ταξιδιωτης22 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Windows for mobiles απο μενα και μετα symbian. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Symbian:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Kurkosdr πιστευω τα πες ομορφα.Ομως ακομα πιστευω πως το symbian εχει μελλον και θα συνεχισει να πουλαει και να κατεχει το μεγαλυτερο μεριδιο της αγορας για πολυ ακομα.Ομως θα συμφωνησο πως ενα ευχρηστο και ομορφο ιnterface ειναι αυτο που ο χρηστης χρειαζεται. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 καλα στην ουσια ολα θα μεινουν πιστευω οπως ειναι τωρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 υπαρχει τροπος να μπλοκαρω τις εισερχομενες κλησεις που γινονται με αποκρυψη? Με εφαρμογή symbian γίνετε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 οχι,ουτε σκοπευω να βαλω... το θεωρω ανουσιο.. +1 δε προσφερει κατι για μενα ειναι πεταμενα λεφτα,αν καποιου του αρεσει οκ..;) Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Δεν έχω βάλει και ούτε πρόκειται....Το θεωρώ λίγο γελοίο και θα συμφωνήσω με τον Xourxou...Να τηλεφωνώ για δουλειά και να ακούω "Επέτειο χωρισμού εγώ γιορτάζω" 10 η ώρα το πρωί?!? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyro Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια για την υποστήριξη που παρέχετε συνέχεια. Καλή συνέχεια! Η Δική μου ερώτηση είναι η εξής: Η κάμερα της Nokia PT-6 έχει χαρακτηριστικά που είναι απόλυτα χρήσιμα για την κατάσταση που θα βρίσκομαι τον επόμενο καιρό (Δεν θα έχω την δυνατότητα να έχω στο σπίτι για λίγο τον σκύλο). Θα ήθελα λοιπόν να την αγοράσω. Ξέρει κανείς πόσο περίπου κάνει και από που μπορώ να την προμηθευτώ? Κοίταξα στο διαδίκτυο αλλά δεν μπόρεσα να βρω ανάλογες πληροφορίες. Σας ευχαριστώ πολύ... Επειδή κάτι είδα σαν να έχει αποσυρθεί, θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάτι άλλο ανάλογο με κινητά τηλέφωνα, που μπορεί να με βγάλει από το αδιέξοδο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 exo kai kata kairoys to allazo... ayti ti periodo opoios me kalesei thakoysei ipogeia reymata...(k tha xenerosei giati me oloys toys skilades sxetizomai) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Επειδή εμένα μ' αρέσει κάποιο τραγούδι, σημαίνει ότι αρέσει και σε αυτόν που με καλεί; Δν νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Επειδή εμένα μ' αρέσει κάποιο τραγούδι, σημαίνει ότι αρέσει και σε αυτόν που με καλεί; Δν νομίζω... Mα δεν το βάζεις για να αρέσει σε αυτόν που σε καλεί. Το βάζεις για να δώσεις ένα προσωπικό σου στίγμα όση ώρα ο καλών περιμένει για να του απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Η αλήθεια είναι ότι ένα τέτοιο προσωπικό στίγμα ίσως να μην ταιριάζει καθόλου στις προτιμήσεις πολλών δεκτών του. Ωστόσο,εφόσον ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου ανήκει στον πομπό,έχει τη διακριτική ευχέρεια να τον διαμορφώνει όπως εκείνος επιθυμεί. Αρκεί φυσικά να μην προσβάλλει την προσωπικότητα του δέκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Αρκεί φυσικά να μην προσβάλλει την προσωπικότητα του δέκτη. Πώς να προσβάλλει τον δέκτη? Και Βέρα Λάμπρου να επιλέξει κάποιος για welcome tone στο κινητό του, τον εαυτό του προσβάλλει, κανέναν άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatraxoulini Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 είχα βάλει κάποτε, στην αρχή που τα είχε η wind(τότε tim), το άλλαζα συνέχεια χάλαγα του κόσμου τις κάρτες (έχω να πληρώνω και 3 κινητά :p) και δεν το ξανα έβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Πώς να προσβάλλει τον δέκτη? Και Βέρα Λάμπρου να επιλέξει κάποιος για welcome tone στο κινητό του, τον εαυτό του προσβάλλει, κανέναν άλλο. Όχι, εννοώ να μην περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και άλλες χυδαιολογίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 mallon exeis dikio.katse na enimeroso ton ksaderfouli mou.(min tou teliosei i karta giati tha valei meta apo kana xrono) Δυστυχώς το έκοψαν οριστικά το "τσαμπέ"... Τώρα πία μόνο από VF LIVE με 5 ευρώ που και πάλι συμφέρει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Symbian:cool: +1 Νομίζω θα το στηρίξει ακόμα η ΝΟΚΙΑ το symbian Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 mallon exeis dikio.katse na enimeroso ton ksaderfouli mou.(min tou teliosei i karta giati tha valei meta apo kana xrono) VFlive apo vodafone a la carte pezei etsi?Gia 3g xreiazetai usim karta?Aytew pou iparxoun sta paketa a la carte einai usim? Xreiazetai episis apokleistika vflive siskeves? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Δεν χρειάζεται live συσκευές, αρκεί να περάσεις τις ρυθμίσεις από το site της VODA και δεν χρειάζονται και usim κάρτες πλέον. Έχουν απλοποιηθεί όλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 σιγουρα κι ελπιζω οχι μονο η nokia αλλα κι αλλες εταιρειες που εχουν σιωπη ως τωρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ok dld aplos vodafone a la carte kai 3g siskevi kai epeita pernas tis rithmiseis e?Ayto me ta 5e to mina tha eksakolouthei na isxiei kserei kaneis? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Symbian For Ever!!! Και όχι λόγω φανατισμού αλλά λόγω ότι έχει προοπτικές και τεράστια κοινότητα που αναπτύσει ήδη προγράματα... Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 ελπιζω κι αλλες εταιριες να βγαλουν smartphone τοσο με symbian οσο και με windows !! παντως πιστευω οτι ολο και περισσοτερο τα win mobile κερδιζουν εδαφος !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Δεν έχεις άδικο tasosvel, αλλά υπάρχουν πολλές εταιρείες που θέλουν να αποφύγουν τη χρήση WM ή έστω να το χρησιμοποιούν σε λίγα μοντέλα τους. Η λύση Symbian είναι καλύτερη αλλά εξακολουθεί να είναι propertiary OS. Το λίνουξ είναι δωρεάν... Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 ελπιζω κι αλλες εταιριες να βγαλουν smartphone τοσο με symbian οσο και με windows !! παντως πιστευω οτι ολο και περισσοτερο τα win mobile κερδιζουν εδαφος !! ετσι ειναι,πριν 2 καιρο δεν εβλεπα κανεναν να κραταει ενω τωρα βλεπω αρκετο κοσμο με wm,ξυπνησαν σιγα σιγα:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts