Jump to content

dkatsa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dkatsa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν πάω απο 185/65 R14 (συνολική διάμετρος 596mm) σε 195/60 R14 (590mm) ή σε 195/65 R14 (610mm) πως θα επηρεαστεί η συμπεριφορά του αυτοκινήτου? Εχω ακούσει ότι αν επιλέξω φαρδύτερο πέλμα θα είναι καλύτερο το κράτημα, θα αυξηθεί η κατανάλωση και άλλα.
  2. Το ότι τα ελαστικά Τ θα ζεσταίνονται πιο γρήγορα από τα Η το έχω ακούσει και από άλλους αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θα γίνεται. Είναι σίγουρο? Το έχεις διαβάσει κάπου ή έτσι λένε? Το ότι έχει διαφορετικό μεταλλικό πλέγμα το λάστιχο Τ σημαίνει ότι θα είναι και λιγότερο άκαμπτο σε σχέση με το Η στο ταξίδι (120-140km/h)? Πάντως τα Energy που έχω τώρα (δείκτης Τ) δίνουν αυτήν την εντύπωση από την αρχή αλλά δεν ξέρω αν είναι λόγο του δείκτη ή λόγω του ελαστικού.
  3. Ποιο από τα 2 λέτε ότι είναι καλύτερο σε 185/65 R14? Τα τωρινά λάστιχα είναι Michelin Energy E3A με δείκτη Τ τα οποία εκτός από το θόρυβο σε σχέση με τα προηγούμενα Bridgestone B360 με δείκτη H είναι χειρότερα σε όλα. Το αυτοκίνητο λέει στις προδιαγραφές τελική 195km/h αλλά δεν πρόκειται ποτέ να τρέξω τόσο. Στο μαγαζί με ελαστικά μου είπανε ότι αφού είχε από την αρχή δείκτη Η πρέπει να βάλω το ίδιο γιατί σε μεγάλες ταχύτητες γύρω στα 140km/h τα λάστιχα θα γίνονται αρκετά μαλακά και κάτι τέτοια. Ποια είναι η διαφορά των ελαστικών με δείκτη Τ (190) ή H (210) αν δεν τρέξω ποτέ πάνω από 190km/h? Τα Τ είναι 50-60 ευρώ φθηνότερα. (Michelin Energy 230ευρώ τα Τ, 300 τα Η, Bridgestone B250 230ευρώ τα Τ, 275 τα Η).
  4. Βασικό θέμα είναι που έχεις το κινητό όταν μιλάς με BT ή με HF. Εαν το έχεις πολύ κοντά σου πάλι δεν κερδίζεις πολλά. Το λέω επειδή βλέπω πολλούς να μιλάνε με HF και έχουν το κινητό στο μπουφάν τους. Ίσως με το BT μπορείς να έχεις τη συσκευή λίγο πιο μακριά σου. Δεν υπάρχει κανένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ρε παιδιά να μας πει σίγουρα αν το BT και HF έχουν σημαντική ακτινοβολία ?
  5. Ποια ειναι η ακτινοβολια ενος headset Bluetooth? Εχω διαβασει καπου οτι ειναι παρομοια με σταθερο ασυρματο τηλ. Ισχυει κατι τετοιο? Αλλοι λενε οτι και το handsfree λειτουργει ως κεραια και η ακτινοβολια ειναι παλι αρκετη. Ειναι αληθεια αυτο? Θα παρω νεο κινητο και σκεφτομαι αν αξιζει να παρω ενα με Bluetooth για λιγοτερη ακτινοβολια. Ποια ειναι η αυτονομια ενος ακουστικου Bluetooth? Υπάρχει ένα Motorola που λειτουργει με αλκαλικες μπαταριες. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις? Κραταει περισσοτερο απο ενα επαναφορτιζομενο?
  6. Επειδη σκεφτομαι να παρω το K700i αλλα το μονο που με απασχολει ειναι η μπαταρια. Μου εχουν πει οτι κραταει 2 μερες κατα μεσο ορο με κανονικη χρηση (30 λεπτα ομιλια και λιγα μηνυματα). Ξερεις αν οι μπαταριες με 1000mAh που κυκλοφορουν σε γερμανικα sites κρατανε πραγματικα περισσοτερο (3-4 μερες)? Thanx
×
×
  • Create New...