wizard06 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Tέλος πάντων, καλώς - ξεκαλώς εγώ τον δημοσιεύω, ας τολμήσει να φανερωθεί!!! Κάποια αναιδής είναι, τι μπορώ να κάνω είναι η ερώτηση...φυσικά δεν πρόκειται να μπώ στην διαδικασία ανταλλαγής μηνυμάτων, τα λεφτά μου χαλάω. Και, όπως ανέφερα, δεν απαντά σε φωνητικές κλήσεις το άτομο. Ειναι μήνες τώρα που έχω επισημάνει το νούμερο και έχω ζητήσει να σταματήσει αυτό, αλλα δεν σταματά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Aπο την ΤΙΜ τι σου είπανε? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 wizard06, το αρχικό σου μήνυμα έγινε edited. Απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφωνικών αριθμών τρίτων χωρίς την συγκατάθεσή τους, άσχετα από το εάν είναι γνωστοί ή άγνωστοί σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizard06 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Δεν τους πηρα ακομα, ειναι και Κυριακη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizard06 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Κανενα προβλημα, αλλα απαντηση δεν εχω παρει: Πως μπορω να προστατευτω απο ενοχλητικα γραπτα μηνυματα απο αριθμο κινητου και να βρω τον ιδιοκτητη που με ταλαιπωρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Κανενα προβλημα, αλλα απαντηση δεν εχω παρει: Πως μπορω να προστατευτω απο ενοχλητικα γραπτα μηνυματα απο αριθμο κινητου και να βρω τον ιδιοκτητη που με ταλαιπωρει; Κοίτα, οι λύσεις σου είναι οι εξής: 1. Αναφέρεις το πρόβλημά σου στην ΤΙΜ 2. Αλλάζεις αριθμό κινητού Στην πρώτη περίπτωση, δεν ξέρω τι θα σου πουν στην ΤΙΜ. Είναι πολύ πιθανόν να μην κάνουν απολύτως τίποτα, αφού στοιχεία συνδρομητών δεν βγαίνουν προς τα έξω, ενώ αν είναι καρτοκινητό προφανώς δεν μπορούν να ξέρουν ποιος είναι. Φυσικά, υποθέτω ότι υπάρχει πάντα και η δικαστική οδός, αλλά θες να μπλέξεις με τέτοια πράγματα; Στην δεύτερη περίπτωση τώρα, αλλάζεις νούμερο και ησυχάζεις. Βέβαια θα πρέπει να ενημερώσεις όλους τους γνωστούς κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizard06 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Επικοινωνησα με την ΤΙΜ και μου ειπαν οτι τα μηνυματα ερχονατι απο καρτοκινητο της ΤΙΜ (κατα συμπτωση), αλλα, και εισαγγελικα να κινηθω για αρση του απορρητου δεν θα βγαλω ακρη γιατι ειναι καρτοκινητο, αρα μη δηλωμενο. Αρα δεν μπορω να κανω τιποτα εκτος απο το να πληρωνω με το ιδιο νομισμα, χαραμιζοντας την ωρα και τα χρηματα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Επικοινωνησα με την ΤΙΜ και μου ειπαν οτι τα μηνυματα ερχονατι απο καρτοκινητο της ΤΙΜ (κατα συμπτωση), αλλα, και εισαγγελικα να κινηθω για αρση του απορρητου δεν θα βγαλω ακρη γιατι ειναι καρτοκινητο, αρα μη δηλωμενο. Αρα δεν μπορω να κανω τιποτα εκτος απο το να πληρωνω με το ιδιο νομισμα, χαραμιζοντας την ωρα και τα χρηματα μου! Όπως στα είπα εν ολίγοις. Σκέψου την πιθανότητα να αλλάξεις νούμερο, ή να πάρεις κάποια συσκευή με δυνατότητα φραγής για μηνύματα. Νομίζω κάποια smartphones το κάνουν αυτό, αν και δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Δεν υπαρχει στο κινητο σου καποια δυνατοτητα φραγης του τηλεφωνου αυτου??Για να μην μπορει να σου κανει ουτε κλησεις ουτε να στελνει μηνυματα.Θα σου βγαζει μονο μια ειδοποιηση οτι σε καλει και τιποτα αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Για κινητά με Symbian υπάρχει το Blacklist. http://my-symbian.com/s60/software/applications.php?faq=2&fldAuto=425 Για κινητά με Windows Mobile υπάρχει το SmartFilter. http://www.novomobile.com/smartfilter.php Kαι τα 2 "ρίχνουν άκυρο" στο νούμερο που έχεις βάλει να μπλοκάρει. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 nai o thlefonhths einai !! kai se mena exei sumvei !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkatsa Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Ποια ειναι η ακτινοβολια ενος headset Bluetooth? Εχω διαβασει καπου οτι ειναι παρομοια με σταθερο ασυρματο τηλ. Ισχυει κατι τετοιο? Αλλοι λενε οτι και το handsfree λειτουργει ως κεραια και η ακτινοβολια ειναι παλι αρκετη. Ειναι αληθεια αυτο? Θα παρω νεο κινητο και σκεφτομαι αν αξιζει να παρω ενα με Bluetooth για λιγοτερη ακτινοβολια. Ποια ειναι η αυτονομια ενος ακουστικου Bluetooth? Υπάρχει ένα Motorola που λειτουργει με αλκαλικες μπαταριες. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις? Κραταει περισσοτερο απο ενα επαναφορτιζομενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Vasika eixa diavasei ena arthro apo to metsoveio panepistimio pou anefere pws k 2 ekatosta na exeis to kinito otan milas apo to auti sou, h aktinovolia pou dexesai meiwnetai panw apo 50%! Opote to handsfree xlwmo na leitourgei san keraia...me tin idia logiki, an afiseis to kinito panw sto grafeio sou k milas me anoixti akroasi, to grafeio tha leitourgei san keraia?!?!:p Twra k me to bluetooth prepei na paizetai kati... Gia auto sou protinw handsfree...einai protimotero:) H autonomia enws bluetooth akoustikou einai apo 6 ews 12 wres, analoga k me to montelo. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41572 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizard06 Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Μπα, ενα απλο και βασικο καρτοκινητο Motorola εχω, αλλα δεν προκειται να αλλαξω νουμερο λογω μιας ανοητης, απλα θα πληρωνω κι εγω με το ιδιο νομισμα, πιστευω στο ματι για ματι αλλωστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Kαι που το ξέρεις οτι είναι ανόητη? Σα να μη μας τα είπες όλα... :shifty: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holluser Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 kalispera prokeite na taksidepso stin ollandia kai psaxno ena fthino tropo na epikoinono me tous goneis mou. Me endiaferoun kirios oi kliseis pou tha kanoun oi goneis mou pros emena mias kai an doulepsei sosta to VoIpbuster ego tha tous kalo dorean. Exo dsl grammi spiti kai thelo na matho an iparxei kapio ip tilefono pou na sindeete katetheian pano sto speedtouch modem pou exo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Τελικα ειναι γεγονος οτι μετα την υποθεση των υποκλοπων και των συνακροασεων μας εχει πιασει μια σχετικη ανασφαλεια. Δεν νομιζω οτι οι εκαστοτε μυστικες υπηρεσεις παρακολουθουν ολο το κοσμο και δει οι δικες μας, οποτε μη τρελλαινομαστε απλη ενημέρωση ειναι Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Min anisixeis, o tilefonitis einai, ama theloun na mas parakolouthisoun exoun oraiotatous doriforous. Ena paradeigma, me to opoio katalavaineis pos mporoun na mas vlepoun kai na mas akoune einai to google earth, mia ipiresia tsampa pou mporeis na vlepeis ton kosmo se sxedon real-time, opote fantasou ti exoun aytoi pou parakolouthoun! Opote sou leo na min anisixeis giati an theloun na se akousoun iparxei kai pio asfalis gi'aytous tropos! Kai ipame e? o tilefonitis einai :D Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 βγηκες off topic αλλα τεσπα... το google δεν παει κατω απο 1000μ αν δεν κανω λαθος και οι φωτογραφιες του μπορει να ειναι μεχρι και 3 χρονια πισω (π.χ μπορει να δεις ακομα τον Καλατραβα να χτιζεται...) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axaios Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Σας διαβεβαιώνω ότι τα καταστήματα Βeeep δεν είναι ούτε απάτη ούτε τρικ του Γερμανού. Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα Τούμπας, Μικράς Ασίας 24 το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου και το έχω εμπιστευτεί τουλάχιστον για τις 2 τελευταίες μου συσκευές! Θα δείτε ότι οι τιμές του είναι πολύ ανταγωνιστικές και ως προς το Γερμανό και ως προς άλλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Επισηε αλλο ενα καταστημα που εχω δει στο κεντρο της Θεσσαλονικης ειναι Παλαιων Πατρων με Σβολου (σχεδον) γωνια.:) Ομως δεν το εχω επισκεφτει για να σας πω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frantic21 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 kalispera. tha ithela na rotiso an yparxei kapoio programmataki na metatrepei ixous amr se mmf. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Καλωσήρθες στο myphone.gr. Το σωστό forum για τέτοιες απορίες, είναι το Computing. Καλή συνέχεια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Εεπιδή θέλω άμεσα να μετρήσω την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που ενδεχομένως να υφίσταται σε μια συγκεκριμένη περιοχή, λόγω πυλώνων υψηλής τάσης της ΔΕΗ, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστα μηχανήματα που μετρούν την ηλεκτρονική και μαγνητική ακτινοβολία! Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts