stoni90 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Εδώ είσαι για προστασία μπρος πίσω CHYI 3D Curved Film For Xiaomi Note 3 Screen Protector Mi Note3 Nano Hydration Film Full Coverage With Tools Not Tempered Glass http://s.aliexpress.com/UzmUF7z6?fromSns=Copy Και για θήκη flip cover εγώ έχω παραγγείλει αυτή AMMYKI 5.5'For Xiaomi Note 3 High-end Luxury Mi Note 3 mobile phone back cover flip leather 5.5'For Xiaomi Mi Note 3 case http://s.aliexpress.com/7Vnmu63Y?fromSns=Copy Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνουν αυτές οι επιλογές? Χρώμα λέει αλλά άλλα γραφει. Color: 1 Front and 1 Back2 piece front pack2 piece back pack Επίσης με tools το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνουν αυτές οι επιλογές? Χρώμα λέει αλλά άλλα γραφει. Color: 1 Front and 1 Back2 piece front pack2 piece back pack Επίσης με tools το πηρες? Τσέκαρε το Hydrogen film το 1 Front and 1 back και το with tools.... Και είσαι έτοιμος. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Παιδια οποιος φοραει το CHYI 3D Curved Film εχει σημαδια μπροστα στο φιλμ?Φθειρεται πολυ ευκολα.... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Παιδια οποιος φοραει το CHYI 3D Curved Film εχει σημαδια μπροστα στο φιλμ?Φθειρεται πολυ ευκολα.... Το φιλμ είναι ότι καλύτερο έχω βάλει σε κινητό, για φιλμ μιλάω. Δεν αφήνει καθόλου σχεδόν δαχτυλιές, κι αυτές που αφήνει φεύγουν πάρα πάρα πολύ εύκολα. Φθορά δεν ξέρω ακόμη να σου πω μιας και το έχω μόνο λίγες ημέρες. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Το φιλμ είναι ότι καλύτερο έχω βάλει σε κινητό, για φιλμ μιλάω. Δεν αφήνει καθόλου σχεδόν δαχτυλιές, κι αυτές που αφήνει φεύγουν πάρα πάρα πολύ εύκολα. Φθορά δεν ξέρω ακόμη να σου πω μιας και το έχω μόνο λίγες ημέρες. Eιναι οτι καλυτερο ναι αλλα αφηνει πολυ ευκολα αμυχες και σε μερικα σημεια κανει σα νερα. Να σημειωσω το περασα τελεια με το tool. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Eιναι οτι καλυτερο ναι αλλα αφηνει πολυ ευκολα αμυχες και σε μερικα σημεια κανει σα νερα. Να σημειωσω το περασα τελεια με το tool. Ούτε αμυχες μέχρι τώρα ούτε νερά, μάλλον δεν το πέρασες τόσο τέλεια όσο νομίζεις. Τουλάχιστον σε εμένα δεν κάνει πουθενά νερά ούτε φουσκάλες έχω πάνω στο φιλμ. Κάθισε πολύ καλά με το εργαλείο που έχει για να το περάσεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Καλησπέρα παίδες. Μόλις Παρελήφθη. Ερώτηση: Θέλω να βάλω την gcam πρέπει να βάλω κάποια συγκεκριμένη rom? Υπάρχει γενικά κάποιος οδηγός για out of the box σεταρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Καλησπέρα παίδες. Μόλις Παρελήφθη. Ερώτηση: Θέλω να βάλω την gcam πρέπει να βάλω κάποια συγκεκριμένη rom? Υπάρχει γενικά κάποιος οδηγός για out of the box σεταρισμα? Gcam από όσο ξέρω μόνο με custom rom και TWRP μπορείς να έχεις, οδηγοί εκεί που έκανες την ερώτηση ξανά και έχουν πιο πολύ εμπειρία. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Gcam από όσο ξέρω μόνο με custom rom και TWRP μπορείς να έχεις, οδηγοί εκεί που έκανες την ερώτηση ξανά και έχουν πιο πολύ εμπειρία. Θες σίγουρα ξεκλείδωμα. Δεν ειναι αναγκη να βαλεις custom rom. Απλά με twrp και root ειναι ο εύκολος τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Ok. Πάω στους ειδικούς για διάβασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατι η πλατη εχει γεμίσει πολύ ψιλες γρατζουνιες, ενω το εχω σε θήκη μετα απο 2 μήνες χρήση; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατι η πλατη εχει γεμίσει πολύ ψιλες γρατζουνιες, ενω το εχω σε θήκη μετα απο 2 μήνες χρήση; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί μάλλον είναι πολύ χαμηλής ποιότητας, ευτυχώς εγώ δεν είχα καν βγάλει το δικό του από την αρχή και τώρα έβαλα το φιλμ από τον Κινέζο. Ευτυχώς είναι μια χαρά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Σήμερα παρέλαβα αυτή τη θήκη.. Τελικά είναι πιο ωραία και διακριτική απτις φωτο.. Προστατεύει πολύ καλύτερα απτην μαμά θήκη μπρος πίσω. LEPHEE for Xiaomi Mi Note 3 Case for Xiaomi Mi Note3 Cover Soft TPU Protection Laser Transparent Plating Mi Note 3 Phone Cases http://s.aliexpress.com/UZ7zaYJV?fromSns=Copy to Clipboard (from AliExpress Android) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Εμένα μου ήρθε προχθές αυτή. Απλά εξαιρετικη. May the mi note 3 force be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. February 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 αν χρησιμοποιείς τη θήκη που είχε μέσα στο κουτί επειδή είναι λίγο χαλαρή μαζεύει σκόνη ανάμεσα στην πλάτη και στη θήκη και έτσι γρατζουνίζεται. Εντάξει, κινητό είναι, δε θα πάθουμε και καμιά καρδιά! χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix_Gr Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Εσείς οι παλαίουρες του Mi Note 3, αυτά που λέει για τη κάμερα στο βίντεο ισχύουν είναι τόσο καλή; Φαντάζομαι το ξεπερνάει σε κάμερα το Nubia M2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Εσείς οι παλαίουρες του Mi Note 3, αυτά που λέει για τη κάμερα στο βίντεο ισχύουν είναι τόσο καλή; Φαντάζομαι το ξεπερνάει σε κάμερα το Nubia M2; Η κάμερα του είναι δύναμη. Εγώ απλά δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει σωστά το OIS που υποτίθεται πως έχει και το αναγράφει και ως 4 axis OIS. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamanths_7 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Καλησπέρα κάτοχος κ εγώ εδώ και 5 μέρες κ ως τώρα θετικές εντυπώσεις εκτός τους ήχους τόσο της κλήσης όσο κ τον ειδοποιήσεων viber-facebook που αν κ στο τέρμα ίσα που το ακούς..γίνεται να βελτιωθεί με κάποιον τρόπο;φοράει την 9.1.3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Παιδιά είναι εύκολο να περάσω global rom όταν έχει την αγγλοκινεζικη; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Μονόδρομος είναι να ξεκλειδωσεις bootloader. Redmi note3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Μονόδρομος είναι να ξεκλειδωσεις bootloader. Redmi note3 proΒρήκα ένα αλλο τρόπο και την πέρασα, ποια είναι η τελευταία; έχω την 9.1.4.0 τώρα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Βρήκα ένα αλλο τρόπο και την πέρασα, ποια είναι η τελευταία; έχω την 9.1.4.0 τώρα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτή είναι η τελευταία, αυτή έχω κι εγώ από την μέρα που ήρθε. Είμαστε στο περίμενε για oreo 8.0 και MIUI 10. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Αυτή είναι η τελευταία, αυτή έχω κι εγώ από την μέρα που ήρθε. Είμαστε στο περίμενε για oreo 8.0 και MIUI 10.Ωραία ωραία ευχαριστώ πολύ, ήρθα και εγώ στην παρέα σας σφαίρα το εργαλείο. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Βρήκα ένα αλλο τρόπο και την πέρασα, ποια είναι η τελευταία; έχω την 9.1.4.0 τώρα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε το xiaomi tools την πέρασες Redmi note3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Με το xiaomi tools την πέρασες Redmi note3 pro Είναι ο μόνος και εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts