alextrela Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Προστέθηκε και με MSM Xtended x10 Oxygen gesture navigation σε σημερινή φρέσκια έκδοση. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/development/msm-xtended-oreoandroid-8-1-t3754938/page27 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Προστέθηκε και με MSM Xtended x10 Oxygen gesture navigation σε σημερινή φρέσκια έκδοση. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/development/msm-xtended-oreoandroid-8-1-t3754938/page27 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ωραιος!! Την περίμενα Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 (edited) Ωραιος!! Την περίμενα Κατάφερες να κανείς εγκατάσταση την Rom?? Εγώ όχι. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο setup αφού βάλω WiFi και επιλέξω setup as new η επόμενη καρτέλα μου βγάζει μαύρη οθόνη και μόνο τα εικονίδια στην status bar βλέπω. Το menu power button λειτουργεί κανονικά αλλά home screen δεν βλέπω. Περίεργα πράγματα πρώτη φορά συναντώ τέτοια αλλόκοτη συμπεριφορά σε φλασαρισμα Rom. Δοκίμασα και 5.1.3 και 5.1.4 firmware Και Magisk 16 και 16.7 Και χωρίς να φλασαρω Magisk εξίσου και πάλι το ίδιο συναντώ. Edit:Τα κατάφερα φλασαροντας μόνο τη Rom και no verify. Ούτε firmware πριν ούτε Gapps ούτε Magisk. Τα gesture navigation τα βλέπω όπως και με liquid remix θέλουν δουλειά. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο swipe bottom center σε recent app δεν πιάνει με την μια πολλές φορές και η κίνηση γραφικών σε κλείσιμο app δεξιά η αριστερά είναι σαν αργοκίνητο καράβι. Με OnePlus gesture app δουλεύουν σε υψηλότερο βαθμό. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited August 12, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Όχι δεν τα κατάφερα. Και εμένα τα ίδια. Μαύρη οθόνη. Πως το έκανες. Ρομ - No verity και reboot? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Όχι δεν τα κατάφερα. Και εμένα τα ίδια. Μαύρη οθόνη. Πως το έκανες. Ρομ - No verity και reboot? Ακριβώς έτσι. Gapps μετά βάλε αφού κανεις αρχικό setup. Κάποια μαμακια έκανε ο developer. Έβαλα μετά την 9.1.4 liquid remix που βγήκε προχτές εκεί όλα καλά με την μια η εγκατάσταση με τη συνήθη διαδικασία. Μου φαίνεται ότι τα gesture navigation σε liquid δουλεύουν ελαφρώς καλύτερα από msm extended. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 (edited) Και Havoc-OS στην λίστα των custom rom με προσθήκη gesture navigation τωρα δεν ξέρω αν εννοεί edge gesture μόνο η Oxygen στυλ παράλληλα. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/development/rom-havoc-os-t3813180/page27 Εμφανίστηκε και χρήστης που ισχυρίζεται θέλει να δουλέψει σε substratum theme για customization Ambient display/AOD https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/themes/ambient-display-t3795336/page12 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited August 13, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 (edited) Έβαλα και έβγαλα και τη Liquid Remix. Δεν πιάνουν εύκολα τα gestures. Θα δω και τη Havoc Έχει κάποιος το 5.1.4 Firmware? Μάλλον αυτό θέλει για να μπουταρει η Havoc. Edited August 13, 2018 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 (edited) Την πέρασα και εδώ και όπως με MSM Xtended γίνεται μόνο με φλασαρισμα rom και no verify:lol: Έπειτα πέρασα Gapps,Magisk και firmware 5.1.4. Τα gesture navigation τα βρήκα καλύτερα από liquid remix. Πάντως ένα bug στην πορεία που βρήκα δεν μπορούσα να σεταρω google account. Μικρή σημασία διότι πήρε πόδι και επιστροφή σε open beta 13 και No Limits 3.1 σε ήρεμα απροβλημάτιστα και γνωστά λημέρια :p Μαλιστα με το που τα πέρασα ύστερα από 10ημερο διαλειμα με custom Rom έσκασε και open beta 14 Έβαλα και έβγαλα και τη Liquid Remix. Δεν πιάνουν εύκολα τα gestures. Θα δω και τη Havoc Έχει κάποιος το 5.1.4 Firmware? Μάλλον αυτό θέλει για να μπουταρει η Havoc. https://mega.nz/#!lbIy2abT!pqeJ5C16UqKvDhke8hn7boW_uB1QsOSIxG6_JsVC5mI Edited August 13, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 (edited) ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ειδοποίηση Το κινητό μου δεν άνοιξε όταν προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση την beta 13 μέσω TWRP Η συσκευή δεν συνδέεται μέσω USB όταν είμαι στην TWRP για να βάλω κάποια άλλη ρομ! Πως μπορώ να εγκαταστήσω μια ρομ μέσω fastboot? Αυτό πρέπει να κάνω? ή τι άλλο πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει το κινητό μου? (μπαίνει μόνο σε recovery) Edited August 14, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 (edited) ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ειδοποίηση Το κινητό μου δεν άνοιξε όταν προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση την beta 13 μέσω TWRP Η συσκευή δεν συνδέεται μέσω USB όταν είμαι στην TWRP για να βάλω κάποια άλλη ρομ! Πως μπορώ να εγκαταστήσω μια ρομ μέσω fastboot? Αυτό πρέπει να κάνω? ή τι άλλο πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει το κινητό μου? (μπαίνει μόνο σε recovery) Εδω να ξεμπρικαρεις το τηλέφωνο. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/oneplus-5t-unbricking-tool-confirmation-t3733012 Δοκίμασε πρώτα να φορτώσεις την rom σε usb flash και απο εκει να κάνεις εγκατάσταση. H να επαναφέρεις κάποιο backup εφοσον TWRP βλεπεις κανονικα. Αν δεν πετύχει με του 2 τρόπους τοτε μόνο με το unbricking tool που έγραψα αρχικά. Edited August 14, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Εδω να ξεμπρικαρεις το τηλέφωνο. Δοκίμασε πρώτα να φορτώσεις την rom σε usb flash και απο εκει να κάνεις εγκατάσταση. Αυτό έκανα και σώθηκα χωρίς ζημιά! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλή σου μέρα και καλό 15/Αύγουστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 (edited) Για όσους ενδιαφέρονται για παιχνίδια (και αισθάνονται πάνω από 12+).... τους έχω ένα δωράκι για την συσκευή μας. With the Launch of Samsung Galaxy Note 9 Epic Games announced the launch of Fortnite exclusively for some selected Samsung Devices (S7 / S7 Edge, S8 / S8+, S9 / S9+, Note 8, Note 9, Tab S3, Tab S4). Here is the list of other supported devices for Fortnite Android Beta Google: Pixel / Pixel XL, Pixel 2 / Pixel 2 XL, Asus: ROG Phone, Zenfone 4 Pro, 5Z, V Essential: PH-1 Huawei: Honor 10, Honor Play, Mate 10 / Pro, Mate RS, Nova 3, P20 / Pro, V10 LG: G5, G6, G7 ThinQ, V20, V30 / V30+ Nokia: 8 OnePlus: 5 / 5T, 6 Razer: Phone Xiaomi: Blackshark, Mi 5 / 5S / 5S Plus, 6 / 6 Plus, Mi 8 / 8 Explorer / 8SE, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Note 2 ZTE: Axon 7 / 7s, Axon M, Nubia / Z17 / Z17s, Nubia Z11 Steps to Enrol for Fortnite Android Beta on Non-Samsung Devices Go to fortnite.com/android Click on enrol for Beta and click Signup for email invite Create or Login with Your Epic account Select your phone from the list and if your phone is not listed than choose other Android Phone. Wait for email to arrive. Follow the instructions given in the email Edited August 16, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Μια φρέσκια προσπάθεια από χρήστη σε XDA με δημιουργία substratum theme για Ambient Display customization. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/themes/theme-oneplus-aod-customizer-t3830585 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 (edited) Νέα φρέσκια έκδοση No Limits 3.2 Simply dirty flash over v3.0 or 3.1. No wipes or additional flashes like Magisk or No Verity zip necessary. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/development/rom-xxx-nolimits-1-1-speed-ram-optimized-t3627121/post72802213#post72802213 Changelog for v3.2: Added 2 new debloat options levels to disable OnePlus Analytics Updated BusyBox by osm0sis to v1.29.2 Updated Action Launcher to v37.7 Updated Lawnchair Laucher to v1.2.0.1884 Updated Google Dialer to latest v23 Updated Viper Sound Profile "Audiophile" to v3 Updated Always On Display Patch to latest Updated GCam to GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.2 Updated modded YouTube version to v13.32.52-vanced by lauro almeida and ZaneZam EDIT:Έσκασε και μύτη και η πρώτη custom rom που βασίζεται σε Android P :up: https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/development/rom-aosp-oneplus-5t-t3831738 Υπόψη μόνο για decrypted συσκευές δουλεύει οπως αναφέρετε. ROM Firmware Required: Unlocked Bootloader, Decrypted Την κατεβάζω να την δοκιμάσω. Την πέρασα από εχθές. Πρώτη παρατήρηση nova launcher όταν θες να θέσεις screen lock method με root δεν υπάρχει αντίστοιχη επιλογή όπως με Oreo. Gesture navigation λειτουργούν πλέον όπως στυλ IPhone X,Oppo και Vivo δηλαδή στο κλείσιμο εφαρμογών στο multitask κάνεις swipe up και όχι αριστερά η δεξιά. Αυτά με την εφαρμογή gesture OnePlus που έχω αγοράσει διότι stock η rom δεν έχει οποιαδήποτε gesture navigation επιλογή παρά μόνο τα κλασικά navigation bar button. Magisk κανονικά εγκαταστάθηκε και λειτουργεί(16.7) Substratum theme δεν δουλεύει καν όπως δοκίμασα με Valerie theme και k-klock manager pro. Επισης δεν δουλεύει theme stock επιλογή της rom πχ επλεγοντας dark mode δεν αλλάζει από light που είναι default. Κάμερα δουλεύει κανονικά και η μπροστινή και η βασική. Κατά τα άλλα είναι σβέλτη και σταθερή η έκδοση με την συγκεκριμένη rom. Ενσωματώνει και τα off gesture του Oxygen. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited August 21, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 (edited) Βγηκε και αναβάθμιση στην Android P rom οπου διόρθωσε καποια κακώς κείμενα της αρχικής έκδοσης. Διαβάζω οτι και substratum themes αρχιζουν να δουλεύουν και ηδη παρατήρησα οτι πχ Specrtum με τελευταια αναβαθμιση του μεσω play store υποστηρίζει και Android P New Update is up! Download link: aosp-pie-20180823-dumpling-d7c3383703.zip OpenGapps: Click here Changelog: • Fixed NFC • Ambient Display Settings and AOD added • Navigation Gestures added • Pocketmode added * Disabled automatic brightness by default Note: Firmware required is 5.1.4 Τα βηματα για εγκατασταση τα παρακατω. 1.Wipe cache/dalvic/system/data 2.Reboot to TWRP 3.Flash 5.1.4 Firmware. 4.Flash Rom 5.Flash open gapps(nano εγω βαζω) 6.Flash no verify. 7.Reboot system και στήσιμο συσκευής ως συνήθως. Magisk 16.7 πέρασα μετά το αρχικό στήσιμο Google account. Edited August 24, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Υπόψη ότι για να δουλέψουν substratum theme με Android P θέλει beta έκδοση substratum και όχι αυτή που παρέχετε μέσω play store. Συγκεκριμένα η παρακάτω που τελειώνει σε 998 https://drive.google.com/file/d/1lxt9ee7FCxSfM_pIc3pzwsPsct-6jDCf/view Δοκίμασα με αυτήν και Valerie και Spectrum theme και δούλεψαν όλα άψογα. Σταδιακά όλοι οι developers των themes θα αναβαθμιστούν έτσι ώστε να υποστηρίξουν Android P και έτσι ένας πονοκέφαλος λιγότερος με P :p Βέβαια root πλέον είναι ο μόνος αποδεκτός τρόπος να δουλέψει,πλέον σε stock rom είναι ανέφικτο όπως μπορούσες με Oreo μέσω Andromeda. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Εσκασε μύτη βαρβάτο OOS beta update. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Εσκασε μύτη βαρβάτο OOS beta update. Sent from my iPad using Tapatalk ProΧτύπα το Άλεξ και μην ασχολείσαι άλλο με customιες :p βάλε και τα modules σου και είσαι άρχοντας ;) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Πάντως εγώ περιμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την έκδοση pie του Oxygen. Η έκδοση Oreo δεν μου έκατσε καλά. Αλλά η beta pie που έχω δει στο OP6 ξαναζωντάνεψε το ενδιαφέρον μου για το oxygen! Μακαρι να έρθει σύντομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Πάντως εγώ περιμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την έκδοση pie του Oxygen. Η έκδοση Oreo δεν μου έκατσε καλά. Αλλά η beta pie που έχω δει στο OP6 ξαναζωντάνεψε το ενδιαφέρον μου για το oxygen! Μακαρι να έρθει σύντομα!Πιστεύω Νοέμβριο με Δεκέμβριο να την έχουμε και εμείς. Εκτός αν κάνει την έκπληξη και την δώσει νωρίτερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Πιστεύω Νοέμβριο με Δεκέμβριο να την έχουμε και εμείς. Εκτός αν κάνει την έκπληξη και την δώσει νωρίτερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η λογική αυτό λέει, αλλά κάτι μέσα μου ελπίζει ότι φέτος θα την έχουμε νωρίτερα, ελέω treble :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Η λογική αυτό λέει, αλλά κάτι μέσα μου ελπίζει ότι φέτος θα την έχουμε νωρίτερα, ελέω treble :)Το σίγουρο είναι ότι θα την έχουμε πριν από κάποιους άλλους που θα φτάσουν Απρίλη και καλοκαιράκι να την πάρουν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 (edited) Χτύπα το Άλεξ και μην ασχολείσαι άλλο με customιες βάλε και τα modules σου και είσαι άρχοντας Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κοιτα όσα και να δοκιμάσω στο τέλος γυρίζω πάλι σε OOS αφού με customιες πάσης φύσεως πετυχαίνω το maximum που επιζητώ :p AOSP rom θα εμένα αν είχε κάποιο συντριπτικό πλεονέκτημα ας πούμε μια πλουσιότατη και full customizable AOD πράγμα που δεν συμβαίνει και εφόσον είχε gesture navigation στο ίδιο άριστο βαθμό υλοποίησης όπως OOS. Σε όλα τα άλλα σταθερότητα,smoothness,μπαταρία και stock είναι άριστα επίπεδα άρα ούτε εκεί κερδίζω κάτι μεταπήδησε σε AOSP. Edit:Προσοχή όσοι προβείτε σε αναβάθμιση και βάλετε custom kernel πιθανό να έχετε πρόβλημα με αστάθεια και κρασαρισμα τηλεφώνου. Έβαλα ως συνήθως elementalX και το crashing πήγαινε σύννεφο. Έτσι γύρισα πίσω με το backup στην 14 και αναβάθμιση στην 15 και όλα καλά χωρίς ομως εγκατάσταση custom kernel τη δεύτερη φορά. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited August 30, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Καλημέρα. Σίγουρα θα έχει αναφερθεί, απλά χρειάζομαι μια επιβεβαίωση. Για ρουτ ακολουθώ τον οδηγό https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/oneplus-5t-unlock-bootloader-flash-twrp-t3704592. Recovery η τελευταία είναι η twrp 3.2.3; Έκδοση magisk 16.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Καλημέρα. Σίγουρα θα έχει αναφερθεί, απλά χρειάζομαι μια επιβεβαίωση. Για ρουτ ακολουθώ τον οδηγό https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/oneplus-5t-unlock-bootloader-flash-twrp-t3704592. Recovery η τελευταία είναι η twrp 3.2.3; Έκδοση magisk 16.0; Εγω αυτόν ακολούθησα αρχες ετους που ρουταρα αλλά και αυτον που έβαλες το ιδιο αποτέλεσμα εχει. Custom recovery εγω βαζω blu spark 8.83 τελευταία έκδοση-εγω ακόμα με 8.81 είμαι) Magisk καλύτερα βαλε 16.7 που ειναι πιο συμβατή και σταθερή με trable rom οπως 5.1.5 stable και απο open beta 11 και μετά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts