johnnyman25 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ναι στην global stable προς το παρών δεν υπάρχει face unlock. Επίσης ακόμη δεν έχει βγει global developer rom.. Πραγματικά απορώ γιατί αργούν τόσο πολύ... May the mi note 3 force be with you. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeukosArapis Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Καλησπερα,περιμενω και εγω απο banggood,γτ δεν καταλαβαινω τι γραφεται σχετικα με της εκδοσεις κλπ.θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε.οταν θα μου ερθει το κινητο.το ανοιγω και το χρησιμοποιω κανονικα; η θα πρεπει να του περασω καποια αλλη εκδοση; θα εχει δηλαδη ελληνικα και playstore?(και να μην εχει ελληνικα ας εχει αγγλικα δεν με πειραζει εμενα.αν δεν επιρεαζει καπου αλλου την συσκευη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Καλησπερα,περιμενω και εγω απο banggood,γτ δεν καταλαβαινω τι γραφεται σχετικα με της εκδοσεις κλπ.θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε.οταν θα μου ερθει το κινητο.το ανοιγω και το χρησιμοποιω κανονικα; η θα πρεπει να του περασω καποια αλλη εκδοση; θα εχει δηλαδη ελληνικα και playstore?(και να μην εχει ελληνικα ας εχει αγγλικα δεν με πειραζει εμενα.αν δεν επιρεαζει καπου αλλου την συσκευη)Άμα είναι από το banggood το το πιο πιθανό είναι να έχει global stable rom. Οπότε το ανοίγεις και το χρησιμοποιεις κατευθείαν χωρίς διαφορά κόλπα!! Εννοείται ότι θα έχει ελληνικά! :) May the mi note 3 force be with you. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Παρέλαβα και εγώ σήμερα από honorbuy. Σάββατο παραγγελία Τριτη παραλαβή! Μαύρο με global stable 9.1.4.0(NCHMIEI) Πώς βλέπω αν ο bootloader είναι κλειδωμένος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Παρέλαβα και εγώ σήμερα από honorbuy. Σάββατο παραγγελία Τριτη παραλαβή! Μαύρο με global stable 9.1.4.0(NCHMIEI) Πώς βλέπω αν ο bootloader είναι κλειδωμένος? Kαλοδουλευτο!!Οταν κανει boot βγαζει μηνυμα unlocked κατω!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Εγώ πάντως ούτε fastboot κατάφερα να του περάσω με Mi flash tool. Αναγκαστικά περιμένω να περάσουν οι μέρες με το κολπσκι με το Plexvpn και αν γίνει πάλι. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Εγώ πάντως ούτε fastboot κατάφερα να του περάσω με Mi flash tool. Αναγκαστικά περιμένω να περάσουν οι μέρες με το κολπσκι με το Plexvpn και αν γίνει πάλι. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λιγο δυσκολο να περασεις fastboot με miflash tool με κλειδωμενο bootloader ,γιατι πρεπει να το γυρισεις σε edl για να την παρει οταν ξεκλειδωσεις δεν υπαρχει προβλημα με το miflash φλασαρετε ευκολα(δεν χρειαζετε να γυρισεις σε edl) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Με ,xiaomitool μπορείς να φλασαρεις και χωρίς ξεκλειδώνει bootloader. Official όμως roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komp7 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ετοιμος να το παραγγείλω σήμερα απο banggood αλλα για μεγάλη μου εκπληψη είδα οτι εβγαλαν το priority direct mail κατα το οποιο κατα 90% απεφευγες τελωνειο. Παράθεση Blue Mi Note 3 Letv Le1 X 600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ετοιμος να το παραγγείλω σήμερα απο banggood αλλα για μεγάλη μου εκπληψη είδα οτι εβγαλαν το priority direct mail κατα το οποιο κατα 90% απεφευγες τελωνειο. Επιστρεφει τη Πεμπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Επειδή προέρχομαι από το redmi note 2 πρέπει να κάνω deactivate το account μου και να το περάσω στο mi note 3? Η μπορώ να το έχω παράλληλα? Όταν κάνω αίτηση για unlock δεν βλέπω να αναφέρει συσκευή παρά μόνο τηλέφωνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Με ,xiaomitool μπορείς να φλασαρεις και χωρίς ξεκλειδώνει bootloader. Official όμως romsΟι officials roms όμως αν τις κάνεις unzip, ποιο φάκελο περνάς μέσα στο Miflash? Η τους φλασαρεις έναν έναν ξεχωριστά? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Με ,xiaomitool μπορείς να φλασαρεις και χωρίς ξεκλειδώνει bootloader. Official όμως romsΒασίλη πριν μια εβδομάδα που προσπάθησα ένα note 3 με το xiaomi tool είχε China stable και να το περάσω global στο 50% περίπου έβγαλε error unable to reboot into emergency mode δεν μπορούσε να το γυρίσει σε edl Redmi Note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Επειδή προέρχομαι από το redmi note 2 πρέπει να κάνω deactivate το account μου και να το περάσω στο mi note 3? Η μπορώ να το έχω παράλληλα? Όταν κάνω αίτηση για unlock δεν βλέπω να αναφέρει συσκευή παρά μόνο τηλέφωνο. μπορεις να το εχεις και στα 2 δεν υπαρχει προβλημα. Μονο οταν θελεις να ξεκλειδωσεις το ενα ,το αλλο η να αφαιρεσεις το mi account η να το απενεργοποιησεις. Στην αιτηση δεν πεζει ρολο το κινητο ,μπορεις να ξεκλειδωσεις ενα κινητο το μηνα, τον αριθμο τηλεφωνου το ζηταει για να στειλει sms τον κωδικο επιβεβαιωσεις . Οι officials roms όμως αν τις κάνεις unzip, ποιο φάκελο περνάς μέσα στο Miflash? Η τους φλασαρεις έναν έναν ξεχωριστά? Στο miflash βαζεις την διαδρομη του αρχικου φακελου που δημιουργειτε μετα απο το unzip. η fastboot rom ενα υποφακελο εχει images και καποια αρχεια bat και sh. μηπως κατεβασες recovery rom και οχι fastboot rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Βασίλη πριν μια εβδομάδα που προσπάθησα ένα note 3 με το xiaomi tool είχε China stable και να το περάσω global στο 50% περίπου έβγαλε error unable to reboot into emergency mode δεν μπορούσε να το γυρίσει σε edl Redmi Note 3 proΑπλά το ανέφερα δεν την έχω την συσκευή... Εσείς ξέρετε καλύτερα, το δουλεύει και τι όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ειναι σίγουρο οτι απο banggood εχει global official rom? Παντως η που κοίταξα πουσιάζει η μέθοδος αποστολής Priority Direct Mail? Αν επιλέξω κάποια άλλη μέθοδο θα περάσει απο τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 μπορεις να το εχεις και στα 2 δεν υπαρχει προβλημα. Μονο οταν θελεις να ξεκλειδωσεις το ενα ,το αλλο η να αφαιρεσεις το mi account η να το απενεργοποιησεις. Στην αιτηση δεν πεζει ρολο το κινητο ,μπορεις να ξεκλειδωσεις ενα κινητο το μηνα, τον αριθμο τηλεφωνου το ζηταει για να στειλει sms τον κωδικο επιβεβαιωσεις . Στο miflash βαζεις την διαδρομη του αρχικου φακελου που δημιουργειτε μετα απο το unzip. η fastboot rom ενα υποφακελο εχει images και καποια αρχεια bat και sh. μηπως κατεβασες recovery rom και οχι fastboot rom ?Ναι fastboot είναι σίγουρα. Απλά ρωτάω σε αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω, ότι μπορείς με miflash να περάσεις και official rom, αν την αποσυμπιεσω ποιον φάκελο θα χρησιμοποιήσω εφόσον έχει άλλα αρχεία μέσα της η official? Αυτές ξέρω ότι με Mipc suite μπορείς μόνο και αυτό δεν δουλεύει σωστά. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Βγήκε η πρώτη LOS για την συσκευή https://forum.xda-developers.com/android/development/lineageos-14-1-t3721184 Βέβαια επειδή ο dev όταν την έφτιαξε δεν είχαν βγει τα kernel sources, θα έχει bugs. Αλλά αν μη τι άλλο είναι ενα ξεκίνημα ;) Ναι στην global stable προς το παρών δεν υπάρχει face unlock. Για ποια έκδοση μιλάς Γιάννη; Η 9.1.3.0 σε μένα έχει face unlock και είναι και πολυ αξιόπιστο. Ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό δουλεύει. Μόνο σε σκοτάδια το χω καταφέρει να αποτύχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ναι fastboot είναι σίγουρα. Απλά ρωτάω σε αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω, ότι μπορείς με miflash να περάσεις και official rom, αν την αποσυμπιεσω ποιον φάκελο θα χρησιμοποιήσω εφόσον έχει άλλα αρχεία μέσα της η official? Αυτές ξέρω ότι με Mipc suite μπορείς μόνο και αυτό δεν δουλεύει σωστά. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κοιτα το video με την προυποθεση να εινα ξεκλειδωτος ο bootloader O φακελος που θα δημιουργηθει μετα απο το unzip να τον κανεις μετονομασια σε κατι πιο μικρο πχ jason γιατι η μεγαλη διαδρομη του ονοματος πολλες φορες μπορει να βγαλει error στο miflash. και να το βαλεις στο δισκο C, ωστε στο miflash να φαινετε ετσι C:\jason Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ούτε εμένα έχει face.unlock μετά το περασμα από china stable σε global. 9.1.4.0....περίεργο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ούτε εμένα έχει face.unlock μετά το περασμα από china stable σε global. 9.1.4.0....περίεργο....Έχει συζητηθεί πιο πάνω, ότι με την τελευταία global, το αφαίρεσαν. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Έχει συζητηθεί πιο πάνω, ότι με την τελευταία global, το αφαίρεσαν. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η αναβάθμιση ήταν υποβάθμιση δηλαδή..? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Για ποιο λόγο αυτό; Δουλεύει πολύ καλά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Τι είναι το face unlock παιδιά γιατί δεν κατάλαβα; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Σήμερα μου ήρθε ενα glass που παρήγγειλα απο ebay. Αφήνει πολυ μικρά περιθώρια που σχεδόν δεν φαίνεται οτι το φοράει (φθανει μεχρι το σημείο που αρχίζει να στρογγυλεύει το τζαμι της οθόνης του κινητού).. Τα αρνητικά του ειναι οτι κρατάει παρα πολλές δακτυλιες και επειδή σαν glass έχει κάποιο παχος, δυσκολεύει λιγο το κουμπί του δακτυλικου αποτυπωματος γιατί έχει χωθεί τωρα πιο μεσα. Ακομα οταν ειναι κλειστη η οθόνη αν το παίξεις στο φως βλέπεις κάποιες φορές κατι τελείες! Συμβαίνουν και στα αλλα glass αυτα τα αρνητικά; Με το film που λέτε τι παίζει; Καλύπτει ολη την οθόνη ή φαίνεται; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts