Jump to content

Netflix: Τώρα διαθέσιμο με ελληνικό μενού και με τιμές σε ευρώ

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τότε.

Μέχρι πριν μερικούς μήνες που κοίταξα, είτε μιλάμε για netflix είτε για spotify, οι τιμές στην Ελλάδα ήταν φθηνότερες από άλλες χώρες της Ευρώπης (Γερμανία πχ).

Τις τιμές στις ΗΠΑ τις κοιτάτε αρκετοί και νομίζετε ότι είναι τελικές, αλλά πάλι κάνετε λάθος.

Η κάθε πολιτεία έχει τους δικούς της φόρους και προστίθενται ΜΕΤΑ στην τιμή σε οποιαδήποτε αγορά.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• Απαντήσεις 485
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τότε.

Μέχρι πριν μερικούς μήνες που κοίταξα, είτε μιλάμε για netflix είτε για spotify, οι τιμές στην Ελλάδα ήταν φθηνότερες από άλλες χώρες της Ευρώπης (Γερμανία πχ).

Τις τιμές στις ΗΠΑ τις κοιτάτε αρκετοί και νομίζετε ότι είναι τελικές, αλλά πάλι κάνετε λάθος.

Η κάθε πολιτεία έχει τους δικούς της φόρους και προστίθενται ΜΕΤΑ στην τιμή σε οποιαδήποτε αγορά.

Έχεις πηγή για να το δούμε αυτό? Καθώς στην περιοχή που είναι το euro η τιμή είναι νομίζω(π/χ Ιταλία, Πορτογαλία και εδώ)
Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα

Τι πηγή ακριβώς θέλεις; Γερμανία είμαι και έχω netflix από το 2015 όπως και το spotify που ανέφερα.

link η είκονα

Αντί να ζητάς (απαιτείς μάλλον) λινκ ή εικόνα από τους άλλους γιατί δεν βάζεις εσύ μία πηγή για αυτό που ισχυρίζεσαι εσύ?

πχ

https://qz.com/996248/this-is-the-cheapest-place-in-the-world-to-get-netflix/

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αντί να ζητάς (απαιτείς μάλλον) λινκ ή εικόνα από τους άλλους γιατί δεν βάζεις εσύ μία πηγή για αυτό που ισχυρίζεσαι εσύ?

πχ

https://qz.com/996248/this-is-the-cheapest-place-in-the-world-to-get-netflix/

https://www.digitaltrends.com/movies/netflix-cost-pricing-plan-breakdown/

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάνε την μετατροπή δολάριο σε euro

Γιατί να κάνω την μετατροπή? Πρέπει να έχεις ίδιο νόμισμα για να κάνεις σύγκριση....

Σε όποιο νομισμα λοιπόν κάνεις την σύγκριση από το λινκ που σου έβαλα (το δικό σου δεν καταλαβα που κολλάει ακριβώς) η ποσοστιαία διαφορά είναι ίδια... Άρα κάνε την σύγκριση σε δολάριο...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Γιατί να κάνω την μετατροπή? Πρέπει να έχεις ίδιο νόμισμα για να κάνεις σύγκριση....

Σε όποιο νομισμα λοιπόν κάνεις την σύγκριση από το λινκ που σου έβαλα (το δικό σου δεν καταλαβα που κολλάει ακριβώς) η ποσοστιαία διαφορά είναι ίδια... Άρα κάνε την σύγκριση σε δολάριο...

Φυσικά με όμοια πράγματα κάνουμε σύγκριση, όχι ανόμοια.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Euro με euro θα συγκρίνω όχι δολάρια με euro

Οποίος δεν θέλει να πληρώσει δικαιολογία θα βρει. Αν λες ότι δεν έπρεπε να πληρώνουμε την ιδία τιμή με τους Αμερικάνους λόγω περιεχομένου σωστός αλλά όχι ότι είναι ακριβό.

Γιατί νομίζεις ότι δεν πληρώνω Netflix? Από την άποψη μου δηλαδή έβγαλες συμπέρασμα ότι είμαι πειρατής; Γιατί;

Και Netflix πληρώνω και Amazon video εδώ που είμαι.

Στην Ελλάδα, με τους ελληνικούς μισθούς, με τον πενιχρό κατάλογο που έχει είναι ομολογουμένως πολλά τα 12€ που ζητάει.

Αν είχε δηλαδή τις τριπλάσιες ταινίες, τι θα ζητάτε; Λείπουν παρά, μα πάρα πολλές.

Να δώσω το 12ρι που μου ζητάς, ναι, αλλά μη μου κόβεις ταινίες από τις περασμένες δεκαετίες που γουστάρω για να μου δώσεις Stranger Things. Δεν τα αξίζεις.

Γιατί νομίζεις ότι δεν πληρώνω Netflix? Από την άποψη μου δηλαδή έβγαλες συμπέρασμα ότι είμαι πειρατής; Γιατί;

Στην Ελλάδα, με τους ελληνικούς μισθούς, με τον πενιχρό κατάλογο που έχει είναι ομολογουμένως πολλά τα 12€ που ζητάει.

Αν είχε δηλαδή τις τριπλάσιες ταινίες, τι θα ζητάτε; Λείπουν παρά, μα πάρα πολλές.

Να δώσω το 12ρι που μου ζητάς, ναι, αλλά μη μου κόβεις ταινίες από τις περασμένες δεκαετίες που γουστάρω για να μου δώσεις Stranger Things. Δεν τα αξίζεις.

Ότι επρεπε να ήταν αναλογικά του περιεχομένου σωστός, όχι ότι δεν είναι καλή υπηρεσία όμως.

Επειδή ο καθένας τελικά λέει ότι θέλει...Υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα καλύτερη υπηρεσία σε αυτή την τιμή?...αν ναι πείτε μου, γιατί τελικά είμαστε πολύ αχάριστοι...άλλωστε όποιος θέλει κάνει εγγραφή...αν ομως κάνεις χρήση της και γράφεις τα παράπονα είσαι χαζός, αν δεν κάνεις και γράφεις αρνητικά είναι η σεβαστή η άποψή σου, αλλά συμμετέχεις σε ένα topic που δεν σε αφορά...

Άμα δεν σου κάνει, μην τα δίνεις.

Εγώ γουστάρω Stranger things και να μοιράζομαι την συνδρομή με άλλους 3.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Επειδή ο καθένας τελικά λέει ότι θέλει...Υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα καλύτερη υπηρεσία σε αυτή την τιμή?...αν ναι πείτε μου, γιατί τελικά είμαστε πολύ αχάριστοι...άλλωστε όποιος θέλει κάνει εγγραφή...αν ομως κάνεις χρήση της και γράφεις τα παράπονα είσαι χαζός, αν δεν κάνεις και γράφεις αρνητικά είναι η σεβαστή η άποψή σου, αλλά συμμετέχεις σε ένα topic που δεν σε αφορά...
Παντού υπάρχουν οι υπερβολές όμως στο ότι να πληρώνουμε την ίδια τιμή με τους Αμερικάνους στο μισό περιεχόμενο και εγώ το βρίσκω υπερβολικό, το ότι δεν είναι καλή η υπηρεσία όμως δεν συμφωνώ. Λόγω της ποιότητας της υπηρεσίας λέω δεν βαριέσαι. Ας πληρώνω λίγα euro παραπάνω και τι πειράζει αυτοί μου προσφέρουν και κάτι.

Ακριβο ειναι το netflix στην τιμη αυτη στην ελλαδα.

Εχουν κοψει πολλες ταινιες παλιες και βγαζουν καινουργιες δικeς τους, τις οποιες φυσικα πουλανε σε ολο τον κοσμο.

Σε αυτην την τιμη, επρεπε να εχει τον αμερικανικο καταλογο που ειχε πριν 5 χρονια, με παρα πολλες ταινιες.

Και φυσικα κανουν και μαιμουδιες, δεν σου εχουν σαφη κριτιρια αναζητησης, σαν να 'κρυβουν' ταινιες κλπ

Tα 12€ που ζηταει για 4k content ειναι παραλογα.

Αλλα τι λεω; Στον Ελληνα απευθυνεται που εδινε 70ρια στη nova.

Όποιος δε θέλει δε παίρνει. Μια χαρά είναι.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Όποιος δε θέλει δε παίρνει. Μια χαρά είναι.

Μερικοί το έχετε κάνει σύστημα το τρολαρισμα.

Πρώτον και κύριον ΕΧΩ NETFLIX και δεύτερο, ακόμα και να μην είχα, να μην πω την αποψη μου; Είναι απάντηση αυτή που έδωσες;

Μπορείς να απαντήσεις αν θέλεις ΣΟΒΑΡΑ, και να πεις ότι σου φαίνεται λογική η τιμή.

Ότι άλλο είναι άσκοπο και flame starting.

Μάλλον δεν κατάλαβες.

Η αποψη μου είναι ότι η τιμή και δικαιη και σωστή είναι για αυτά που προσφέρει.

Εννοείται ότι το έχω και μάλιστα έχω Netflix από το 2ο χρόνο λειτουργίας στην Αμερική.

Τώρα επιμένω. Ο καθένας κρίνει και πληρώνει για ότι θέλει.

Που βρήκες trolling σε όλα αυτά μόνο εσύ ξέρεις...

Μερικοί το έχετε κάνει σύστημα το τρολαρισμα.

Πρώτον και κύριον ΕΧΩ NETFLIX και δεύτερο, ακόμα και να μην είχα, να μην πω την αποψη μου; Είναι απάντηση αυτή που έδωσες;

Μπορείς να απαντήσεις αν θέλεις ΣΟΒΑΡΑ, και να πεις ότι σου φαίνεται λογική η τιμή.

Ότι άλλο είναι άσκοπο και flame starting.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Μάλλον δεν κατάλαβες.

Η αποψη μου είναι ότι η τιμή και δικαιη και σωστή είναι για αυτά που προσφέρει.

Εννοείται ότι το έχω και μάλιστα έχω Netflix από το 2ο χρόνο λειτουργίας στην Αμερική.

Τώρα επιμένω. Ο καθένας κρίνει και πληρώνει για ότι θέλει.

Που βρήκες trolling σε όλα αυτά μόνο εσύ ξέρεις...

Aυτο να εγραφες απο την αρχη και οχι το απαραδεκτο "Οποιος δε θελει δεν παιρνει"

Εγώ συμφωνώ στην άποψη να είναι κόστος αναλογικά του περιεχομένου πάντως.

Εγώ συμφωνώ στην άποψη να είναι κόστος αναλογικά του περιεχομένου πάντως.
Το έχεις δει σε καμία άλλη πλατφόρμα διαμοιρασμού περιεχομένου αυτό;

Πχ Αμαζον, κλπ;

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το έχεις δει σε καμία άλλη πλατφόρμα διαμοιρασμού περιεχομένου αυτό;

Πχ Αμαζον, κλπ;

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

Μα δεν έχουμε άλλες και στο Amazon prime video το κάνουν αυτό.

• 5 weeks later...

Παίδες το έβαλα και εγώ κοντεύει να κλείσει ο μήνας. Το προπληρωνω σωστα; εννοώ μόλις κλείσει μήνα φροντίζω να βάλω τα 10€ στην κάρτα μου ε; στην αρχή έβαλα με τα 12€ αλλά στις 3,4 μέρες το γύρισα στο πρόγραμμα τυπικό αυτά τώρα 10€ θα δώσω λογικά σωστά;

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες το έβαλα και εγώ κοντεύει να κλείσει ο μήνας. Το προπληρωνω σωστα; εννοώ μόλις κλείσει μήνα φροντίζω να βάλω τα 10€ στην κάρτα μου ε; στην αρχή έβαλα με τα 12€ αλλά στις 3,4 μέρες το γύρισα στο πρόγραμμα τυπικό αυτά τώρα 10€ θα δώσω λογικά σωστά;

Ναι κανονικά το πληρώνεις

Ναι κανονικά το πληρώνεις
Σε ευχαριστώ πολύ

Είχα βάλει έναν εύκολο κωδικό σε στυλ μοτίβο από λάθος μου και μου χάκαραν τον λογαριασμό.Το ανακάλυψα επειδή πήγα να σηκώσω λεφτά από το ATM και έλειπαν 10 ευρώ.Πριν 1 μήνα μου είχε έρθει ένα mail ότι το e-mail είχε αλλάξει στο οποίο δεν έδωσα σημασία με τον φόβο ότι ήταν σπαμ.Πολύ εξυπηρετικό το chat τους.Με βοήθησαν να τον ανακτήσω με βήματα που θα βοηθούσαν και τον τέρμα αρχάριο.Με το που ανέκτησα την πρόσβαση είχαν φτιαχθεί 2 νέα Προφίλ με στυλ ονομάτων του "ανατολικού μπλοκ"

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.