bill80_ Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Όλοι αυτό περιμένουμε φίλε.. Εγώ το έχω 4μιση μήνες και ακόμα δεν πήρα.. Αλλά όπως λένε και τα παιδιά, μια χαρά είναι το κινητό και έτσι. Απλά ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερη κάμερα με το επόμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Γειά σας! Σκέφτομαι να αγοράσω το τηλ. και χρειάζομαι λίγη βοήθεια αν ξέρει κάποιος. Επειδή μου αρέσει να πειράζω τα τηλ. μου θέλω να ξέρω αν με custom Rom μπορώ να του βάλω magisk. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Γειά σας! Σκέφτομαι να αγοράσω το τηλ. και χρειάζομαι λίγη βοήθεια αν ξέρει κάποιος. Επειδή μου αρέσει να πειράζω τα τηλ. μου θέλω να ξέρω αν με custom Rom μπορώ να του βάλω magisk. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φυσικά, και magisk & su..εγώ έβαλα το πρώτο χωρίς πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Εσάς ποσο τοίς εκατό σας κάνει χρήση η κεραία;Πολύ δεν είναι το 25%?Από την άλλη βγάζω 6+ ώρες οθόνη οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλησπέρα σας κατέβασα απο εδώ http://en.miui.com/download-336.html#493%CE%BA%CE%B1%CE%B9 την 9,5 αλλά μου λέει οτι δεν την αναγνωρίζει τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλησπέρα σας κατέβασα απο εδώ http://en.miui.com/download-336.html#493%CE%BA%CE%B1%CE%B9 την 9,5 αλλά μου λέει οτι δεν την αναγνωρίζει τι μπορώ να κάνω?Αυτή είναι η κινέζικη. Τώρα κινεζικη έχεις? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Όχι τη global... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Όχι τη global...Ε τότε μάλλον γι αυτό δεν μπαίνει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Ε τότε μάλλον γι αυτό δεν μπαίνει Όχι μάλλον, για αυτό δεν την περνάει.... Καμία σχέση η μία με την άλλη... Εν αναμονή να πάρουμε κι εμείς το update σε 9.5.3.0 μιας και το έδωσαν επιλεκτικά σε αρκετές συσκευές που είχαν την 9.1.3.0 και σε πολύ λιγότερες που είχαν την 9.1.4.0.... Nightly και καλά την ονόμασαν, πάντως λογικά μέχρι τέλη του μήνα θα έρθει και σε εμάς. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 παιδιά είναι επιβεβαιωμένο ότι δεν υπάρχει έκδοση με την 20 μπάντα του συγκεκριμένου κινητού. σωστά? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 παιδιά είναι επιβεβαιωμένο ότι δεν υπάρχει έκδοση με την 20 μπάντα του συγκεκριμένου κινητού. σωστά? Σωστά. Δεν έχει βγει έκδοση με 800αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Ενώ είχαν κατεβάσει από το επίσημο site την έκδοση που προϋπήρχε την 9.1.4.0 και περιμέναμε εναγωνίως την καινούρια 9.5.3.0, και αφού ξεκίνησε να δίνεται σε κάποια τηλέφωνα, χθες ξαφνικά ανέβασαν πάλι την παλιά έκδοση στο επίσημο site. Γνωρίζει κανείς τίποτα επ' αυτού; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 (edited) Εμενα μου ηρθε το Update σημερα. 9.5.3.0 1.7G Edited April 25, 2018 by sakis92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 (edited) Εμενα μου ηρθε το Update σημερα. Και εγώ μόλις τσέκαρα και μου το έβγαλε, κατεβάζω και περιμένω για πρώτες εντυπώσεις. Μόλις είδα ότι και στο site της miui ανέβασαν την καινούρια rom. Edited April 25, 2018 by knerantz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 http://en.miui.com/download-336.html ισχυει και σε εμενα ηρθε και κατεβαζω.Το εχω 7 μερες το κινητο και εχω να πω τα καλυτερα, οποτε ας δουμε και με την πρωτη αναβαθμιση τι θα γινει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Αναβαθμίζομαι, τελικά ήρθε μάλλον σε όλους τους υπόλοιπους σήμερα.... Μάλλον μετά την γκρίνια μου χαχαχαχαχα... Κατεβάζω και περιμένω να δω..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Με μια γρηγορη ματια λειπει το app Θεματα της Xiaomi :heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Αναμενόμενο οτι λειπουν τα θέματα. Είχε βγει ανακοίνωση οτι το αφαιρούν από Ευρώπη για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων. Αν θέλετε να εμφανιστεί γυρίστε το region σε china, κατεβάστε το θέμα που θέλετε και μετά ξαναβαλτε το σε Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Επιτέλους αναβαθμιστήκαμε, σχεδόν καμία αλλαγή... Το πρώτο όμως που παρατηρεί κάποιος είναι η αύξηση της έντασης των ήχων, να πω απλά πως, εγώ νόμιζα πως είχα ήχους πριν.... Τεράστια η διαφορά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Και εγώ μόλις πέρασα αναβάθμιση. Υποτίθεται έχει καλύτερη κάμερα.? Δεν θα πάρουμε εμείς android 8.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Και εγώ μόλις πέρασα αναβάθμιση. Υποτίθεται έχει καλύτερη κάμερα.? Δεν θα πάρουμε εμείς android 8.0? Κάμερα καλύτερη όπως έχει αναφέρει ο Αντρέας θα έχουμε από την επόμενη αναβάθμιση την 9.5.4.0. Στην ανακοίνωση της xiaomi μας έχει μέσα για αναβάθμιση σε oreo 8 και MIUI 10. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Επιτέλους αναβαθμιστήκαμε, σχεδόν καμία αλλαγή... Το πρώτο όμως που παρατηρεί κάποιος είναι η αύξηση της έντασης των ήχων, να πω απλά πως, εγώ νόμιζα πως είχα ήχους πριν.... Τεράστια η διαφορά. Ακριβώς το ίδιο και στο δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Για πότε αναμένεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Και μένα μόλις ήρθε και κατεβάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Για πότε αναμένεται? Λογικά σύντομα, ήδη τρέχει η κινέζικη σε 9.5.8.0..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts