mfireman Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 θα πας πιο πριν καπου πρεπει να βγαζει πληκτρολογιο θα γραψεις τον κωδικο wifi θα τον κανεις αντιγραφη και μετα οταν πας στο wifi να τον κανεις επικολληση Καλημέρα, ξημερώματα χωρίς να δω αυτό που έγραψες έφαγα αναλαμπή και έκανα αυτό ακριβώς. Η ρομ τα σπάει και λίγο που ασχολήθηκα το κινητό πάει τάπα!! Και πάλι ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsingos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Δες εδώ: http://en.miui.com/thread-559658-1-1.html και πες μας τι έγινε, ενδιαφέρομαι κι εγώ! :p To εχω δει αλλα έχω σοβαρές αμφιβολίες οτι αυτο που κάνει ο τυπάς είναι σύνδεση mirrolink. Νομίζω ότι είναι απλό Screen Mirroring που έχουν τα περισσότερα κινητά εδω και μερικά χρόνια, γι αυτό και ρωτάω εδώ μήπως το έχει πετύχει κάποιος γιατί αυτό είναι προϋπόθεση για να προβώ στην αγορά του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Μπορεί να φανεί χαζή ερώτηση: μετά το ξεκλείδωμα bootloader και πέρασμα twrp+rom το κινητό δεν είναι root; προσπάθησα να εγκαταστήσω το titanium και γράφει πως δεν είναι root. Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις ή θέλει άλλο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Όχι δεν είναι root. Πρέπει να το κάνεις install το magisk ή supersu μέσω twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Μπορεί να φανεί χαζή ερώτηση: μετά το ξεκλείδωμα bootloader και πέρασμα twrp+rom το κινητό δεν είναι root; προσπάθησα να εγκαταστήσω το titanium και γράφει πως δεν είναι root. Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις ή θέλει άλλο πρόγραμμα; Ποια ρομ περασες?το magisk το εκανες flash μεσω twrp? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parasero Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 τα mi global stores σε aliexpress είναι έμπιστα? αυτό που γράφουν ότι με DHL γλιτώνεις τελωνείο ισχύει? βλέπω το μοντέλο με 128gb rom στα 256€ και μου φαίνεται τρομερή ευκαιρία. Ναι είναι.Εγω από εκεί το αγόρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 πλήρωσες τελωνείο ή όχι? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Όχι δεν είναι root. Πρέπει να το κάνεις install το magisk ή supersu μέσω twrp ωραία, θέλει κάποια συγκεκριμένη έκδοση ή και αυτή του playstore αρκεί; αναφέρομαι στο su γιατί την άλλη δεν την έχω δουλέψει και δεν ξέρω καν ποια έκδοση είναι η σωστή..thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 ωραία, θέλει κάποια συγκεκριμένη έκδοση ή και αυτή του playstore αρκεί; αναφέρομαι στο su γιατί την άλλη δεν την έχω δουλέψει και δεν ξέρω καν ποια έκδοση είναι η σωστή..thanks Φλασαρεις το Magisk16 https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Φλασαρεις το Magisk16 https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445 Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Καλησπερα παιδια!Σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του εν λογω κινητου.Επειδη δεν θελω ομως να το σκαλισω καθολου και θελω να το χρησιμοποιω οπως το παρω πιστευετε θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα;Υπαρχει περιπτωση να "χασω" καποιες απο τις ικανοτητες του κινητου;Πάρτο! Ειδικά τώρα που επεσε η τιμή του αξίζει.. Κι εγω είμαι της ίδιας αποψης με εσενα.Δεν εχω όρεξη να ρισκάρω και να το σκαλιζω πολυ σε θεμα ρομ κλπ. Το εχω 3 μήνες με την global stable 9.1.3 που το πήρα και δουλεύει άψογα.Για το μονο που θα ήθελα update είναι αν βελτιωνοταν η κάμερα σε χαμηλό φωτισμό.. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Τρελό drain battery παιδιά χωρίς λόγο ξαφνικά με οθόνη κλειστή,wifi καμία ιδέα; Έκανα και επανεκκίνηση. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kovacs Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Πως μπορω να κανω unlock των bootloader για να βαλω την Rom απο το xiaomi.eu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Παιδία από το banggood ερχεται με official global rom η πρέπει να φλασαρω ? Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Πάρτο! Ειδικά τώρα που επεσε η τιμή του αξίζει.. Κι εγω είμαι της ίδιας αποψης με εσενα.Δεν εχω όρεξη να ρισκάρω και να το σκαλιζω πολυ σε θεμα ρομ κλπ. Το εχω 3 μήνες με την global stable 9.1.3 που το πήρα και δουλεύει άψογα.Για το μονο που θα ήθελα update είναι αν βελτιωνοταν η κάμερα σε χαμηλό φωτισμό.. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στη dev έχει μεγάλη βελτίωση η κάμερα. Τώρα πότε θα σας έρθει στην stable αυτή η βελτίωση είναι άγνωστο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τρελό drain battery παιδιά χωρίς λόγο ξαφνικά με οθόνη κλειστή,wifi καμία ιδέα; Έκανα και επανεκκίνηση. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως κάποιοι app μετά από update κάνει drain είτε λόγω bug ειτεμλογω διαφορετικής συμπεριφοράς (πχ ζητά τοποθεσία). Επιπλέον η google κατά καιρούς κάνει κάτι περίεργα drains ανεξαρτήτως ui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Στη dev έχει μεγάλη βελτίωση η κάμερα. Τώρα πότε θα σας έρθει στην stable αυτή η βελτίωση είναι άγνωστο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως κάποιοι app μετά από update κάνει drain είτε λόγω bug ειτεμλογω διαφορετικής συμπεριφοράς (πχ ζητά τοποθεσία). Επιπλέον η google κατά καιρούς κάνει κάτι περίεργα drains ανεξαρτήτως uiΑυτό βλέπω, πολύ ψηλά οι υπηρεσίες google.. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parasero Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Παιδιά έχω την 9.1.4 έκδοση?Είναι η official? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ναι φίλε μου! Oneplus 5 Beast Unleashed Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parasero Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Αντιμετωπίζει κάποιος από εδώ πρόβλημα με την κάμερα?Γιατί εμένα λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί η κάμερα και μιλάω με αυτους που το αγόρασα να βγάλω άκρη (Κινεζους) και από ότι βλέπω αν και αύριο μου πουν βλακειες θα ανοίξω dispute στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Αντιμετωπίζει κάποιος από εδώ πρόβλημα με την κάμερα?Γιατί εμένα λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί η κάμερα και μιλάω με αυτους που το αγόρασα να βγάλω άκρη (Κινεζους) και από ότι βλέπω αν και αύριο μου πουν βλακειες θα ανοίξω dispute στο site. Από όσο διαβάζω, και διαβάζω αρκετά, πρέπει να είσαι ο μόνος που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα σοβαρό. Δοκίμασε αλλαγή Rom οπωσδήποτε, αν συνεχίσει να υφίσταται το πρόβλημα τότε είναι πρόβλημα hardware, κάτι άλλο δεν μπορείς να κάνεις δυστυχώς. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankor_91 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Καλησπέρα παιδιά, έχω καταλήξει στο mi note 3 κι εγώ και μες στις επομενες μέρες θα το παραγγείλω... Λϊγες ερωτησούλες μόνο: 1) περιέχονται ακουστικά στο πακέτο π στέλνεται η συσκευή? 2) από θήκες τι να προτιμήσω? από ότι διάβασα έχει μια δική του με το πακέτο , ειναι καλή? επίσης βρήκα μερικές θήκες κι απο σκρουτζ ή bestprice , μ προτεινετε κάποια? σημειωτέον δεν με πειραζει να δωσω και 5 ευρω παραπάνω προκειμενου ν την παρω πιο αμεσα απο σκρουτζομαγαζο παρα απο Κίνα την ίδια θήκη. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 flash deal!!! €267.42 6G/128G:) https://www.lightinthebox.com/gr/p/xiaomi-mi-note-3-5-5-inch-4g-smartphone-6gb-128gb-12-mp-octa-core-3500mah_p6214629.html?prm=1.18.104.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koubouras Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 καλησπέρα και από μένα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα δέματα μικρής αξίας (θήκες κτλ) περνάνε από τελωνείο. Λέω να παραγγείλω από aliexpress. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 καλησπέρα και από μένα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα δέματα μικρής αξίας (θήκες κτλ) περνάνε από τελωνείο. Λέω να παραγγείλω από aliexpress.Δεν περνάνε φίλε μου έχω παραγγείλει πάρα πολλά σε ξεχωριστά πακέτα βέβαια. Σε 20 μέρες είναι σπίτι μου μπορεί και νωρίτερα. Oneplus 5 Beast Unleashed Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeukosArapis Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Καλησπέρα παιδιά, έχω καταλήξει στο mi note 3 κι εγώ και μες στις επομενες μέρες θα το παραγγείλω... Λϊγες ερωτησούλες μόνο: 1) περιέχονται ακουστικά στο πακέτο π στέλνεται η συσκευή? 2) από θήκες τι να προτιμήσω? από ότι διάβασα έχει μια δική του με το πακέτο , ειναι καλή? επίσης βρήκα μερικές θήκες κι απο σκρουτζ ή bestprice , μ προτεινετε κάποια? σημειωτέον δεν με πειραζει να δωσω και 5 ευρω παραπάνω προκειμενου ν την παρω πιο αμεσα απο σκρουτζομαγαζο παρα απο Κίνα την ίδια θήκη. Ευχαριστώ! Καλησπερα! δεν περιεχονται ακουστικα μεσα στην συσκευασια(εχει ομως τον ανταπτορα απο type c σε jack 3.5) απο θηκη εχει μεσα μια το κουτι αλλα παρολο που ειναι πολυ λεπτη και ειναι λες και δεν φορα θηκη,δεν προστατευει καλα το κινητο.μετα απο 2-3 μερες ανοιγει και αρχιζει και βγαινει πολυ ευκολα.εμενα εχει φαει 1 γρατζουνιτσα επειδη ειχα αυτην την θηκη.(ακομα αυτην εχω :Ρ) θα σου προτεινα να βαλεις καποια αλλη που να ειναι πιο χοντρη και και πιο σφιχτη για να προστατευει καλυτερα το κινητο. http://www.skroutz.gr/s/13843199/OEM-Carbon-Fiber-Back-Cover-Μαύρο-Xiaomi-Mi-Note-3.html αυτην ειχα δει καπου στο youtube και μου αρεσε και ελεγα να την παρω.αλλα δεν την εχω παρει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts