panoramix77 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Στο πάνω μέρος της οθόνης του κινητού όταν είναι ενεργοποιημενο το Bluetooth και συνδεδεμένο με το κινητό άλλες φορές δείχνει την μπαταρία του και άλλες όχι. Γιατί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Την βδομάδα που μας πέρασε παρέλαβα το power bank που είχα παραγγείλει από το Ebay. Είναι το μοναδικό που βρήκα να υποστηρίζει Dash Charge. Από τις δοκιμές που έκανα λειτουργεί πολύ καλά και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι βέβαια σχετικά ακριβό αφού στοίχισε 55 € περίπου μαζί με τα έξοδα αποστολής, από το Ηνωμένο Βασίλειο. Το κατασκευάζει η Oppo, εταιρεία που ανήκει στον ίδιο όμιλο με την Oneplus. Φορτίζει το 5Τ περίπου τρεις φορές, τιμή καλή για power bank των 10.000 mAh. ΠΡΟΣΟΧΗ! Ενεργοποιεί φόρτιση Dash Charge μόνο με το γνήσιο καλώδιο της Oneplus ή με το δικό του μικρού μήκους Type-C. Αυτό άλλωστε ισχύει και για τον γνήσιο Dach φορτιστή της Oneplus. Το power bank όμως έχει μια ακόμη παραξενιά: Ενεργοποιεί την Dash φόρτιση μόνο με το τηλέφωνο ανοιχτό. Αν το τηλέφωνο είναι κλειστό η φόρτιση είναι κανονική κι όχι Dash. Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Ποιο είναι το καλύτερο τζαμακι που δεν δημιουργεί πρόβλημα σε πιο σκληρές θήκες;Διάβασα και τις 36 σελίδες αλλά διαπιστωσα αντικρουόμενα σχόλια. Της ultimate sheild, nillkin ή κάποιο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Έχεις δοκιμάσει κάνεις κάτι παρόμοιο; https://www.aliexpress.com/item/Oneplus-5T-Case-Cover-MOFI-Oneplus-5t-Hard-PC-Back-Cover-Case-funda-for-1-5t/32841850498.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.258d2e0eM8w0CN Πήρα για την γυναίκα μου την ανάλογη για Leeco.Λεπτή,ωραία στην αφή καλή ποιοτικά όμως έχει ευαίσθητα καλύμματα στα κουμπιά ώστε εν είσαι λίγο απρόσεκτος μπορεί να σπάσουν.Θα την έπαιρνα πάντως ευχαρίστως και για το 5Τ . Κοίταζα τις φωτογραφίες (μόνο) και νόμιζα ότι ήταν μεταλλική :happy: Είναι μια πλαστικούρα :p Όποιος την θέλει ας μου στείλει πμ, την χαρίζω :p ...σοβαρά :O ...ή εκτός μου προσφέρεται ανταλλάγματα για να πάρετε την σειρά του πρώτου :p Καλησπέρα σε όλους. Ποιο είναι το καλύτερο τζαμακι που δεν δημιουργεί πρόβλημα σε πιο σκληρές θήκες;Διάβασα και τις 36 σελίδες αλλά διαπιστωσα αντικρουόμενα σχόλια. Της ultimate sheild, nillkin ή κάποιο άλλο; Καλύτερο τσαμάκι από το επίσημο δεν υπάρχει. Εφαρμόζει τέλεια. Αντέχει. Είναι όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Καλύτερο τσαμάκι από το επίσημο δεν υπάρχει. Εφαρμόζει τέλεια. Αντέχει. Είναι όμορφο. Αυτό φαντάζομαι https://www.oneplus.com/gr/oneplus-5t-3d-tempered-glass-screen-protector Δε θα δημιουργεί πρόβλημα στις θήκες λόγω του ότι είναι full face; Εντύπωση μου κάνει που απαιτεί τοποθέτηση με τη θήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Αυτό φαντάζομαι https://www.oneplus.com/gr/oneplus-5t-3d-tempered-glass-screen-protector Δε θα δημιουργεί πρόβλημα στις θήκες λόγω του ότι είναι full face; Εντύπωση μου κάνει που απαιτεί τοποθέτηση με τη θήκη Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενη με το τζάμι. Το έχω εφτά μήνες τώρα και είναι άψογο. Με ταλαιπώρησε στην αρχή να το βάλω άλλα από τότε όλα οκ. Η αλήθεια είναι ότι με τη θήκη που ήταν στη συσκευασία μου έκανε φούσκες με αέρα από κάτω. Με τις άλλες επίσημες θήκες της εταιρείας κανένα πρόβλημα. Δεν έχω δοκιμάσει με αλλης μάρκας. Δες στη δεύτερη σελίδα του νήματος το post μου. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενη με το τζάμι. Το έχω εφτά μήνες τώρα και είναι άψογο. Με ταλαιπώρησε στην αρχή να το βάλω άλλα από τότε όλα οκ. Η αλήθεια είναι ότι με τη θήκη που ήταν στη συσκευασία μου έκανε φούσκες με αέρα από κάτω. Με τις άλλες επίσημες θήκες της εταιρείας κανένα πρόβλημα. Δεν έχω δοκιμάσει με αλλης μάρκας. Δες στη δεύτερη σελίδα του νήματος το post μου. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Είναι και λίγο ακριβό όμως, κοντά 30 ευρώ με τα μεταφορικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Είναι και λίγο ακριβό όμως, κοντά 30 ευρώ με τα μεταφορικά Ναι είναι. Το είχα πάρει την πρώτη μέρα με την προσφορά που έδινε και κουπόνι μείον εικόσι ευρώ και δεν είχε βγει ακριβά. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 (edited) Κάτι πιο οικονομικό; Το nillkin ίσως; edit : Βρήκα και παρήγγειλα δύο screen protector από το μόνο μαγαζί στο σκρουτζ που πούλαγε και περιμένω. Ίδωμεν... Edited June 29, 2018 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Επειδή φως δεν ειδα με τα ημίμετρα, το επισημο γυαλακι φτάνει με ΕΛΤΑ; Συστημένο; Αξίζει η διαφορά της priority αποστολής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Όλα τα αξεσουάρ που έχω πάρει από το επίσημο σάιτ έρχονται με ΕΛΤΑ και tracking number. Για να είμαι ειλικρινής πάντα απλή αποστολή επιλέγω. Κάνει εφτά οκτώ μέρες. Με priority που έστειλαν μία για αλλαγή έκανε σχεδόν δύο μέρες (και ούτε). Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 (edited) Όλα τα αξεσουάρ που έχω πάρει από το επίσημο σάιτ έρχονται με ΕΛΤΑ και tracking number. Για να είμαι ειλικρινής πάντα απλή αποστολή επιλέγω. Κάνει εφτά οκτώ μέρες. Με priority που έστειλαν μία για αλλαγή έκανε σχεδόν δύο μέρες (και ούτε). Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Απλά επειδή αν παραγγείλω σήμερα μου βγάζει παράδοση 17/07 και δεν με παίρνει μέχρι τότε...! :p Αυτό εδώ το έχει δοκιμάσει κανείς; 3MK Premium Flexible Glass Oneplus 5T Edited July 3, 2018 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Τα tempered glass της Mocolo τα έχει δοκιμάσει κανείς στο op5t? Στο Nexus 5 είχα μείνει ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 παιδια δεν μπορω να βρω μια ζελατινα να καθετε σωστα στο τηλ, εχετε κατι να προτεινετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Δοκίμασα screen protector από το δεύτερο μαγαζί που βγάζει η αναζήτηση στο skroutz και κάθονται καλά, αλλά δεν πρέπει να προστατεύουν πολύ. Έχω ενα γυαλί της nillkin να δοκιμάσω τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 δικιμασα παρα πολλά τζαμακια κ ζελατινες, αλλα ολα κανουν το κενο περιμετρικά. η ζελατίνα που προτείνεις δεν αφήνει καθόλου κενα;; κάποιο λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Υπάρχει θήκη που να έχει χειλάκι 1,5mm + γύρο από όλη την πρόσοψη και που να την "αγκαλιάζει"; Κάτι σαν την original διαφανή που δίνουν μαζί αλλά με χοντρότερο χείλος; Δηλαδή αν πέσει κάτω α. να μην ακουμπάει το τζάμι + β. να μην βγαίνει η θήκη από το τηλέφωνο. Έχω την κόκκινη σιλικόνης καθώς και την γρι sandstone όπως και την original αλλά η προστασία τους είναι ανύπαρκτη. Είχα μια noname για το 1+1 και με έβγαλε ασπροπρόσωπο 4 χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amalag Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Παιδιά δοκίμασα αυτό. Εφαρμόζει τέλεια, δεν αφήνει κενά, έχει τέλεια αίσθηση. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F222826884368 Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Παιδιά δοκίμασα αυτό. Εφαρμόζει τέλεια, δεν αφήνει κενά, έχει τέλεια αίσθηση. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F222826884368 Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ποια θήκη την χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amalag Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Με ποια θήκη την χρησιμοποιείς;Με την θήκη σιλικόνης της συσκευασίας. Οι άλλες το σηκώνουν το τζαμάκι δυστυχώς. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Καλημερα! Ειδα στο νημα των φωτογραφιων ενα παιδι, κατοχος του κινητου, να ποσταρει φωτογραφιες με τη νεα αναβαθμιση της καμερας που την βρισκει πολυ βελτιωμενη. Μαριε, ειναι σε beta αυτο το update ή σε stable? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Καλημερα! Ειδα στο νημα των φωτογραφιων ενα παιδι, κατοχος του κινητου, να ποσταρει φωτογραφιες με τη νεα αναβαθμιση της καμερας που την βρισκει πολυ βελτιωμενη. Μαριε, ειναι σε beta αυτο το update ή σε stable?Στη τελευταία beta αλλα είμαστε εκτός θέματος εδώ. βγαλε και εσυ κάποιες και βαλτις στο αλλο θέμα να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 (edited) Καλημερα! Ειδα στο νημα των φωτογραφιων ενα παιδι, κατοχος του κινητου, να ποσταρει φωτογραφιες με τη νεα αναβαθμιση της καμερας που την βρισκει πολυ βελτιωμενη. Μαριε, ειναι σε beta αυτο το update ή σε stable? post deleted Edited July 19, 2018 by gtf4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω powerbank. Δεν με ενδιαφέρει η γρήγορη φόρτιση μιας και θέλω να φορτίζει και κινητό που δεν έχει. Παίρνω οποιοδήποτε και απλά φορτίζει αργά το τηλέφωνο; Έχετε κάποιο να μου προτείνετε; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω powerbank. Δεν με ενδιαφέρει η γρήγορη φόρτιση μιας και θέλω να φορτίζει και κινητό που δεν έχει. Παίρνω οποιοδήποτε και απλά φορτίζει αργά το τηλέφωνο; Έχετε κάποιο να μου προτείνετε; Άμα βρεις κάποιο που έχει πάνω του usb c θα βοηθούσε πολύ για να μην κουβαλάς και το καλώδιο μαζί σου. Αν βρεις κάτι τέτοιο, ειδοποιεις, γιατί ψάχνω και εγώ :p Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts