Silvester Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Δείτε εδώ http://www.howstuffworks.com/question273.htm Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Πού ειναι οι νεες μεθοδοι που θα βγουν;; τα κινητα που παραθετω στο ποστ μου πιο πριν ειναι προς παραγωγη μαλλον για Ιαπωνια αρχικα ;) εξαλλου η ιδια εταιρια με κατι Ελβετους μου φαινεται πειραματιζεται με υβριδικες τροποποιησεις των ηδη υπαρκτων τεχνολογιων π.χ. λιθιου που θα βγαζουν αυτονομιες 1 μηνα αναμονη και 10-15 ωρες ομιλιας :!: που ειναι εξωπραγματικα νουμερα με τα σημερινα στανταρντ.....με πιθανη διαθεση ισως και τελη του 2006 αρχες 2007 συμφωνα με τα αρθρα που διαβαζω :) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Μενω στους Ν. Επιβατες Θεσσαλονικης και ψαχνω να βρω ποια εταιρια κινητης τηλεφωνιας εχει το καλυτερο σημα. Ειχα παντως Vodafone και ημουν πολυ απογοητευμενος. Ενημερωστε με σας παρακαλω. Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Μεταφορά του θέματος στους Τεχν. Προβληματισμούς μιας και δεν έχει τόσο vs, όσο ενημερωτικό χαρακτήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalir Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Ποιο δικτυο πιστευεται εχει καλυτερο σημα δηλαδη ακους καθαροτερα τον συνομηλιτη σου οταν μιλας ? με ενδιαφερει για 1.την περιοχη της ηπειρου (κυριως ιωαννινα) 2.Κεντρο αθηνας απαντηστε με κριτηριο το καθαρο σημα και οχι τις υπολοιπες υπηρεσιες. Παράθεση lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Μεταφορά του θέματος στους Τεχν. Προβληματισμούς μιας και έχει περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Nomizw h Cosmote exei to kalytero shma se autes tis perioxes. Alla kai pali oxi teleio. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Στα Γιάννενα μέσα τουλάχιστον η Vodafone και η Cosmote πιάνουν μια χαρά... Προς Κόνιτσα που ξέρω είναι καλύτερη η Cosmote.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalir Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 ωραια.αυτο φανταστηκα και εγω. πιο πολυ με νοιαζει να εχω ηχο κρυσταλο οχι απλα καλο. βεβαια αυτο μεχρι στιγμης δεν το εχω πετυχει στην αθηνα οποτε ισως στην ηπειρο να ειναι ακομα πιο δυσκολο.. (λογω βουνων) Παράθεση lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Μπα, μη το λες... Τουλάχιστον στα αστικά κέντρα δε θα έχεις πρόβλημα... ειδικά στα Γιάννενα που είναι αμφιθεατρικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brain_X Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 re paidia giati h nokia den exei bgalei sira 4 as poume 4110, 4400, 4430. kserei kaneis? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 kali paratirisi alla pisteuo mono i nokia kserei ton logo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Καπου ειχα διαβασει οτι εχει σχεση με την ασιατικη αγορα, αλλα δεν ξερω περισσοτερα οποτε μπορει να ειναι και βλακειες Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Μηπως θα επρεπε να ρωτησεις τους ιδιους? :D πλακα κανω. καλοσωρισες φιλε μου στο Myphone Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Θεωρητικά το Βloover μπορεί να υποκλέψει τα μηνύματα και τον τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής. Στην πράξη δεν ξέρω. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Μεταφορα στους Τεχνολογικούς Προβληματισμούς Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Ναι, έχει κεραίες στα γύρω βουνά (στο Μπιζάνι και στους Λυγγιάδες). Το σήμα, μέχρι το 2001 που ήμουν πάνω, τόσο σε Vodafone όσο και σε Cosmote ήταν αρκετά έως πολύ καλό.... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Ποιο δικτυο πιστευεται εχει καλυτερο σημα δηλαδη ακους καθαροτερα τον συνομηλιτη σου οταν μιλας ? με ενδιαφερει για 1.την περιοχη της ηπειρου (κυριως ιωαννινα) 2.Κεντρο αθηνας απαντηστε με κριτηριο το καθαρο σημα και οχι τις υπολοιπες υπηρεσιες. Γενικά εχει καθαρο σημα και η voda που εχω εγω και η cosmote που εχει καποιος αλλος στο σπίτι. Στην περιοχή των Αμπελοκήπων που μένω παρολα αυτα με την cosmote σε συγκεκριμενο σημειο του σπιτιου δεν εχει καλο σήμα... :( ... και η μια και η αλλη με λίγο καλυτερη την vodafone. Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Για μένα εχει αντικαταστηση τα : Ξυπνητήρι Ρολόι χειρός και Ηλεκτρονική ατζέντα Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Καπου ειχα διαβασει οτι εχει σχεση με την ασιατικη αγορα, αλλα δεν ξερω περισσοτερα οποτε μπορει να ειναι και βλακειες Και εγώ έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο έχω ακούσει. In China and Japan the number four sounds like the word for death Τώρα αν είναι ο πραγματικός λόγος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Μέσα στην πόλη δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να δει διαφορά μεταξύ βόντα και κοσμοτε... @chrini: είμαστε και γείτονες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Μέσα στην πόλη δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να δει διαφορά μεταξύ βόντα και κοσμοτε... @chrini: είμαστε και γείτονες!!! :w00t: Κερναω καφε τότε :grin: Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalir Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Δεν ξερω σε ποια περιοχη θα μεινω ακομη αλλα απο οτι μου λετε δεν θα αντιμετωπισω κανενα προβλημα.ωραια. thanks για την ενημερωση. Παράθεση lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 ναι... σε συκευες 2+ ετων :P Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Να επιτραπουν,εκτος απο τις στιγμες αναταραξεων,προσγειωσης ή απογειωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts