titinaki_1 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Έστειλα και'γω μνμ σε voda + tim νουμεράκι.Τα έλαβα κανονικά.:happy: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Να μας πείτε σε λίγες μέρες και πόσο spam λάβατε :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Να μας πείτε σε λίγες μέρες και πόσο spam λάβατε :lol: εγω που εστειλα δεν πηγε παντως! :lol: :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Και σε Cyta στέλνει. Ευχαριστώ φίλε pocopoco :) Το σκέφτηκα αυτό gkr41 και έβαλα το δεύτερο μου αριθμό που δεν τον χρησιμοποιώ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Ρε παιδιά προσπαθώ να στείλω ένα μήνυμα στον αριθμό μου και δεν τα καταφέρνω. Ποιό από τα 2 κουμπιά πατάω; Το αριστερό ή το δεξί; Επίσης δεν κατάλαβα πώς γράφουμε τον αριθμό του τηλεφώνου, δηλαδή τι βάζουμε μπροστά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Ρε παιδιά προσπαθώ να στείλω ένα μήνυμα στον αριθμό μου και δεν τα καταφέρνω. Ποιό από τα 2 κουμπιά πατάω; Το αριστερό ή το δεξί; Επίσης δεν κατάλαβα πώς γράφουμε τον αριθμό του τηλεφώνου, δηλαδή τι βάζουμε μπροστά. Oute ke se mena douleui kanena apo ta 2 site Bazis px +30693....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Βάζεις +30 και μετά απο αυτό τον αριθμό σου. edit: Με πρόλαβε ο DaTaMaN... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Βάζεις +30 και μετά απο αυτό τον αριθμό σου. Ωραία, αλλά πατάω "ENVOYER" ή "ENVOI DIFFIRI"? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 To envoyer. Με ενα απλο search στο google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 To envoyer. Με ενα απλο search στο google. Γιατί να κάνω search στο google; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 envoyer δεν ειναι η αποστολη? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Εν τω μεταξύ το πρόγραμμα αυτό είναι γραμμένο σε μια αζαρκάουι γλώσσα και δεν καταλαβαίνω Christ! Ας εξηγήσει κάποιος ολοκληρωμένα τη διαδικασία αποστολής μηνύματος γιατί δεν γίνεται να παιδευόμαστε όλο το βράδυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Asto den exi noima, exallou den litourgi pleon kanena apo ta 2 site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Krima dioti apo oti fenete mas afisou xronous! Distixos ta kala pragamata kratane gia ligo... Pantos as perimnoume isos tis epomenes imeres xanadoulepsi. Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Καθαρίζω τακτικά το κινητό μου με οινόπνευμα και βαμβάκι και πότε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τα χρώματα στο πληκτρολόγιο αλλά και γενικά σε όλο το εμβαδόν του 6230 μου... Χμ, κανονικά απαγορεύεται αυστηρά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 εγω που εστειλα δεν πηγε παντως! :lol: :lol: Ούτε και το δικό μου πήγε:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Krima dioti apo oti fenete mas afisou xronous! Distixos ta kala pragamata kratane gia ligo... Pantos as perimnoume isos tis epomenes imeres xanadoulepsi. Δεν νομίζω να το δούμε να ξανά δουλεύει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Καθαρίζω τακτικά το κινητό μου με οινόπνευμα και βαμβάκι και πότε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τα χρώματα στο πληκτρολόγιο αλλά και γενικά σε όλο το εμβαδόν του 6230 μου... Χμ, κανονικά απαγορεύεται αυστηρά. Γιατί να απαγορεύεται; δε κάνω κάτι κακό για το εσωτερικό του τηλεφώνου μου. Απλά απολυμαίνω μια πλαστική επιφάνεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 υπάρχει κανένα stockhouse για κινητά τηλέφωνα ; θέλα να βρώ κουτάτο eicsson t18 ή nokia6150 άν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 δε νομιζω να μπορεις πλεον να βρεις καινουργια το μοντελα που ζητας...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Γιατι καποιο καταστημα να θελει να στοκαρει κινητα? :what: Συνηθως οταν ενα μοντελο φευγει απο την αγορα, το στοκ του εξαντληται με προσφορες απο τα καταστηματα. Ισως αν εβαζες μια αγγελια ζητησης στο Buy and Sell του forum να βοηθουσε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Ωραία θα ήταν πάντως...:rolleyes: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Πράγματι το έχω σκεφτεί συχνά. Πολύ θα ήθελα να πάρω ένα καινούριο Τ39m για να το έχω για δεύτερο κινητό, στην παραλία, στο τρέξιμο ή σε καμιά συναυλία. Αν ξέρει κάτι κάποιος φίλος, ας ποστάρει. Παράθεση L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Πράγματι το έχω σκεφτεί συχνά. Πολύ θα ήθελα να πάρω ένα καινούριο Τ39m για να το έχω για δεύτερο κινητό, στην παραλία, στο τρέξιμο ή σε καμιά συναυλία. Αν ξέρει κάτι κάποιος φίλος, ας ποστάρει. Και εγω να ξερες ποσες φορες εχω σκεφτει να μπορουσα παρω ενα δευτερο, ολοκαινουριο Siemens SL45i... :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Και εγω να ξερες ποσες φορες εχω σκεφτει να μπορουσα παρω ενα δευτερο, ολοκαινουριο Siemens SL45i... :love: Ναι!!Αυτό είχα και εγώ στο μυαλό μου!!:) Πριν κανα δυο χρόνια, από την Siemens, όπου δουλεύει ένας φίλος μου, έδιναν στους υπαλλήλους κάτι sl42 που είχαν ξεμείνει. Τιμή? 40 ευρώ!!!!:w00t: Ολοκαίνουρια, αλλά μάλλον δεύτερης διαλογής.(δηλαδή είχαν από ένα μικρό, σαν χτυπηματάκι, αλλά όχι τίποτα σπουδαίο) Αυτός μάλλον είναι και ο λόγος που είχαν ξεμείνει. Πριν λίγους μήνες, από ότι έμαθα, όσα είχαν περισσέψει τα κατέστρεψε η Εφορία.:cry: :cry: (πήγαν με τρυπανάκια οι άθλιοι:mad: ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts