_NikitaS_ Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 http://www.jajah.com De xreiazetai taxitita.Apla grafeis to noumero sou,grafeis kai to noumero pou theleis na pareis kai to jajah kalei esena prota (milaei agglika se sena)kai meta kalei ton allon kai otan apantisei milate xoris kathisterisi.Me liga logia sas sindeei.Mporeis gia noumero sou na valeis kai kinito,alla tha xreonei perissotero.Den exei krifes xreosis kai me tin pistotiki agorazeis monades kai milas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MemnoN Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 8a h8ela na ma8w pws mporw na valw ta ellhnika sto P900 pou exw.giati exw svhsei kata la8os oles tis glwsses pou eixe mesa kai exei mono agglika twra.eyxaristw. Παράθεση Tasoz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=58763 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erm_a87 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Nikhta se eyxaristw polu Freak of nature se eyxaristw kai esena To problhma mou paidia einai oti xreiazomai kalh poiothta hxou. Ta thlefwna einai epaggelmatika. Prepei loipon na einai kalh poiothta hxou kai aneth diarkeia thlefvnhmatos 8a dokimasw to jaja.com ayrio yparxei test gia to jaja?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Λοιπόν ήρθε η κάρτα μου... και αρχίσαν τα προβλήματα. Έπρεπε να κόψω τις sim ώστε να μείνει μόνο το τσιπάκι και να χωράνε και οι 2. Τα αυτοκόλλητα όμως που κολλάς στην sim, έχουν λάθος 1 χιλιοστό πιο πάνω σχεδιασμένα τα σημεία που πρέπει να κόψω. Έτσι οι sim καταστράφηκαν και αναγκάστηκα να πληρώσω 17,5€ για την Vodafone και 20( :X ) για την Tim. Πολύ ωραία!!!! Αφού πήρα τις καινούργιες sim πήγα σπίτι και ξαναεπιχείρησα με τις δικές μου γνώσεις περι αποστάσεων για το τσιπάκι! Έτσι τις έκοψα επιτυχώς. Τις δοκίμασα μία μία και λειτουργούσαν κανονικά! Έλα όμως όταν τις έβαλα και τις 2 και μετά τις έβαλα στο κινητό μου (Νοκια 6270) ΔΕΝ λειτουργούσε!!!!! Δοκίμασα μετά στο παλιό Νοκια 3650 και λειτουργούσε άψογα! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akox Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Καλησπέρα σας, Γνωρίζει κανείς σας πως κατανέμονται το 1 ευρώ+ ΦΠΑ 19% που πληρώνει κανείς αν στείλει SMS στα 45xx ή αν κατεβάσει ένα ring tone, logo κτλ? Εννοώ πόσα χρήματα πάνε και σε ποιον! (πόσα στην εταιρία κινητής, πόσα στον content provider, πόσα στις δισκογραφικές) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Άρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekInfo Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Δυνατή η εγκατάσταση κρυφού λογισμικού στα κινητά τηλέφωνα Σημαντικές αποκαλύψεις από τον προϊστάμενο ασφαλείας του ΟΤΕ Ως εφιαλτική φήμη υποψίας κυκλοφορούσε μέχρι χθες. Σήμερα όμως αποτελεί γεγονός που κάνει κυβερνήσεις, πολυεθνικές εταιρίες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς να λαμβάνουν πιο επισταμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της ηλεκτρονικής κατασκοπίας. Και ο λόγος; Όπως αποκάλύψε ο προϊστάμενος ασφαλείας του ΟΤΕ, Μιχάλης Μαβής, στο 4ο Πανελλαδικό Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό έγκλημα, εδώ και λίγες ημέρες, η ασφάλεια του ΟΤΕ ενημερώθηκε από το εξωτερικό ότι από άγνωστο χρονικό διάστημα, κάθε Εταιρία Κινητής Τηλεφωνίας έχει τη δυνατότητα να εγκαθιστά κατασκοπικό λογισμικό απευθείας σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Και μάλιστα με την ενέργεια αυτή, δεν υπάρχει μόνο η δυνατότητα παρακολούθησης των συνομιλιών του παρακολουθούμενου, αλλά και η αποτύπωση της ταυτότητας των ατόμων με τα οποία έρχεται σε επαφή και ακόμα και η καταγραφή των όσων συμβαίνουν στον ευρύτερο χώρο που κινείται ο κάτοχος του τηλεφώνου έστω κι αν αυτός βρίσκεται σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων. «Δεν είναι στις προθέσεις μου να κάνω μομφή ή να ενοχοποιήσω τις ελληνικές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Αυτό όμως συμβαίνει», δήλωσε ο κ. Μαβής ενώ μιλώντας στο ΣΚΑΙ δήλωσε άγνοια για τον χρόνο όπου άρχισε η εφαρμογή της νέας κατασκοπευτικής δυνατότητας. Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαβής αφυπηρέτησε από την Υπηρεσία Ελέγχου και Ασφάλειας Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων του ΟΤΕ μόλις πριν 15 ημέρες. Ο Γιώργος Ρωμανός, Διευθύνον Σύμβουλος της MD5, της εταιρίας που διοργανώνει το Συνέδριο για την Ηλεκτρονική Απάτη, πρότεινε τη δημιουργία Γενικής Γραμματείας Ασφάλειας Πληροφοριακών και Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων προκειμένου: ·Να αναπτυχθεί Πολιτική Ασφάλειας στον Τομέα, σε Εθνικό Επίπεδο ·Να καταστεί εφικτός ο συντονισμός όλων των φορέων σε περίπτωση σοβαρής ηλεκτρονικής επίθεσης. ·Να πιστοποιεί και να εγκρίνει όλα τα μέσα που θα χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια των Υποδομών ·Να αναπτύσσει προγράμματα για τη συνέχεια της λειτουργίας των κρίσιμων Υποδομών ·Να εκπονεί προγράμματα εκπαίδευσης για τους χρήστες Η/Υ των Υποδομών και ενημέρωση των πολιτών. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση του κ. Ρωμανού έφθασε ήδη στο Πρωθυπουργικό Γραφείο. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μαβής, τόνισε οτι υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης, ακόμη και στην περίπτωση που τα κινητά είναι κλειστά. ''Πρέπει να βγάζουμε και την μπαταρία'' είπε χαρακτηριστικά, γιατί - όπως εξήγησε - όταν τα κινητά τηλέφωνα είναι μόνο κλειστά παύουν να είναι δέκτες, αλλά συνεχίζουν να είναι πομποί. Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο κ. Ρωμανός εξέφρασε το φόβο ότι έξι μήνες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου των Υποκλοπών, υπάρχει ακόμα στασιμότητα στις ενέργειες και στις αποφάσεις για πραγματική θωράκιση ώστε όλοι να αισθανόμαστε ασφαλείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και πέρυσι, ο αντιεισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Αγγελής, ανέφερε ότι μέχρι σήμερα η Ελλάδα δεν ενσωμάτωσε στο εθνικό Δίκιο την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για το ηλεκτρονικό έγκλημα ενώ επεσήμανε και την αδυναμία της Ελληνικής Δικαιοσύνης να παρακολουθεί και να ενημερώνεται για την ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος. Θεοδοσία Κοντζόγλου πηγη http://www.skairadio.gr/4dcgi/_w_articles_skaigreece_100415_25/10/2006_169353 Παράθεση 24 hours news Breaking News Online http://www.bno.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Υπαρχει.Εγω που το δοκιμασα με υπεραστικα ειναι πολυ καλο.Ουτε που καταλαβαινεις οτι ειναι η dsl στη μεση.:D Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Ναι, κανε καμια τετοια βλακεια και μετά, αν παθει κατι το κατα τα αλλα πανεμορφο κινητάκι σου, να τρεχουμε ολοι μαζι να σε βοηθησουμε, αφου δεν θα εχει "ευρωπαϊκη εγγυηση" και μετά να ψαχνομαστε ολοι μαζι να βρουμε "ελληνικες γραμματοσειρες στα SMS για Motorola Dolce & Gabbana". Μην το κανεις. Ακουσε με. Στο κατω κατω οι τιμες ειναι λιγο πολυ universal. Αρα, δεν αξιζει για 25 ευρω να αποκτησεις ένα κινητο πολλών ευρώ που αν παθει κατι δεν θα ξερεις που να τρέξεις, ή να ξεχασεις πως γραφουε ελληνικά... Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 ok den ixera pos enai oi prizes sthn kina !! den exo paei !!:) xexe!! Καλά, αυτο το βολευεις με ανταπτορα. Για τη μαϊμου, αν εισαι αρκτα γνωστης, το αποφευγεις (πχ ν70 με καμερα VGA ειναι μαϊμου σιγουρα) τα δυο που αναφερα στο προηγουμενο κινητο ειναι τα πραγματικα προβληματα Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Εγώ φίλε πήρα με 40 ευρώ dual sim card adaptor. Δηλαδή κόβεις τις sim σου με ένα ψαλίδι σε συγκεκριμένα σημεία και μένει μόνο ένα κομματάκι με το κύκλωμα. Έτσι έχεις 2 κόμματάκια sim απο οποιαδήποτε δίκτυα. (Εγώ έχω Vodafone-Tim). Τοποθετείς τα κομματάκια στον αντάπτορα που αγόρασες και τοποθετείς τον αντάπτορα στο κινητό κανονικά σαν να είναι μια κανονική sim. Όταν θέλεις να γυρίσεις απο Vodafone σε Tim ή το αντίστροφο... πολύ απλά πας στο μενού της κάρτας sim και εκεί την επιλογή για εναλλαγή των sim. Από εδώ το πήρα: www.simore.ch Κοίτα για το Black Type1. Υπάρχουν και φθηνότερα (ebay) αλλά η συγκεκριμένη είναι η μόνη που βρήκα να υποστηρίζει και κάρτες 3G! επειδη εχει 4 ειδη καρτων εμεις ποιο μπορουμε να αγορασουμε και για 3G? επισης μπορεις να βλεπεις οτι δεχεσαι κλησεις στο αλλο νουμερο οταν εχεις ενεργοποιημενο το ενα απο τα δυο?? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 ναι αλλα πλαισιο εχει μονο η αθηνα οποτε η υπολοιπη εμεις πρεπει να εμπιστευτουμε μαλλον τον γερμανο... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 επειδη εχει 4 ειδη καρτων εμεις ποιο μπορουμε να αγορασουμε και για 3G? επισης μπορεις να βλεπεις οτι δεχεσαι κλησεις στο αλλο νουμερο οταν εχεις ενεργοποιημενο το ενα απο τα δυο?? Έχει στην σελίδα ένα compatibility test που επιλέγεις την συσκευή σου και σου λέει πιο μπορείς να πάρεις. Από τις 2 εκδόσεις που θα σου προκύψουν επέλεξε την Black type1. καθώς είναι πιο φθηνή. Επίσης διάβασε και το παραπάνω μου μήνυμα καθώς αντιμετώπισα διάφορα προβλήματα και μου στοιχισαν όλα αυτά 80 ευρώ και δεν μου λειτουργεί στο κινητό μου! παρα μόνο σε ένα παλιότερο 3650. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Μadcorny εσυ δεν εκανες το test συμβατοτητας? Τουλαχιστον το κινητο σου μπορει να δεχτει τον ανταπτορα με μια κομμενη SIM σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Μadcorny εσυ δεν εκανες το test συμβατοτητας? Τουλαχιστον το κινητο σου μπορει να δεχτει τον ανταπτορα με μια κομμενη SIM σου? Το έκανα το τεστ. Πηρα τον ανταπτορα που πρεπει να κοψεις τις sim. Αν διάβασες παραπάνω τις κατέστρεψα αφού τα αυτοκόλλητα που έχει είναι λάθος κάτα 1 χιλιοστό το οποίο καταστρέφει τις sim. Έτσι πλήρωσα 17,5+20€ για να τις ξαναβγάλω. Την δεύτερη φορά χρησιμοποίησα κάτι πλαστικά sim slot που έχει ώστε όταν θέλεις να ξαναχρησιμοποιήσεις τις sim μια μια, τις βάζεις εκεί. Αυτά τα slot έχουν τρύπα στην θέση που πρέπει να βάλεις την κομμένη. Έτσι έκανα ένα περίγραμμα στην sim μου βάση της τρύπας του slot. Κόπηκαν σωστά οι sim, άλλα δεν λειτουργεί στο 6270 μου. -------------------------------------------- Θέση sim1 | Θέση sim2 |Αποτέλεσμα | Vodafone σύνδεση + Τim F2G δεν λειτουργεί. Tim F2G + Vodafone σύνδεση δεν λειτουργεί. Tim F2G μόνη της στον αντάπτορα δεν λειτουργεί. Vodafone σύνδεση μόνη της στον αντάπτορα δεν λειτουργεί. Vodafone CU + Vodafone σύνδεση λειτουργεί με προβλήματα. Vodafone σύνδεση + Vodafone CU δεν λειτουργεί. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Ετσι... Ετσι... Αυτά ειναι¨Όχι οι βλακειες του εισαγγελάτου στις αποδειξεις... Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω το Sony Ericsson K610 (σε κόκκινο χρώμα) το ''κακό'' είναι οτι εχω μάθει τόσα χρόνια σε συσκευές της nokia και ίσως μου κακοφανεί! Την αποψή σας σε θέματα αυτονομίας της μπαταρίας,ποιότητα στην ομιλία,χωρητικότητα επαφών,βάρος-φορητότητα,και πομποδέκτη ? Η τιμή απ΄οτι είδα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα θα ήθελα κάποιος να μου πει την γνώμη του. Ευχαριστώ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=99644 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thefan Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Γεια σας, αγόρασα νέα συσκευή με κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου και πατώντας *#06# βλέπω έναν αριθμό διαφορετικό από το IMEI που αναγράφεται στο κουτί της συσκευής. Συγκεκριμένα ο υπάλληλος, έφερε τη συσκευή από τη βιτρίνα του καταστήματος. Οπότε έχω την απορία αν είμαι ή όχι νόμιμος κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής και αν φυσικά δικαιούμαι να πάρω άλλη, νέα συσκευή μέσα στη συσκευασία της. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Γεια σας, αγόρασα νέα συσκευή με κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου και πατώντας *#06# βλέπω έναν αριθμό διαφορετικό από το IMEI που αναγράφεται στο κουτί της συσκευής. Συγκεκριμένα ο υπάλληλος, έφερε τη συσκευή από τη βιτρίνα του καταστήματος. Οπότε έχω την απορία αν είμαι ή όχι νόμιμος κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής και αν φυσικά δικαιούμαι να πάρω άλλη, νέα συσκευή μέσα στη συσκευασία της. Σας ευχαριστώ Για να μην σε μπλέκω με πολλά και διάφορα σου απαντώ μονολεκτικά ότι ναι, είσαι ο νόμιμος κάτοχος, αν τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς όπως τα παρουσιάζεις. Αλλά από εγγύηση δεν βλέπω να τα πηγαίνεις καλά(αφού για την συγκεκριμένη συσκευή δεν έχεις απόδειξη αγοράς) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Η καλύτερη λύση είναι να πας ξανά στο μαγαζί που αγόρασες τη συσκευή και να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thefan Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Σας ευχαριστώ, η εγγύηση και μόνο είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, αλλά επίσης και σε περίπτωση κλοπής, φαντάζομαι θα είναι τραγικό να δώσω το IMEI μιας άλλης! Ευτυχώς που το πρόσεξα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Σας ευχαριστώ, η εγγύηση και μόνο είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, αλλά επίσης και σε περίπτωση κλοπής, φαντάζομαι θα είναι τραγικό να δώσω το IMEI μιας άλλης! Ευτυχώς που το πρόσεξα! Σημαίωσε κάπου το ΙΜΕΙ της νέας και πήγαινε στο κατάστημα το ταχύτερο δυνατόν. Μα καλά και εσύ.Από την βιτρίνα πήρες κινητό?? Το πήρες τουλάχιστον φτηνότερα?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thefan Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ήταν το κουτί στο ντουλάπι και όταν το άνοιξα έλειπε. Και λέει ο υπάλληλος: "Α ναι! Είναι στη βιτρίνα!" και το έφερε από εκεί. Το κινητό είναι το Nokia 2610, έδωσα €25 με επιδότηση €59,5. Αύριο πρωί θα πάει η μητέρα μου διότι εργάζομαι. Θα της δώσω και το IMEI της συσκευής, αν και φαντάζομαι θα το ελέγξουν και οι ίδιοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ήταν το κουτί στο ντουλάπι και όταν το άνοιξα έλειπε. Και λέει ο υπάλληλος: "Α ναι! Είναι στη βιτρίνα!" και το έφερε από εκεί. Το κινητό είναι το Nokia 2610, έδωσα €25 με επιδότηση €59,5. Αύριο πρωί θα πάει η μητέρα μου διότι εργάζομαι. Θα της δώσω και το IMEI της συσκευής, αν και φαντάζομαι θα το ελέγξουν και οι ίδιοι. :!: Δεν αγοράζουμε ποτέ κινητό που δεν είναι σφραγισμένο στο κουτί του!!:!: Αν το κάνουμε, φροντίζουμε να το πάρουμε τουλάχιστον λίγο πιο φτηνά από το κανονικό(όλα τα εκθεσιακά προιόντα δίνονται πάντα σε καλύτερες τιμές και αφού είναι στη βιτρίνα είναι εκθεσιακό προιόν) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts