Jump to content

Xiaomi Mi Note 3

STERGIOSZX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή έκανα και εγώ αναβάθμιση και θέλει ξεκλείδωμα έχουμε τον οδηγό για το ξεκλείδωμα γιατί αυτό που έχω κάνει έως τώρα δεν έχουν πιάσει.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=457832

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Εχει δοκιμασει κανεις την Epic Rom σε σχεση με την global stable?

Αυτό περιμένω κι εγώ γιατί η stable είναι πίσω σε σχέση με τις άλλες. Ακόμα και η china που είχα ήταν πιο μπροστά, είχε το face unlock και άλλα, σε miui 9.2.οποιος βάλει epic να μας πει εντυπώσεις κι αν είναι εύκολο να την περάσεις..

Την εβαλα εγω αλλα δεν μπορω να κρινω σε σχεση με την global επειδη την περασα κατευθειαν.Ειναι αρκετη καλη με face.unlock και καλη διαχειρηση μπαταρία υστερα απο 2 μερες μετα το περασμα της ρομ

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Την εβαλα εγω αλλα δεν μπορω να κρινω σε σχεση με την global επειδη την περασα κατευθειαν.Ειναι αρκετη καλη με face.unlock και καλη διαχειρηση μπαταρία υστερα απο 2 μερες μετα το περασμα της ρομ

Η κάμερα πως σου φαίνεται? Αν μπορέσεις ανέβασε καμία νυχτερινή φωτο έτσι να πάρουμε μια ιδέα. :)

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά ,

Κάτοχος και εγώ του θηρίου. Έχω απλά ένα θέμα με το 4G . Δεν ανοίγει πουθενά . Μένω θεσσαλονίκη και έχω vodafone. Υποστηρίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο ?

Ευχαριστώ

Παιδιά να ρωτήσω μια ακόμη φορά και όποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει, όταν έρθει και σε εμένα λογικά δεν θα έχει global rom αλλά China.... Με το mi max μπορούμε τώρα να περάσουμε από dev σε stable ή το αντίθετο απλά και μόνο κατεβάζοντας την rom που θέλουμε στο κινητό και την τρέχουμε με τον updater. Στο note 3 μπορούμε να αλλάξουμε την China με global με τον ίδιο τρόπο ή μόνο με τον τρόπο που έγραψε ένα άλλος φίλος πιο πάνω;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Εγω που εχω global πως θα την περασω?εχεις κανενα οδηγο?

Εγω που εχω global πως θα την περασω?εχεις κανενα οδηγο?

Φιλε αν δεν ξερεις εχει καποια διαδικασια.Πρωτα κανεις αιτηση στην xiaomi για ξεκλειδωμα bootloader μετα οταν ερθει η εγκριση υστερα απο καποιες μερες ξεκλειδωνεις το bootlaoder περνας twpr recovery και μετα την rom.Αυτα με λιγα λογια

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Τι στο καλό γίνετε και δεν έχει βγει ακόμη global developer rom?

Edit:Τι να πεις γι αυτή την μπαταρία... Τέρας δύναμης ο 660..

Don't mess with mi note 3

7295a438b1d8dfbdc5484ba86c0bec52.jpg1ce3521537027174340723ae8c099ce8.jpg

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Τι στο καλό γίνετε και δεν έχει βγει ακόμη global developer rom?

Edit:Τι να πεις γι αυτή την μπαταρία... Τέρας δύναμης ο 660..

7295a438b1d8dfbdc5484ba86c0bec52.jpg1ce3521537027174340723ae8c099ce8.jpg

Καλησπέρα και καλή χρονιά, δες αυτό μήπως βοηθήσει

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά 4G παίζει το συγκεκριμένο κινητό ?

Ευχαριστώ

Εγώ που είμαι Αθήνα παίζει κανονικά και με wind και με cosmote.

Εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη δεν έχω συνδεθεί ποτέ με 4G ενώ με την ίδια κάρτα στο παλιό μου κινητό (redmi 4x ) συνδεόμουν. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να συμβαίνει . Κανείς καμιά ιδέα ?

Εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη δεν έχω συνδεθεί ποτέ με 4G ενώ με την ίδια κάρτα στο παλιό μου κινητό (redmi 4x ) συνδεόμουν. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να συμβαίνει . Κανείς καμιά ιδέα ?
Εγώ πάντα πιάνω 4g και πολύ σπάνια H+... Τι να πω.. Μήπως είναι παλιά η κάρτα σου?

Εγώ πάντα πιάνω 4g και πολύ σπάνια H+... Τι να πω.. Μήπως είναι παλιά η κάρτα σου?

Η κάρτα είναι αρκετά παλιά άλλα με το παλιό κινητό όπως είπα έπιανα κανονικά χωρίς πρόβλημα. Παίζει ρόλο σε πια θέση βάζεις μήπως την SIM στο κινητό μιας που έχει θέση για 2 κάρτες ?

Ευχαριστώ

Χμμμ τι να πω.. Δοκίμασε και στην άλλη υποδοχή αλλιώς βγάλε με καινούρια sim..

Έχοντας περίπου 2 εβδομάδες την συσκευή μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ αν και στην αρχή δεν με ενθουσίασε τόσο.Εχω περασμένη την τελευταία 8.1.4 developer από mi globe η οποία είναι απίστευτη γρήγορη σε σχέση με την stable global.Εχω περάσει και την gcam η οποία στην αρχή δεν είχε τόσο καλά αποτελέσματα σ σχέση με την στοκ αλλά ύστερα από λίγο ψάξιμο έβαλα την έκδοση GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.2 και τις κατάλληλες ρυθμίσεις από το en miui και μπορώ να πω έχει εξίσου και μερικές φορές καλύτερα αποτελέσματα από στοκ κάμερα σε low light κυρίως.Οι ρυθμίσεις είναι εδώ http://en.miui.com/thread-1254582-1-1.html

φιλε το κινητο δεν εχει την 800αρα μπαντα για αυτο ισως να μην σου πιανει 4G.Αν εχεις wind δοκιμασε αλλη εταιρια.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλε το κινητο δεν εχει την 800αρα μπαντα για αυτο ισως να μην σου πιανει 4G.Αν εχεις wind δοκιμασε αλλη εταιρια.

Καλημέρα παιδιά,

σκέφτομαι να παραγγείλω και εγώ το κινητό .. αλλα απο banggood βλέπω έχει 900 pre-order .. οποτε δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει το restock ώστε να περισσέψουν..

στο gearbest έχει τις επιλογές

Netherlands Registered 15 - 28 business days

Sweden Registered 15 - 28 business days

EU Registered 20 - 30 business days

Azerbaijan Registered(Please provide English address) 15 - 25 business days

Belgium Registered(Please provide your address&city with English characters) 18 - 28 business days

για registered mail, ποιες από αυτές δεν πάνε τελωνείο ? και πόσο καιρό κάνουν ?

πχ από banggood πάνε μέσω POST NL και κατά μέσω όρο τα έχω στις 10-12 μέρες

με Belgium registered έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να την γλυτώσεις

Μέχρι στιγμής έχω συνέχεια 4g και σε επαρχία.. Θεσσαλία και Αχαΐα. Cosmote ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ nano sim.. Ψαξτο μήπως η κάρτα θέλει αλλαγή, επίσης μήπως πρέπει να στείλεις μήνυμα ενεργοποίησης στην εταιρεία

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχοντας περίπου 2 εβδομάδες την συσκευή μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ αν και στην αρχή δεν με ενθουσίασε τόσο.Εχω περασμένη την τελευταία 8.1.4 developer από mi globe η οποία είναι απίστευτη γρήγορη σε σχέση με την stable global.Εχω περάσει και την gcam η οποία στην αρχή δεν είχε τόσο καλά αποτελέσματα σ σχέση με την στοκ αλλά ύστερα από λίγο ψάξιμο έβαλα την έκδοση GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.2 και τις κατάλληλες ρυθμίσεις από το en miui και μπορώ να πω έχει εξίσου και μερικές φορές καλύτερα αποτελέσματα από στοκ κάμερα σε low light κυρίως.Οι ρυθμίσεις είναι εδώ http://en.miui.com/thread-1254582-1-1.html

Φίλε η συγκεκριμένη ρομ υποστηρίζει ελληνικά? Είναι επίσημη με ota updates?τι αλλαγές έχει σε σχέση με την stable?

Από την αρχή έχω την global Stable έκδοση και ακόμα καμία ενημέρωση τίποτα ούτε developer έχει βγει τίποτα. Απαράδεκτη η xiaomi....

Πούλα το να ησυχάσεις....σε μένα!

Βασικά αν και πιστεύω ότι είναι τρομερή συσκευή δεν βλέπω κίνηση στο νετ.

Ίσως επειδή δεν είναι φθηνή συσκευή όπως συνηθίζεται στο νορμάλ μοντέλα της xiaomi που πουλάει πολύ , στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δείχνει να μην την κυνηγάνε και πολύ και στα forum.

Στην παρούσα φάση είναι η πρώτη μου επιλογή τώρα που σκέφτομαι να αλλάξω το redminote 2.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα σε έχω έχω στα υπόψιν! :)

Σχεδόν καθόλου κίνηση δεν έχει ούτε κανονικό thread στο xda.

Παρόλο που έχουν βγει και τα kernel sources δεν βλέπω να κινείται τπτ...