griniaris Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/themes/unlock-star-wars-wallpapers-theme-clock-t3719748/page5 Έκανα τα παραπάνω κ έβαλα το υπέροχο θέμα του star wars χωρίς ρουτ.ομορφο κόκκινο που με το μαύρο δίνει τέλειο αποτέλεσμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/themes/unlock-star-wars-wallpapers-theme-clock-t3719748/page5 Έκανα τα παραπάνω κ έβαλα το υπέροχο θέμα του star wars χωρίς ρουτ.ομορφο κόκκινο που με το μαύρο δίνει τέλειο αποτέλεσμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έβαλα και εγώ! Έκανα downgrade σε 4.7.2 έβαλαν το theme και μετά ota update σε 4.7.5 όλα μια χαρά, τέλειο το theme! Edited December 17, 2017 by em_seven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Εγώ έβαλα το atmos Dolby που το είχαν φτιάξει από xda για το πενταρι και δουλεύει τέλεια στον ήχο. Δυστυχώς το έχουν κατεβάσει το λινκ. Όποιος το θέλει ας στείλει pm να προσπαθήσω να το στείλω Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) Θυμάστε μου λίγο ρε παιδιά, τι κάνουμε σ' αυτή την περίπτωση; 20171219_213901 by Chris, on Flickr EDIT: OK, άκυρο το βρήκα τελικά. Πήραμε και το nandroid back μας! ;) Edited December 19, 2017 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Θυμάστε μου λίγο ρε παιδιά, τι κάνουμε σ' αυτή την περίπτωση; 20171219_213901 by Chris, on Flickr EDIT: OK, άκυρο το βρήκα τελικά. Πήραμε και το nandroid back μας! ;)Έκανες mount το data? Σχετικά με το system σου έβγαζε και system img περίπου στα 3gb? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Έκανες mount το data? Σχετικά με το system σου έβγαζε και system img περίπου στα 3gb? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Τελικά το "πρόβλημα" ήταν στο μοτίβο μου. Δεν έβαλα το μοτίβο μου μπαίνοντας στο TWRP και έτσι δεν είχε πρόσβαση στα δεδομένα μου για να μπορέσει να κάνει το nandroid backup. Μόλις έβαλα το μοτίβο η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά! Ναι, και μένα το system img περίπου 3gb ήταν. Επέλεξα και απ' τις ρυθμίσεις την επιλογή συμπίεσης και το σύνολο του back up βγήκε περίπου 8gb!! Διπλάσιος όγκος απ' αυτά που έπαιρνα στο G2!! Επίσης μου έκανε εντύπωση ο χρόνος που έκανε να πάρει το back up........ ο μισός απ' το G2!! Οργώνει το εργαλείο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Τελικά το "πρόβλημα" ήταν στο μοτίβο μου. Δεν έβαλα το μοτίβο μου μπαίνοντας στο TWRP και έτσι δεν είχε πρόσβαση στα δεδομένα μου για να μπορέσει να κάνει το nandroid backup. Μόλις έβαλα το μοτίβο η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά! Ναι, και μένα το system img περίπου 3gb ήταν. Επέλεξα και απ' τις ρυθμίσεις την επιλογή συμπίεσης και το σύνολο του back up βγήκε περίπου 8gb!! Διπλάσιος όγκος απ' αυτά που έπαιρνα στο G2!! Επίσης μου έκανε εντύπωση ο χρόνος που έκανε να πάρει το back up........ ο μισός απ' το G2!! Οργώνει το εργαλείο!! Το system.img δεν χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Το system.img δεν χρειάζεται Ναι;; Αν είναι να σβήσω τότε κάποια στιγμή αυτό το nandroid και να πάρω ένα άλλο χωρίς το system img! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ναι;; Αν είναι να σβήσω τότε κάποια στιγμή αυτό το nandroid και να πάρω ένα άλλο χωρίς το system img! Στο 3 με 110 εφαρμογές το μέγεθος είναι 5-5.5gb με την συμπίεση ενεργοποιημένη, επίσης αν πάρεις ένα backup του efs και να το κρατήσεις κάπου εκτός τηλεφώνου θα ήταν καλό, μην γίνει καμία στραβή με το IMEI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Και εγώ για αυτό ρώτησα..πάτησα να πάρω back up τα πάντα εκτός από το img και επέλεξα συμπίεση και το back up μου βγήκε 2.78gb μόνο και δεν έκανε πάνω από 2 λεπτά. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Και εγώ για αυτό ρώτησα..πάτησα να πάρω back up τα πάντα εκτός από το img και επέλεξα συμπίεση και το back up μου βγήκε 2.78gb μόνο και δεν έκανε πάνω από 2 λεπτά. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Χωρίς εφαρμογές τα 2.78? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Χωρίς εφαρμογές τα 2.78?ολα εκτός από το system img. Δεν έχω πολλές εφαρμογές κατεβασμένες Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Μπερδεύτηκα με το backup και όταν θα αρχίσουν να βγαινουν οι roms θα το χρειαστώ. Το system. img δεν χρειαζεται για να γυρίσω από custom rom σε μαμα; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Μπερδεύτηκα με το backup και όταν θα αρχίσουν να βγαινουν οι roms θα το χρειαστώ. Το system. img δεν χρειαζεται για να γυρίσω από custom rom σε μαμα; Επιλέγεις μόνο το system, όχι το system.img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Επιλέγεις μόνο το system, όχι το system.img OK ευχαριστώ Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 ολα εκτός από το system img. Δεν έχω πολλές εφαρμογές κατεβασμένες Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Έχεις λίγες για αυτό, με 110 κατεβασμένες είναι 5-5.5 σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) Τον efs πάρτε τον back up εκτος απο twrp με εντολές καλύτερα.. Edited December 20, 2017 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Τον efs πάρτε τον back up εκτος απο twrp με εντολές καλύτερα.. Δεν το ήξερα καθόλου αυτό. Κάνε τον κόπο να βάλεις το λινκ της σελίδας για να μπορώ να το δω κατευθείαν. Και να προσπαθήσω.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Δεν το ήξερα καθόλου αυτό. Κάνε τον κόπο να βάλεις το λινκ της σελίδας για να μπορώ να το δω κατευθείαν. Και να προσπαθήσω.... https://forums.oneplus.net/threads/oneplus-5t-unlock-bootloader-flash-twrp-root-nandroid-efs.685403/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Χτες παρέλαβα. Απίστευτη συσκευή. Σε ταχύτητα ασύλληπτο. Καμερα σούπερ. Άψογη εφαρμογή με ένα χέρι. Πολύ ζώντανη οθόνη. Ωραία κ φωτεινά χρώματα. Ότι καλύτερο. Ξεκλείδωμα bootloader πέρασα ρεκοβερυ. Το ρουταρα κιόλας. Μέσα σε 3 λεπτα με οδηγό το βιντεάκι στην 3 σελίδα. Καταευχαριστημενος.....ααα πέρασα και το zip dolby atmos και τώρα το ηχείο τα σπάει ακόμη πιο πολύ..!! Μιλαμε Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Χτες παρέλαβα. Απίστευτη συσκευή. Σε ταχύτητα ασύλληπτο. Καμερα σούπερ. Άψογη εφαρμογή με ένα χέρι. Πολύ ζώντανη οθόνη. Ωραία κ φωτεινά χρώματα. Ότι καλύτερο. Ξεκλείδωμα bootloader πέρασα ρεκοβερυ. Το ρουταρα κιόλας. Μέσα σε 3 λεπτα με οδηγό το βιντεάκι στην 3 σελίδα. Καταευχαριστημενος.....ααα πέρασα και το zip dolby atmos και τώρα το ηχείο τα σπάει ακόμη πιο πολύ..!! Μιλαμε Καλορίζικο!!!!! Για δώσε λινκ... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Καλορίζικο!!!!! Για δώσε λινκ... ετοιμο..εδω εισαι. μπαινεις ρεκοβερυ install zip/ ξερεις/ https://www.dropbox.com/s/h7ij9j2h4hlfk9g/dolby.zip?dl=0 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 ετοιμο..εδω εισαι. μπαινεις ρεκοβερυ install zip/ ξερεις/ https://www.dropbox.com/s/h7ij9j2h4hlfk9g/dolby.zip?dl=0 Thanks!!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 ετοιμο..εδω εισαι. μπαινεις ρεκοβερυ install zip/ ξερεις/ https://www.dropbox.com/s/h7ij9j2h4hlfk9g/dolby.zip?dl=0 αυτο δουλευει μονο εαν εισαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 αυτο δουλευει μονο εαν εισαι root? Το εγκαθιστάς μέσω recovery οπότε μάλλον ναι. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts