Jump to content

[OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως έχει προεγκατεστημένο το navigation gestures του xda που έχει πλέον ακριβώς την ίδια λειτουργία με τα gestures της OnePlus?

Εφαρμογή τέτοια δεν υπάρχει προεγκατεστημένη στη Ρόμ. Τώρα αν αντέγραψαν ή όχι τη λειτουργία της δεν το γνωρίζω (και αυτό γίνεται μόνο εάν η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι open source).

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα μου ήρθε η αναβάθμιση 5.1.4 την έκανε κάποιος; Προτείνετε να την περάσω ; Ευχαριστώ

Οι custom aosp roms έχουν αρχίσει να ενσωματώνουν νέα gesture navigation που στην ουσία αποτελούν προσθήκη στα edge gestures , και τώρα μπορείς να κάνεις swipe up από κάτω προς τα πάνω όπως στα OnePlus gesture navigation.

Η νέα Liquid Remix με build number 01/08 τα έχει ήδη ενσωματώσει, για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν.

Μπράβο εξαιρετικά νέα.

Επιτέλους τους έκοψε θα έλεγα μην πω εξ αρχής έπρεπε βάλουν στη θέση των edge gestures :lol: :p

Που και τα edge gestures τα βρήκα κατώτερης υλοποίησης σε σχέση πχ με MIUI 10.

Θα τεστάρω να δω αν και δύσκολα AOSP Rom θα γίνει καθημερινος οδηγός μου μιας με Oxygen καλυπτομαι απόλυτα και για τον επιπλέον λόγο ότι τα 4-5 substratum theme που δουλεύω έχω βρει τα κουμπιά τους και έδεσαν άψογα με stock rom.

Με AOSP rom δεν μπόρεσα να τα κάνω να δουλέψουν με ίδιο αποδοτικό βαθμό.

Edit:Να φλασαρω 5.1.4 firmware η και με την 5.1.3 ειναι ok??

Παντως δεν βρισκω την liqιud Remix πανω στο συνδεσμο,μονο AOSP Extended και μια αλλη που δεν γνωρίζω.

Ok βρηκα το σωστο link και κατεβάζω.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μπράβο εξαιρετικά νέα.

Επιτέλους τους έκοψε θα έλεγα μην πω εξ αρχής έπρεπε βάλουν στη θέση των edge gestures :lol: :p

Θα τεστάρω να δω αν και δύσκολα AOSP Rom θα γίνει καθημερινος οδηγός μου μιας με Oxygen καλυπτομαι απόλυτα και για τον επιπλέον λόγο ότι τα 4-5 substratum theme που δουλεύω έχω βρει τα κουμπιά τους και έδεσαν άψογα με stock rom.

Δοκίμασε την εφαρμογή navigation gestures του xda που έχει πλέον ακριβώς την ίδια λειτουργία με τα gestures της OnePlus

Βγήκε και open beta 13

Edited by leo06

Δοκίμασε την εφαρμογή navigation gestures του xda που έχει πλέον ακριβώς την ίδια λειτουργία με τα gestures της OnePlus

Βγήκε και open beta 13

Θα δοκιμασω αν και δεν εμεινα ευχαριστημένος προηγούμενη φορά.

Τα προσθεσε και σε No Limits την συγκεκριμένη εφαρμογη αλλά αφου stock εχει λυση δεν δοκιμασα καν.

Όντως βγήκε και open beta 13 να δω βέβαια πως θα τη περάσω πάνω από την φρέσκια No Limits 3.0 που έχω τώρα.

760a73a036399aca878a008550d44b46.jpg

Edited by alextrela

Μπράβο εξαιρετικά νέα.

Edit:Να φλασαρω 5.1.4 firmware η και με την 5.1.3 ειναι ok??

Παντως δεν βρισκω την liqιud Remix πανω στο συνδεσμο,μονο AOSP Extended και μια αλλη που δεν γνωρίζω.

Ok βρηκα το σωστο link και κατεβάζω.

Ναι, απλώς οι custom aosp δίνουν τόσο πιο πολλά από στοκ oxygen, που όταν αρχίζουν να προσθέτουν αυτά που τους λείπουν από oxygen, μόνο καλή εξέλιξη ειναι!

Αν τεσταρεις τη ρομ, αυτό το build θέλει 5.1.3 firmware

Ναι, απλώς οι custom aosp δίνουν τόσο πιο πολλά από στοκ oxygen, που όταν αρχίζουν να προσθέτουν αυτά που τους λείπουν από oxygen, μόνο καλή εξέλιξη ειναι!

Αν τεσταρεις τη ρομ, αυτό το build θέλει 5.1.3 firmware

Σωστή παρατήρηση.

Αν θες out of the box τεραστιο πλουτο σε customization AOSP rom ειναι η καταλληλη λυση και δεν θες να σπαταλας extra χρονο να βρεις απο αλλού ένα-ένα (custom kernel,Magisk/Xposed module/substatum theme) αυτα που σου προσφέρει ήδη native η AOSP rom.

Αν και η αλήθεια substratum theme σου προσφέρει κάποια extra customization που δεν στο παρέχει AOSP rom:p

Σωστή παρατήρηση.

Αν θες out of the box τεραστιο πλουτο σε customization AOSP rom ειναι η καταλληλη λυση και δεν θες να σπαταλας extra χρονο να βρεις απο αλλού ένα-ένα (custom kernel,Magisk/Xposed module/substatum theme) αυτα που σου προσφέρει ήδη native η AOSP rom.

Αν και η αλήθεια substratum theme σου προσφέρει κάποια extra customization που δεν στο παρέχει AOSP rom:p

Το substratum απλά σου προσφέρει κάτι παραπάνω σε αισθητικό επίπεδο και μόνο. Οι ρομς πέραν του αισθητικού, έχουν πληθώρα έξτρα επιλογών και ρυθμίσεων σε επίπεδο λειτουργικού, που προφανώς το substratum δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

Μόνο το Xposed μπορεί να συγκριθεί σε επίπεδο λειτουργικο, αλλά είναι τραγικό και τίγκα στα bugs.

Τεσπά, τουλάχιστον έχουμε πολυ υποστήριξη από παντού και από ότι φαίνεται για πολύ καιρό ακομη!

Το substratum απλά σου προσφέρει κάτι παραπάνω σε αισθητικό επίπεδο και μόνο. Οι ρομς πέραν του αισθητικού, έχουν πληθώρα έξτρα επιλογών και ρυθμίσεων σε επίπεδο λειτουργικού, που προφανώς το substratum δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

Μόνο το Xposed μπορεί να συγκριθεί σε επίπεδο λειτουργικο, αλλά είναι τραγικό και τίγκα στα bugs.

Τεσπά, τουλάχιστον έχουμε πολυ υποστήριξη από παντού και από ότι φαίνεται για πολύ καιρό ακομη!

Ναι ετσι οσων αφορα substratum αλλα είναι κατι που μου αρέσει να ασχολούμαι και να αλλάζω αισθητικα τακτικά πλήθος παραμέτρων του UI.

Δινω μεγαλη σημασια στο look and feel του UI αυτο ειναι αλλωστε ενα απο τα πλεονεκτηματα του Android οτι δεν υπαρχουν συνορα το τι θες να πειραξεις η αλλαξεις αισθητικα.

Xposed οπως εχω αναφέρει κανω χρήση μόνο Gravity Box που διαχρονικά ειναι αξιόπιστο και σταθερό module.

Για ενα μικρο διάστημα εκανα χρήση flat style bar indicator για πλήθος customization status bar αλλά πλέον βρηκα λυση με k-klock manager theme και ετσι μπορω να φερω status bar στα μετρα μου.

Με αλλα module δεν ασχολήθηκα(greenify-amplify τα σούταρα εδω και καιρό αφου χρησιμότητα δεν βρισκω με αυτα) αφου η πλειοψηφία ειναι παλια και τα περισσότερα για παλιες συσκευές και παλια εκδοση λογισμικού.

Λοπον πέρασα και open beta 13 με αναβάθμιση πανω στην 12 τα βηματα τα παρακάτω(ειμαι με No Limits 3.0)

1.Flash rom

2.Flash twrp blu_spark 8.81

3.Flash Magisk 16.7

4.Flash Magisk No Limits 3.0

5.Flash no verify(για όσους είναι decrypted)

6.Reboot TWRP(εδω ισως να μην χρειάζεται αλλα εγω το έκανα)

7.Reboot System

Ολα καλά.

Βλέπω ανέβασε νεα 3.1 No Limits ο developer την κατεβάζω και εγκαθιστώ(Όλα καλά και εδω με απλό φλασαρισμα της 3.1 απο TWRP, reboot και τέλος)

363c7dc8208516d3dac6e5694e82a2a0.jpg

Simply dirty flash over v3.0. No wipes or additional flashes like Magisk or No Verity zip necessary.

Changelog for v3.1:

Advantages over my previous full rom concept

Created a universal No verity patch zip for decrypted devices.

- It works for the OP5/5T/6 on Stable and Open Betas Rom's and don't require to mount the vendor partition before flashing.

Added to the download section in the OP

-Fixed the individual bootanimation.zip installation

-Removed the aroma option for auto reboot after flashing.

-Removed debloating of Google Chrome from Pico and Extreme debloating.

-Updated BusyBox by osm0sis to v1.29.1

-Updated modded YouTube version to v13.28.54-vanced by lauro almeida and ZaneZam

-Updated Substratum K-Klock Theme Module to v31

Edited by alextrela

ελπίζω να μην κουράζω, ενα ερώτημα εχω για όποιον μπορει να βοηθήσει,το update σε stable 5.1.4 αξιζει να γίνει; δημιουργεί μηπως προβλήματα στις λήψεις φωτογραφιών;;

Λοιπόν τσέκαρα liqiud remix και δεν μπορω να πω οτι έμεινα ευχαριστημένος απο την απόδοση gesture navigation.

Εκει που εχανε ηταν περισσότερο στο back λειτουργία απο κίνηση απο δεξια κατω δεν έπιανε πάντα με την μια,αντίθετα απο αριστερά το εβρισκα πιο αξιόπιστο.

Μου θύμισε λιγο beta 2 η 3 Γενάρη-Φλεβάρη μήνα οταν πρώτο έβαλε gesture navigation η OnePlus official και που οταν έβγαλε την beta 4 βελτιώθηκε θεαματικά και λειτουργεί απο εκείνο το σημείο και μετά εως σήμερα άψογα.

Θα δοκιμάσω και gesture navigation app να δω τι ψάρια πιάνει να δω πόσο καλύτερα η χειρότερα ειναι τα πράγματα.(δεν μπορώ να βγάλω ακρη με την εφαρμογή διοτι αλληλεπιδρά με την native υποστηριξη σε gesture navigation και δεν ξερω ποια απο τις 2 λειτουργεί η οχι.

Οταν ενεργοποιώ navigation bar και μετα παω να ρυθμίσω τα gestures απο την εφαρμογή δεν υπάρχει καμιά ανταπόκριση στα gesture,πρέπει παράλληλα να ενεργοποιήσω την native υποστήριξη της rom αλλα και τοτε ναι μεν δουλεύει αλλα δεν διακρίνω απο που οφειλετε το να λειτουργεί.)

Μαλλον μονο με συσκευη η rom που δεν υποστηριζει καθολου gesture navigation native πρεπει να δοκιμαστει η εφαρμογη.

Με άλλα λόγια το παρατάω προς το παρόν όταν βάλω άλλη rom θα τεστάρω πάλι που να μην υποστηρίζει native gesture navigation.

Edit:Ένα πολύ σπαστικό με ολες τις custom rom τοσους μήνες αμα βάλεις black theme στα notification απο ολα τα app Που δέχεσαι στο background ειναι μαυρο.

Ποιος τους ειπε οτι θέλουμε μαύρο παντού έλεος δηλαδή.

Η αλλαγή στο theme color έπρεπε να περιορίζεται μονο στα setting menu και όχι αλλού.

Edited by alextrela

Alex στο pitch black theme έχει επιλογή για light notifications. Είναι επί πληρωμή θέμα αλλά θεωρώ ότι ότι τα αξίζει τα λεφτά του

Αν πάρει κάποιος χαμπάρι την extended να προσθέτει gestures ας το γράψει please.....

Φιλικά, Κατερίνα

Alex στο pitch black theme έχει επιλογή για light notifications. Είναι επί πληρωμή θέμα αλλά θεωρώ ότι ότι τα αξίζει τα λεφτά του

Αν πάρει κάποιος χαμπάρι την extended να προσθέτει gestures ας το γράψει please.....

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή navigation gestures του XDA αφού πλέον έχει ακριβώς την ίδια λειτουργία με της OnePlus

ελπίζω να μην κουράζω, ενα ερώτημα εχω για όποιον μπορει να βοηθήσει,το update σε stable 5.1.4 αξιζει να γίνει; δημιουργεί μηπως προβλήματα στις λήψεις φωτογραφιών;;

Φίλε μου καλησπέρα δυστυχώς δύσκολα θα βρεις κάποιον να ασχοληθεί μαζί μας και να να λύση τις απορίες (ζήτησα και εγώ δύο φορές της ίδιες απορίες- λογο γνώσεων- αλλά καμία απάντηση όπως και άλλα παιδιά) ίσως είναι το μοναδικό φόρουμ για να συμμετάσχεις πρέπει να ξέρεις αλλιώς όπως είπα δύσκολα σε βοηθάνε!

Νομίζω γίνεσαι άδικος. Όποιος ξέρει βοηθάει. Αν δεν έχω περάσει τη συγκεκριμένη ρομ πως να έχω άποψη και να βοηθήσω;
Φιλικά, Κατερίνα

Φίλε μου καλησπέρα δυστυχώς δύσκολα θα βρεις κάποιον να ασχοληθεί μαζί μας και να να λύση τις απορίες (ζήτησα και εγώ δύο φορές της ίδιες απορίες- λογο γνώσεων- αλλά καμία απάντηση όπως και άλλα παιδιά) ίσως είναι το μοναδικό φόρουμ για να συμμετάσχεις πρέπει να ξέρεις αλλιώς όπως είπα δύσκολα σε βοηθάνε!

Νομίζω οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ έχουμε είτε custom είτε open beta

Ναι λύνεται με theme αλλά θα έπρεπε stock να παραμείνει λευκό το background με μαύρο το text.

Όπως ισχύει με Oxygen.

Είτε βαλεις dark η black η light η Star Wars στα notifications το background παραμένει λευκό σε όλα τα app.

Στις AOSP rom γίνεται μαύρο κάκιστα,πρέπει να προσφέρουν διαχωρισμό.

Edited by alextrela

Στη beta 13 έχει θέμα κανείς με μπαταρία; και χάνω και ειδοποιήσεις. Έχω mail και μηνύματα και δεν κτυπάει ποτέ.....
Φιλικά, Κατερίνα

Στη beta 13 έχει θέμα κανείς με μπαταρία; και χάνω και ειδοποιήσεις. Έχω mail και μηνύματα και δεν κτυπάει ποτέ.....

Δεν την δούλεψα πολύ ειναι η αληθεια αλλα οσο διάστημα δεν ειχα θέμα με ειδοποιήσεις.

Βασικά με καμια version ειχα θεμα με ειδοποιήσεις απο 8μηνου που εχω τη συσκευή.

Κι εδω ολα καλα. Και η μπαταρια σε ΟΚ επιπεδα

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Πέρασα τη beta 10. Θα δείξει αν έτρωγε τη μπαταρία κάποια εφαρμογή.

Παίζει να είναι η καλύτερη ever

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Λοιπόν εγκατέστησα Pixel singularity ROM σημερινή φρέσκια έκδοση με Αυγούστου security patches που δεν έχει gesture navigation και έτσι δοκίμασα τις 2 πιο γνωστές εφαρμογές που μιμούνται OnePlus gesture navigation system

Πρώτα δοκίμασα Navigation gestures app που είναι δωρεάν.

Η εφαρμογή είναι μια μια λέξη για τα ΜΠΑΖΑ.

Έφυγε κλωτσιδων και αν ήμουν Google πρόστιμο και πόδι θα έπαιρνε από play store.

Ε και δοκίμασα την δεύτερη εφαρμογή που είναι paid(1.59€) OnePlus gesture και πραγματικά η εφαρμογή είναι εξαιρετική.

Κάνει σωστά αυτό για το οποίο προορίζεται.

Και δοκίμασα rootless μέθοδο για απόκρυψη navigation bar και εκεί ανταποκρίθηκε άψογα.

Δοκίμασα εννοείται και root μέθοδο και εκεί εξίσου το ίδιο αποτελεσματικά με μη root.

Θα την έχω καβάτζα σε περίπτωση OnePlus η Vivo που τώρα έχουν εξαιρετικά native gesture navigation υλοποίηση κάνουν καμία χοντρή και έγκλημα και τιμωρία μα****** και υιοθετήσουν με Android P αυτό το άθλιο Φρανκενστάιν gesture navigation της Google.

Που η διαίσθηση και προσωπική εκτίμηση δεν θα το κάνουν.

Edited by alextrela

• The title was changed to [OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις