Cardinale Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Έκανα καινούρια σύνδεση και καινούρια αριθμοδότηση σε σπίτι που δεν είχε ποτέ τηλεφωνική γραμμή και η απόσταση απο τον ΟΤΕ είναι στα 2.5 χιλιόμετρα περίπου. Έβαλα Connx 24 MBIT και σήμερα ενεργοποιήθηκε η σύνδεση και έχω τον εξής συνχρονισμό/Κλείδωμα. 7.107 kbps 749 kbps SNR Margin (dB): 14.3 14.2 Attenuation (dB): 41.0 24.6 Output Power (dBm): 12.6 18.7 Attainable Rate (Kbps): 8664 743 Rate (Kbps): 7107 747 Υπάρχει κάποια πιθανότητα για κάποια βελτίωση? Αν όχι να παρακάμψω το συμβόλαιο και ας κρατησω το 3G vodafone στικάκι που πιάνω 7.200 kbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο myphone. Απ' ότι βλέπω έχεις απευθυνθεί και στο σωστό θέμα, οπότε αν κάποιος γνωρίζει θα σου απαντήσει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Εχθές έκανα κάποια βλακεία και κλείδωσε η κάρτα SIM με αποτέλεσμα να μου ζητάει PUK.:( Το πρόβλημα είναι ότι το νούμερο είναι το παλιό μου εταιρικό οπότε είναι και αδύνατων να βρω το PUK. Πείρα τηλέφωνο την εταιρία κινητής τηλεφωνίας αλλά δεν μπορούνε να με βοηθήσουνε μιας και πρέπει να έρθει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να παραλάβει το PUK, πράγμα αδύνατον μιας και δεν εργάζομαι άλλο εκεί. Υπάρχει κάποιος κάποιος τρόπος, έστω με κάποιο software να το επαναφέρω ;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 tpt κανένας τρόπος και εφόσον δεν είναι και στο όνομα σου τελείωσε το πετάς όπως είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Φαντασου να στο κλεβανε το κινητο, πως θα ενιωθες. Ε, τωρα νιωθεις λιιιιγο καλυτερα.. Τα προσωπικα σου δεδομενα χαθηκαν αλλα βρισκονται στην κατοχη σου. Δες στο νημα με την κλωνοποιηση σιμ αν μπορουν τα φιλαρακια να σε βοηθησουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontios Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Εάν είναι το παλιό σου εταιρικό, πως ακριβώς το έχεις, αφού δεν εργάζεσαι πια εκεί? Εκτός εάν σου πληρώνει τους λογαριασμούς. Αλλιώς δεν είναι πια στο όνομα του και μπορείς να πάρεις το puk. Δεν έχει νόημα αυτό που λες φίλε μου. Παράθεση Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Εάν είναι το παλιό σου εταιρικό, πως ακριβώς το έχεις, αφού δεν εργάζεσαι πια εκεί? Εκτός εάν σου πληρώνει τους λογαριασμούς. Αλλιώς δεν είναι πια στο όνομα του και μπορείς να πάρεις το puk. Δεν έχει νόημα αυτό που λες φίλε μου. Απλά να πράγματα...γίνανε καρτοτηλέφωνα για να μην χάσω την πελατεία μου. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορεί να πάει κάποιος υπάλληλος του εκεί μιας και έχω επαφές με πρώην συναδέλφους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Εσύ το γύρισες σε κάρτα; Αν ναι τότε είναι στο όνομα σου. Τη μία εταιρικό, την άλλη καρτοκινητό. Αποφάσισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Εσύ το γύρισες σε κάρτα; Αν ναι τότε είναι στο όνομα σου. Τη μία εταιρικό, την άλλη καρτοκινητό. Αποφάσισε. Να το πω απλά.. όλοι οι πωλητές κρατήσανε το νούμερο το οποίο έγινε κάρτα πριν την αποχώρηση αλλά χωρίς να αλλάξει ιδιοκτήτης. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβός σε προβληματίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Πήγαινε σε ένα κατάστημα της εταιρίας που είσαι και ζήτα νέα κάρτα... Το καλύτερο πάντως είναι να το φέρεις στο όνομά σου το τηλέφωνο. Θα είσαι μία ζωή στο άγχος μήπως χρειαστείς κάτι και θα πρέπει να ψάχνεις το πρώην αφεντικό? ΥΓ: αν έχεις κοσμοτε, και κάνεις login στο cosmote.gr για να βλέπεις τον λογαριασμό σου on line, έχει και μία επιλογή "γνωστοποίηση puk". Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Παίδες καλησπέρα. Τον τελευταία καιρό αντιμετωπίζω ένα υπερβολικά εκνευριστικό πρόβλημα, μάλλον ηλεκτρολογικής φύσεως, για το οποίο ζητώ τα φώτα σας (ταιριάζουν κιόλας με το αντικείμενο...). Λοιπόν, έχω φέρει σπίτι μια ηλεκτρική κιθάρα Squier Strat και έναν ενισχυτή Fender Frontman 10G. Το πρόβλημα που έχει προκύψει είναι πως από τον ενισχυτή ακούγονται υπερβολικά πολλές παρεμβολές, καθιστώντας τον ουσιαστικά άχρηστο (μιας και μόνο στα πολύ μπάσα του δεν περνάνε κάποιες από αυτές). Πραγματικά ο ενισχυτής δεν αντέχεται, σε πιάνει πονοκέφαλος στα 5 λεπτά. Οι παρεμβολές ποικίλουν, αλλά η πιο εκνευριστική από αυτές είναι ένα συνεχές τικ (ή κλικ), υπερβολικά υψηλού ρυθμού και έντασης, το οποίο δεν σταματάει με τίποτα. Παράλληλα, ακούγονται και άλλες, ενώ τις τελευταίες ώρες ακούω και ένα πολύ δυνατό σφύριγμα. Φυσικά, το απλό που θα μπορούσε να πει κανείς, είναι πως ο ενισχυτής, η κιθάρα ή το καλώδιο που τα συνδέει χάλασε ή πως υπάρχει μέσα στο σπίτι κάποια πηγή που εκπέμπει και παρεμβάλλεται (ή πως τα αυτιά μου έχουν πρόβλημα...). Όπου ρώτησα, αυτά μου είπαν. Έλα όμως που τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δυστυχώς, δοκίμασα τον εξοπλισμό μου και σε άλλο σπίτι, όπου δούλευε πραγματικά άψογα, μηδενικός θόρυβος (ή τουλάχιστον, μόνο το φυσιολογικό βουητό ενός ενισχυτή). Άρα, η πιθανότητα κάποιας βλάβης, μάλλον απομακρύνεται. Στο σπίτι το δικό μου, δοκίμασα τα πάντα. Έκλεισα όλες τις συσκευές, τα ρεύματα, τα κινητά, τα ρολόγια, τις γραμμές, ένα ένα και όλα μαζί, δοκίμασα σε άλλες πρίζες, με ανάποδα το φις, με ένα φίλτρο που αγόρασα σήμερα. Ακόμη και με άλλα καλώδια (τρία στον αριθμό) αλλά και με άλλο ενισχυτή, πιο καλό από το δικό μου. Τίποτα. Το πρόβλημα είναι εκεί και το συνεχές κλικ δεν λέει να φύγει με τίποτα. Ελαττώνεται κάπως (δεν εξαφανίζεται) αν κρατάω μεταλλικά σημεία της κιθάρας (κάτι που είναι λογικό, λόγω γείωσης). Επίσης, υπογραμμίζω πως ακούγεται από τον ενισχυτή ασχέτως αν είναι πάνω η κιθάρα ή όχι και ελαττώνεται σημαντικά αν βγάλω το καλώδιο από αυτόν. Αν τον αφήσω με το καλώδιο πάνω (χωρίς κιθάρα) ο θόρυβος είναι εκεί. Τείνω προς το συμπέρασμα πως περνάει θόρυβος, με κάποιο τρόπο, μέσω του ρεύματος. Θόρυβος που μπορεί και να μην προέρχεται από το διαμέρισμα μου αλλά από κάπου στην πολυκατοικία ή γύρω. Και αυτό το λέω γιατί δοκίμασα να τον συνδέσω με το UPS που έχω και να κλείσω το ρεύμα, ώστε να πάρει μόνο από εκεί. Και ναι, ως δια μαγείας, το τικ-τικ εξαφανίστηκε... Με το UPS στο ρεύμα όμως, το τικ-τικ είναι εκεί (φυσιολογικό, μιας και το ρεύμα δεν προέρχεται σε αυτήν την περίπτωση από το UPS, μόνο αν κλείσεις την παροχή δίνει η μπαταρία). Η πλάκα είναι πως με έναν γνωστό μου ηλεκτρολόγο που μίλησα σήμερα, μου είπε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Του μίλησα για γειώσεις και φάσεις και μου είπε πως είναι αδύνατο να περάσει θόρυβος έτσι στον ενισχυτή. Anyway, αν δεν βρω κάποια άλλη λύση, τα επόμενα βήματα είναι ηλεκτρολόγος και μετά να κοιτάξω τι μπορεί να γίνει με τον εξοπλισμό μου. Αν φυσικά σας έρχεται κάποια ιδέα στο μυαλό, κάτι που θα μπορούσα να δοκιμάσω (όχι φυσικά να κάνω ηλεκτρολογικά κόλπα, δεν είμαι ηλεκτρολόγος), εδώ είμαστε. Έχω γράψει και το τικ-τικ σε αρχείο, για να το ακούσετε και εσείς, μήπως μπορείτε να το συνδυάσετε με κάτι. Υπογραμμίζω πως αυτό είναι υπερβολικά γρήγορο (δεν μου θυμίζει δηλαδή μετάδοση δεδομένων από κάποιο router, κινητό ή κάτι παρόμοιο, θα πρέπει να μεταδίδει συνέχεια) και πως φαίνεται να υπάρχουν και άλλες παρεμβολές, όχι όμως από συσκευές που βρίσκονται κοντά (δεν ξέρω από που και φαίνεται να φτάνουν εδώ μέσω του ρεύματος). Μπορώ να εντοπίσω και να απομονώσω τις παρεμβολές από τις δικές μου συσκευές (υπολογιστές, subwoofers κτλ), είναι όμως πραγματικά απειροελάχιστες, καμία διαφορά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. ΥΓ: Το πιθανότερο είναι πως θα συμβιβαστώ, μιας και ο δεύτερος ενισχυτής δείχνει να μην το πιάνει πάρα πολύ το παράσιτο (λόγω των περισσότερων ρυθμίσεων που έχει), αλλά ήθελα να ρωτήσω και εδώ :). Edited August 27, 2013 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Καλημέρα. Για αρχή δοκίμασε στον πίνακα να κατεβάσεις όλες τις άλλες ασφάλειες του σπιτιού σου πέραν αυτής που δίνει στον ενισχυτή σου. Δηλαδή θερμοσίφωνα, κουζίνα, και όλες τις ασφάλειες που πάνε στο υπόλοιπο σπίτι. Μετά, δοκίμασε τον ενισχυτή και σε άλλη γραμμή και κλείσε αυτή που ήσουν πρίν. Έτσι θα δείς αν ο θόρυβος προέρχεται απο το σπίτι σου ή έρχεται απο κάποιον άλλον. Αν δεν λυθεί δοκίμασε τον ενισχυτή στο διαμέρισμα του γείτονα, ή σε όσους ξέρεις στην πολυκατοικία σου. Έτσι θα δεις αν το πρόβλημα είναι γενικότερο... Ενδέχεται βέβαια το πρόβλημα να είναι απλά στην φάση που τροφοδοτεί το δικό σου διαμέρισμα, ενώ όσοι τροφοδοτούνται απο τις άλλες 2 φάσεις να μην το έχουν. Αν έχεις και αποθήκη στο υπόγειο, δοκίμασέ τον κι εκεί (αν και η πρίζα στο υπόγειο παίρνει συνήθως απο το διαμέρισμά σου, οπότε ίσως να μην αλλάξει και κάτι). Οι πιθανές αιτίες είναι πάρα πολλές και ίσως τραβηγμένες: -χαλασμένος μετρητής στο ρολόι σου -πρόβλημα γενικά με την φάση σου ή πρόβλημα στον μετασχηματιστή της περιοχής σου -γείτονας ο οποίος έχει κάποιο μηχάνημα στην πρίζα του και ρίχνει παράσιτα σε όλο το δίκτυο (συσκευή για κατσαρίδες/αράχνες, παλιά συσκευή κλπ) -Χαλασμένο καλώδιο γείωσης στο διαμέρισμά σου -και αρκετές άλλες αιτίες που μόνο με ψάξιμο βρίσκονται... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Παρε πληροφοριες απο την wallbroker που ασχολειται με την πανακεια ηλεκρτομαγνητικη ακτινοβολια που υπαρχει γυρω μας..:p στους τεχνολογικους προβληματισμους.. Επισης ρωτα εδω, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=7153 ..αλλα μαλλον δεν θα εχει πολυ επισκεψιμοτητα εκει το θεμα σου.. Αλλα μαλλον αυτο το ηξερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Thanx all. :) Έκανα διάφορες δοκιμές, χωρίς να εντοπίσω από τι προερχόταν ο θόρυβος. Από χθες το απόγευμα έχει μειωθεί σημαντικά, χωρίς να αλλάξω κάτι εγώ. Οπότε, βλέποντας και κάνοντας... Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 αυτο που θες δεν ξερω αν γινεται παντως παλιοτερα ειχα κανει μια μετατροπη της εκτροπης του ενος τηλεφωνου και οταν με επαιρναν τηλεφωνο σε αυτη τη συσκευη και ηταν κλειστη μου ερχοταν ειδοποιηση κλησης με μηνυμα στην αλλη συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Άν και τα 2 νούμερα είναι της ίδιας εταιρείας μπορείς να βάλεις κάρτα 2 σε 1. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Σε ποιον ακριβώς απευθύνεστε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Σε ποιον ακριβώς απευθύνεστε?? προσωπικα στον therock απευθυνθηκα αν και εχει αρκετο καιρο που εκανε το ερωτημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
locaki Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Εχω το alacatel one touch, τελευταια το ειχα στειλει να μου το φτιαξουν και μου εβαλαν και καινουριο λογισμικο android, απο τοτε οταν στελνω μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες στελνετε κενο, και δε μπορω να βρω με τιποτα στις ρυθμισεις ποιο ειναι το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Καλημέρα και καλώς ήρθες στο myphone. Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να βρεις ποιο ακριβώς μοντέλο έχεις. Αφού το βρεις θα πας στην παρακάτω κατηγορία και θα ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα της συσκευής. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο κινητο απο το εξωτερικο, εχω βρει ενα σε καλη τιμη που ο πωλητης το πουλαει σαν ανταλλακτικα. Εγω το θελω για κανονικη χρηση, συγκεκριμενα ενω το κινητο δουλευει τελεια και με διαβεβαιωνει για αυτο, το πουλαει σαν ανταλλακτικα, επειδη η ενδειξη υγρασιας (αυτοκολητακι πρεπει να ειναι) ειναι κοκκινο δηλαδη εχει μπει νερο. Υπαρχει περιπτωση να βγαλει κατι στο μελλον απο αυτο, αν κατι δουλευει τωρα καλα? Γιατι θυμαμαι μια ιστορια (με αηφον νομιζω) που κατοχοι διαμαρτυρωνταν επειδη το αυτοκολητακι πολυ ευκολα κοκκινιζε και εχαναν την εγγυηση... Παντως εχει φωτογραφια του κινητου με το μενου του αντροιντ οποτε δουλευει, ενω και εξωτερικα μοιαζει καλο. Μοτορολα ειναι το μοντελο. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Αν το είχε βρέξει και απλά λειτουργεί ακόμη απέφυγε το. Αργά η γρήγορα θα χαλάσει. Σε κάθε σημείο που είχε στάσιμο νερό και στέγνωσε θα δημιουργηθούν άλατα και θα οξειδωθεί. Μπορεί να γίνει σε 1 χρόνο μπορεί και σε ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Ευχαριστω για την παρατηρηση δεν το ειχα σκεφτει τα αλατα η αληθεια ειναι... Προφανως και δεν θα μου ελεγε αν το κινητο επεσε σε νερο ή οχι... Ουτως Η' αλλως το συγκεκριμενο δεν ειναι πια διαθεσιμο, αλλα θα το ξερω για το μελλον... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech1985 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Παιδια καλη σας ημερα Εχω ενα htc one ξεκλειδωτο s-on Πως στο καλο βαζω την 4.3 εχω επανω την 4.2.2 Εχω κανει τα παντα αλλα δεν μπορω να την περασω Στηλτε κανα link αν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech1985 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδιά καλησπέρα Θέλω βοήθεια τεραστεια σήμερα το πρωί πέρασα την 4.3 σε developer και πέρασα το twrp αντι Για το clockmod Αλλά μολυς έκανε install την 4.3 έχασα όλες τις επαφές από την SIM Ενώ όταν είχα περάσει την 4.2.2 δεν σβήστηκε τίποτα Πως μπορώ να τις βρω αυτές γιατί κ όταν βάζω την cosmote πάλη λέει 0 επαφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts