ταξιδιωτης22 Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 εγω ειχα ακουσει οτι η cosmote χαλαει λιγο την αυτονομια του κινητου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 δεν έχει να κάνει με την κάρτα sim από μόνη της αυτό που λες ταξιδιώτη. Νομίζω έχει να κάνει με το πόσο συχνά το δίκτυο επικοινωνεί με το κινητό. Και όντως αυτό γίνεται πιο συχνά στην cote από τα άλλα δίκτυα. (είναι ένας συγκεκριμένος δείκτης αυτός, δεν θυμάμαι πως λέγεται) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Tι "ενσωματωνει" και με τι "ισουται" αυτο που λες denior? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Tι "ενσωματωνει" και με τι "ισουται" αυτο που λες denior? :P Τις προάλλες σου αφαίρεσα παρόμοιο post στο οποίο απευθυνόσουν και πάλι στον DENIOR. Παρακαλείσαι να μην επαναλάβεις τέτοια σχόλια στο μέλλον. Αν έχεις απορίες σχετικά με το πως γράφει ο DENIOR, μπορείς να του στείλεις PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Εχει ακούσει κανεις το γεγονος ότι η κατανάλωση μπαταρίας είναι και θέμα του τι "καρτα" SIM (palia η καινούργια) φορά το τηλέφωνο??? έχω μία ΣΙΜ που την κουβαλάω από τηλ σε τηλ από το 1998 ... και κάποιος μου είπε σήμερα ότι επειδή είναι παλιάς τεχνολογίας καταναλώνει περισσότερη μπαταρία.... Αληθεύει η απλός είναι κάποιος άσχετος? Δεν ξερω αν ηταν συμπτωση αλλα στο ενα μου νουμερο που χρονολογια της sim ηταν τουλαχιστον 4ετιας ειχα καταναλωση μπαταριας αρκετη και τη διαφορα την ειδα οταν απεβιωσε η καρτα και με την καινουργια η αντοχη της μπαταριας μου εχει αυξηθει ;) (μια σημειωση πως η χρηση που εκανα στο κινητο πριν και μετα την αλλαγη της καρτας ηταν ιδια οταν εκανα τη συγκριση) Παντως αν κοιταξετε καλα σε οσουν εχουν παλια και καινουργια καρτα sim θα εντοπισουν πανω οτι εχει ποιο πολλους διαδρομους απ οτι οι παλιες καρτες και ισως εκει οφειλεται αυτο...:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Ναι, επηρεάζει την αυτονομία του κινητού. Δοκιμάστε σε κανένα παλιό nokia [πχ 3210-3310-8210 ktl], να βάλετε το κωδικό: *#746025625# θα σας εμφανιστεί μήνυμα ''Sim clock stop allowed'' ή κάτι τέτοιο... είχε διαβάσει πως με αυτή τη δυνατότητα, σταματάει το ρολόι της SIM και εξοικονομείται μπαταρία. [Μη ρωτήσετε τι ειναι ακριβώς το SIM Clock γιατί δεν έχω ιδέα :O ] :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 δεν έχει να κάνει με την κάρτα sim από μόνη της αυτό που λες ταξιδιώτη. Νομίζω έχει να κάνει με το πόσο συχνά το δίκτυο επικοινωνεί με το κινητό. Και όντως αυτό γίνεται πιο συχνά στην cote από τα άλλα δίκτυα. (είναι ένας συγκεκριμένος δείκτης αυτός, δεν θυμάμαι πως λέγεται) οντως ετσι ειναι φιλε μου δικιο εχεις:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 xerw to nokia 6125 k so samsung e360 Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 alfisti147, eisai sto ellada, oxi sto japan.. oloi 8a to 8elame ayto, alla.. :O :p gia mena to wifi kai oi kales cameres, kai 8a htan kai to 3g an eixe f8hno internet over gprs, kati pou dystyxws... :mad: ayta:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 WiFi..Τα αλλα ειναι για μενα δευτερευοντα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 WiFi και ατελείωτη μπαταρία...:D :D Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Παιδια με το δικτυο της κοσμοτε καταναλώνει περισσότερο απ ότι με βοντα ή τιμ που δουλευουν σε 900άρι δίκτυο.Το έχω παρατηρήσει και μόνος μου σε 2-3 κινητά,και νομίζω πως έχει αναφερθεί και στο φόρουμ παλαιότερα.Σίγουρα ισχύει αυτό που λέει ο Αντώνης αλλά διαπίστωσα ότι με κοσμοτέ χαλάει περισσότερο μπαταρία.Ας μιλήσει και κάποιος με περισσότερη γνώμη να με διαψεύσει ή να με επιβεβαιώσει...Πάντως σε 8310 παρατηρησα διαφορα 1 μέρας σε αναμονή.Το κινητό προσπάθησα να το έχω όσο το δυνατόν στις ίδιες συνθήκες και στις δυο περιπτώσεις.Τώρα θα το δοκιμάσω και στο ενγκειτζ,μια φορά με βόντα,μια με κοσμοτε και μια σε flight mode να εντοπίσω διαφορές.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Kapoia stigmi ontws, tha antikatastathoun oi mpataries twn kinitwn pou exoume, me alles ekseligmenes pou tha kratan vdomades...!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Επειδή ενδιαφερόμουν για ένα φίλο ρώτησα για τα επαγγελματικά προγράμματα εταιριών κινητής τηλεφωνίας οπότε είδα μεγάλη διαφορά απ τα οικογενειακά. Συγκεκριμένα, 1. Οι τιμές αναφέρονται με ΦΠΑ τελικές όμορφα και ωραία και ξέρεις τι πληρώνεις 2. Οι επιδοτήσεις συσκευών είναι επί τιμών τιμολογίων 3. Υπάρχει δυνατότητα απεριορίστων ενδοεταιρικών κλήσεων. Εμείς δηλαδή που δεν έχουμε εταιρία γιατί να μην δικαιούμαστε τίποτα απ όλα αυτά? μούλικα είμαστε? Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 h mpataria h ateleiwth 8a htan ontws kati poly xrhsimo:) ante na doume poso 8a perimenoume :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Isws i karta sim na epireazei tin mpataria...me ton exis tropo... Diladi: 1)exw mia karta sim apo to x diktio.k den exei poli sima edw pou eimai, to kinito zorizetai na mpei sto diktio k katanalwnei megala posa mpatarias. 2)Exw mia sim tis y etairias k exw full sima, opote xamiloteri katanalwsi mpatarias!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Lefterian... Ξανα σκεψου αυτο που ειπες... Aυτο ειναι θεμα Δικτου ;) To κινητο δεν ζοριζεται μονο να μπει... Αλλα και ο πομποδεκτης ειναι στο full συνεχεια με αποτελεσμα να σου κανει και παραπανω κακο. ;) Οποτε πεφτει πιο γρηγορα :) iasonx, μηπως απλα αυτος που σου το ειπε δεν ξερει πολλα, και επειδη εχει αλλαξει το voltage στις sim (3.3 παλια 1.8 τωρα) να νομιζε οτι ηταν η καταναλωση? Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_driver_details.jsp?ID=44498&OSID=10&driverLanguage=42&selectedLanguage=13&driverCountry=41&selectedCountry=0 είναι το σάϊτ τις Τoσίμπα και οι τελευταίοι γιά την level1.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Καλησπέρα για ρίξτε μια ματιά.... http://www.antennabooster.net/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 έχω δει ένα τέτοιο... όντως δουλεύει, βελτιώνεται το σήμα... τωρά γιατί και πως κλπ δεν γνωρίζω! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 den to vriskw idiaitera xrisimo.an exeis provlima me to sima, allaxe kinito k diktio pou prosferoun megaluteri emveleia! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 den to vriskw idiaitera xrisimo.an exeis provlima me to sima, allaxe kinito k diktio pou prosferoun megaluteri emveleia! 1)den eipa oti tha to valw 2)spiti mou kanena diktio den exei sima parapanw apo 1-2 grammoules ara ama emenes edw tha to evriskes pio xrisimo apo oti nomizeis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos_8 Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Hi guys!! Δεν ξέρω αν κολλάει αυτό το θέμα εδώ, αλλά ήθελα να ρωτήσω άν ξέρετε αν υπάρχει τεχνολογία Bluetooth για μεταφορά δεδομένων από κινητό σε pc και αντίστροφα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 φυσικά και γίνεται μεταφορά data από pc σε κινητό και αντίστροφα! Το μόνο που χρειάζεσαι ένα κινητό που να έχει bt και να βάλεις στον υπολογιστη ένα bluetooth usb doongle! (δεν είναι ακριβό) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Mia SIM epikoinwnei me to dyktio , etsi? Gia na to kanei afto thelei fai, swsta? To fai ths SIM einai h mpataria tou kinhtou (profanws.) Einai toso periergo neoteres SIM na einai ligotero energovores? DEN NOMIZW NA EINAI KATHOLOU PERIERGO. Ara, mporei na exei kapoia vash afto. Allwste kai oi kataskevastes den lene oti h aftonomia mias syskevhs einai endeiktikh kai oti h pragmatikh aftonomia eksartai apo thn karta SIM kai ta xarakthristika tou diktyou?? Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts