elteo Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Polu kalo!!!! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 apantisa kai ego.sigxaritiria.poli kali doyleia :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ng78 Αν αυτά τα 250.000 δολλάρια η Microsoft τα έδινε σε καλύτερους προγραμματιστές, το λειτουργικό της σύστημα δεν θα είχε 250.000 τρύπες kala... ipervaleis liiiiiiiiiiigo! :p anyway.. kai na ton piasei... afou tha tou xosei kana trisekatomirio dolaria zimia.. tha ton kanei anti na paei filaki... san kali thelisi na ton epanentaksei stin koinonia na doulevei ef orou zois stin MS... me psixoula... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Είδα στην τηλεόραση σήμερα ότι η Microsoft εξέδωσε χτές επικήρυξη ύψους 250,000 δολαρίων σε οποιονδήποτε θα δώσει πληροφορίες για τον δημιουργό του σκουληκιού W.32 Blaster ο οποίος γνωρίζουμε όλοι πόσο καταστροφικός υπήρξε. Είναι σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο στα χρονικά της πληροφορικής. Είναι λέτε κάτι φυσιολογικό και αδιάφορο ή σημείο των καιρών; Πώς κρίνεται την κίνησή της; :worry: :confused: :!: Λογική. Ίσως να ήταν ένας από τους λίγους ιούς που δεν ξεκίνησαν από τις εταιρίες antivirus και ψάχνουν να βρουν αυτόν που τον έφτιαξε για να τον προσλάβουν :p Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αυτό ακριβώς, ήθελα να γράψω και εγώ.... :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Μόλις συμπλήρωσα και εγώ το ερωτηματολόγιο. Πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ και ανυπομονώ για τα αποτελέσματα. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 tha to dokimaso file, pros to paron den kserei to neo noumero o tipos kai ola pane normal. thanks pantos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Θα μου στείλουν την αίτηση, για να δω την υπογραφή.... μέσω fax. Με ρυθμούς χελώνας το νομικό τμήμα της Tellas!!!!!! Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Θα μου στείλουν την αίτηση, για να δω την υπογραφή.... μέσω fax. Με ρυθμούς χελώνας το νομικό τμήμα της Tellas!!!!!! Μήπως όσο σε καθυστερούν χάσεις τίποτα προθεσμίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Βασίλης "Απο τοτε που χρησιμοποιω το Τ9 δεν κοιτω καθολου την οθονη οταν γραφω sms"... αυτο εγραψα στις παρατηρησεις και καταλαβαινετε το ποσο χρησιμο μου ειναι το Τ9.Μπραβο και απο μενα για την ερευνα και ευχομαι αξιοποιηθει οσο γινεται καλυτερα. :) Εγώ πα΄ντως φροντίζω να κοιτάζω για πολλές φορές βγαίνουν άλλα για άλλα... Ένα πλήκτρο να πατήσεις λάθος κ βγαίνει τελείως διαφορετική λέξη... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 και εγω την εκανα , αν και δεν πολυδουλευω το Τ9 την βρηκα πολυ ενδιαφερον Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Βασίλης Δεν χρειαζεται μια στοιχειωδης ερευνα πρωτα; :worry: τι είδους έρευνα? :blink: απλά του εκθέτεις το πρόβλημά σου και αυτός σου δίνει το χαρτί (την εισαγγελική παραγγελία) επιτόπου ;) Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Τσου ;) :lol: Aκόμα είναι νωρίς. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Πάντως δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο από πλευράς προγραμματισμού (έχει και bug). Κάποιοι άλλοι ιοί (ιδίως παλαιότεροι) είναι σαφώς πιο έξυπνα δομημένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Kalhmera, prin apo 2 xronia agorasa 2 bataries ths GP typou Ni-MH 1800 mAh alla gia diaforous logous den tis fortisa pote, alla anti8etos tis krataga filagmenes. Simera loipon tous kano th proth fortisi, eytoxos to Smart Battery Charger PowerBank GPPB01 ths GP tis anagnorise amesos kai arxise na tis fortizei xoris deyterh kouventa (paidia o foritstis einai korifeos kai fortizei kai tis aples Ni-Cd se xrono rekor), to 8ema einai: 1) Yparxei pi8anothta na apoktisoun thn onomastikh tous xoritikotita ton EGIIMENON 1750 mAh? 2) An nai, meta apo poses fortiseis - apofortiseis? 3) An oxi, toulaxiston posa mAh 8a exoun xoritikotita? Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE Πάντως δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο από πλευράς προγραμματισμού (έχει και bug). Κάποιοι άλλοι ιοί (ιδίως παλαιότεροι) είναι σαφώς πιο έξυπνα δομημένοι. Προφανώς. Αφού περνάνε από όλο το team της Norton και της McAfee πριν βγουν στην κυκλοφορία. Εδώ το θέμα δεν είναι ο ιός, είναι να βρεθεί ο προγραμματιστής για να τον "αξιοποιήσουν". ;) Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Λογική. Ίσως να ήταν ένας από τους λίγους ιούς που δεν ξεκίνησαν από τις εταιρίες antivirus και ψάχνουν να βρουν αυτόν που τον έφτιαξε για να τον προσλάβουν :p Να θυμίσω ότι υπήρχε σχετική ανακοίνωση και patch για το συγκεκριμένο πρόβλημα ασφάλειας πριν εμφανιστεί καν ο blaster. Ο πανικός έγινε γιατί κάποιοι φροντίζουν να διαβάζουν το newsletter που περιγράφει αναλυτικά τα προβλήματα και να φτιάχνουν τα ζωύφια... Επίσης το ότι ακόμα υπάρχουν μηχανήματα που έχουν μολυνθεί, λέει πολλά για το πόσο ασχολούνται οι ιδιοκτήτες τους μαζί τους... Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Το συμπλήρωσα κι εγώ το ερωτηματολόγιο και μπορώ να πω πως ήταν ένα ευχάριστω διάλλειμα. Πολύ ωραία γραφικά όντως! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Όπως ανέφερα και στο survey έμαθα να γράφω greeklish και απο δώ και πέρα θα μου είναι λιγάκι δύσκολο να μάθω τα ελληνικά και κατόπιν να χρησιμοποιώ το τ9 στα ελληνικα! :rolleyes: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trivil Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Λάθος κίνηση. Ο Μπιλάκιας να αφήσει τις επικηρύξεις και να κοιτάξει να διορθώσει τα προγράμματα του. Παράθεση Rules are made to be broken... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxitis Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Pio poli frontizume ta mixanimata para ta koritsia mas k ton eauto mas. Afto exi tromero antiktypo stin zoi mas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Σαν το καλο κρασι φιλε μου! δλδ με τον καιρο και μετα απο αρκετes φορτισεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Loipon kai oi syggrafeis ioun na skasoun kapoia stigmh na mamakizontai kai na vroun kamia kopela na 3espane kai na to paizoun antres!! Alla kai o Bill na ftia3ei ta rhmadowindows giati OK se ena aplo user na valei ena patch, ena firewall ki ena antivirus update einai eykolh douleia alla ti na poune kai ta paidia pou einai admin se kapoia etaireia kai prepei synh8ws monoi tous na enhmerwsoun 20-30 mhxanhmata kai ka8e mera na tsekaroun an ola pane kala gia na mh xa8ei kana shmantiko mhxanhma h arxeio???? ELEOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Μίλησα με το νομικό τμήμα τους, γιατί δεν έχω λάβει ακόμα τίποτα. Και μου είπανε ότι το νομικό τμήμα εξετάζει την περίπτωση αυτή, μελετάνε και το θέμα παραβίασης προσωπικών δεδομένων στο οποίο έχει προβεί ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Όπως χαρακτηριστικά μου είπανε, "Έχουν γίνει συσκέψεις επί συσκέψεων και συναντήσεις επί συναντήσεων για το συγκεκριμένο θέμα" και το νομικό τμήμα της TELLAS εξετάζει και τα μέτρα που θα λάβει κατά του Γερμανού. Και το σημαντικότερο: "Κύριε, το θέμα είναι ότι το περιστατικό αυτό βλάπτει και την εικόνα της TELLAS... πέρα από αυτά που ζητάτε" . Τους έδωσα διορία μέχρι την Τετάρτη να έχω τα χαρτιά (ΜΕΣΩ FAX) στα χέρια μου. Γιατί με fax θα τα στείλουν. Διαφορετικά θα τα ζητήσω με άλλο τρόπο. Μυρίζομαι εξελίξεις :whistle: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Ας το μελετάνε κι ας συσκέπτονται όσο θέλουν. Κι ας κάνουν στο τέλος, ότι νομίζουν. Είναι τόσο δύσκολο να σου δώσουν αντίγραφο της αίτησής σου, για να κάνεις εσύ, ότι εσύ νομίζεις; Θα με πιάσουν τα νεύρα μου... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts