Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λες τίποτα?

Πήγες να αντιγράψεις τις επαφές από το παλιό τηλέφωνο στη SIM και δεν έγινε τίποτα,

ή απλά δεν προσπάθησες και δεν έκανες τίποτα? :lol: :lol: :p

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι λειτουργικό είχε το παλιό σου τηλέφωνο και τι το καινούριο? :confused:

Ή καλύτερα πες μου το μοντέλο και των δυο κινητών. ..:D

Πρέπει αρχικά να εντοπίσεις που ήταν αποθηκευμενες οι επαφές σου στο παλιό σου τηλέφωνο, ήταν στο τηλέφωνο, ήταν στη SIM,ήταν στο gmail? :ninja:

Δηλαδή μπήκες στις επαφές, πάτησες ρυθμισεις, επέλεξες για προβολή τις επαφές του τηλεφώνου, επέλεξες πάλι ρυθμίσεις και αντιγραφή από τη μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα SIM και δεν αντέγραψε τίποτα? :wacko:

Ή μήπως στο καινούριο τηλέφωνο έχει επιλεγμενο στις ρυθμίσεις των επαφών να εμφανίζονται μόνο οι επαφές του τηλεφώνου ή του gmail και γι αυτό δεν εμφανίζονται οι επαφές που βρίσκονται στη SIM για παραδειγμα?:blink:

• 2 weeks later...

Παιδες καλοβλεπω να παρω τηλεορασουλα και τσεκαρωντας ολα τα μαγαζια βλεπω οτι για 43 το πλαισιο εχει την φθηνοτερη τιμη

Τι λετε αξιζει η θα ειναι μαπα???

Edited by Erimitis
Εχω Breeze και ειμαι σουπερ

Υπάρχει το παρακάτω θέμα για τηλεοράσεις. Μπορείς να απευθυνθείς εκεί.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84907

• 2 weeks later...
Γειά σας παίδες. Ξέρει κάποιος με ποιόν τρόπο μπορούμε να βάλουμε φωτο ή κάποια εικόνα στο στρογγυλό πλαίσιο δίπλα στο όνομα χρήστη? Στην επεξεργασία προφίλ δεν βρήκαμε απλή διαδικασία που ξέραμε (όπως στο Facebook για παράδειγμα ).Πρέπει να πατήσουμε κάτι άλλο; Έχει κάτι για URL και από πάνω και ένα άλλο πλαίσιο. Το ίδιο και για το YouTube. Έχουμε λογαριασμό gmail κάναμε και εγγραφές σε κανάλια. Για προσθήκη φωτο πρέπει να έχεις οπωσδήποτε κανάλι δικό σου για να ανεβάζεις videos? Αυτά θέλαμε να ρωτήσουμε. Αν ξέρει κάποιος και θέλει ας απαντήσει. Γειά χαρά (samsung galaxy core ).

Καλησπέρα παιδιά!

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θέλω τα φώτα σας.

Πριν λίγο καιρό σταμάτησε να λειτουργεί η SIM 1 στο δίκαρτο τηλέφωνο μου Lenovo.

Το έστειλα για επισκευή στη αντιπροσωπεία, όπου διαπίστωσαν βλάβη της sim card reader στη θέση 1. Μου το έβγαλαν εκτός εγγύησης κλασσικά, λόγω "κακής χρήσης" και μου ζήτησαν 200 ευρώ για αντικατάσταση της πλακέτας.

Αφού διαμαρτυρήθηκα - χωρίς αποτέλεσμα- τους ζήτησα.τελικά να μου το επιστρέψουν ανεπισκεύαστο. Θα χρεωθω φυσικά 18,5 ευρώ για τον έλεγχο...

Δεν το έχω παραλάβει ακόμη και η αγωνία μου είναι αν λειτουργεί η SIM στη θέση 2.

Τι νομίζετε όσοι έχετε γνώση και εμπειρία σχετικά;;;;

Δεν υπάρχει κανονικά λόγος για άνοιγμα θέματος.

Στο GSMarena υπάρχουν όλες οι συσκευές με τα specifications τους.

Τώρα,στο θέμα τσέπης,τηλεφωνά τέτοιου είδους ακόμα και με 5 ίντσες,δεν είναι για να βρίσκονται σε τσέπες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν υπάρχει κανονικά λόγος για άνοιγμα θέματος.

Στο GSMarena υπάρχουν όλες οι συσκευές με τα specifications τους.

Τώρα,στο θέμα τσέπης,τηλεφωνά τέτοιου είδους ακόμα και με 5 ίντσες,δεν είναι για να βρίσκονται σε τσέπες.

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα γιατι δεν υπαρχει λογος? Θα μου πει στο gsmarena αν βολευει ενα 5.5 ιντσες κινητο σε τσεπη?

Εγω ειμαι με τσαντακια και σπανια βαζω κινητα στην τσεπη. Εξαρτάται το κινητο και την τσεπη-παντελόνι. Αν ειναι λεπτη η συσκευη χωραει παντου. Αν φορας κολλητα τζην ουτε αναπτηρας δε χωραει στην τσεπη. Μπορει η τσεπη επισης να ειναι στα πλαγια,οποτε βαζεις και ταμπλετ εκει. Εγω ενα 6ιντσο παντως το βαζω κανονικα στο τζην.

Να χρησιμοποιειτε τσαντακια. Αμα φτερνιστειτε δηλ σκουπιζεστε πανω σας; Ποτέ δεν το καταλαβα αυτο. Δεν μπορω να βγω εξω αν δεν εχω μαζι κλειδια,πορτοφολι,χαρτομαντηλα,γυαλια ηλιου,τσιχλες,bluetooth κτλ. Και ειναι εκνευριστικο να μου ζητανε χαρτομαντηλα οι φιλοι που βγαινουν εξω κουνωντας τα χερια μονο :-P

Εγω ειμαι με τσαντακια και σπανια βαζω κινητα στην τσεπη. Εξαρτάται το κινητο και την τσεπη-παντελόνι. Αν ειναι λεπτη η συσκευη χωραει παντου. Αν φορας κολλητα τζην ουτε αναπτηρας δε χωραει στην τσεπη. Μπορει η τσεπη επισης να ειναι στα πλαγια,οποτε βαζεις και ταμπλετ εκει. Εγω ενα 6ιντσο παντως το βαζω κανονικα στο τζην.

Να χρησιμοποιειτε τσαντακια. Αμα φτερνιστειτε δηλ σκουπιζεστε πανω σας; Ποτέ δεν το καταλαβα αυτο. Δεν μπορω να βγω εξω αν δεν εχω μαζι κλειδια,πορτοφολι,χαρτομαντηλα,γυαλια ηλιου,τσιχλες,bluetooth κτλ. Και ειναι εκνευριστικο να μου ζητανε χαρτομαντηλα οι φιλοι που βγαινουν εξω κουνωντας τα χερια μονο :-P

Τι τσαντακια εννοεις ρε συ? :μπανανα? :Ρ

δωσε ενα παραδειγμα αν θες με φωτο απο google

Ειτε μπανανα ειτε κανονικο τσαντακι ανδρικο. Παντως μην ανησυχεις,τα phablets χωρανε στις τσεπες,με την προϋπόθεση να μην ειναι στενο το παντελονι και ρηχη η τσεπη. Δες το αλλιως. Πορτοφολι δε βαζεις στην τσεπη; Ειναι δυνατον να ειναι πιο παχυ ενα κινητο απο ένα πορτοφολι; Επίσης λογικα μια τσεπη πρεπει να ειναι 15 εκατοστα μηκος.

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα γιατι δεν υπαρχει λογος? Θα μου πει στο gsmarena αν βολευει ενα 5.5 ιντσες κινητο σε τσεπη?

Όπως σου απάντησαν εξαρτάται από το ρούχο. Αλλιώς κάθεται σε ένα ρούχο φαρδύ αλλιώς σε ένα στενό. Επίσης δεν έχουν όλα τα ρούχα τις ίδιες τσέπες. Και τέλος δεν είναι και όλα τα 5,5αρια, ίδια.

Οριστε το 6ιντσο lenovo vibe z2 pro σε ενα τζην μου. 1.75 ειμαι.

26220871321_139b562388_z.jpg20160407_124830 by spazoklabanias, on Flickr

Δεν ειναι το θεμα αν χωρανε τετοιες συσκευες σε τσεπες. Χωρανε. Απλα το βρισκω μη πρακτικο.

Οριστε το 6ιντσο lenovo vibe z2 pro σε ενα τζην μου. 1.75 ειμαι.

26220871321_139b562388_z.jpg20160407_124830 by spazoklabanias, on Flickr

Δεν ειναι το θεμα αν χωρανε τετοιες συσκευες σε τσεπες. Χωρανε. Απλα το βρισκω μη πρακτικο.

Εγώ με 1,80 οριακά βάζω σε τσέπη το nexus 5 (137.84 x 69.17 x 8.59 mm), που είναι και από τα μαζεμένα 5ιντσα, σε οριμένα παντελόνια. Αλλά άλλο το παντελόνι ενός 1,80 στα 70kg (#31 παντελόνι) και άλλο ενός στα 85kg (#34αρι παντελόνι) Εδώ ακόμη και στο μπουφάν δεν το χωράει το καλοκαιρινό που έχω.

Τέσπα το θέμα δεν έχει και τόσο λόγο ύπαρξης αφού ούτε όλα τα ρούχα έχουν τις ίδιες τσέπες ούτε όλα τα 5,5αρια είναι ίδια.

Πραγματι ειναι πολυ διαφορετικα τα κινητα,τα ρουχα,οι αναγκες εν τελει!

Εγω ειχα αναλογο προβληματισμο για το αν χωραει 7-8αρι ταμπλετ στα τσαντακια μου! Σε λιγο καιρο θα αναρωτιεμαι αν χωραει κανα 18αρι samsung view σε σακιδιο πλατης :p

Εγώ χρησιμοποιώ θήκη ζώνης για το 5.5" κινητό μου.Μάλιστα έχω βάλει πιαστράκια για να μπορώ να βάζω ζώνη και σε όσα παντελόνια και βερμούδες μου δεν είχαν γιαυτό το λόγο και μόνο :p

Είχα τον ίδιο προβληματισμό πρίν αγοράσω το κινητό μου λόγω μοτ/τας. Οδηγώ μοτ/τα 360 μέρες τον χρόνο και είμαι 1,87.Τον χειμώνα το κινητό στο μπουφάν.Το καλοκαίρι με ελαφρύ μπουφάν το κινητό μου είναι πάντα στην τσέπη του παντελονιού ( τζήν ή κάτι παρόμοιο όχι όμως κολλητό ) και δεν έχω κάποιο θέμα. Υπολόγισε ότι όταν οδηγάς μοτο το πόδι λυγίζει και είναι ακόμα πιο δύσκολο να κάτσει καλά το κινητό στον τσέπη μου. Και έχω και το xiaomi redmi note 5,5 που δεν το λές και....μικρό σε διαστάσεις;)
XIAOMI REDMI NOTE 5

Μια χαρά χωράνε τα 5.5 κινητά σε όλα τα παντελόνια. Με 5.7 2 χρόνια τώρα δεν έχω κανένα θέμα. 1.73 ύψος 69 κιλά.

Αρκει να είναι 5.7 κινητό με μικρά bezels.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned