pilotos_18 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Βρήκα τον οδηγό από xda και έναν Ελληνικό δε θυμάμαι που ακριβώς. Τα βήματα τα έκανα όπως έγραφαν και τα permission τα τσεκαρα 2 φορές και από το buildpro app και από το root explorer της xtrv. Εκανα και clear data cache αλλα η gcam κρασαρει παλι. Όπως και να χει ισως θέλει ξανά φλασαρισμα της ρομ μήπως έκανα πατάτα κάπου. Η φωτογραφική η στοκ απογειώθηκε απλά. Καλύτερα χρώματα καλύτερο hdr καλυτερες νυχτερινές και επιτέλους eis στο βίντεο. Δε νομίζω να χρειαζομαστε κάτι περισσότερο . Ίσως η gcam βοηθούσε σε νυχτερινές λήψεις. Μπορώ να πω πλέον οι φωτό και βίντεο είναι επιπέδου s7 που είχα , ίσως και καλυτερες.! Το μόνο που θα ήθελα ακόμα είναι 60fps..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου ως προς την αγορά. Παραγγειλα στο lightinthebox στις 26 Μάρτη με ασφ τελωνείου. Παρέλαβα το κιν στις 30 Απρίλη με επιβαρυνση δασμων φόρων 83€ Με Global rom αν και μου έλεγαν Κινέζικη. Τους εστειλα την απόδειξη των ΕΛΤΑ και σήμερα ειδα τα χρήματα στον λογαριασμό μου. Συνολικά μου στοίχισε 286€ ( 6g/128g) Για τις δυνατότητες προς το παρόν δεν εχω κατι να πω ακόμη το ψάχνω εχω φορτώσει ενα κάρο εφαρμογές και δεν καταλαβαίνει τίποτε. Αν και εχω ενα μικρό ενδοιασμό ώς προς την διάρκεια της μπαταρίας. Για αναβάθμιση ( πρωτάρης ), ειδομεν, θα ελπίζω στην βοήθειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILL1756 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Φίλε πώς έστειλες την απόδειξη. Εμένα δεν την φορτώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Φίλε πώς έστειλες την απόδειξη. Εμένα δεν την φορτώνει. Την σκανάρισα σε μέγεθος κατω απο 1,5 ΜΒ. Μπορείς να στείλεις και φωτογραφία αλλα σε μεγεθος οσο το παραπάνω αρκει να είναι ευδιάκριτη. Ανταποκρίθηκαν άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ειχα την 9.1.3 και δεν ειχα πότε προβλημα.. Με την 9.5.3 που εχω βαλει τον τελευταίο καιρό δεν είμαι κ πολυ ευχαριστημένος.. Ενω το κινητο δεν είχε κολλήσει ποτέ, τωρα αρκετα συχνα κολλάει οταν παω να το ξεκλειδώσω και πρέπει να το αφήσω λίγη ωρα για να ξεκολλήσει. Ακόμα εχω την εντύπωση ότι η μπαταρία κρατάει λιγο λιγότερο, έχασα το face unlock κ διαφορά αλλα.. Ισχύουν αυτά που λεω; Τα έχει παρατηρήσει κανείς αλλος; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ειχα την 9.1.3 και δεν ειχα πότε προβλημα.. Με την 9.5.3 που εχω βαλει τον τελευταίο καιρό δεν είμαι κ πολυ ευχαριστημένος.. Ενω το κινητο δεν είχε κολλήσει ποτέ, τωρα αρκετα συχνα κολλάει οταν παω να το ξεκλειδώσω και πρέπει να το αφήσω λίγη ωρα για να ξεκολλήσει. Ακόμα εχω την εντύπωση ότι η μπαταρία κρατάει λιγο λιγότερο, έχασα το face unlock κ διαφορά αλλα.. Ισχύουν αυτά που λεω; Τα έχει παρατηρήσει κανείς αλλος; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτά που παρατήρησα εγώ, είναι ότι λείπει το face unlock (μικρό το κακό) έχει security patch Μαρτίου σε σχέση με την EU developer που είχα πριν με patch Απριλίου (μικρό το κακό και πάλι) και επίσης λείπει η εφαρμογή update της Xiaomi αν δε κάνω λάθος. Κάποιο κόλλημα δεν είχα προς το παρόν όσο το δουλεύω σπίτι και δεν ξέρω ακόμα αν είναι καλύτερο η χειρότερο σε αυτονομία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ειχα την 9.1.3 και δεν ειχα πότε προβλημα.. Με την 9.5.3 που εχω βαλει τον τελευταίο καιρό δεν είμαι κ πολυ ευχαριστημένος.. Ενω το κινητο δεν είχε κολλήσει ποτέ, τωρα αρκετα συχνα κολλάει οταν παω να το ξεκλειδώσω και πρέπει να το αφήσω λίγη ωρα για να ξεκολλήσει. Ακόμα εχω την εντύπωση ότι η μπαταρία κρατάει λιγο λιγότερο, έχασα το face unlock κ διαφορά αλλα.. Ισχύουν αυτά που λεω; Τα έχει παρατηρήσει κανείς αλλος; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν όντως βλέπεις μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα, μηπως να κανες κανένα factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Αν όντως βλέπεις μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα, μηπως να κανες κανένα factory reset?Σε ταχύτητα δεν βλέπω διαφορά.. στα άλλα που ειπα μόνο.. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Σε ταχύτητα δεν βλέπω διαφορά.. στα άλλα που ειπα μόνο.. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συγνώμη αλλά εννοούσα το κόλλημα στο κλείδωμα. Αυτό μοιάζει με bug. Αν στο κάνει σε ενοχλητικό βαθμό δες αν στο διορθώσει ένα factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Γενικα η global stable 9,5,3 δεν ηταν τοσο καλη οσο ηπροηγουμενη. Εγω παρατήρησα λιγο υπερθερμανση κάποιες φορές, κάποια μικρα σκαλωματάκια και κάποια app crashes που δε συνέβαιναν στην 9.1.3. Θα σου πρότεινα εαν εχεις χρονο να διαβάσεις και να ασχοληθεις , να βάλεις την ελληνικη ρομ, ειναι πολυ καλη. Εαν χρειάζεται κάποιος οδηγίες έχω φτιάξει ενα word αρχείο με το πως το κανεις. Μερικές ερωτήσεις προς τους γνώστες: H XTRV ARWMA έχει διαφορές η τελευταια stable απο την developer? Η κάμερα ειναι ιδια; Το factory reset μεσω twrp γινεται με wipe data cache kai dalvik cache? Εαν κανεις wipe το internal storage χάνεις όλες τις φωτο βιντεο κτλ που έχουμ αποθηκευτη στη συσκευή;Είνα αυτο που λέμε καθαρή εγκατάσταση; Back up με twrp , ποια κουτακια επιλέγεις για να κάνεις ολικο backup την συσκευή; Δηλαδή σε περίπτωση που βάλεις άλλη rom και δε σου αρέσει να κανεις ενα restore Και να πας ακριβως στο σημείο που ησουν με τη προηγούμενη. Σε προηγούμενα samsung που είχα px galaxy s2 κτλ τα επέλεγα όλα τα κουτακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 (edited) Γενικα η global stable 9,5,3 δεν ηταν τοσο καλη οσο ηπροηγουμενη. Εγω παρατήρησα λιγο υπερθερμανση κάποιες φορές, κάποια μικρα σκαλωματάκια και κάποια app crashes που δε συνέβαιναν στην 9.1.3. Θα σου πρότεινα εαν εχεις χρονο να διαβάσεις και να ασχοληθεις , να βάλεις την ελληνικη ρομ, ειναι πολυ καλη. Εαν χρειάζεται κάποιος οδηγίες έχω φτιάξει ενα word αρχείο με το πως το κανεις. Μερικές ερωτήσεις προς τους γνώστες: H XTRV ARWMA έχει διαφορές η τελευταια stable απο την developer? Η κάμερα ειναι ιδια; Το factory reset μεσω twrp γινεται με wipe data cache kai dalvik cache? Εαν κανεις wipe το internal storage χάνεις όλες τις φωτο βιντεο κτλ που έχουμ αποθηκευτη στη συσκευή;Είνα αυτο που λέμε καθαρή εγκατάσταση; Back up με twrp , ποια κουτακια επιλέγεις για να κάνεις ολικο backup την συσκευή; Δηλαδή σε περίπτωση που βάλεις άλλη rom και δε σου αρέσει να κανεις ενα restore Και να πας ακριβως στο σημείο που ησουν με τη προηγούμενη. Σε προηγούμενα samsung που είχα px galaxy s2 κτλ τα επέλεγα όλα τα κουτακια. Factory reset με wipe data. Dalvik και cache είναι προαιρετικά. Αν κάνεις wipe το internal storage, ναι, χάνεις ότι έχεις αποθηκεύσει στην μνήμη της συσκευής. Φωτό, βίντεο, MP3 κλπ. Το wipe data σου διαγράφει εφαρμογές, λογαριασμούς email και ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο κινητό σου. Το wipe system διαγράφει ολο το λογισμικο που φοράει η συσκευή. Συνήθως τα κουτάκια που πρέπει να έχεις τσεκαρισμενα για nandroid backup, είναι προεπιλεγμένα. Αν θες τσεκαρεις κι άλλα, όπως το efs ας πούμε στην περίπτωση που δεν είναι και αυτό τσεκαρισμενο. Στην επαναφορά του backup, θα έχεις πάλι τα ίδια τσεκαρισμενα εννοειται. Για την ελληνική Rom δεν γνωρίζω να σου απαντήσω μιας και έχω πολύ καιρό να τις δουλέψω σε ότι Xiaomi συσκευή είχα. Προτιμούσα πάντα τις EU. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 8, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 (edited) Για την ρομ δεν έχω το κινητό να σε πω πια είναι καλύτερη, γενικά οι dev είναι καλύτερες από τις stable Ναι αυτά τα wipe κάνεις factory reset η πηγαίνεις wipe, factory reset όποιο και να κάνεις είναι το ιδιο Όχι το factory reset δεν πειράζει το φάκελο media που είναι φώτο, μουσική video μόνο σβήνει το φάκελο data εφαρμογές. Το format data σβήνει τα πάντα από το internal storage Για backup, system, data, boot και μπορείς να πάρεις και το efs που είναι για τα IME η και το model. Τα κύρια είναι τα 3 πρώτα, τα άλλα 2 με κάποιο flash αν χάσεις IME η wifi Edited May 9, 2018 by makisfz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Ειχα την 9.1.3 και δεν ειχα πότε προβλημα.. Με την 9.5.3 που εχω βαλει τον τελευταίο καιρό δεν είμαι κ πολυ ευχαριστημένος.. Ενω το κινητο δεν είχε κολλήσει ποτέ, τωρα αρκετα συχνα κολλάει οταν παω να το ξεκλειδώσω και πρέπει να το αφήσω λίγη ωρα για να ξεκολλήσει. Ακόμα εχω την εντύπωση ότι η μπαταρία κρατάει λιγο λιγότερο, έχασα το face unlock κ διαφορά αλλα.. Ισχύουν αυτά που λεω; Τα έχει παρατηρήσει κανείς αλλος; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ πάντως το μόνο που εν παρατηρήσει είναι όντως πως η μπαταρία είναι λίγο χειρότερη σε αυτονομία... Κατά τα άλλα δουλεύει απροβλημάτιστα όπως και πριν. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deluxe275 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Καλησπέρα παιδια και απο εμενα. Κατοχος του ΜΙ note 3 μια βδομαδα τωρα, με την Global. Σημερα παρελαβα θηκες και tempered glass.. Εχω το εξης προβλημα: Εβαλα το tempered και την θηκη, ολα καλα. Αλλα μετα ηθελα οπως και στο redmi note 4 που ειχα η οθονη να ενεργοποιειται και απενεργοποιειται αντιστοιχα με την θηκη. Να κανει την λειτουργια εξυπνης καλυψης. Την εχω κανονικα ενεργοποιημενη αλλα δυστυχως τιποτα.. Δεν λειτουργει. ΝΑ πω τα εξης τωρα. Ναι εχω επανω το tempered glass και δεν ξερω αν την επηρεαζει. Η θηκη, οχι, δεν ειναι xiaomi. Τελος , εκανα και το calibration sto kernel ( Που προειδοποιει βεβαια για μη χρηση του glass) και δεν αλλαξε κατι. Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα; Να βγαλω το προστατευτικο να ξαναδοκιμασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Καλησπέρα deluxe. Είσαι σίγουρος ότι η θήκη είναι συμβατή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deluxe275 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Καλησπέρα deluxe. Είσαι σίγουρος ότι η θήκη είναι συμβατή; Καλησπερα! Η θήκη συμφωνα με το μοντελο είναι συμβατη, συμφωνα με το σχήμα του τουλάχιστον... Αγορασα αυτη και αλλη μια απο το gearbest. Οποια και να δοκιμασα, δεν λειτουργει η εξυπνη οθονη..Δεν βαζω ακριβως ποια μην θεωρηθει καποιου ειδους διαφημιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Καλησπερα! Η θήκη συμφωνα με το μοντελο είναι συμβατη, συμφωνα με το σχήμα του τουλάχιστον... Αγορασα αυτη και αλλη μια απο το gearbest. Οποια και να δοκιμασα, δεν λειτουργει η εξυπνη οθονη..Δεν βαζω ακριβως ποια μην θεωρηθει καποιου ειδους διαφημιση. Συμβατή εννοώ με την έξυπνη οθόνη. Αυτές έχουν ένα μαγνητακι και πρέπει να το χουν στο σωστό σημείο, δηλαδή εκεί που είναι και ο αντίστοιχος αισθητήρας του κινητού. Βάλε το link μα δεν νομίζω να είναι προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deluxe275 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Συμβατή εννοώ με την έξυπνη οθόνη. Αυτές έχουν ένα μαγνητακι και πρέπει να το χουν στο σωστό σημείο, δηλαδή εκεί που είναι και ο αντίστοιχος αισθητήρας του κινητού. Βάλε το link μα δεν νομίζω να είναι προβλημα :) Α οκ..Και να το εχει, δεν είναι εμφανές φαντάζομαι στο εξωτερικο, ειναι κρυμμένο. 1η) https://www.gearbest.com/cases-leather/pp_1382652.html?wid=1433363 2η)https://www.gearbest.com/cases-leather/pp_1006862.html?wid=1433363 Για την ιστορια, η πρωτη που ειναι και στα μισα χρηματα, μου εκατσε πολυ καλυτερα στο χέρι και δεν κανει υπερδιπλασιο σε παχος το κινητο όπως η αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Δεν γραφουν πουθενα οτι ενεργοποιουν την οθόνη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deluxe275 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Χμμμ πρεπει να εχεις δικιο. Ειναι inductive proximity sensors που απαιτουν μεταλλο εσωτερικα που δεν εχει η θηκη ε..; Δεν το γνωριζα! :) Τουλαχιστον κατι μαθαμε και σημερα. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Τιποτα. Καλορίζικο το κινητο και οτι θες εδώ είμαστε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 (edited) Τιποτα. Καλορίζικο το κινητο και οτι θες εδώ είμαστε. ;) Μια ερώτηση. Αν και δεν το εχω πειράξει για unlocked twrp κλπ ενω ειμαι γενικά αρκετά έως πολύ ευχαριστημένος, ( Το προηγούμενο ηταν Χ5 pro 2/16) ποίος/οι είναι ο λόγος η οι λόγοι και το όφελος που οι περισσότεροι εχετε αλλαξει την rom κλπ; Εγώ απλά το αναβάθμισα μόλις το παρέλαβα στην νεα MIUI Global 9.0.5.3.0 (NSHMIFA) Edited May 10, 2018 by tasos_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Μια ερώτηση. Αν και δεν το εχω πειράξει για unlocked twrp κλπ ενω ειμαι γενικά αρκετά έως πολύ ευχαριστημένος, ( Το προηγούμενο ηταν Χ5 pro 2/16) ποίος/οι είναι ο λόγος η οι λόγοι και το όφελος που οι περισσότεροι εχετε αλλαξει την rom κλπ; Εγώ απλά το αναβάθμισα μόλις το παρέλαβα στην νεα MIUI Global 9.0.5.3.0 (NSHMIFA) Όλοι δεν την έχουμε αλλάξει την rom, ούτε εγώ το έχω πειράξει Τάσο. Οι λόγοι για να αλλάξεις μια rom είναι πολλοί, ένας είναι γιατί μας τρώει το χέρι να το πειράξουμε το κινητό, ένας άλλος είναι επειδή η πειραγμένες rom στηρίζονται στην μαμά κινέζικη και έχουν προφανώς περισσότερα καλούδια και είναι πιο ενημερωμένες σε σχέση με την δική μας global, καλύτερη κάμερα και γενικά έχουν το κάτι παραπάνω..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Μια ερώτηση. Αν και δεν το εχω πειράξει για unlocked twrp κλπ ενω ειμαι γενικά αρκετά έως πολύ ευχαριστημένος, ( Το προηγούμενο ηταν Χ5 pro 2/16) ποίος/οι είναι ο λόγος η οι λόγοι και το όφελος που οι περισσότεροι εχετε αλλαξει την rom κλπ; Εγώ απλά το αναβάθμισα μόλις το παρέλαβα στην νεα MIUI Global 9.0.5.3.0 (NSHMIFA)Γενικά αν είσαι ευχαριστημένος με την Rom αυτή και δεν έχει παιδικές ασθενειες η bugs που θα σε εκνευρίζουν στην καθημερινότητα σου και στην δουλειά σου, δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάσεις άλλες ROMs. Όσοι αλλάζουμε κατά διαστήματα, το κάνουμε για να περνάει η ώρα μας, γιατί το έχουμε μάθει το άθλημα, επειδή μπορεί να έχει δύο τρία πραγματακια παραπάνω και επειδή όπως αναφέρθηκε, μας τρώει το χέρι μας ;) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 (edited) O καθένας αλλάζει ρομ για τους ιδιους ή διαφορετικούς λόγους. Συνήθως οι custom rom έχουν κάποια εχτραδακια που δεν τα έχουν οι official, είναι πιο παραμετροποιησίμες και εαν κάνεις και ρουτ έχεις περισσότερα πράγματα να ''παίξεις''. Επίσης άλλους απλά τους τρώει το χέρι τους και θέλουν να δοκιμάζουν. Απο την Ελληνική developer για να πάω σε Europe stable , κάνω wipe data+cache+davlik , μετά φλασάρω τη ρομ το supersu και magisk και είμαι οκ; Ω ναι ετσι γινεται το εκανα. Ωραιο το face unlock Edited May 11, 2018 by pilotos_18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts