Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω για την απαντηση John.

Στις εναλλακτικες, μετρα και το ενδεχομενο να αλλαξω παροχεα και να παω πχ στη vodafone εαν μου παρεχεται αυτο που ζητω.

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καταρχάς να ζητήσω συγγνώμη προκαταβολικά εάν δε βρίσκομαι στη σωστή ενότητα για να ρωτήσω αυτό που χρειάζομαι :O

Βρίσκομαι στο εξωτερικό και μόλις ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να παρακολουθήσω ένα ελληνικό site (του ΣΚΑΙ συγκεκριμένα) εφόσον βρίσκομαι εκτός Ελλάδος!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να "ξεγελάσω" το σύστημα και να βλέπει ότι μπαίνω από ελληνικό ip;

Ευχαριστώ

Εγώ βρήκα οδηγίες για το πως να βλέπεις το Web Tv του ANT1 από το εξωτερικό και μπορεί να δουλέψει και στο ΣΚΑΙ.

1. Πηγαίνετε στη σελίδα http://nntime.com/proxy-country/Greece-01.htm και αντιγράφετε ένα transparent proxy. Π.χ. 150.140.172.9:3128

2. Στο μενού του Mozilla Firefox επιλέγετε Tools/Options...

3. Στο παράθυρο που ανοίγει, επιλέγετε αρχικά (από τα εικονίδια) Advanced και στη συνέχεια την καρτέλα Network.

4. Πατάτε το κουμπί Settings (στο πλαίσιο Connection)

5. Επιλέγετε Manual proxy configuration

6. Στο πεδίο HTTP Proxy γράφετε τη διεύθυνση (σύμφωνα με το παραπάνω παράδειγμα 150.140.172.9)

7. Στο πεδίο Port γράφετε σύμφωνα με το παράδειγμα 3128 (τα νούμερα δηλαδή μετά την άνω και κάτω τελεία)

8. Πατάτε ΟΚ και ξανά OK

9. Πηγαίνετε στη σελίδα του ANT1 http://webtv.antenna.gr/webtv/ και ανανεώστε τη πατώντας F5

10. Κάνετε λίγη υπομονή, γιατί μπορεί να αργήσει μερικά δευτερόλεπτα :)

ΚΑΙ μπορείτε να δείτε την αγαπημένη σας σειρά ή εκπομπή από το site toy ANT1 !!!!!!

Υ.Σ. Οι παραπάνω οδηγίες ισχύουν για τον browser Mozilla Firefox. Εγώ το δοκίμασα με την έκδοση 3.6.3 και όλα λειτούργησαν τέλεια!

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου :)

Το δοκίμασα και όντως κάποια από τις ΙΡ που δίνει θα δουλέψει, το πρόβλημα είναι ότι αργεί εξωπραγματικά... Για να δω ένα βιντεάκι είναι ΟΚ μιας και το βάζεις να κατεβάσει και περιμένεις, αλλά για ζωντανή μετάδοση μάλλον είναι ουτοπία :(

Δε βλέπω να υπάρχει φως στο τούνελ... :( :(

Ευχαριστω για την απαντηση John.

Στις εναλλακτικες, μετρα και το ενδεχομενο να αλλαξω παροχεα και να παω πχ στη vodafone εαν μου παρεχεται αυτο που ζητω.

υπάρχει κάτι τέτοιο στην

Vodafone ?. Δεν νομίζω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιήσεις το μάιλ που παρέχεται και στην βοντα και στην κοσμοτε, και όταν λαμβάνεις κάποιο μάιλ στο συγκεκριμένο μάιλ να λαμβάνεις Sms ειδοποίηση στο κινητό σου ότι υπάρχει κάποιο μάιλ και το θέμα του. Αυτό ποιο πολύ συμφέρει όταν κανείς προώθηση των μάιλ σου από το βασικο σου μάιλ στο μάιλ του κινητό σου. Αν και είναι αρκετά χρήσιμο. Επίσης στο μάιλ τις κοσμοτε επιπλέον δίνει 10 Sms προς όλα τα δίκτυα την ημέρα. Και ο αποστολέας που φαίνεται στους άλλους είναι 54000 και μέσα το κείμενο σου και μέσα σε εισαγωγικά ο αριθμός του κινητό σου.

η άποψη μου και κάτι που πράτω εδώ και καιρό είναι:

το χαμηλότερο πάγιο που μπορώ να βρω (22 ευρώ) μαζί με την υπηρεσία BIS (Blackberry) και όσο το δυνατόν λιγότερες κλήσεις και SMS

δεν το κάνω απο αντίδραση στις υπέρογκες χρεώσεις μόνο ΑΛΛΑ κι επειδή δεν χρειάζομαι να μιλάω στο κινητό τακτικά.

Οπότε αυτό που προτείνω είναι μια ανασκόπηση του λογαριασμού κινητής του καθενός μας και αλλαγή προγράμματος ή μετατροπή της σύνδεσης σε καρτοκινητό... δηλαδή να δει ο καθένας τις ανάγκες του και να "κόψει" τις εξτρά συνομιλίες...

Οπότε αυτό που προτείνω είναι μια ανασκόπηση του λογαριασμού κινητής του καθενός μας και αλλαγή προγράμματος ή μετατροπή της σύνδεσης σε καρτοκινητό... δηλαδή να δει ο καθένας τις ανάγκες του και να "κόψει" τις εξτρά συνομιλίες...

ούτε και εγώ από αντίδραση, αν συνεχίσει η wind καρτοκινητή να δίνει 1500'+sms με 10 ευρώ, το 2011 το γυρνάω εκεί.

http://www.rebtel.com/

το εχει δοκιμασει κανεις?

λεει οτι μπορεις να κανεις τζαμπα κλησεις απο κινητο.

εγω γραφτηκα και το δοκιμασα.

γραφεις πιο νουμερο θες να παρεις και σου βγαζει να καλεσεις ενα αλλο και δουλευει σαν προωθηση.

για τη χρεωση ομως δε ξερω.

Δεν το εχω ξανακουσει αυτο... Κανε μια κληση στο παροχεα σου για να το ρωτησεις...;)

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Θέμα: Τα στερεοφωνικα μεγαφωνα ειναι η οχι στερεοφωνικα;

Εγω καταλαβαινω μονο οτι ο ηχος απο πανω ακουγεται πιο πριμα και στο κατω πιο μπασα.. εχετε προσεξει και εσεις το ιδιο?

Αυτο που λες ειναι τα παλια ηχεια σαν αυτο εδω που εχω και εγω, αυτα εχουν 3 ηχειακια οπως λες και εσυ οτι πανω βγαζει πριμα και κατω μπασα και ειναι ετσι σχεδιασμενα ωστε να βγαζει καλυτερη ποιοτητα.

Και αυτο που λες για τα στερεοφωνικα ηχεια εννοουμε οτι βγαζει 2 καναλια ηχου δηλ εχουμε 2 ηχεια πχ στο αριστερο ηχειο ακουγεται η κιθαρα και στο δεξι το πιανο δηλ ειναι πιο live ηχος.

Edited by KnightRider1

Δεν υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία, υπάρχει στερεοφωνικός ήχος. Με 2 ηχεία μπορείς να έχεις στερεοφωνικό ήχο, όταν όμως τον στέλνει stereo η πηγή. Αν τον στέλνει mono, όσα ηχεία και να βάλεις, δεν αλλάζει κάτι.

Συγνωμη δεν εθεσα σωστα την ερωτηση μου.! Αναφερομαι στα κινητα και κυριως των καινουριων σονυ ερικσσον. Αρα απ οτι καταλαβα τα ηχεια μπορει να ειναι στερεοφωνικα αλλα να μη βγαζουν στερεοφωνικο ηχο?

Θα κυκλοφορήσουν άραγε από καμμιά Samsung ή κάποια άλλη επώνυμη εταιρεία;

Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Όμως βλέπω στα link παραπάνω ότι μόνο 2 μπορείς να έχεις ενεργές ταυτόχρονα ενώ η τρίτη είναι σε standby και την κάνεις εναλλαγή. Για να δουλέψουν όλες μαζί απαιτείται "τριπλός" επεξεργαστής (τα dual sim έχουν δύο) πράγμα το οποίο νομίζω ότι είναι λίγο ουτοπικό προς το παρόν ακόμη και για τον "κινέζο". Επίσης υπάρχει πάντα και το θέμα της μπαταρίας, αν για παράδειγμα το D880 που δεν φημιζόταν για την καλή αυτονομία του κρατούσε μόλις λίγες μέρες φανταστείτε πόσο θα κρατούσε κάποιο με 3 κάρτες σε ταυτόχρονη λειτουργία. Παρ όλα αυτά παραμένει μια πολύ καλή λύση για όσους έχουν 3 τηλέφωνα άσχετα από το αν είναι ενεργά όλα ή μόνο τα 2.

Edited by Johnny_Nik

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Τα κινέζικα με τις κινεζομπαταρίες, μια χαρούλα αντέχανε το διημεράκι-τριημεράκι τους με μία μπαταρία. Το dual sim δεν τα πτοούσε!

Σίγουρα θα είναι μεγάλο προσόν. Προσωπικά έχω ένα τρίτο τηλέφωνο το οποίο μένει πάντα σπίτι και το χρησιμοποιώ σπάνια έως καθόλου. Ήδη έχω ένα Dual Sim και φυσικά δεν έχω τη διάθεση να κουβαλάω δεύτερη συσκευή οπότε ΄μια triple Sim έστω και με την τρίτη σε αναμονή θα ήταν πολύ καλή λύση.

Δυστυχώς όμως ακόμη δεν υπάρχουν επώνυμες λύσεις όπως το Samsung που ήδη έχω σε dual.

offtopic: Απορώ επίσης γιατί και οι άλλες μεγάλες εταιρείες δεν έχουν τολμήσει να βγάλουν κάποιο μοντέλο αντίστοιχο με dual sim. Φυσικά δεν τολμάω να ρωτήσω για triple

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα των triple sim συσκευών είναι ότι έχεις πολλαπλάσιες πιθανότητες να έχεις σήμα στο κινητό σου! Και στην πιο δύσκολη περιοχή, δε μπορεί, μία από τις τρεις εταιρείες θα πιάνει!

Αν μάλιστα κάνεις προώθηση το ένα στο άλλο μπορείς να έχεις και πάντα εισερχόμενες κλήσεις αν έστω και μία από τις τρεις έχει σήμα!

Ίσως..

Πάντως από σε όσα nokia έχουν στερεοφωνικά ηχεία, ο ήχος είναι στερεοφωνικός. Δηλαδή το κάθε ηχείο βγάζει ότι ήχο δίνει το τραγούδι.

Πως μπορώ να κάνω ανάκτηση επαφών απο κάρτα μνήμης ή κινητό?

Ιδού η ερώτηση.

Έχω το Sony Ericsson C902

Έκανα Update Service,αλλα τις επαφες τις ειχα περασμενες στην καρτα μνημης και η SIM την ειχα και καλα αδεια,εκανα το Update και δεν υπαρχει ουτε σε καρτα μνημης ουτε στο κινητο

Πωςμπορω να το κανω επαναφορα στην καρτα μνημης οταν το ειχα και μετα με καποιο προγραμμα να τα επαναφερω και στο κινητο ?:confused:

Παρακαλω βοηθεια.

“In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.”

απ οσα κινητα εχω πιασει μεχρι στιγμης, το Ε90 εχει την καλυτερη.. το samsung omnia 2 που εχει ο θειος μου (και καλα amoled), δεν βλεπεις τπτ κατω απ τον ηλιο..

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Απο πολυ καιρο σκεφτομαι οτι εχουν βγει τοσες υπηρεσιες, κ ομως καμια εταιρια δεν σκεφτηκε να παρεχει υπερεσια "ανανεωση καρτας online.."

Πιστευω οτι εν ετη 2010, παμε για 2011, θα επρεπε να ειναι must αυτη η υπηρεσια.. Ποσες φορες βγηκατε εξω μονο κ μονο για να πατε να παρετε καρτα?

Προσωπικα εχω στειλει και mail στην κοσμοτε για το συγκεκριμενο θεμα και μου απαντησαν οτι προς το παρων γινεται μονο μεσω τραπεζων..

Η δημοσκοπιση λοιπον ειναι η εξης: Θα σας ηταν χρησιμο να υπαρχει υπερεσια ανανεωση καρτας online? πχ μεσω paypal

Edited by BMW_E36

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned