dostoevsky Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) έχει κάποιος να προτίνει κάποια καλά ακουστικά type-c που να δουλευουν και στο προηγουμενο-επομενο τραγουδι αλλά και στην απάντηση κλήσεων; Εχω κατι leeco πολυ καλα στον ηχο, αλλα δεν δουλευουν στις κλησεις και στα υπολοιπα που ανεφερα. Εναλλακτικά θα κοιτουσα και καποια bluetooth aptx hd με noise canceling οικονομικα ομως γιατι αυτα ξεφευγουν σε τιμη. Εχετε να προτινετε κάποια;. Με ακουστικα με καρφι δεν ασχολουμε πια. Την θύρα jack την έχω διακοσμητική και για μενα είναι άχρηστη. Από τοτε που ακουσα με τα leeco cdla με έξοδο type -c (των 16 ευρω παρακαλώ...τα οποια ριχνουν στα αυτια σε ακουστικα με καρφι των 200 ευρω) τελειωσα... Edited January 12, 2018 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μιας και ρωτάς για ακουστικά να πω αυτό.... Πριν καιρό ρωτούσα για κάποια bluetooth ακουστικά που έχω και για το κουμπί αποδοχής κλήσης, ότι δεν λειτουργεί με διπλό πάτημα για επόμενο τραγούδι. Ανακάλυψα σήμερα ότι με παρατεταμένο πάτημα του συν της έντασης πάει στο επόμενο τραγούδι και του μείον στο προηγούμενο. Γενικώς ψαχτειτε λίγο και πατήστε τα όλα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Οταν πηρα το τηλ, αγορασα και τα ακουστικα της Oneplus τα Bullets (V2). Τα συγκρινω με τα AKG του S8+ και πραγματικα μου κανει εντύπωση γιατι είναι κατα πολύ ανώτερα. Το μόνο θεμα είναι οτι τα AKG κάθονται καλύτερα στο αυτί! Απλά το αναφέρω γιατι μπορει να θελει καποιος να τα παρει! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Οταν πηρα το τηλ, αγορασα και τα ακουστικα της Oneplus τα Bullets (V2). Τα συγκρινω με τα AKG του S8+ και πραγματικα μου κανει εντύπωση γιατι είναι κατα πολύ ανώτερα. Το μόνο θεμα είναι οτι τα AKG κάθονται καλύτερα στο αυτί! Απλά το αναφέρω γιατι μπορει να θελει καποιος να τα παρει! Αν τα 'γραφες αυτά ένα μήνα νωρίτερα θα τα 'χα πάρει και 'γω! :) Ρωτούσαμε τότε "βρε παιδιά, είναι καλά τ' ακουστικά, να τα πάρουμε;"....... δεν ήξερε κανείς!! Δε πήρα τελικά ακουστικά! Υπάρχουν βέβαια πολλά ακουστικά στο σπίτι, αλλά δε θα με χαλούσε ένα καλό σετάκι ακόμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Αν τα 'γραφες αυτά ένα μήνα νωρίτερα θα τα 'χα πάρει και 'γω! :) Ρωτούσαμε τότε "βρε παιδιά, είναι καλά τ' ακουστικά, να τα πάρουμε;"....... δεν ήξερε κανείς!! Δε πήρα τελικά ακουστικά! Υπάρχουν βέβαια πολλά ακουστικά στο σπίτι, αλλά δε θα με χαλούσε ένα καλό σετάκι ακόμη! Πριν μια βδομάδα το πηρα. :p:lol: Και δεν έβαλα μία μιας και με την εκπτωση των 20 ευρω στα αξεσουρ, βγαίνει ισα ισα. Πραγματικά για τα χρήματα τους αξίζουν! Τα κατατάσσω κοντά στα urBeats2 που έχω. Και εχω δοκιμασει ακόμα από επόμενες μάρκες τα: Beats x (bluetooth) urBeats2 Razer Hammerhead Pro Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 έχει κάποιος να προτίνει κάποια καλά ακουστικά type-c που να δουλευουν και στο προηγουμενο-επομενο τραγουδι αλλά και στην απάντηση κλήσεων; Εχω κατι leeco πολυ καλα στον ηχο, αλλα δεν δουλευουν στις κλησεις και στα υπολοιπα που ανεφερα. Εναλλακτικά θα κοιτουσα και καποια bluetooth aptx hd με noise canceling οικονομικα ομως γιατι αυτα ξεφευγουν σε τιμη. Εχετε να προτινετε κάποια;. Με ακουστικα με καρφι δεν ασχολουμε πια. Την θύρα jack την έχω διακοσμητική και για μενα είναι άχρηστη. Από τοτε που ακουσα με τα leeco cdla με έξοδο type -c (των 16 ευρω παρακαλώ...τα οποια ριχνουν στα αυτια σε ακουστικα με καρφι των 200 ευρω) τελειωσα... Να σε ρωτήσω, εφόσον έχουμε audio jack γιατί θες ακουστικά usb c...; Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα που δεν ξέρω; Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Να σε ρωτήσω, εφόσον έχουμε audio jack γιατί θες ακουστικά usb c...; Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα που δεν ξέρω; Sent from my One Plus 5T Αφου γράφει ο ανθρωπος ότι ακουστικά 16 ευρώ type-c είναι καλύτερα από ακουστικά 200 ευρώ με καρφί ....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα... Αφου γράφει ο ανθρωπος ότι ακουστικά 16 ευρώ type-c είναι καλύτερα από ακουστικά 200 ευρώ με καρφί ....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: νταξ να κοροιδευεται οκ, αλλα αν δεν γνωριζετε κιολας εεε ειναι λιγο αμαρτια. Απλα θα σας πω να ψαχτειτε λιγο με 24/48 Bit audio και να δειτε λιγο τι σημαινει loosless audio (το οποιο σε ακουστικα με καρφι ειναι απλα μαρκετιστικο ψεμα, οπως και εν μερει στα bluetooth aptx) και τι σημαινει να ειναι το dak στο ακουστικο και να γινεται εκει αναλογικος απο τα 24 τουλαχιστον bit και οχι στην συσκευη με 16bit dak και ποια η διαφορα μεταξυ τους ειδικα στον θορυβο Μελετηστε λιγο και ελατε να τα πουμε ξανα (ή μαλλον οχι, δεν μου χρειάζεται να τα ξαναπουμε). Πραγματικα εχω ακουστικα με καρφι των 200 ευρω και δεν πιανουν μια μπροστα στα cdla (σε αυτον που τον ενδιαφερει η πιστοτητα χωρις θορυβο και χωρίς να χάνεται κανενα δεδομενο στην μετατροπη και οχι λερωμενη μουσικη πασπαλισμενη με τερμα μπασα και ψευτοdolby). Ομως περι ορεξεως κολοκυθόπιτα. Γιατι υπαρχουν και αυτοι που αγοραζουν κατι ..γουφερ για ακουστικα και νομιζουν οτι ακουν μουσικη. Τωρα απο την αλλη βεβαιαι στον εξυπνακισμο και την ειρωνεια αυτού που εχει αγνοια και πεταει και γαντι κιολας θελοντας να επιβεβαιωσει την επιλογη του ή την πεποίθηση του σε στερεότυπα (τυπου " ότι ακριβοτερο ειναι και ταυτοχρονα καλυτερο" ), εγω ποτε δεν τσίμπισα. Καλη σας .....νύχτα! Εσυ octap79 αν σε εκανα και γελασες τοσο πολυ πραγματικα χαίρομαι. Απλα βαλε περισσότερα ξεκαρδίζοντα ανθρωπακια στην επομενη απαντηση σου. Θα κανει πιο πολυ εντυπωση. ΥΓ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΊΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Edited January 12, 2018 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Παίδες κατά τη γνώμη μου η καλύτερη θήκη για την κινητάρα μας. 4,85€ από eBay.uk, σε μια βδομάδα στην πόρτα μου. Άψογη εφαρμογή. Άψογη όμως. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 νταξ να κοροιδευεται οκ, αλλα αν δεν γνωριζετε κιολας εεε ειναι λιγο αμαρτια. Απλα θα σας πω να ψαχτειτε λιγο με 24/48 Bit audio και να δειτε λιγο τι σημαινει loosless audio (το οποιο σε ακουστικα με καρφι ειναι απλα μαρκετιστικο ψεμα, οπως και εν μερει στα bluetooth aptx) και τι σημαινει να ειναι το dak στο ακουστικο και να γινεται εκει αναλογικος απο τα 24 τουλαχιστον bit και οχι στην συσκευη με 16bit dak και ποια η διαφορα μεταξυ τους ειδικα στον θορυβο Μελετηστε λιγο και ελατε να τα πουμε ξανα (ή μαλλον οχι, δεν μου χρειάζεται να τα ξαναπουμε). Πραγματικα εχω ακουστικα με καρφι των 200 ευρω και δεν πιανουν μια μπροστα στα cdla (σε αυτον που τον ενδιαφερει η πιστοτητα χωρις θορυβο και χωρίς να χάνεται κανενα δεδομενο στην μετατροπη και οχι λερωμενη μουσικη πασπαλισμενη με τερμα μπασα και ψευτοdolby). Γιατι υπαρχουν και αυτοι που αγοραζουν κατι ..γουφερ για ακουστικα και νομιζουν οτι ακουν μουσικη. Τωρα απο την αλλη βεβαιαι στον εξυπνακισμο και την ειρωνια του κοροιδου Ελληναρα που εχει πληρη αγνοια και πεταει και γαντι κιολας θελοντας να επιβεβαιωσει την επιλογη του ή την σκεψη του πως ότι ακριβοτερο ειναι και ταυτοχρονα καλυτερο, εγω δεν θα τσιμπησω. Καλη σας .....νύχτα! ΥΓ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΊΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Γιατί είναι φως φανάρι ότι η Leeco με 19 ευρώ και θαύματα μπορεί να βάλει μέσα φοβερό DAC και ταυτόχρονα καλύτερους drivers από κάτι τυχάρπαστους τύπου AKG, Shure κτλ στα 200 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medicalis Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Παίδες κατά τη γνώμη μου η καλύτερη θήκη για την κινητάρα μας. 4,85€ από eBay.uk, σε μια βδομάδα στην πόρτα μου. Άψογη εφαρμογή. Άψογη όμως. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛινκ? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Oneplus 5t - Get 20€ off on accessories https://oneplus.net/gr/invite#5P9ZANSXM3IINRY :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 (edited) Γιατί είναι φως φανάρι ότι η Leeco με 19 ευρώ και θαύματα μπορεί να βάλει μέσα φοβερό DAC και ταυτόχρονα καλύτερους drivers από κάτι τυχάρπαστους τύπου AKG, Shure κτλ στα 200 ευρώΦως φαναρι ειναι οτι εχεις πληρη αγνοια και συνεχιζεις να εξυπνακιζεις ακριβως επειδη δεν εχεις ιδεα. Γιατι αν είχες θα συζητουσαμε σε άλλη βάση ακόμα και αν διαφωνούσαμε. Εσυ κάνεις μπαμ ότι δεν το κατεχεις το θεμα... Αστο....Βαλε καμια ξεκαρδισμενη φατσουλα παραπανω στην επομενη απαντηση σου, μηπως και εντυπωσιασεις κανεναν... Θα στο πω οσο πιο απλα μπορω και μετα κατσε και ψαξε αν θες (αν και αυτό έπρεπε να το κανεις πριν μιλήσεις καν). Το παιχνιδι δεν παιζεται πια στην τεχνολογια των ακουστικών όπου η εξέλιξη της προχωρά με αργά βήματα, αλλά στην μετατροπη των δεδομενων στην πηγη με όσο το δυνατον μεγαλύτερη πιστοτητα. Τα σουπερ duper υπεραριστα ακουστικά (που εξυπακούεται ότι εχουν φτιαχτει με πολυ ανωτερα υλικά και τεχνολογία) με καρφί που στοιχίζουν 200 ευρω, δεν μπορουν να ειναι πληρως αξιοποιήσιμα όταν τα δεδομενα που φτανουν σε αυτά είναι βρώμικα και ελλειπη. Γιατι αυτο γινεται σε ένα παλαιας πλεον τεχνολογιας dac 16 bit που βρισκεται πριν τη θυρα jack της συσκευης της πηγης. Γιαυτό και η θύρα jack δεν μπορει πλεον να ακολουθήσει την τελευταια τεχνολογια looseless audio. Γιαυτο και πλεον εγκαταλείπεται από τις κορυφαίες συσκευες και θα την εγκαταλείψει μοιραία και η oneplus. Ενω ακόμα και ατα leeco (που φτιάχνονται με ποιλυ πιο φτηνα υλικα) πχ ή καποια άλλα type c ακουστικά, μπορει να φτασει ο ηχος στην μεγαλυτερη δυνατή πιστοτητα και καθαροτητα μέσω ενός 24 bit τουλάχιστον dac που μπορει πλεον να υποστηρίξει μια type-c θυρα . Αυτο μπορεις να το καταλάβεις ή δυσκολεύεσαι; Άντε να στο κάνω πιο λιανά. Στην μια περιπτωση τα ψηφιακα δεδομενα μεταρεπονται σε αναλογικα μεσω του 16bit dac που βρισκεται στην συσκευη και μετα μεταφερονται στα ακουστικα των 200 ευρω ως ήχος με 60%-80% καθαρότητα και στην αλλη τα ψηφιακα γινονται αναλογικα μεσω του 24bit dac που βρισκεται στα ακουστικα των 16 ευρω (αφου τα δεδομενα ακομα και μετα την εξοδο type c ειναι ακόμα ψηφιακα) και έρχονται στα αυτια ως ηχος με 99,% καθαρότητα. Γιαυτό και αν δεις τα καινουργια aptx hd bluetooth ακουστικα που υποστηρίζουν looseless audio και φοράνε 24μπιτο dac, στοιχίζουν 10 φορες περισσότερο (αν και ακόμα και σε αυτά χάνονται δεδομένα μέσω του αέρα όμως) από αντιστοιχα επώνυμα με καρφί (παρόμοιας κατα τα άλλα τεχνολογιας)! Το πιασες τωρα; Μήπως όχι; Άντε να σου φέρω και ένα παράδειγμα. Αν εσυ έχεις μια μερσεντες τελευταιο μοντελο που την καμαρωνεις και την γεμισες όλο καμάρι με τις λεφτάρες σου νοθευμενη βενζινη που σου πουλησε ο πονηρός βενζινας και εγώ έχω εναν παλιό σκαραβαιο με μηχανη πορσε όμως που τον φουλαρω με νιτρο, ποιος παιζει να ναι πιο γρηγορος; Μάλλον εγώ ε; Τι λες; Edited January 13, 2018 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Παίδες κατά τη γνώμη μου η καλύτερη θήκη για την κινητάρα μας. 4,85€ από eBay.uk, σε μια βδομάδα στην πόρτα μου. Άψογη εφαρμογή. Άψογη όμως. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤρομερή Βλάση. Μήπως βγαίνει και σε μαύρη; sent from my Oneplus 5t Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Φως φαναρι ειναι οτι εχεις πληρη αγνοια και συνεχιζεις να εξυπνακιζεις ακριβως επειδη δεν εχεις ιδεα. Γιατι αν είχες θα συζητουσαμε σε άλλη βάση ακόμα και αν διαφωνούσαμε. Εσυ κάνεις μπαμ ότι δεν το κατεχεις το θεμα... Αστο....Βαλε καμια ξεκαρδισμενη φατσουλα παραπανω στην επομενη απαντηση σου, μηπως και εντυπωσιασεις κανεναν... Θα στο πω οσο πιο απλα μπορω και μετα κατσε και ψαξε αν θες (αν και αυτό έπρεπε να το κανεις πριν μιλήσεις καν). Το θεμα δεν ειναι πια στην τεχνολογια των ακουστικών όπου η εξέλιξη της προχωρά με αργά βήματα, αλλά στην μετατροπη των δεδομενων στην πηγη με όσο το δυνατον μεγαλύτερη πιστοτητα. Τα σουπερ duper υπεραριστα ακουστικά (που εξυπακούεται ότι εχουν φτιαχτει με πολυ ανωτερα υλικά και τεχνολογία) με καρφί που στοιχίζουν 200 ευρω, δεν μπορουν να ειναι πληρως αξιοποιήσιμα όταν τα δεδομενα που φτανουν σε αυτά είναι βρώμικα και ελλειπη. Γιατι αυτο γινεται σε ένα παλαιας πλεον τεχνολογιας dac 16 bit που βρισκεται πριν τη θυρα jack της συσκευης της πηγης. Γιαυτό και η θύρα jack δεν μπορει πλεον να ακολουθήσει την τελευταια τεχνολογια looseless audio. Γιαυτο και πλεον εγκαταλείπεται από τις κορυφαίες συσκευες και θα την εγκαταλείψει μοιραία και η oneplus. Ενω με τα φτηνα υλικα που ειναι φτιαγμενα τα leeco πχ ή καποια άλλα type c ακουστικά, μπορει να φτασει σε αυτα ο ηχος στην μεγαλυτερη δυνατή πιστοτητα και καθαροτητα μέσω ενός 24 bit τουλάχιστον dac που μπορει πλεον να υποστηρίξει μια type-c θυρα . Αυτο μπορεις να το καταλάβεις ή δυσκολεύεσαι; Άντε να στο κάνω πιο λιανά. Στην μια περιπτωση τα ψηφιακα δεδομενα μεταρεπονται σε αναλογικα μεσω του 16bit dac που βρισκεται στην συσκευη και μετα μεταφερονται στα ακουστικα των 200 ευρω ως ήχος με 60%-80% καθαρότητα και στην αλλη τα ψηφιακα γινονται αναλογικα μεσω του 24bit dac που βρισκεται στα ακουστικα των 16 ευρω (αφου τα δεδομενα ακομα και μετα την εξοδο type c ειναι ακόμα ψηφιακα) και έρχονται στα αυτια ως ηχος με 99,% καθαρότητα. Το πιασες τωρα; Μήπως όχι; Άντε να σου φέρω και ένα παράδειγμα. Αν εσυ έχεις μια μερσεντες τελευταιο μοντελο που την καμαρωνεις και την γεμισες όλο καμάρι με τις λεφτάρες σου νοθευμενη βενζινη που σου πουλησε ο πονηρός βενζινας και έχω εγω εναν παλιό σκαραβαιο με μηχανη πορσε όμως που τον φουλαρω με νιτρο, ποιος παιζει να ναι πιο γρηγορος; Μάλλον εγώ ε; Τι λες; εγω που ημουν ασχετος και εκατσα και εψαξα και λιγο τα λεγομενα του παιδιου εδω.. αν ημουν στη θεση των αλλων μελων θα αλλαζα τουλαχιστον προφιλ, ή θα ζητουσα ταπεινα συγγνωμη.. καμια φορα εχουμε λανθασμενες εντυπωσεις γιατι οι γνωσεις μας ειναι συγκεκριμενες και μεχρι εκει φτανει η εξυπναδα μας.. δεν χρειαζεται λοιπον και δεν αρμοζει σε ενα φορουμ να κανουμε τους εξυπνους σε οποιοδηποτε θεμα.. αυτο ειναι μαθημα.. γιατι γ αυτο το λογο δημιουργηθηκαν τα φορουμ.. να βρισκουμε γνωση ετοιμη! κανω τον δικηγορο του διαβολου αλλα υπηρξαν φορες που νομιζα πως και εγω μ αυτα που ηξερα ειχα πιο σωστη ενημερωση.. και ταυτοχρονα εψαχνα και εγω να ανακλυψω την ενα τεχνολογια ηχου που λεγεται looseless, και εχω πληρωσει και ακουστικα 100 ευρω..και ποτε δεν καταλαβα γιατι δεν εβλεπα διαφορα τρομερη που να αξιζει την διαφορα τιμης. και ποτε δεν καταλαβα γιατι ετσι απλα εφυγε η θυρα ακουστικων πια απο τα κινητα.. μου ληθηκαν τοσες αποριες.. μπραβο φιλε:respect::respect: Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Όντως τα εξήγησε πολύ αναλυτικά, ούτε εγώ το γνώριζα αυτό... Thnx για την ενημέρωση, αν και δεν είμαι τόσο ψείρας με τον ήχο... PS. Ντάξει ο Vlasismiriagos βάζει 5 μεγάλες φώτο στη σειρά για να μας δείξει την καινούρια θήκη (κ καλά έκανε αν και θα προτιμούσα σε λινκ). Οι άλλοι για ποιο λόγο αν έχετε το θεό σας κάνετε quote όλο αυτό το κατεβατό από φώτο και εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουμε scroll ολόκληρη σελίδα για να διαβάσουμε πέντε μηνύματα ???? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Γιατί έγινε καλέ banned ο Βλάσης; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Φως φαναρι ειναι οτι εχεις πληρη αγνοια και συνεχιζεις να εξυπνακιζεις ακριβως επειδη δεν εχεις ιδεα. Γιατι αν είχες θα συζητουσαμε σε άλλη βάση ακόμα και αν διαφωνούσαμε. Εσυ κάνεις μπαμ ότι δεν το κατεχεις το θεμα... Αστο....Βαλε καμια ξεκαρδισμενη φατσουλα παραπανω στην επομενη απαντηση σου, μηπως και εντυπωσιασεις κανεναν... Θα στο πω οσο πιο απλα μπορω και μετα κατσε και ψαξε αν θες (αν και αυτό έπρεπε να το κανεις πριν μιλήσεις καν). Το παιχνιδι δεν παιζεται πια στην τεχνολογια των ακουστικών όπου η εξέλιξη της προχωρά με αργά βήματα, αλλά στην μετατροπη των δεδομενων στην πηγη με όσο το δυνατον μεγαλύτερη πιστοτητα. Τα σουπερ duper υπεραριστα ακουστικά (που εξυπακούεται ότι εχουν φτιαχτει με πολυ ανωτερα υλικά και τεχνολογία) με καρφί που στοιχίζουν 200 ευρω, δεν μπορουν να ειναι πληρως αξιοποιήσιμα όταν τα δεδομενα που φτανουν σε αυτά είναι βρώμικα και ελλειπη. Γιατι αυτο γινεται σε ένα παλαιας πλεον τεχνολογιας dac 16 bit που βρισκεται πριν τη θυρα jack της συσκευης της πηγης. Γιαυτό και η θύρα jack δεν μπορει πλεον να ακολουθήσει την τελευταια τεχνολογια looseless audio. Γιαυτο και πλεον εγκαταλείπεται από τις κορυφαίες συσκευες και θα την εγκαταλείψει μοιραία και η oneplus. Ενω ακόμα και ατα leeco (που φτιάχνονται με ποιλυ πιο φτηνα υλικα) πχ ή καποια άλλα type c ακουστικά, μπορει να φτασει ο ηχος στην μεγαλυτερη δυνατή πιστοτητα και καθαροτητα μέσω ενός 24 bit τουλάχιστον dac που μπορει πλεον να υποστηρίξει μια type-c θυρα . Αυτο μπορεις να το καταλάβεις ή δυσκολεύεσαι; Άντε να στο κάνω πιο λιανά. Στην μια περιπτωση τα ψηφιακα δεδομενα μεταρεπονται σε αναλογικα μεσω του 16bit dac που βρισκεται στην συσκευη και μετα μεταφερονται στα ακουστικα των 200 ευρω ως ήχος με 60%-80% καθαρότητα και στην αλλη τα ψηφιακα γινονται αναλογικα μεσω του 24bit dac που βρισκεται στα ακουστικα των 16 ευρω (αφου τα δεδομενα ακομα και μετα την εξοδο type c ειναι ακόμα ψηφιακα) και έρχονται στα αυτια ως ηχος με 99,% καθαρότητα. Γιαυτό και αν δεις τα καινουργια aptx hd bluetooth ακουστικα που υποστηρίζουν looseless audio και φοράνε 24μπιτο dac, στοιχίζουν 10 φορες περισσότερο (αν και ακόμα και σε αυτά χάνονται δεδομένα μέσω του αέρα όμως) από αντιστοιχα επώνυμα με καρφί (παρόμοιας κατα τα άλλα τεχνολογιας)! Το πιασες τωρα; Μήπως όχι; Άντε να σου φέρω και ένα παράδειγμα. Αν εσυ έχεις μια μερσεντες τελευταιο μοντελο που την καμαρωνεις και την γεμισες όλο καμάρι με τις λεφτάρες σου νοθευμενη βενζινη που σου πουλησε ο πονηρός βενζινας και εγώ έχω εναν παλιό σκαραβαιο με μηχανη πορσε όμως που τον φουλαρω με νιτρο, ποιος παιζει να ναι πιο γρηγορος; Μάλλον εγώ ε; Τι λες; Πολύ καλό το παραλήρημα.... Το έχεις χάψει το παραμύθι που κυκλοφορεί με την αφαίρεση του headphone jack...να υποθέσω διαβάζεις forum της Apple; Το DAC και οι drivers που έχουν μέσα τα Leeco των 16 ευρώ είναι καλύτερα από το DAC που έχει οποιοδήποτε κινητό που σέβεται τον εαυτό του και τους drivers των 200+ ακουστικών, μάλιστα (εδώ βάλε πολλές φατσούλες που γελάνε....). ΕΠΙΣΗΣ το μηδενικό noise που υπάρχει σε ένα καλώδιο 1-1.2 μέτρα κάνει τη διαφορά σε σχέση με τα leeco των 16 ευρώ...μάλιστα ΓΙΑ 16 ευρώ εννοείται πως είναι καλά αλλά δεν είναι τα ακουστικά που θέλεις να παρουσιάσεις ως reference, και τα συγκρίνεις με σοβαρά ακουστικά. από θεωρίες καλός είσαι... Αν έγραφες ότι ψάχνω ένα type-c ακουστικό με σοβαρό DAC ΚΑΙ Drivers θα...συζητουσαμε σε άλλη βάση ακόμα και αν διαφωνούσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 καποιο λινκ για την θηκη του βλαση εχουμε ? την βρηκε καποιος ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 καποιο λινκ για την θηκη του βλαση εχουμε ? την βρηκε καποιος ? Βρήκα αυτή. Φαίνεται ίδια. Μόνο που λέει ότι φεύγει απο Κίνα. Οπότε μάλλον δεν είναι αυτή. https://m.ebay.co.uk/itm/For-OnePlus-5-5T-360-Hybrid-3-in-1-Full-Cover-Tempered-Glass-Armor-Back-Case/112730058779?hash=item1a3f3c301b:m:mqNQKLu4Zw9pxw56jECCPXg Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Αυτή είναι https://m.ebay.co.uk/itm/For-Oneplus-5T-Fashion-Protective-Hard-Bumper-Shockproof-3in1-Back-Case-Cover/202160336415?hash=item2f11b1ee1f:m:mjdavu9hSCDL9r5_efYWfeA sent from my Oneplus 5t Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 https://m.ebay.co.uk/itm/360-Full-Body-Protective-Hybrid-Case-Tempered-Glass-Cover-for-Huawei-Honor-6X/192271053076?hash=item2cc43f7114%3Am%3AmN154sDOubcALohpnAgdl7Q Αυτήν την πήρε ένας γνωστός για την συσκευή του. Είναι εξαιρετική υπάρχει η ίδια για την συσκευή μας? Εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 (edited) https://m.ebay.co.uk/itm/360-Full-Body-Protective-Hybrid-Case-Tempered-Glass-Cover-for-Huawei-Honor-6X/192271053076?hash=item2cc43f7114%3Am%3AmN154sDOubcALohpnAgdl7Q Αυτήν την πήρε ένας γνωστός για την συσκευή του. Είναι εξαιρετική υπάρχει η ίδια για την συσκευή μας? Εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα ONEPLUS A5010 Ο ίδιος πωλητής είναι πάντως με την από πάνω.... Edited January 14, 2018 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Μολις τσιμπησα την παρακατω: https://www.ebay.co.uk/itm/OnePlus-5T-Carbon-Fibre-Brushed-Gel-Tough-Case-Cover-Glass-Screen-Protector/112654272204?epid=24005795963&hash=item1a3ab7c6cc:m:m0H0Zujvw22S8PEvHPdZ4TQ Την ειχα και στο G6. Προσωπικα δεν βρισκω καμια διαφορα σε σχεση με την original spigen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Παρέλαβα σήμερα την κόκκινη σιλικόνης της oneplus. Απίστευτη ποιότητα και αίσθηση!!!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts