TiZiaNo Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Xperia XZ1 και XZ Android Oreo 8.0 Well done Sony!!!! Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Nugat Xiaomi Redmi Note 4. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rambias Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 oreo 8.0 in nexus 5x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos82 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 4.2.2 σε Lenovo s650, 4 χρόνια ανετιλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delka1 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Android 6.0.1 σε lg g5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Oreo 8.0.0 oneplus 3T Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 OnePlus 3 δικό μου & Nexus 5x της γυναίκας, τρέχουν Oreo. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Εχεις ολες αυτες τις συσκευες;;;;;Λεω και γω μονο εγω ειχα αυτην την απορια? Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Android 7 στο S7 Και Android 5,1 στο samsung ALPHA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 2.3.7 cm7 on motorola atrix:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 7 σε P10 LITE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmiibb Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Android 7.0 σε Huawei P9 Το ίδιο και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas68 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 android 7.0:mad: Παράθεση minas*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Android 6 Marshmallow σε Galaxy S5 Neo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 (edited) 5.1.1 lollipop και είμαι μια χαρα.δεν θελω τιποτα άλλο.alcatel pop up.δεν εχω κανει καμια αναβαθμιση λογισμικού. Edited December 5, 2017 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maxthon Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Marshmallow 6.0.1 και πάει σφαίρα. Nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Περιμένω το Oreo στο S7 edge. Πλέον οι διαφορες από έκδοση σε έκδοση είναι πολύ μικρές και αν υπάρχει skin πχ Samsung ίσα που τις παίρνεις χαμπάρι. Όποτε μικρό το κακό για παλαιότερες συσκευές που δεν αναβαθμίζονται. Το κακό με το Android δεν είναι η παύση αναβαθμίσεων αλλά η Google που έχει καταφέρει να είναι υπεύθυνη για το 30% της ημερήσιας κατανάλωσης στην μπαταρία. Μ έχει κουράσει αυτή η κατάσταση, σε σημείο να σκέφτομαι να μείνω μόνιμα σε iOS και να ξηλώσω για πάντα το Gmail και όλα τα σχετικά με την google. Φωτογραφία τραβάω και τσουπ να η ειδοποίηση: θέλετε να ανεβάσετε την φωτογραφία σας στους χάρτες και να γράψετε την κριτική σας? Δεν λέω ότι η Apple δεν παρακολουθεί. Το αντίθετο θα έλεγα αλλά το κάνει πιο διακριτικά και χωρίς κόστος σε κατανάλωση. Με το iPhone έχω 2% κατανάλωση όλη νύχτα συν κάποια χρήση το πρωί να δω τα Mail μου, ειδοποιήσεις σε Facebook, τον καιρό κλπ. Με το S7 χανω 3% μόνο στην διαδρομή από το σπίτι στο γραφείο χωρίς να κάνω τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Android 6 σε Lenovo phab2 pro. Από ότι ξέρω δεν θα βγει νεότερη έκδοση παρόλο που το hardware αντέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts