roland_88 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Εγώ μαζί με το κινητό πήρα και την carbon case. Πολύ όμορφη και στιβαρή θήκη. Όμως επειδή μου αρέσουν οι σιλικόνης, γενικώς, φοράω πολλές φορές και τη θήκη της συσκευασίας, προχθές παρήγγειλα και μια nillkin: https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F322962245704 Να δούμε πότε θα 'ρθει ομως! :p Η αλήθεια είναι ότι όταν το είδα στο eshop, το είχε προσφορά 4.90€. Δεν έκανα όμως ο βλάκας τότε την παραγγελία και μετά από 2 μέρες που πήγα να το παραγγείλω είχε 6.90€. Αντε λέω, κομμάτια να γίνει, δεν πειράζει και το παρήγγειλα. Το eshop με βολεύει γιατί δεν έχω μεταφορικά. Από skroutz, με τα μεταφορικά θα βγει ακριβότερο! Πάντως τι να πω. Δεν ξέρω αν είναι το γνήσιο, αλλά είναι ωραίο και κάνει μια χαρά τη δουλειά του!! Πήρα ήδη δύο nandroid backup! Ήρθε με την συσκευασία της OnePlus ? Αναφέρει πληροφορίες οτι ειναι Original? Ή είναι χύμα μόνο το καλώδιο.. Παράθεση OnePlus 10Pro & 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Ήρθε με την συσκευασία της OnePlus ? Αναφέρει πληροφορίες οτι ειναι Original? Ή είναι χύμα μόνο το καλώδιο.. Έτσι ήρθε: IMG_20180104_170645 by Chris, on Flickr IMG_20180104_170709 by Chris, on Flickr Έχει ακόμη και το προστατευτικό πλαστικό κάλυμμα στο βύσμα του type-C, όπως του dash φορτιστή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 (edited) Γνωμη μου ειναι να μην βγαζει κανεις την εργοστασιακη ζελατινα. ειναι η καλυτερη λυση για γρατζουνιες, Ομως εγω Πήρα μια δεκάδα από αυτά τα τζαμακια απο σκρουτζ για το τυχον πεσιμο του κινητου και να προστατευτει απο σπασιμο η οθονη. Είναι 0.26 πάχος. Το πρώτο μου έκατσε πολύ καλά ακόμα να μετά άσο δεύτερη τοποθέτηση. Τα είχα πάρει και για προηγούμενο τηλέφωνο και είχα μείνει ευχαριστημένος.Είναι πολύ καλά και στο touch και δεν αφήνουν θαμπαδες. Το μόνο θέμα είναι ότι στο πλάτος είναι ακριβως όσο η ωφέλιμη επιφάνεια του φωτεινού τμήματος της οθόνης και όχι όσο όλο το τζαμι της οθόνης, οπότε θέλει πολύ ακριβή χειρισμό στην τοποθέτηση. Το καθε ενα εχει τα πανακια σου οπως επισης και στικερς Όποιος μένει αθηνα μπορώ να τον εξυπηρετήσω και να δώσω ένα-δύο, στην συμβολική τιμή των 2 ευρώ (κοστος για έκαστο). εγω θα κρατησω τουλαχιστον άλλα 3, οποτε 6 ειναι διαθέσιμα Το κάνω καθαρά για εξυπηρέτηση. Οποιος θελει..pm. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 4, 2018 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Γνωμη μου ειναι να μην βγαζει κανεις την εργοστασιακη ζελατινα. ειναι η καλυτερη λυση για γρατζουνιες, Ομως εγω Πήρα μια δεκάδα από αυτά τα τζαμακια απο σκρουτζ για το τυχον πεσιμο του κινητου και να προστατευτει απο σπασιμο η οθονη. Είναι 0.26 πάχος. Το πρώτο μου έκατσε πολύ καλά ακόμα να μετά άσο δεύτερη τοποθέτηση. Τα είχα πάρει και για προηγούμενο τηλέφωνο και είχα μείνει ευχαριστημένος.Είναι πολύ καλά και στο touch και δεν αφήνουν θαμπαδες. Το μόνο θέμα είναι ότι στο πλάτος είναι ακριβως όσο η ωφέλιμη επιφάνεια του φωτεινού τμήματος της οθόνης και όχι όσο όλο το τζαμι της οθόνης, οπότε θέλει πολύ ακριβή χειρισμό στην τοποθέτηση. Το καθε ενα εχει τα πανακια σου οπως επισης και στικερς Όποιος μένει αθηνα μπορώ να τον εξυπηρετήσω και να δώσω ένα-δύο, στην συμβολική τιμή των 2 ευρώ (κοστος για έκαστο). εγω θα κρατησω τουλαχιστον άλλα 3, οποτε 6 ειναι διαθέσιμα Το κάνω καθαρά για εξυπηρέτηση. Οποιος θελει..pm. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλησπερα μπορεις να γραψεις τον συνδεσμο απο το σκρουτζ ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roland_88 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Έτσι ήρθε: IMG_20180104_170645 by Chris, on Flickr IMG_20180104_170709 by Chris, on Flickr Έχει ακόμη και το προστατευτικό πλαστικό κάλυμμα στο βύσμα του type-C, όπως του dash φορτιστή! Ντάξει αυθεντικό φαίνεται. Οπότε φαντάζομαι και το κινέζικο αυθεντικό θα είναι. Παράθεση OnePlus 10Pro & 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 http://nillkin.org/smartphones-accessories/oneplus-accessories/oneplus-5t-accessories/nillkin-oneplus-5t-a5010-h-pro εχει παρει καποιος το παραπανω να μας πει εντυπωσεις ? απο οτι φαινεται ειναι η καλυτερη επιλογη για την συσκευη . Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 http://nillkin.org/smartphones-accessories/oneplus-accessories/oneplus-5t-accessories/nillkin-oneplus-5t-a5010-h-pro εχει παρει καποιος το παραπανω να μας πει εντυπωσεις ? απο οτι φαινεται ειναι η καλυτερη επιλογη για την συσκευη . Φαίνεται πολλά υποσχόμενη αλλά από Κίνα πλέον δεν ψωνίζω με αναμονή 1-2 μήνες. Τα προτελευταία 2 παραγγελίες περίμενα 1.5 μήνα έως παραλάβω κάτι ακουστικά τέλη καλοκαιριού πέρσι και αναμένω κάτι Bluetooth που έφυγαν μέσα Νοεμβρίου και ακόμα να παραλάβω. Ας έχουν ευρωπαϊκές αποθήκες οι Κινέζοι και ας πληρώσω 5 ευρώ πάνω αλλά να μου έρθει σε 7-10 ημέρες. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Μας χαιρέτισε... το Tempered Glass της oneplus μετά από πτώση σε μωσαϊκό όχι πάνω από 40 πόντους ύψος. Η θήκη είναι η Protective Case Sandstone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 καλησπερα μπορεις να γραψεις τον συνδεσμο απο το σκρουτζ ? https://olla.gr/mobile-accessories/screen-protector/tempered-glass-film/for-oneplus/10-pcs-oneplus-5t-0.26mm-9h-surface-hardness-2.5d-explosion-proof-tempered-glass-non-full-screen-film/?sef_rewrite=1&ref=bestprice.gr Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Κυκλοφορούν πουθενά απλές ζελατίνες για την οθόνη σαν την εργοστασιακή για εμάς τους μη φαν των tempered glass; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Χθες εβαλα το αυθεντικο γυαλι της oneplus, ολα πηγαν καλα με την τοποθετηση και ειναι πολυ ομορφο, αλλα νομιζω οτι κοβει αρκετα απο την ευκρινεια της οθονης. Το αποτελεσμα ειναι λες και εχεις βαλει ζελατινα ''σαγρε''. Περιμενω και το τζαμακι της nillkin και θα σας πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Χθες εβαλα το αυθεντικο γυαλι της oneplus, ολα πηγαν καλα με την τοποθετηση και ειναι πολυ ομορφο, αλλα νομιζω οτι κοβει αρκετα απο την ευκρινεια της οθονης. Το αποτελεσμα ειναι λες και εχεις βαλει ζελατινα ''σαγρε''. Περιμενω και το τζαμακι της nillkin και θα σας πω...Ευχαριστούμε για την πληροφορία... Και εγώ είμαι σε αναζήτηση για τζαμακι αλλά από ότι διαβάζω το μαμά δεν είναι και ότι καλύτερο... Εγώ βλέπω στο σκρουτζ και λέω να αγοράσω... Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ευχαριστούμε για την πληροφορία... Και εγώ είμαι σε αναζήτηση για τζαμακι αλλά από ότι διαβάζω το μαμά δεν είναι και ότι καλύτερο... Εγώ βλέπω στο σκρουτζ και λέω να αγοράσω... Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk που ακριβως ? γιατι βλεπω ι-σοπ μονο για το 5αρη. * τωρα ειδα σκρουτζ γραψε λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Χθες εβαλα το αυθεντικο γυαλι της oneplus, ολα πηγαν καλα με την τοποθετηση και ειναι πολυ ομορφο, αλλα νομιζω οτι κοβει αρκετα απο την ευκρινεια της οθονης. Το αποτελεσμα ειναι λες και εχεις βαλει ζελατινα ''σαγρε''. Περιμενω και το τζαμακι της nillkin και θα σας πω...Ποιο ακριβώς τζαμακι της nilkin έχεις πάρει; μπορείς να βάλεις κάποιον σύνδεσμο; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 https://www.banggood.com/NILLKIN-HPro-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-OnePlus-5T-p-1242548.html?rmmds=search αυτό πήρα εγώ με priority line. προχθές έφυγε από Ολλανδία για Ελλάδα και το περιμένω.. τα nillkin είναι σταθερή αξία.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 https://www.banggood.com/NILLKIN-HPro-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-OnePlus-5T-p-1242548.html?rmmds=search αυτό πήρα εγώ με priority line. προχθές έφυγε από Ολλανδία για Ελλάδα και το περιμένω.. τα nillkin είναι σταθερή αξία..Με priority line; λες να μας πιάσει τελωνείο; ONEPLUS A5010 ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.banggood.com/NILLKIN-HPro-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-OnePlus-5T-p-1242548.html?rmmds=search αυτό πήρα εγώ με priority line. προχθές έφυγε από Ολλανδία για Ελλάδα και το περιμένω.. τα nillkin είναι σταθερή αξία..Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 φιλε μου οταν παίρνεις με priority γινεται τριγωνική αποστολή. πάει πρωτα Ολλανδία το προιόν και μετά έρχεται Ελλάδα για αποφυγή τελωνείου. Τώρα το τι θα γίνει θα φανεί. 4/1 έβαλα παραγγελία 8/1 έφυγε απο Ολλανδία για Ελλάδα. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ποιο ακριβώς τζαμακι της nilkin έχεις πάρει; μπορείς να βάλεις κάποιον σύνδεσμο; ONEPLUS A5010 Απο εδω το πηρα: https://www.ebay.com/itm/Nillkin-H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-OnePlus-5T/152827816475?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parnavas Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Έχουν όλα τα 5Τ screen protector ή μονο αυτά που έρχονται απο Κϊνα κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 όλα έχουν.... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλησπερα στη παρεα.. αν υπαρχει καποιος που δινει θηκη για το 5t ας μου στειλει πμ. οποιαδηποτε επισημη εκτος απο την flip. ευχαριστω Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Κυκλοφορούν πουθενά απλές ζελατίνες για την οθόνη σαν την εργοστασιακή για εμάς τους μη φαν των tempered glass; δεν ειναι απλες ζελατινες γιατι τα εχουν τα...παχακια τους. (ειδικά η πρώτη απο τις 2 που σου δινω σε λινκ). Ειναι νεα τεχνολογια με hydrogel. Παντως εγω ψήνομαι για την δευτερη. https://www.ebay.com/itm/HD-Full-Coverage-Anti-Scratch-Soft-TPU-Screen-Protector-Film-For-OnePlus-5T-Lot-/332485036757 https://www.oppomart.com/imak-0-15mm-anti-scratch-hydrogel-full-screen-protector-for-oneplus-5t-1pcs-front-or-back.html edit επιζης παιζει και ρευστη λύση¨και ψηνομαι και για αυτο https://www.amazon.co.uk/Kristall-Liquid-Screen-Protector-Smartphone/dp/B00B2GWRVQ η αυτο: https://www.spigen.com/products/screen-protector-glas-tr-nano-liquid και απο ελλαδα βρηκα αυτο: https://www.clickup.gr/index.php?route=product/product&product_id=2799&ref=bestprice.gr Edited January 10, 2018 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλησπέρα έχω 1 γνήσιο tempered glass από την OnePlus που δεν το χρησιμοποίησα και πλέον δεν το χρειάζομαι. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πήρα μια δεκάδα από αυτά τα τζαμακια απο σκρουτζ, φόρεσα το ένα και δίνω τα 9 που περισεύουν στα 10 ευρω (αγορασμενα στα 16 ευρω κσι τα 10 από εδω https://olla.gr/mobile-accessories/screen-protector/tempered-glass-film/for-oneplus/10-pcs-oneplus-5t-0.26mm-9h-surface-hardness-2.5d-explosion-proof-tempered-glass-non-full-screen-film/?sef_rewrite=1&ref=bestprice.gr), γιατι μετά το βαλμένο τζαμακι και αφου χαλάσει, θα παω σε λύση nano liquid αφου εβαλα σκιν στο τηλεφωνο και τωρα χωρις την θηκη δεν μου αρεσει οπτικα με το τζαμακι (ενω με την θηκη δενει μια χαρά). Είναι 0.26 πάχος και έκατσε πολύ καλά ακόμα και μετά απο δεύτερη τοποθέτηση. Τα είχα πάρει και για προηγούμενο τηλέφωνο και είχα μείνει ευχαριστημένος.Είναι πολύ καλά και στο touch και δεν αφήνουν θαμπαδες. Το μόνο θέμα είναι ότι στο πλάτος είναι ακριβως όσο η ωφέλιμη επιφάνεια του φωτεινού τμήματος της οθόνης και όχι όσο όλο το τζαμι της οθόνης μαζι με τις κουρμπαριστες ακρες, οπότε θέλει πολύ ακριβή χειρισμό στην τοποθέτηση. Το καθε ενα εχει τα πανακια του οπως επισης και στικερς Οποιος θελει μονο από Αθηνα..pm. Edited January 11, 2018 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts