htts Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!! ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είχε ακουστικά φορτιστή με το καλώδιο του την καρφίτσα για το συρταράκι της sim και μια μεμβράνη σε άλλους περασμένη στο κινητό σε άλλους όχι. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 είχε ακουστικά φορτιστή με το καλώδιο του την καρφίτσα για το συρταράκι της sim και μια μεμβράνη σε άλλους περασμένη στο κινητό σε άλλους όχι.Τα ίδια και μένα. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Τα ίδια και μένα. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και θήκη... Από amazon.de αγορασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Μεγαλη ελλειψη εχει το τηλεφωνο στα καταστηματα.Ειναι σταθερο στο χερι?Γλυστραει καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Ούτε να σκεφτείς να το έχεις χωρίς θήκη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Μεγαλη ελλειψη εχει το τηλεφωνο στα καταστηματα.Ειναι σταθερο στο χερι?Γλυστραει καθολου? Από 10/1 περιμένουμε ...( public) Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν υπάρχει και σοβαρή ενημέρωση , όλο τυπικά Και αόριστα : ευχαριστούμε για την προτίμηση σας είμαστε σε εκτεταμένη αναζήτηση του προϊόντος....κλπ κλπ :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Κάτι έχω κάνει με τον συγχρονισμό του gmail και μου εμφανίζει την κάθε επαφή 2 και 3 φορές,ξέρετε πως μπορώ να το ρυθμίσω να εμφανίζει κάθε επαφή μια φορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Δοκίμασε από την επιλογή που βρίσκεται στις Επαφές, Περισσότερα, Οργάνωση επαφών, Συγχώνευση διπλότυπων επαφών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Δεν εκανε δουλεια..Ρυθμιση για να εμφανιζει τις επαφες μονο απο το gmail υπαρχει??Μαλλον αυτο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Δεν εκανε δουλεια..Ρυθμιση για να εμφανιζει τις επαφες μονο απο το gmail υπαρχει??Μαλλον αυτο ειναι.πήγαινε επαφες- περισσότερα-εμφανιση προτιμήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 πήγαινε επαφες- περισσότερα-εμφανιση προτιμήσεων Αυτο εψαχνα,ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Επιτέλους το παρέλαβα κ εγώ εχθές :) Με λύπη μου είδα ότι έχει τον τέλειος απλό φορτιστή. Έχω στην κατοχή μου τον fast charghe από το P10 lite, αν το φορτίζω με αυτό λέτε θα έχει θέμα η μπαταρία ή δεν υποστηρίζει καθόλου γρήγορη φόρτιση. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Παιδιά φήμες λένε ότι το τηλέφωνο μας μετά από update θα αποκτήσει face unlock!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Παιδιά φήμες λένε ότι το τηλέφωνο μας μετά από update θα αποκτήσει face unlock!!!!Ας κάνει κάνα update πρώτα. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Το πήρα 20/12 και μέχρι σήμερα μου έχει κάνει δύο update πάνω από 300mb έκαστο, όχι άσχημα νομίζω. Φίλος που έχει P9 lite τον έχουν ξεσκίσει στα update. Γενικα η Huawei ασχολείται με τις συσκευές της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Το πήρα 20/12 και μέχρι σήμερα μου έχει κάνει δύο update πάνω από 300mb έκαστο, όχι άσχημα νομίζω. Φίλος που έχει P9 lite τον έχουν ξεσκίσει στα update. Γενικα η Huawei ασχολείται με τις συσκευές της. Εδώ τίποτα αγορά 23 Δεκεμβρίου, αλλά δεν με χαλάει κιόλας, πάει μπάλα το κινητο Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ούτε εμένα έχει κάνει ακόμα. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Ούτε εμένα έχει κάνει ακόμα. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk L21C432B130 Αυτή είναι τρέχουσα έκδοση, και μου την έκανε αρχές Ιανουαρίου. Λογικά την ίδια πρέπει να έχετε! Edited January 25, 2018 by gbotsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 L21C432B130 Αυτή είναι τρέχουσα έκδοση, και μου την έκανε αρχές Ιανουαρίου. Λογικά την ίδια πρέπει να έχετε! Αυτή έχω, όταν το αγόρασα την είχε ήδη... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sski Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Γιατί λυσσάτε τόσο για ένα άμεσο update; Εντοπίσατε κάτι που δεν λειτουργεί σωστά και ανυπομονείτε να φτιαχτεί; Η συσκευή πρόσφατα κυκλοφόρησε και λειτουργεί απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Εμενα ετρωγε κατι σκαλωματα,σε βαθμο εκνευριστικο καποιες φορες,συν οτι αργουσε να ανοιξει η καμερα,αλλα τελευταια εχει στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Ενώ το κινητό είναι γρήγορο και smooth γένικα σε μένα ακόμα η κάμερα είναι αργή και κολλάει. Αν έχεις πολύ ώρα να την χρησιμοποιήσεις κλείνει από το σύστημα και κάνει 5 δευτερόλεπτα να είναι έτοιμη για φωτογραφια. Το μόνο που με χαλάει! Ελπίζω να το διορθώσουν σε μελλοντικο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Εμενα ετρωγε κατι σκαλωματα,σε βαθμο εκνευριστικο καποιες φορες,συν οτι αργουσε να ανοιξει η καμερα,αλλα τελευταια εχει στρωσει.Και μένα στην αρχή μετά έστρωσε μόνο του. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Λειτουργία split screen υποστηρίζει; Επίσης η έλλειψη 5 ghz WiFi επηρεάζει κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Λειτουργία split screen υποστηρίζει; Επίσης η έλλειψη 5 ghz WiFi επηρεάζει κάπου;Υποστηρίζει, με το WiFi προς το παρόν κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts