nikos523 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τότε. Μέχρι πριν μερικούς μήνες που κοίταξα, είτε μιλάμε για netflix είτε για spotify, οι τιμές στην Ελλάδα ήταν φθηνότερες από άλλες χώρες της Ευρώπης (Γερμανία πχ). Τις τιμές στις ΗΠΑ τις κοιτάτε αρκετοί και νομίζετε ότι είναι τελικές, αλλά πάλι κάνετε λάθος. Η κάθε πολιτεία έχει τους δικούς της φόρους και προστίθενται ΜΕΤΑ στην τιμή σε οποιαδήποτε αγορά. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τότε. Μέχρι πριν μερικούς μήνες που κοίταξα, είτε μιλάμε για netflix είτε για spotify, οι τιμές στην Ελλάδα ήταν φθηνότερες από άλλες χώρες της Ευρώπης (Γερμανία πχ). Τις τιμές στις ΗΠΑ τις κοιτάτε αρκετοί και νομίζετε ότι είναι τελικές, αλλά πάλι κάνετε λάθος. Η κάθε πολιτεία έχει τους δικούς της φόρους και προστίθενται ΜΕΤΑ στην τιμή σε οποιαδήποτε αγορά. Sent from my SM-G955F using TapatalkΈχεις πηγή για να το δούμε αυτό? Καθώς στην περιοχή που είναι το euro η τιμή είναι νομίζω(π/χ Ιταλία, Πορτογαλία και εδώ) Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Τι πηγή ακριβώς θέλεις; Γερμανία είμαι και έχω netflix από το 2015 όπως και το spotify που ανέφερα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Τι πηγή ακριβώς θέλεις; Γερμανία είμαι και έχω netflix από το 2015 όπως και το spotify που ανέφερα. Sent from my SM-G955F using Tapatalklink η είκονα Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Αντί να ζητάς (απαιτείς μάλλον) λινκ ή εικόνα από τους άλλους γιατί δεν βάζεις εσύ μία πηγή για αυτό που ισχυρίζεσαι εσύ? πχ https://qz.com/996248/this-is-the-cheapest-place-in-the-world-to-get-netflix/ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Αντί να ζητάς (απαιτείς μάλλον) λινκ ή εικόνα από τους άλλους γιατί δεν βάζεις εσύ μία πηγή για αυτό που ισχυρίζεσαι εσύ? πχ https://qz.com/996248/this-is-the-cheapest-place-in-the-world-to-get-netflix/ https://www.digitaltrends.com/movies/netflix-cost-pricing-plan-breakdown/ ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνε την μετατροπή δολάριο σε euro Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Γιατί να κάνω την μετατροπή? Πρέπει να έχεις ίδιο νόμισμα για να κάνεις σύγκριση.... Σε όποιο νομισμα λοιπόν κάνεις την σύγκριση από το λινκ που σου έβαλα (το δικό σου δεν καταλαβα που κολλάει ακριβώς) η ποσοστιαία διαφορά είναι ίδια... Άρα κάνε την σύγκριση σε δολάριο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Από χώρα σε χώρα διαφέρει καθαρά και μόνο λόγο φορολογίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Γιατί να κάνω την μετατροπή? Πρέπει να έχεις ίδιο νόμισμα για να κάνεις σύγκριση.... Σε όποιο νομισμα λοιπόν κάνεις την σύγκριση από το λινκ που σου έβαλα (το δικό σου δεν καταλαβα που κολλάει ακριβώς) η ποσοστιαία διαφορά είναι ίδια... Άρα κάνε την σύγκριση σε δολάριο...Φυσικά με όμοια πράγματα κάνουμε σύγκριση, όχι ανόμοια. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Euro με euro θα συγκρίνω όχι δολάρια με euro Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Οποίος δεν θέλει να πληρώσει δικαιολογία θα βρει. Αν λες ότι δεν έπρεπε να πληρώνουμε την ιδία τιμή με τους Αμερικάνους λόγω περιεχομένου σωστός αλλά όχι ότι είναι ακριβό. Γιατί νομίζεις ότι δεν πληρώνω Netflix? Από την άποψη μου δηλαδή έβγαλες συμπέρασμα ότι είμαι πειρατής; Γιατί; Και Netflix πληρώνω και Amazon video εδώ που είμαι. Στην Ελλάδα, με τους ελληνικούς μισθούς, με τον πενιχρό κατάλογο που έχει είναι ομολογουμένως πολλά τα 12€ που ζητάει. Αν είχε δηλαδή τις τριπλάσιες ταινίες, τι θα ζητάτε; Λείπουν παρά, μα πάρα πολλές. Να δώσω το 12ρι που μου ζητάς, ναι, αλλά μη μου κόβεις ταινίες από τις περασμένες δεκαετίες που γουστάρω για να μου δώσεις Stranger Things. Δεν τα αξίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Γιατί νομίζεις ότι δεν πληρώνω Netflix? Από την άποψη μου δηλαδή έβγαλες συμπέρασμα ότι είμαι πειρατής; Γιατί; Και Netflix πληρώνω και Amazon video εδώ που είμαι. Στην Ελλάδα, με τους ελληνικούς μισθούς, με τον πενιχρό κατάλογο που έχει είναι ομολογουμένως πολλά τα 12€ που ζητάει. Αν είχε δηλαδή τις τριπλάσιες ταινίες, τι θα ζητάτε; Λείπουν παρά, μα πάρα πολλές. Να δώσω το 12ρι που μου ζητάς, ναι, αλλά μη μου κόβεις ταινίες από τις περασμένες δεκαετίες που γουστάρω για να μου δώσεις Stranger Things. Δεν τα αξίζεις.Ότι επρεπε να ήταν αναλογικά του περιεχομένου σωστός, όχι ότι δεν είναι καλή υπηρεσία όμως. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Επειδή ο καθένας τελικά λέει ότι θέλει...Υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα καλύτερη υπηρεσία σε αυτή την τιμή?...αν ναι πείτε μου, γιατί τελικά είμαστε πολύ αχάριστοι...άλλωστε όποιος θέλει κάνει εγγραφή...αν ομως κάνεις χρήση της και γράφεις τα παράπονα είσαι χαζός, αν δεν κάνεις και γράφεις αρνητικά είναι η σεβαστή η άποψή σου, αλλά συμμετέχεις σε ένα topic που δεν σε αφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Γιατί νομίζεις ότι δεν πληρώνω Netflix? Από την άποψη μου δηλαδή έβγαλες συμπέρασμα ότι είμαι πειρατής; Γιατί; Και Netflix πληρώνω και Amazon video εδώ που είμαι. Στην Ελλάδα, με τους ελληνικούς μισθούς, με τον πενιχρό κατάλογο που έχει είναι ομολογουμένως πολλά τα 12€ που ζητάει. Αν είχε δηλαδή τις τριπλάσιες ταινίες, τι θα ζητάτε; Λείπουν παρά, μα πάρα πολλές. Να δώσω το 12ρι που μου ζητάς, ναι, αλλά μη μου κόβεις ταινίες από τις περασμένες δεκαετίες που γουστάρω για να μου δώσεις Stranger Things. Δεν τα αξίζεις. Άμα δεν σου κάνει, μην τα δίνεις. Εγώ γουστάρω Stranger things και να μοιράζομαι την συνδρομή με άλλους 3. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Επειδή ο καθένας τελικά λέει ότι θέλει...Υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα καλύτερη υπηρεσία σε αυτή την τιμή?...αν ναι πείτε μου, γιατί τελικά είμαστε πολύ αχάριστοι...άλλωστε όποιος θέλει κάνει εγγραφή...αν ομως κάνεις χρήση της και γράφεις τα παράπονα είσαι χαζός, αν δεν κάνεις και γράφεις αρνητικά είναι η σεβαστή η άποψή σου, αλλά συμμετέχεις σε ένα topic που δεν σε αφορά...Παντού υπάρχουν οι υπερβολές όμως στο ότι να πληρώνουμε την ίδια τιμή με τους Αμερικάνους στο μισό περιεχόμενο και εγώ το βρίσκω υπερβολικό, το ότι δεν είναι καλή η υπηρεσία όμως δεν συμφωνώ. Λόγω της ποιότητας της υπηρεσίας λέω δεν βαριέσαι. Ας πληρώνω λίγα euro παραπάνω και τι πειράζει αυτοί μου προσφέρουν και κάτι. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Ακριβο ειναι το netflix στην τιμη αυτη στην ελλαδα. Εχουν κοψει πολλες ταινιες παλιες και βγαζουν καινουργιες δικeς τους, τις οποιες φυσικα πουλανε σε ολο τον κοσμο. Σε αυτην την τιμη, επρεπε να εχει τον αμερικανικο καταλογο που ειχε πριν 5 χρονια, με παρα πολλες ταινιες. Και φυσικα κανουν και μαιμουδιες, δεν σου εχουν σαφη κριτιρια αναζητησης, σαν να 'κρυβουν' ταινιες κλπ Tα 12€ που ζηταει για 4k content ειναι παραλογα. Αλλα τι λεω; Στον Ελληνα απευθυνεται που εδινε 70ρια στη nova.Όποιος δε θέλει δε παίρνει. Μια χαρά είναι. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Όποιος δε θέλει δε παίρνει. Μια χαρά είναι. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Μερικοί το έχετε κάνει σύστημα το τρολαρισμα. Πρώτον και κύριον ΕΧΩ NETFLIX και δεύτερο, ακόμα και να μην είχα, να μην πω την αποψη μου; Είναι απάντηση αυτή που έδωσες; Μπορείς να απαντήσεις αν θέλεις ΣΟΒΑΡΑ, και να πεις ότι σου φαίνεται λογική η τιμή. Ότι άλλο είναι άσκοπο και flame starting. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Μάλλον δεν κατάλαβες. Η αποψη μου είναι ότι η τιμή και δικαιη και σωστή είναι για αυτά που προσφέρει. Εννοείται ότι το έχω και μάλιστα έχω Netflix από το 2ο χρόνο λειτουργίας στην Αμερική. Τώρα επιμένω. Ο καθένας κρίνει και πληρώνει για ότι θέλει. Που βρήκες trolling σε όλα αυτά μόνο εσύ ξέρεις...Μερικοί το έχετε κάνει σύστημα το τρολαρισμα. Πρώτον και κύριον ΕΧΩ NETFLIX και δεύτερο, ακόμα και να μην είχα, να μην πω την αποψη μου; Είναι απάντηση αυτή που έδωσες; Μπορείς να απαντήσεις αν θέλεις ΣΟΒΑΡΑ, και να πεις ότι σου φαίνεται λογική η τιμή. Ότι άλλο είναι άσκοπο και flame starting. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Μάλλον δεν κατάλαβες. Η αποψη μου είναι ότι η τιμή και δικαιη και σωστή είναι για αυτά που προσφέρει. Εννοείται ότι το έχω και μάλιστα έχω Netflix από το 2ο χρόνο λειτουργίας στην Αμερική. Τώρα επιμένω. Ο καθένας κρίνει και πληρώνει για ότι θέλει. Που βρήκες trolling σε όλα αυτά μόνο εσύ ξέρεις... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Aυτο να εγραφες απο την αρχη και οχι το απαραδεκτο "Οποιος δε θελει δεν παιρνει" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Εγώ συμφωνώ στην άποψη να είναι κόστος αναλογικά του περιεχομένου πάντως. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Εγώ συμφωνώ στην άποψη να είναι κόστος αναλογικά του περιεχομένου πάντως.Το έχεις δει σε καμία άλλη πλατφόρμα διαμοιρασμού περιεχομένου αυτό; Πχ Αμαζον, κλπ; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Το έχεις δει σε καμία άλλη πλατφόρμα διαμοιρασμού περιεχομένου αυτό; Πχ Αμαζον, κλπ; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0Μα δεν έχουμε άλλες και στο Amazon prime video το κάνουν αυτό. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Παίδες το έβαλα και εγώ κοντεύει να κλείσει ο μήνας. Το προπληρωνω σωστα; εννοώ μόλις κλείσει μήνα φροντίζω να βάλω τα 10€ στην κάρτα μου ε; στην αρχή έβαλα με τα 12€ αλλά στις 3,4 μέρες το γύρισα στο πρόγραμμα τυπικό αυτά τώρα 10€ θα δώσω λογικά σωστά; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Παίδες το έβαλα και εγώ κοντεύει να κλείσει ο μήνας. Το προπληρωνω σωστα; εννοώ μόλις κλείσει μήνα φροντίζω να βάλω τα 10€ στην κάρτα μου ε; στην αρχή έβαλα με τα 12€ αλλά στις 3,4 μέρες το γύρισα στο πρόγραμμα τυπικό αυτά τώρα 10€ θα δώσω λογικά σωστά; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι κανονικά το πληρώνεις Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Ναι κανονικά το πληρώνειςΣε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Είχα βάλει έναν εύκολο κωδικό σε στυλ μοτίβο από λάθος μου και μου χάκαραν τον λογαριασμό.Το ανακάλυψα επειδή πήγα να σηκώσω λεφτά από το ATM και έλειπαν 10 ευρώ.Πριν 1 μήνα μου είχε έρθει ένα mail ότι το e-mail είχε αλλάξει στο οποίο δεν έδωσα σημασία με τον φόβο ότι ήταν σπαμ.Πολύ εξυπηρετικό το chat τους.Με βοήθησαν να τον ανακτήσω με βήματα που θα βοηθούσαν και τον τέρμα αρχάριο.Με το που ανέκτησα την πρόσβαση είχαν φτιαχθεί 2 νέα Προφίλ με στυλ ονομάτων του "ανατολικού μπλοκ" Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts