arisgoku Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας. Το κινητό σκέφτομαι να το πάρω σαν δώρο στη φίλη μου. Θα είναι μία καλή αναβάθμιση από το Samsung s5; Κυρίως στις σελφι θα δει μεγάλη διαφορά; Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Μίλησα με cosmote για το cosmote wifi calling & VoLTE και παρόλο που η συσκευή υποστηρίζει τις 2 λειτουργίες μετά την τελευταία αναβάθμιση η cosmote δεν υποστηρίζει την συσκευή με αυτές τις λειτουργίες προς το παρών Edited December 28, 2017 by tempelist Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Τη B130 έχω και εγώ. Στα Αγγλικά, με μια Sim μόνο: Settings-More-WIFI calling Settings-More-Mobile network-VoLTE callsτο βρηκα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Τελικά η cosmote με ενεργοποίησε την υπηρεσία cosmote wifi calling & VoLTE. Φαίνεται και στις φώτο Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Τελικά η cosmote με ενεργοποίησε την υπηρεσία cosmote wifi calling & VoLTE. Φαίνεται και στις φώτο Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπαίζει ρόλο αν έχεις σύνδεση ή καρτοκινητο;γιατί στέλνω sms και μου απαντάει το 1333 ότι δεν υποστηρίζει τη συσκευή μας.εκτος αν έκαναν εξαίρεση λόγο του ότι τους καλεσες :-) Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Τελικά η cosmote με ενεργοποίησε την υπηρεσία cosmote wifi calling & VoLTE. Φαίνεται και στις φώτο Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς το πέτυχες φίλε μου αυτό; Θα ήθελα να μάθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 ειναι ενεργοποιημενες ...πριν μιλησω με την cosmote δεν υπηρχαν τα εικονιδια volte kai cosmote και μετα το περας της συνομιλιας με ενεργοποιησαν τις υπηρεσιες ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μεσω facebook τους εστειλα μηνυμα και με απαντησαν και ενεργοποιησαν την υπηρεσια ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παίζει ρόλο αν έχεις σύνδεση ή καρτοκινητο;γιατί στέλνω sms και μου απαντάει το 1333 ότι δεν υποστηρίζει τη συσκευή μας.εκτος αν έκαναν εξαίρεση λόγο του ότι τους καλεσες :-) Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkμεσω facebook τους εστειλα μηνυμα και με απαντησαν και ενεργοποιησαν την υπηρεσια ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θέμα είναι αν θα ενεργοποιηθούν ποτέ. Για την ιστορία Cosmote έχω.ειναι ενεργοποιημενες ...πριν μιλησω με την cosmote δεν υπηρχαν τα εικονιδια volte kai cosmote και μετα το περας της συνομιλιας με ενεργοποιησαν τις υπηρεσιες ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς το πέτυχες φίλε μου αυτό; Θα ήθελα να μάθω. μεσω facebook τους εστειλα μηνυμα και με απαντησαν και ενεργοποιησαν την υπηρεσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) έστειλα μήνυμα και γω στην κοσμοτέ μέσω fb.ζητησαν τα στοιχεία μου και περιμένω να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Edited December 28, 2017 by nasos_79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Στο περίμενε είμαι και εγώ εδώ και ώρες, αν και με την πρώτη προσπάθεια δεν κατόρθωσαν να με συνδέσουν... Απορώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 έστειλα μήνυμα και γω στην κοσμοτέ μέσω fb.ζητησαν τα στοιχεία μου και περιμένω να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Φίλε έγινε η ενεργοποίηση; Εγώ περιμένω ακόμα από χτες το βράδυ που μίλησα μαζί τους στο fb δίνοντας τα στοιχεία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Φίλε έγινε η ενεργοποίηση; Εγώ περιμένω ακόμα από χτες το βράδυ που μίλησα μαζί τους στο fb δίνοντας τα στοιχεία μου.όχι.πριν λίγο έστειλαν αυτό θα μπορούσα να σου στείλω το sms της ενεργοποίησης της υπηρεσίας από μία δοκιμαστική συσκευή για να το προωθήσεις στο 1333, με σκοπό να έχει τη δική μου γραμματοσειρά; Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 όχι.πριν λίγο έστειλαν αυτό θα μπορούσα να σου στείλω το sms της ενεργοποίησης της υπηρεσίας από μία δοκιμαστική συσκευή για να το προωθήσεις στο 1333, με σκοπό να έχει τη δική μου γραμματοσειρά; Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα έκανα όλα αυτά και στη συνέχεια μου ήρθε μήνυμα πως η συσκευή μου δεν είναι συμβατή! Τους το έγραψα αυτό και μου απάντησαν πως χρειάζεται περισσότερη δουλειά από το τεχνικό τμήμα, να κάνω υπομονή και ότι θα μου απαντήσουν. Μου ευχήθηκαν Καλή Χρονιά (!) και από τη στιγμή εκείνη και μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Αφού έγινε η ενεργοποίηση στον φίλο πιο πάνω πού είναι το πρόβλημα; Τέλος πάντων, θα περιμένω λίγο ακόμα και θα τους στείλω πάλι μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Φίλε έγινε η ενεργοποίηση; Εγώ περιμένω ακόμα από χτες το βράδυ που μίλησα μαζί τους στο fb δίνοντας τα στοιχεία μου.Φυσικά έγινε, φαίνεται εξάλλου στις φώτο που ανέβασα. Στην μια φώτο φαίνεται το εικονίδιο VoLTE και στην άλλη το cosmote wifi calling Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Φυσικά έγινε, φαίνεται εξάλλου στις φώτο που ανέβασα. Στην μια φώτο φαίνεται το εικονίδιο VoLTE και στην άλλη το cosmote wifi calling Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλίμονο, δεν αμφισβήτησα ότι έγινε σε σένα η ενεργοποίηση, απλά η ερώτηση μου πήγαινε στον nasos_79. Πάντως σε μένα δεν βλέπω να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Αλίμονο, δεν αμφισβήτησα ότι έγινε σε σένα η ενεργοποίηση, απλά η ερώτηση μου πήγαινε στον nasos_79. Πάντως σε μένα δεν βλέπω να γίνεται.και γω χλωμό το κόβω.ακομα στο περίμενε. Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 και γω χλωμό το κόβω.ακομα στο περίμενε. Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι έγινε τελικά παιδιά, σας ενεργοποιησαν τις υπηρεσίες; Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) Τι έγινε τελικά παιδιά, σας ενεργοποιησαν τις υπηρεσίες; Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καταρχάς να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον. Η απάντηση είναι όχι, τουλάχιστον εμένα, και κατά τη γνώμη μου δεν πρόκειται. Τους έχω ρωτήσει επανειλημμένα γιατί αργούν. Και αυτοί μου λένε πως το αίτημα μου εξετάζεται από το τεχνικό τμήμα και όταν έχουν νεότερα θα με ενημερώσουν. Τους είπα βέβαια ότι έχει ενεργοποιηθεί από τη μεριά τους η λειτουργία σε ίδιο ακριβώς κινητό με το ίδιο λογισμικό αλλά απάντηση σε αυτό δεν πήρα. Κατάλαβες... Δεν ξέρω αν ο φίλος που περιμένει και αυτός έχει κάτι νεότερο να μας πει. Να σημειώσω πως εδώ που μένω υπάρχει κατεβασμένη κεραία από τον Φεβρουάριο και το σήμα μου είναι πια για τα μπάζα. Τους το είπα και αυτό... Τέλος πάντων. Καλή Πρωτοχρονιά. Edited December 30, 2017 by spyrdano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καταρχάς να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον. Η απάντηση είναι όχι, τουλάχιστον εμένα, και κατά τη γνώμη μου δεν πρόκειται. Τους έχω ρωτήσει επανειλημμένα γιατί αργούν. Και αυτοί μου λένε πως το αίτημα μου εξετάζεται από το τεχνικό τμήμα και όταν έχουν νεότερα θα με ενημερώσουν. Τους είπα βέβαια ότι έχει ενεργοποιηθεί από τη μεριά τους η λειτουργία σε ίδιο ακριβώς κινητό με το ίδιο λογισμικό αλλά απάντηση σε αυτό δεν πήρα. Κατάλαβες... Δεν ξέρω αν ο φίλος που περιμένει και αυτός έχει κάτι νεότερο να μας πει. Να σημειώσω πως εδώ που μένω υπάρχει κατεβασμένη κεραία από τον Φεβρουάριο και το σήμα μου είναι πια για τα μπάζα. Τους το είπα και αυτό... Τέλος πάντων. Καλή Πρωτοχρονιά.τίποτα και σε μένα παιδιά..τους ξαναρώτησα..το ελέχγουν μου είπαν και για ότι νεότερο θα με ενημερώσουν. Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Mόλις το πήρα με δώρο το Υ για την σύζυγο.... Τι ΘΗΚΗ του βάζουμε? Υπάρχει καμιά με ενεργό καπάκι? Η δεν βολεύει..... Ποια προτείνετε....περισσοτερο για την πίσω κάμερα,γενικα τα προσέχω τα κινητά μου Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 το πήρακαι εγω... ειχε εσας περασμενο τζαμακι προστασιας ή μεμβρανη. καπου διαβασα οτι ερχονται με περασμενη προστασια αλλα μενα δεν ειχε. Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) το πήρακαι εγω... ειχε εσας περασμενο τζαμακι προστασιας ή μεμβρανη. καπου διαβασα οτι ερχονται με περασμενη προστασια αλλα μενα δεν ειχε. Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε εμένα είχε.... Εμένα με απασχολεί η θήκη για την κάμερα.... Ησύχασα και από την γκρίνια της συζύγου για νέο κινητό.... Χαχαχα Να ενημερώσω volte είναι ενεργοποιηθεί σε εμένα με του που έβαλα την κάρτα, το είχα ενεργοποιήσει σε ένα iPhone se Edited December 30, 2017 by tarirs Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Ούτε εμένα είχε.... Εμένα με απασχολεί η θήκη για την κάμερα.... Ησύχασα και από την γκρίνια της συζύγου για νέο κινητό.... Χαχαχα Να ενημερώσω volte είναι ενεργοποιηθεί σε εμένα με του που έβαλα την κάρτα, το είχα ενεργοποιήσει σε ένα iPhone seΚάπου διάβασα σε κάποιο νήμα (ίσως του Pro) ότι για το volte πρέπει να γίνει η ενεργοποίηση σε κάποιο κινητό που υποστηρίζει την υπηρεσία και υποστηρίζεται από την εταιρία. Τα πρόσφατα iphones καλή ώρα. Μετά θα λειτουργεί κανονικά και στο lite. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Φυσικά έγινε, φαίνεται εξάλλου στις φώτο που ανέβασα. Στην μια φώτο φαίνεται το εικονίδιο VoLTE και στην άλλη το cosmote wifi calling Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μπορείς να μου διευκρινίσεις κάτι σε παρακαλώ πολύ; Το κινητό στο οποίο έγινε η ενεργοποίηση αυτή είναι αγορασμένο από κατάστημα Γερμανός ή Cosmote; Σε ρωτάω γιατί η Cosmote υποστήριζει πως είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει γίνει ακόμα η ενεργοποίηση. Το δικό μου δεν το έχω αγοράσει από εκεί φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Φίλε μπορείς να μου διευκρινίσεις κάτι σε παρακαλώ πολύ; Το κινητό στο οποίο έγινε η ενεργοποίηση αυτή είναι αγορασμένο από κατάστημα Γερμανός ή Cosmote; Σε ρωτάω γιατί η Cosmote υποστήριζει πως είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει γίνει ακόμα η ενεργοποίηση. Το δικό μου δεν το έχω αγοράσει από εκεί φυσικά.Όχι φίλε μου είναι αγορασμένο από κωτσοβολο. Ίσως με ενεργοποιησαν την υπηρεσία επειδή τους είπα ότι έχω 3 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας, cosmote tv και fiber 100. Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 το πήρακαι εγω... ειχε εσας περασμενο τζαμακι προστασιας ή μεμβρανη. καπου διαβασα οτι ερχονται με περασμενη προστασια αλλα μενα δεν ειχε. Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δικό μου είχε κανονικά περασμένη προστασία οθόνης. Αγορασμένο από public. Για θήκη πήρα την MSVII και πραγματικά ταιριάζει απίστευτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts