Jump to content

Xiaomi Mi Note 3

STERGIOSZX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9.1.3.0 θα εννοεί, δεν νομίζω να υπάρχει rom που να είναι μπαστ@@@@@η για το mi note 3.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

μέχρι στιγμής η καλύτερη ειναι η 8.3.15 της Miui gr ,μονο ο καιρος δεν λειτουργει όπως και στην 9.2.2.0 stable.....μαζί gcam mod για ακόμα πιο τελειες βραδυνες και τελος! ;)

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εμένα μου το κάνεις συνήθως δεν μου εμφανίζει από το ρολόι τα λεπτά

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδια τι ειναι αυτο; always on display για Mi note 3???????????

Γεια σας.Το αγόρασα και εγώ αυτό το κινητό από aliexpress.Στην αρχή τσεκαρα κάμερες ολα καλά.Μετα πάω να ανοίξω την κάμερα και έδειχνε μαύρο και έβγαλε μπροστά στην οθόνη ότι δεν μπορεί να συνδεθεί η κάμερα.Εκανα και hard reset αλλά τπτ.Ξερει καποιος να με βοηθήσει για να μην το στέλνω πάλι Κίνα?

Γεια σας.Το αγόρασα και εγώ αυτό το κινητό από aliexpress.Στην αρχή τσεκαρα κάμερες ολα καλά.Μετα πάω να ανοίξω την κάμερα και έδειχνε μαύρο και έβγαλε μπροστά στην οθόνη ότι δεν μπορεί να συνδεθεί η κάμερα.Εκανα και hard reset αλλά τπτ.Ξερει καποιος να με βοηθήσει για να μην το στέλνω πάλι Κίνα?

Βάλε μας screenshot απο τις ρυθμισεις όπου δειχνει την έκδοση του λογισμικού.

Την τελευταία σταθερή έχεις, μάλλον για πρόβλημα hardware το βλέπω χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω (αν και γράφεις πως στην αρχή δούλευαν μια χαρά). Δοκίμασε με κάποιο άλλο πρόγραμμα κάμερας να δεις αν συνεχίζει να σου το κάνει!! Edited by duc

Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ η κάμερα λειτουργούσε σε κάποια φάση φρειζαρει και δεν ξανά άνοιξε.Λεει αδυναμία σύνδεσης με την καμερα.Το κινητό το έχω 4 μερες.Και hard reset έκανα αλλά τπτ.

Όπως σου είπα, πρόγραμμα κάμερας διαφορετικό δοκίμασες; Αν είναι hardware μίλησε με το εδώ επίσημο service να δεις μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν, υπάρχει και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

Από ότι κατάλαβα πρέπει να φταίει η κάμερα του ζουμ γιατί μπήκα στις ρυθμίσεις και μπήκα με cit mode και δοκιμαζα τις κάμερες και την μία κάμερα πίσω την άνοιγε όπως και την σελφι.Αλλα την άλλη όχι.Μιλησα στην xiaomi εδώ Ελλάδα και μου λέει ότι δεν αναλαμβάνουν αυτό το κινητό γιατι δεν το έχουν φέρει λέει επισημα.Δοκιμασα και άλλο πρόγραμμα αλλά τπτ .Εχθές έστειλα μήνυμα στον Κινέζο στο aliexpres και ζήτησα αντικατάσταση.Λογικα θα την δεχτεί και είμαι σε αναμονή

Καλημέρα. Τελικά το πήρα από honorbuy και χθες το πρωί ήρθε ( Τρίτη παραγγελία - Παρασκευή παράδοση!! ). Έχει την τελευταία global stable 9.1.4.0 το βράδυ έστειλα αίτημα για ξεκλείδωμα και ξημερώματα που έστειλαν το οκ. Ξεκίνησα την διαδικασία όμως βγήκαν κάποιες προειδοποιήσεις και σταμάτησα. Θα σβηστούν όλα τα δεδομένα στην συσκευή άρα θα χάσει και την επίσημη ρομ σωστά; Αν ναι, μπορώ να περάσω την επίσημη μετά το ξεκλείδωμα; Επίσης μου έγραψε πως το ξεκλείδωμα με τον αισθητήρα δεν θα είναι εφικτό. Ισχύουν αυτά;

Για να μην σου βγάλει error όταν πας να ξεκλειδώσεις πρέπει να συνδεθεί η συσκευή σου μέσω VPN με επιλογή κάποιου server στην Κίνα. Τότε θα σου βγάλει μήνυμα να περιμένεις 72 ώρες, οπότε θα ξανατρέξεις το miunlock tool μετά τις 3 μέρες και θα ξεκλειδώσει. Δεν αλλάζει τίποτα στην ρομ, απλά ξεκλειδώνει ο bootloader και γίνεται factory reset. Μετά λοιπόν πρέπει να ξαναπεράσεις τα όποια στοιχεία/δεδομένα έχεις στην συσκευή.

Για να μην σου βγάλει error όταν πας να ξεκλειδώσεις πρέπει να συνδεθεί η συσκευή σου μέσω VPN με επιλογή κάποιου server στην Κίνα. Τότε θα σου βγάλει μήνυμα να περιμένεις 72 ώρες, οπότε θα ξανατρέξεις το miunlock tool μετά τις 3 μέρες και θα ξεκλειδώσει. Δεν αλλάζει τίποτα στην ρομ, απλά ξεκλειδώνει ο bootloader και γίνεται factory reset. Μετά λοιπόν πρέπει να ξαναπεράσεις τα όποια στοιχεία/δεδομένα έχεις στην συσκευή.

ωραία λοιπόν, κατέβασα το plexvpn επέλεξα Κίνα κάνω σύνδεση αλλά θέλει κωδικούς τελικά συνδέθηκα μέσω facebook, έκανα βλακεία; Και αυτό το plexvpn στην ουσία τι είναι; συγνώμη αλλά με τις τελευταίες εξελίξεις είμαι άσχετος, θα καταναλώνει data από το ίντερνετ αυτή η σύνδεση;

ωραία λοιπόν, κατέβασα το plexvpn επέλεξα Κίνα κάνω σύνδεση αλλά θέλει κωδικούς τελικά συνδέθηκα μέσω facebook, έκανα βλακεία; Και αυτό το plexvpn στην ουσία τι είναι; συγνώμη αλλά με τις τελευταίες εξελίξεις είμαι άσχετος, θα καταναλώνει data από το ίντερνετ αυτή η σύνδεση;
Και μέσου Facebook δεν υπάρχει πρόβλημα και επέλεξε Shanghai η κάποια άλλη πόλη της Κίνας. Το vpn αυτό που κάνει είναι να αλλάζει την διεύθυνση ip να φαίνεται ότι μπαίνεις από Κίνα στο Internet. Εφόσον γίνεται σύνδεση στον ιστό έχει και κάποια κατανάλωση, βάλε wifi και όχι data

Redmi n3pro

χθες εκανα και εγω αγορα απο lightinthebox 233€ ποτε θα παει σε oreo η συσκευη;

Καλό - δούλευτη, η εκτίμηση είναι πως θα πάρει και OREO 8 με MIUI 10....προς το παρόν θα αρκεστούμε με την τελευταία stable 9.5 που θα πάρουμε μέσα στον Απρίλιο.

Και μέσου Facebook δεν υπάρχει πρόβλημα και επέλεξε Shanghai η κάποια άλλη πόλη της Κίνας. Το vpn αυτό που κάνει είναι να αλλάζει την διεύθυνση ip να φαίνεται ότι μπαίνεις από Κίνα στο Internet. Εφόσον γίνεται σύνδεση στον ιστό έχει και κάποια κατανάλωση, βάλε wifi και όχι data

Redmi n3pro

Αυτο δεν το καταλαβα. Πως μπορεις να αποφύγεις το vpn μεσω fb?

Για δώσε info να το μαθουμε :)

Αυτο δεν το καταλαβα. Πως μπορεις να αποφύγεις το vpn μεσω fb?

Για δώσε info να το μαθουμε :)

σε μπέρδεψα μάλλον, απλά εκεί που ζητάει λογαριασμό δεν έκανα νέο απλά συνδέθηκα μέσω facebook και ρώτησα μην έκανα πατάτα μιας και δεν είχα ιδέα τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή. Όχι πως πριν δλδ τα στοιχεία μας ήταν μυστικά:lol::lol:

περιμένω τώρα άλλες 65 ώρες για το ξεκλείδωμα. Απορία: το vpn πρέπει να είναι μόνιμα ανοικτό ή μόνο όταν θα ξεκινήσω την διαδικασία ξεκλειδώματος; μετά το ξεκλείδωμα την σβήνουμε λογικά ε;

το vpn μια φορα το χρησιμοποιεις για να κανεις verify στο miunlock status δεν ξανα χρειαζετε, οταν περασουν οι ωρες θα βαλεις το κινιτο σε fastboot

και θα τρεξεις το miunlock tool και θα ξεκλειδωσεις . προσοχη οσο περιμενεις να περασουν οι ωρες μην αφαιρεσεις το mi account απο το κινητο και το ξανα βαλεις

και μην πειραξεις ξανα το miunlock status γιατι θα αρχισουν να μετρανε απο την αρχη οι ωρες .

Ανδρεα οπως ειπε και ο φιλος ειναι για να κανεις login

Το παρηγγειλα και εγω παιδια απο εδω https://m.lightinthebox.com με ασφαλεια τελωνειου το μαγαζι ειναι αξιοποιστο γιατι το βρηκα εδω φθηνα

Μετά από 1 μήνα χρήσης μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου,και έχουν περάσει πολλά,ο Ανδρέας ξέρει :p

Το παρηγγειλα και εγω παιδια απο εδω https://m.lightinthebox.com με ασφαλεια τελωνειου το μαγαζι ειναι αξιοποιστο γιατι το βρηκα εδω φθηνα

Πλήρωσα τελωνείο 80€ και μου τα έβαλαν στο paypal μόλις τους έστειλα σκαν της απόδειξης των ΕΛΤΑ. Οπότε κοιμάσαι ήσυχος... :cool:

Μετά από 1 μήνα χρήσης μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου,και έχουν περάσει πολλά,ο Ανδρέας ξέρει :p

Άστα να πάνε. Σιγά σιγά όμως με ξανατρωει το χέρι μου και δεν ξέρω τι να πάρω. Όπου και να πάω σε κάτι θα χάσω. :lol:

χθες εκανα και εγω αγορα απο lightinthebox 233€ ποτε θα παει σε oreo η συσκευη;

Καλό - δούλευτη, η εκτίμηση είναι πως θα πάρει και OREO 8 με MIUI 10....προς το παρόν θα αρκεστούμε με την τελευταία stable 9.5 που θα πάρουμε μέσα στον Απρίλιο.

Πλήρωσα τελωνείο 80€ και μου τα έβαλαν στο paypal μόλις τους έστειλα σκαν της απόδειξης των ΕΛΤΑ. Οπότε κοιμάσαι ήσυχος... :cool:

Με το καλό να τα δεχθείτε και καλοδούλευτα.

Γι οσους ψωνισαν απο lightinthebox - προχθες αγόρασα και εγω με ασφ τελωνείου- θα ηθελα να σας ρωτήσω τα εξής.

1- Διάβασα στο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13597-%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%97-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A7%CE%97-%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%9F-%CE%92%CE%97%CE%9C%CE%91-%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91-%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%91%CE%93%CE%9F%CE%A1%CE%91-%CE%9F%CE%A0%CE%A9%CE%A3%CE%94%CE%97%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%95%E2%80%8B-%CE%9D%CE%91-%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%A4%CE%95-%CE%91%CE%A5%CE%A4%CE%9F-%CE%A4%CE%9F-CHECK/?pageNo=2

αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader υπάρχει θεμα με τις αναβαθμίσεις. :(

Οσοι παραλάβατε απο lightinthebox ποια rom ηταν εγκατεστημένη;;

Τους εστειλα ερώτημα χθες μετα την αγορά ακόμη δεν το εχουν στείέι αλλα δεν μου απαντάνε.

Καταφέρατε τελικα και περάσατε Ελληνικά Gplay κλπ;

2- Το τελωνείο το φοβάμαι και εγω ειναι ρίσκο. Αν πραγματι επιστρεφουν το ποσό των τυχόν δασμών ΄'οπως λέει ο φίλος καλά θα ειναι.

Edited by tasos_v

Επιβεβαιώνω ότι με ασφάλεια τελωνείου, μου επέστρεψαν το ποσό που πλήρωσα για 2 κινητά, ένα τον Δεκέμβριο και ένα πριν 2 εβδομάδες. Το δικό μου mi Note 3 ήρθε με global stable 9.1 και είχε google store κανονικά.

Το ξεκλείδωμα του bootloader έχει νόημα μόνο αν θελεις να φλασάρεις διάφορες unofficial roms ή να γίνεις root (ή και τα δυο). Αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά μένεις όπως είσαι και παίρνεις μόνο επίσημες ΟΤΑ αναβαθμίσεις.

Edited by fufutos