DeathAngel Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker ( 8 Ιαν. 2004 , 21:10) Κι όταν βγαίνεις εκτός δικτύου πρέπει να ξανασυνδέεσαι με χειροκίνητη αναζήτηση? Δεν είμαι σίγουρος γιατί έχουν περάσει και τέσσερα χρόνια από τότε. Αν θύμαμαι καλά στο δίκτυο που έχεις επιλέξει συνδέεται αυτόματα, αν δεν βρίσκει το δίκτυο σου σου κάνει ερώτηση για εγγραφή σε άλλο. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfotakis Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Soulman ( 8 Ιαν. 2004 , 19:57) Απλα σε Vodafone η χρεωση για το internet ειναι 0.005Euro/KB ;) σωστό.. :o και φθάνει μέχρι και 0,0007Euro/Kb για το πρόγραμμα Vodafone Internet Extra ( Πάγιο 29Euro / Δωρεάν 40MB ). Το αντίστοιχο "περίπου" της Stet ( Πάγιο 30Euro / Δωρεάν 40MB ) φθάνει μέχρι 0,0006Euro/Kb. τα ίδια δλδ πάνω κάτω Παράθεση Αντε... και κάλη τύχη μάγκες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Πήγα σήμερα (Παρασκευή) ξανά. Μίλησα με άλλη υπάλληλο η οποία μου είπε ότι ίσως από Δευτέρα. Εν τω μεταξύ της ξέφυγε ότι είναι πολλοί που το έχουν κλείσει, οπότε πάει με τη σειρά. Αυτό δεν μου το είπε ο υπάλληλος που μου έκανε τη σύνδεση, συγκεκριμένα μου είπε ότι θα μου κρατήσουν το πρώτο που θα έρθει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δε μπορώ να το ακυρώσω γιατί οι γονείς μου που έκαναν τη σύνδεση εχουν φύγει και έχουν πάρει και την κάρτα SIM (που δεν έχει ενργοποιηθεί μέχρι να πάρω τη συσκευή). Να πάρω το Τ630 που το έχουν; Εγώ το Ζ600 θέλω. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 δεν ξερω για σας παιδια αλλα μαλλον θα το απατησω (ξανα) το Ρ800 μου.....για καποιο Ρχ00......αφηστε...εχει βγαλει κατι κερατα που νομιζεις οτι του εχω βαλει προσθετη κεραια....... :p :p :p :lol: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didymos Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Παιδιά, να προσθέσω και γω την απορία μου; Μέχρι στιγμής έχω προσέξει ότι το γρηγορότερο gprs enabled κινητό είναι το Siemens S 55 (class 10). Η κλάση 10 θα πρέπει να υποστηρίζεται και από την Cosmote στην οποία έχω σύνδεση για να μπορέσω να πιάνω μεγαλύτερες ταχύτητες, ή αυτό δεν έχει σχέση; Ανάλογα με την απάντησή σας μπορεί να αποφύγω έξοδο 250 Ευρώ!!! Βοηθήστε ένα υποψήφιο για ... κρέμασμα :o να αποφύγει τυχόν περιττά έξοδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Μην κανεις παραχωρησεις! Το Ζ600 θες αυτο να παρεις! Απλα θελει λιιιιγο ΥΠΟΜΟΝΗ! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Κοψε τα ΕΜΑΙL! Για λιγο καιρο μην δημιουργησεις πουθενα λογαριασμο...και αυτο που εχεις σβηστο! Αλλη λυση δεν μπορω να σκεφτω..δυστυχως! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 To Z600 δεν υπηρχε καθολου, εδω και 4 μερες περιπου ξαναστοκαρουν ολοι, αρα.... λιγη υπομονη ακομα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Να ρωτήσω κάτι ανάλογο! Μπορώ να ζητήσω να μου κλείσουν μια συσκευή χωρίς να κάνω συμβόλαιο για νέα σύνδεση; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Για δες και αυτό... το χρησιμοποιώ κ είναι πολύ καλό... μπορεί να στείλει μέσω 1st wap & web2sms (otenet) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=3194 Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Ε καλά φαντάζομαι ότι μόλις παραλάβουν προϊόν θα το έχεις και συ αφού ουσιαστικά έχει κλείσει η σύνδεση. Άρα don't panic, απλά λίγη αναμονή. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Και ουτε! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Ετσι ειχε γινει και με εμενα και το 3650.Ειχε γινει η συνδεση απλα..εγω περιμενα να ερθει η συσκευη!Τιποτα ομως.Ολα πηγανμια χαρααα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Mexri stigmis den yparxei fobos Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Εκτος απο την διαφορες MMC και περιστρεφομενης οθονης αλλο τιποτα...Τεσπα ομως το θεμα ειναι οτι βγαζουν ιδια τηλεφωνα! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Ευτυχως γιατι με ολα αυτα που ακουγα ειχα ψιλοτρομαξει!!!!Ενα το 'χω το ατιμο και να χαλασει!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Ti se ekane na tromaxeis to poli? Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 oxi oxi oxi !!! den thelei liiiigo ipomoni... thelei pooooli foni! ego kapote eixa paraggeilei to 6250. ekeino to ktinos tis nokia pou eixe ta kautsouk giro giro! e kai ekane 2 ebdomades na mou to ferei me ta gnosta tipou , "den exei erthei akoma , den mas to stelnoun, exei problima sto teloneio klp klp.. e kai loipon leo oti an se 5 ores den mou to exete ferei, tha akiroso tin agora.. giati o m@l@k@s ithlelana to paro sketi siskeui , 170,000 drx tote.. kai eixa skasei kai 20,000 prokataboli.. ayta.. Pigaine kai apla trikse tous ta dontia giati allios de xampariazoun. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος casius ( 4 Νοέ. 2003 , 14:43) Βοηθήστε με! Έχει ακούσει κανείς τίποτα για ιούς στα κινητά Βλεπω οτι εχεις τ65 δεν προκειτε να κολλησεις ιο γιατι οι ιοι των κινητων θα εχουν στοχο τα Smartphone κινητα Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Κατι παρόμοιο είχα πάθει και εγώ πριν ένα χρόνο όταν ηθελα να πάρω το 7650 όπωσδηποτε γιατι έφευγα.Μου είπανε οτι έχουν συσκευές στην αποθήκη και μόλις κάνω τη σύνδεση μου λένε οτι δεν υπάρχουν συσκευές :wacko:. Δεν μπορούσαν να το πούνε απ'την αρχή οτι δεν έχουν συσκευές να παω να το πάρω απο αλλού στο χέρι να τελειώνω??Μονο και μόνο για να κάνω σύνδεση απ'αυτούς :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Για να εχει τρομαξει ετσι λογικα smartphone θα εχει.Το Τ65 ειναι avatar.Κι εγω εχω το Χ-70 σαν avatar αλλα μπορει να εχω το P-900 στην πραγματικοτητα(πλακα κανω) ;-)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Τουλάχιστον δε βρέθηκε κάποιος να μου πει ότι το είχε κλείσει και δεν του το φέρανε. Κάτι είναι και αυτό... Ελπίζω να μην πάμε στις δύο εβδομάδες. Λογικά αφού πέρασαν και οι γιορτές θα πέσει η ζήτηση, άσε που όλοι έχουν πέσει στο Τ630. Η πλάκα θα είναι τελικά να μη με βολέψει λόγω όγκου (το μόνο που φοβάμαι) και να το μετανιώσω που δεν πήρα το Τ630. :wacko: Αnyway ευχαριστώ που μου δώσατε ελπίδες. :) Πάντως να το ακυρώσω μάλλον δε γίνεται γιατί το φάκελο με την κάρτα SIM τον έχω ανοίξει. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Αμαν, βλέπω ότι τα περιστατικά που έχουν αναφερθεί εδώ κατά καιρούς (αλλά και στο unwired) δεν σας έχουν βάλει μυαλό. Νομίζω ότι λογικό είναι να μην εμπιστευόμαστε τον οποιονδήποτε υπάλληλο ο οποίος έχει σαν σκοπό να πουλήσει και μπορεί να πει τ'οτιδήποτε - πόσο μάλλον υπαλληλους του Γερμανού στους οποίους δεν θα έπρεπε κανείς να έχει εμπιστοσύνη. Επίσης θα πρέπει να θεωρήσετε σαν δεδομένο ότι δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες (πότε δηλαδή θα γίνει εισαγωγή συγκεκριμένου τύπου κινητό και πότε θα έρθει στο κατάστημα). Κι αν νομίζετε βέβαια ότι θ'ασχοληθεί μετά την πώληση, είστε οικτρά γελασμένοι. Αυτό το "θα σας δώσουμε το πρώτο που θα έρθει" είναι κλασικό. Λες κι είναι δυνατό να ξέρει πόσα έχουν παραγγελθεί ή ποιοι περιμένουν (μην περιμένετε να πάρετε το πρώτο αν εμφανιστεί κάποιος γνωστός τους π.χ. :) ). Αν δεν υπάρχει κάτι ήδη στο μαγαζί ΜΗΝ κάνετε παραγγελία. Ψάξτε γι'άλλο κατάστημα που μπορεί να το έχει. Μην παρασύρεστε από χρονικούς ή άλλους περιορισμούς. Τα κινητά εκεί είναι, δεν φεύγουν.. :) Κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά.. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan (10 Ιαν. 2004 , 14:44) Αμαν, βλέπω ότι τα περιστατικά που έχουν αναφερθεί εδώ κατά καιρούς (αλλά και στο unwired) δεν σας έχουν βάλει μυαλό. Νομίζω ότι λογικό είναι να μην εμπιστευόμαστε τον οποιονδήποτε υπάλληλο ο οποίος έχει σαν σκοπό να πουλήσει και μπορεί να πει τ'οτιδήποτε - πόσο μάλλον υπαλληλους του Γερμανού στους οποίους δεν θα έπρεπε κανείς να έχει εμπιστοσύνη. Επίσης θα πρέπει να θεωρήσετε σαν δεδομένο ότι δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες (πότε δηλαδή θα γίνει εισαγωγή συγκεκριμένου τύπου κινητό και πότε θα έρθει στο κατάστημα). Κι αν νομίζετε βέβαια ότι θ'ασχοληθεί μετά την πώληση, είστε οικτρά γελασμένοι. Αυτό το "θα σας δώσουμε το πρώτο που θα έρθει" είναι κλασικό. Λες κι είναι δυνατό να ξέρει πόσα έχουν παραγγελθεί ή ποιοι περιμένουν (μην περιμένετε να πάρετε το πρώτο αν εμφανιστεί κάποιος γνωστός τους π.χ. :) ). Αν δεν υπάρχει κάτι ήδη στο μαγαζί ΜΗΝ κάνετε παραγγελία. Ψάξτε γι'άλλο κατάστημα που μπορεί να το έχει. Μην παρασύρεστε από χρονικούς ή άλλους περιορισμούς. Τα κινητά εκεί είναι, δεν φεύγουν.. :) Κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά.. Μιχάλης :alien: Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου, ειδικά τώρα που την έπαθα κι εγω... :whistle: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο υπό φυσιολογικές συνθήκες ακριβώς γιατί είχα διαβάσει πάρα πολλά. Αλλά γύρισα άπειρα μαγαζιά και δεν το βρήκα πουθενά, οπότε μόνο αυτό μου έμενε. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts