demakhs Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Όταν λες τίποτα? Πήγες να αντιγράψεις τις επαφές από το παλιό τηλέφωνο στη SIM και δεν έγινε τίποτα, ή απλά δεν προσπάθησες και δεν έκανες τίποτα? :lol: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Δέν έγινε ή αντιγραφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Τι λειτουργικό είχε το παλιό σου τηλέφωνο και τι το καινούριο? :confused: Ή καλύτερα πες μου το μοντέλο και των δυο κινητών. ..:D Πρέπει αρχικά να εντοπίσεις που ήταν αποθηκευμενες οι επαφές σου στο παλιό σου τηλέφωνο, ήταν στο τηλέφωνο, ήταν στη SIM,ήταν στο gmail? :ninja: Δηλαδή μπήκες στις επαφές, πάτησες ρυθμισεις, επέλεξες για προβολή τις επαφές του τηλεφώνου, επέλεξες πάλι ρυθμίσεις και αντιγραφή από τη μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα SIM και δεν αντέγραψε τίποτα? :wacko: Ή μήπως στο καινούριο τηλέφωνο έχει επιλεγμενο στις ρυθμίσεις των επαφών να εμφανίζονται μόνο οι επαφές του τηλεφώνου ή του gmail και γι αυτό δεν εμφανίζονται οι επαφές που βρίσκονται στη SIM για παραδειγμα?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Το παλιο ηταν το samsung galaxy core plus και το καινουριο ειναι το moto g 3gen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 οκ σας ευχαριστω το θεμα λυθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 με μαγικά? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 τις ανεβασα στο gmail και μετα τα κατεβασα στο καινουριο κινητο και τωρα ειμαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) Παιδες καλοβλεπω να παρω τηλεορασουλα και τσεκαρωντας ολα τα μαγαζια βλεπω οτι για 43 το πλαισιο εχει την φθηνοτερη τιμη Τι λετε αξιζει η θα ειναι μαπα??? Edited March 14, 2016 by Erimitis Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Υπάρχει το παρακάτω θέμα για τηλεοράσεις. Μπορείς να απευθυνθείς εκεί. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84907 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stravakas Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Γειά σας παίδες. Ξέρει κάποιος με ποιόν τρόπο μπορούμε να βάλουμε φωτο ή κάποια εικόνα στο στρογγυλό πλαίσιο δίπλα στο όνομα χρήστη? Στην επεξεργασία προφίλ δεν βρήκαμε απλή διαδικασία που ξέραμε (όπως στο Facebook για παράδειγμα ).Πρέπει να πατήσουμε κάτι άλλο; Έχει κάτι για URL και από πάνω και ένα άλλο πλαίσιο. Το ίδιο και για το YouTube. Έχουμε λογαριασμό gmail κάναμε και εγγραφές σε κανάλια. Για προσθήκη φωτο πρέπει να έχεις οπωσδήποτε κανάλι δικό σου για να ανεβάζεις videos? Αυτά θέλαμε να ρωτήσουμε. Αν ξέρει κάποιος και θέλει ας απαντήσει. Γειά χαρά (samsung galaxy core ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θέλω τα φώτα σας. Πριν λίγο καιρό σταμάτησε να λειτουργεί η SIM 1 στο δίκαρτο τηλέφωνο μου Lenovo. Το έστειλα για επισκευή στη αντιπροσωπεία, όπου διαπίστωσαν βλάβη της sim card reader στη θέση 1. Μου το έβγαλαν εκτός εγγύησης κλασσικά, λόγω "κακής χρήσης" και μου ζήτησαν 200 ευρώ για αντικατάσταση της πλακέτας. Αφού διαμαρτυρήθηκα - χωρίς αποτέλεσμα- τους ζήτησα.τελικά να μου το επιστρέψουν ανεπισκεύαστο. Θα χρεωθω φυσικά 18,5 ευρώ για τον έλεγχο... Δεν το έχω παραλάβει ακόμη και η αγωνία μου είναι αν λειτουργεί η SIM στη θέση 2. Τι νομίζετε όσοι έχετε γνώση και εμπειρία σχετικά;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Παιδια.. οσοι εχετε 5.5 κινητα... πως τα βαζετε στην τσεπη? ειναι ανετα? ή δεν βρισκετε διαφορες απο μια 5.1 οθονη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Δεν υπάρχει κανονικά λόγος για άνοιγμα θέματος. Στο GSMarena υπάρχουν όλες οι συσκευές με τα specifications τους. Τώρα,στο θέμα τσέπης,τηλεφωνά τέτοιου είδους ακόμα και με 5 ίντσες,δεν είναι για να βρίσκονται σε τσέπες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δεν υπάρχει κανονικά λόγος για άνοιγμα θέματος. Στο GSMarena υπάρχουν όλες οι συσκευές με τα specifications τους. Τώρα,στο θέμα τσέπης,τηλεφωνά τέτοιου είδους ακόμα και με 5 ίντσες,δεν είναι για να βρίσκονται σε τσέπες. Ευχαριστω για την απαντηση αλλα γιατι δεν υπαρχει λογος? Θα μου πει στο gsmarena αν βολευει ενα 5.5 ιντσες κινητο σε τσεπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εγω ειμαι με τσαντακια και σπανια βαζω κινητα στην τσεπη. Εξαρτάται το κινητο και την τσεπη-παντελόνι. Αν ειναι λεπτη η συσκευη χωραει παντου. Αν φορας κολλητα τζην ουτε αναπτηρας δε χωραει στην τσεπη. Μπορει η τσεπη επισης να ειναι στα πλαγια,οποτε βαζεις και ταμπλετ εκει. Εγω ενα 6ιντσο παντως το βαζω κανονικα στο τζην. Να χρησιμοποιειτε τσαντακια. Αμα φτερνιστειτε δηλ σκουπιζεστε πανω σας; Ποτέ δεν το καταλαβα αυτο. Δεν μπορω να βγω εξω αν δεν εχω μαζι κλειδια,πορτοφολι,χαρτομαντηλα,γυαλια ηλιου,τσιχλες,bluetooth κτλ. Και ειναι εκνευριστικο να μου ζητανε χαρτομαντηλα οι φιλοι που βγαινουν εξω κουνωντας τα χερια μονο :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εγω ειμαι με τσαντακια και σπανια βαζω κινητα στην τσεπη. Εξαρτάται το κινητο και την τσεπη-παντελόνι. Αν ειναι λεπτη η συσκευη χωραει παντου. Αν φορας κολλητα τζην ουτε αναπτηρας δε χωραει στην τσεπη. Μπορει η τσεπη επισης να ειναι στα πλαγια,οποτε βαζεις και ταμπλετ εκει. Εγω ενα 6ιντσο παντως το βαζω κανονικα στο τζην. Να χρησιμοποιειτε τσαντακια. Αμα φτερνιστειτε δηλ σκουπιζεστε πανω σας; Ποτέ δεν το καταλαβα αυτο. Δεν μπορω να βγω εξω αν δεν εχω μαζι κλειδια,πορτοφολι,χαρτομαντηλα,γυαλια ηλιου,τσιχλες,bluetooth κτλ. Και ειναι εκνευριστικο να μου ζητανε χαρτομαντηλα οι φιλοι που βγαινουν εξω κουνωντας τα χερια μονο :-P Τι τσαντακια εννοεις ρε συ? :μπανανα? :Ρ δωσε ενα παραδειγμα αν θες με φωτο απο google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ειτε μπανανα ειτε κανονικο τσαντακι ανδρικο. Παντως μην ανησυχεις,τα phablets χωρανε στις τσεπες,με την προϋπόθεση να μην ειναι στενο το παντελονι και ρηχη η τσεπη. Δες το αλλιως. Πορτοφολι δε βαζεις στην τσεπη; Ειναι δυνατον να ειναι πιο παχυ ενα κινητο απο ένα πορτοφολι; Επίσης λογικα μια τσεπη πρεπει να ειναι 15 εκατοστα μηκος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα γιατι δεν υπαρχει λογος? Θα μου πει στο gsmarena αν βολευει ενα 5.5 ιντσες κινητο σε τσεπη? Όπως σου απάντησαν εξαρτάται από το ρούχο. Αλλιώς κάθεται σε ένα ρούχο φαρδύ αλλιώς σε ένα στενό. Επίσης δεν έχουν όλα τα ρούχα τις ίδιες τσέπες. Και τέλος δεν είναι και όλα τα 5,5αρια, ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Οριστε το 6ιντσο lenovo vibe z2 pro σε ενα τζην μου. 1.75 ειμαι. 20160407_124830 by spazoklabanias, on Flickr Δεν ειναι το θεμα αν χωρανε τετοιες συσκευες σε τσεπες. Χωρανε. Απλα το βρισκω μη πρακτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Οριστε το 6ιντσο lenovo vibe z2 pro σε ενα τζην μου. 1.75 ειμαι. 20160407_124830 by spazoklabanias, on Flickr Δεν ειναι το θεμα αν χωρανε τετοιες συσκευες σε τσεπες. Χωρανε. Απλα το βρισκω μη πρακτικο. Εγώ με 1,80 οριακά βάζω σε τσέπη το nexus 5 (137.84 x 69.17 x 8.59 mm), που είναι και από τα μαζεμένα 5ιντσα, σε οριμένα παντελόνια. Αλλά άλλο το παντελόνι ενός 1,80 στα 70kg (#31 παντελόνι) και άλλο ενός στα 85kg (#34αρι παντελόνι) Εδώ ακόμη και στο μπουφάν δεν το χωράει το καλοκαιρινό που έχω. Τέσπα το θέμα δεν έχει και τόσο λόγο ύπαρξης αφού ούτε όλα τα ρούχα έχουν τις ίδιες τσέπες ούτε όλα τα 5,5αρια είναι ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Πραγματι ειναι πολυ διαφορετικα τα κινητα,τα ρουχα,οι αναγκες εν τελει! Εγω ειχα αναλογο προβληματισμο για το αν χωραει 7-8αρι ταμπλετ στα τσαντακια μου! Σε λιγο καιρο θα αναρωτιεμαι αν χωραει κανα 18αρι samsung view σε σακιδιο πλατης :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ θήκη ζώνης για το 5.5" κινητό μου.Μάλιστα έχω βάλει πιαστράκια για να μπορώ να βάζω ζώνη και σε όσα παντελόνια και βερμούδες μου δεν είχαν γιαυτό το λόγο και μόνο :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Mε τελαμωνες θα κυκλοφορουμε σε λιγο :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Είχα τον ίδιο προβληματισμό πρίν αγοράσω το κινητό μου λόγω μοτ/τας. Οδηγώ μοτ/τα 360 μέρες τον χρόνο και είμαι 1,87.Τον χειμώνα το κινητό στο μπουφάν.Το καλοκαίρι με ελαφρύ μπουφάν το κινητό μου είναι πάντα στην τσέπη του παντελονιού ( τζήν ή κάτι παρόμοιο όχι όμως κολλητό ) και δεν έχω κάποιο θέμα. Υπολόγισε ότι όταν οδηγάς μοτο το πόδι λυγίζει και είναι ακόμα πιο δύσκολο να κάτσει καλά το κινητό στον τσέπη μου. Και έχω και το xiaomi redmi note 5,5 που δεν το λές και....μικρό σε διαστάσεις;) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Μια χαρά χωράνε τα 5.5 κινητά σε όλα τα παντελόνια. Με 5.7 2 χρόνια τώρα δεν έχω κανένα θέμα. 1.73 ύψος 69 κιλά. Αρκει να είναι 5.7 κινητό με μικρά bezels. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts