Jump to content

Xiaomi Mi Note 3

STERGIOSZX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα

Επειδή διαβάζω ότι το κινητό με άλλη ROM βελτιώνεται έχει δοκιμάσει κανείς κάποια άλλη?

Εγώ έχω 9.1.3 από όταν το πήρα και δεν έχει κάνει κανένα update!!

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Παραγγελια Κυριακη βραδυ απο το HonorBuy με priority direct mail.

Τριτη μεσημερι το ειχα στα χερια μου. :X

iphone 14 pro

Πόσα πλήρωσες συνολικά?

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδες ερωτηση. Εχει βρει κανεις καποια εκδοση του TWRP που να δουλευει σωστα ακομα και μετα απο flashing; Ειχα την 3.1.1.0 και μετα απο rom update σταματησε να δουλευει το touch (βλεπω τον κερσορα). Εβαλα καποια 3.2.1 και μου ζηταει decrypt password.

Host

παιδες ερωτηση. Εχει βρει κανεις καποια εκδοση του TWRP που να δουλευει σωστα ακομα και μετα απο flashing; Ειχα την 3.1.1.0 και μετα απο rom update σταματησε να δουλευει το touch (βλεπω τον κερσορα). Εβαλα καποια 3.2.1 και μου ζηταει decrypt password.

Εαν δεν κανω λαθος, εγω χρησιμοποιω αυτο το TWRP και δουλευει αψογα το touch. Δοκιμασε το τουλαχιστον γιατι αυτο που εχω εγω ειναι ενα πορτοκαλι twrp και ειναι της Τουρκικης κοινοτητας της Xiaomi η κατι τετοιο. Για decrypt password δοκίμασες το pin κλειδώματος της συσκευής, μήπως είναι αυτό?

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

[/color]

Τους τελευταίους 3 μήνες του πέρασα κάπως έτσι αλλά δεν βρήκα κάποιον.

Αν είσαι Αθήνα, σε φτιάχνω εγώ.

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερώτηση. Τελευταία κάτι δε πάει καλά με την μπαταρία.

Συγκεκριμένα στο battery use το android system ειναι στα υψη 70+% με αποτέλεσμα να πεφτει πολυ γρηγορα. Σήμερα είχα μονο 2:30 sot και είμαι στο 17%.

Any ideas?

310 μαζι με τα μεταφορικα.

Καλή τιμή αν βιάζεσαι, αλλιώς συμφέρει από Κίνα, το τελωνείο αν πληρώσεις στο επιστρέφει το Lightinthebox την επόμενη μέρα που τους στέλνεις σκαν της απόδειξης.

Ερώτηση. Τελευταία κάτι δε πάει καλά με την μπαταρία.

Συγκεκριμένα στο battery use το android system ειναι στα υψη 70+% με αποτέλεσμα να πεφτει πολυ γρηγορα. Σήμερα είχα μονο 2:30 sot και είμαι στο 17%.

Any ideas?

Πάνω στο θέμα αυτονομία. Ξέρουμε αν αυτά τα scenes που υπάρχουν στο μενού της μπαταρίας βοηθάνε καθόλου;

Επίσης στις επιλογές προγραμματιστή, η βελτιστοποίηση Miui, βοηθάει σε κάτι στο κομμάτι της αυτονομίας, η αν το κλείσουμε δεν χάνουμε και τίποτα;dea1b43c73d72e3a5789e5e7137dc3ea.jpg

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Πήγαινε ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνο->πάτα στο kernel 6 φορές και δες τι οθόνη έχεις sharp ή jdi. Αν έχεις την 2η δουλεύουν όλα τα twrp, αλλιώς βάλε την "τούρκικη"...

Πήγαινε ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνο->πάτα στο kernel 6 φορές και δες τι οθόνη έχεις sharp ή jdi. Αν έχεις την 2η δουλεύουν όλα τα twrp, αλλιώς βάλε την "τούρκικη"...
Και εγώ λόγω αυτού έβαλα αυτη, αν και δεν μου αρέσει που είναι τουρκική :p

Edited by baiosss

Δεν πειράζει, κι αυτοί βάζουν την "δικιά μας" ρομ! :lol:
Να πάμε αμέσως για επιστράτευση λοιπόν :D

Original Xiaomi Mi Note 3 Prime Mobile Phone Snapdragon 660 Octa Core 4GB RAM 64GB ROM 5.5"Four Side Curved Glass 16MP MIUI 9

http://s.aliexpress.com/IVzANjYZ?fromSns=Copy to Clipboard

Εγγυημενο μαγαζι , εχω παρει 3 redmi note 4 , μεγιστος χρονος παραλαβης 10 μερες σε μενα , χωρις τελωνειο με dhl express

Edited by STOOKERMAN

Μετα το τελευταίο update φαινεται να χει πιο ισορροπημένο noise reduction διατηρώντας περίσσοτερη λεπτομέρεια

Η πρώτη από μια παλαιότερη dev και η δεύτερη από την τελευταία dev. Κοιτάξτε προς τις σκιές (πχ το κτήριο προς τα αριστερά ή το κτήριο στο βάθος δεξια)

Υπενθυμίζω ότι ήδη η dev ειχε χαώδη διαφορά από την stable.

39820072571_1a77729b19_z.jpgDev_HHT by Andreas L., on Flickr

39055121020_c7f8313fc1_z.jpgDEV_update_march by Andreas L., on Flickr

Τι update έκανες?

Την EU/Dev έχει.......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μα το γράφω ότι για την dev μιλάω.

Δεν νομίζω να διαφέρουν σε αυτό το κομμάτι eu-ελληνικη κλπ china dev based roms.

Η φωτό που ανέβασα παραπάνω για σύγκριση δεν βοηθάει πολύ αλλά αν δείτε στις σκιές θα καταλάβετε τι εννοώ. Οπότε η ψαλίδα άνοιξε ακόμα περισσότερο σε σχέση με τη stable

Μετα το τελευταίο update φαινεται να χει πιο ισορροπημένο noise reduction διατηρώντας περίσσοτερη λεπτομέρεια

Η πρώτη από μια παλαιότερη dev και η δεύτερη από την τελευταία dev. Κοιτάξτε προς τις σκιές (πχ το κτήριο προς τα αριστερά ή το κτήριο στο βάθος δεξια)

Υπενθυμίζω ότι ήδη η dev ειχε χαώδη διαφορά από την stable.

39820072571_1a77729b19_z.jpgDev_HHT by Andreas L., on Flickr

39055121020_c7f8313fc1_z.jpgDEV_update_march by Andreas L., on Flickr

Αρα Antretng συμφωνεις και εσυ ως προς τον θορυβο δεν με φανηκε μονο εμενα οτι εχει μια μικρη βελτιωση

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Αρα Antretng συμφωνεις και εσυ ως προς τον θορυβο δεν με φανηκε μονο εμενα οτι εχει μια μικρη βελτιωση

Κοιτα, την μερα που το τεσταρες οι διαφορες ειναι ανυπαρκτες.

Το βραδυ ομως εχει κάπως μικρότερο noise reduction που προσωπικά το προτιμώ :)

Οπότε camera dev vs goggle cam?

Sent from my Jason using Tapatalk and mask

Τι εννοεις; Το ενα ειναι η κάμερα της rom και το άλλο ένα 3rd party camera app. Αν βάλεις dev δεν σε εμποδίζει κάποιος να βάλεις gcam ;)

Στα σκοτάδια ειναι καλύτερη η gcam αλλά στις υπόλοιπες συνθήκες δεν εχει κάτι να ζηλέψει η στοκ.

Edited by Antretng

Η ερώτηση ήταν αν συμφέρει να βάλεις την gcam σε σχέση με τις βελτιώσεις που έγιναν στη dev.

Αυτό που με χαλάει στην gcam είναι ότι η front δεν έχει mirroring. Δείχνει περίεργα ;)

Sent from my Jason using Tapatalk and mask

Host

Μην χρησιμοποιεις την gcam για selfies τότε. ;)

Προσωπικά χρησιμοποιώ την snap camera για selfies με αυτές τις ρυθμίσεις https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/29633-%CE%92%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BD%CF%85%CF%87%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-snap-camera/

Η μπροστινή ανεξάρτητα απο τις ρυθμίσεις της πίσω κράταει διαφορετικές ρυθμίσεις. Οπότε γύρνα την στη μπροστινή και βάλε μετά τις ρυθμίσεις. Προσωπικά έχω βάλει ενα mode με 7 και ένα με 9 λήψεις και αναλόγως το πόσο πολύ τεντώνω το χέρι (οπότε μεγαλύτερος κίνδυνος για camera shake) επιλέγω το κατάλληλο.

Δυναμη παιδιά!!!5d28c7dbd498c7907c1adca582f7ad06.jpg

Ο τηλεφακός και το portrait δουλεύει; Αν ζουμάρεις στη λήψη μετά στο exif τι γράφει για το φακο; f1.8 ή f2.6?