευει στο κινητο σου (διορθοστε με αν κανω λαθος :O ) 5)Τα μηνυματα αποθικευονται μεσα στο φακελο system/mail αναλογα με το που τα εχεις αν τα εχεις στο κινητο στο C και αν τα εχεις στην καρτα στο Ε αν αυτο τον φακελο τον κρατισεις μεσα στο pc και καποτε τον ξαναβαλεις στην θεση του τα μηνυματα που υπαρχουν μεσα θα φαινοντε κανονικα Ελπιζω να σε βοηθεισα :) :) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 tha to ithela na grapsw ellinika alla den ginetai des ti vgainei ... Ξ€ΟΟΞ± Ριμαι ΟΟΞΉΟΞΉ ΞΌΞΏΟ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ²Ξ±ΟιΡμαι ΟΞΏΞ»Ο ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞ·Ξ½ δΡΟΟΞ΅ΟΞ± ΞΈΞ± ΟΞ±ΟΟ ΞΊΞ±ΟΟΞ± ΞΌΞ½Ξ·ΞΌΞ·Ο 2Ξ³ΞΉ iparxei karta twn 4GB?? Dual Voltage? an nai tote peite mou na tin dokimasw estw... egw pisteuw oti tha leitourgei mia xara sto N70... 1 Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladivina Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Πέρασα στο n70 μια εφαρμογή που τελικά δεν τη χρειάζομαι, αλλά δε μπορώ να τη σβήσω! Πατάω "κλικ" και δε μου βγάζει επιλογή διαγραφής και όταν πατάω C μου λέει "Αδυναμία διαγραφής του τάδε". Τι μπορώ να κάνω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 καλημέρα έχει δοκιμάσει κάποιος το pc suite με svista; για να μην το βάζω άδικα,στην σελίδα της Νόκια δέν λέει τίποτα εκτός από ΧΡ ok την έβαλα και έκανα update από 5.0609.201 σε 5.0638.301 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Πέρασα στο n70 μια εφαρμογή που τελικά δεν τη χρειάζομαι, αλλά δε μπορώ να τη σβήσω! Πατάω "κλικ" και δε μου βγάζει επιλογή διαγραφής και όταν πατάω C μου λέει "Αδυναμία διαγραφής του τάδε". Τι μπορώ να κάνω; Αν μπορεις γινε λιγο πιο ακριβης στην περιγραφη σου.Σε πια εφαρμογη αναφερεσαι και πως προσπαθεις να την διαγραψεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Πέρασα στο n70 μια εφαρμογή που τελικά δεν τη χρειάζομαι, αλλά δε μπορώ να τη σβήσω! Πατάω "κλικ" και δε μου βγάζει επιλογή διαγραφής και όταν πατάω C μου λέει "Αδυναμία διαγραφής του τάδε". Τι μπορώ να κάνω; μενού - εργαλεία - διαχείριση - επιλογές - αφαίρεση Προσοχή να μην χρησιμοποιείται (μην τρέχει στο background) η εν λόγω εφαρμογή. 1 Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 evala ti mauri prosopsi kai ine telia:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 evala ti mauri prosopsi kai ine telia:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: Καντο τορα και Ν70 ΜΕ να γινει καινουριο απο την αρχη ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 tha to ithela na grapsw ellinika alla den ginetai des ti vgainei ... Τωρα ειμαι σπιτι μου και βαριεμαι πολυ και την δευτερα θα παρω καρτα μνημης 2γι iparxei karta twn 4GB?? Dual Voltage? an nai tote peite mou na tin dokimasw estw... egw pisteuw oti tha leitourgei mia xara sto N70... Μιά χαρά φαίνεται :p Δεν υπάρχει ακόμα κάρτα 4gb και δεν ξέρουμε αν θα βγεί κιόλας... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Pera apo auto pws ta kataferes kai to metafrases? egrapsa oti mou katevene wste na dw mipws k petyxei..... :) min akous ti lew... 1 Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Pera apo auto pws ta kataferes kai to metafrases? egrapsa oti mou katevene wste na dw mipws k petyxei..... :) min akous ti lew... Προφανώς θα γράφεις από κινητό αφού η κωδικοποίηση είναι unicode. Απλά αλλάζεις την κωδικοποίηση του browser σου(ΙΕ, Firefox κτλ) σε unicode και είσαι ΟΚ. :) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 to antitheto otan grafw apo to kinito fainetai ti grafw.... Apo to PC grafw twra... sto pc an grapsw me ellinika tote dn fainontai... mpainw me Opera Browser 9.10 (PC) 1 Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts