Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Gia sas,dimiourgo mia kenourgia istoselida stin Ellada pou stin ousia tha eine ena shop apeuthias apo tin Germania Hlektrika,Hlektronika kai alla.

Epidi tha poulao kai Handys kai pisteuo ta perissotera den exoun Elliniko menou pite mou an kserete poso kostizi gia ton agorasti na kani autin tin anabathmisi sto kinito pou tha exi agorasi apo mena i an exo ego tin dinatotita prin ta stilo na kano autin tin alagi

Euxaristo!!!

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Poies hlektronikes syskeyes exei antikatasthsei h tha antikathistoyse epaksia to kinhto sas thlefono;Poies syskeyes den sas einai pleon aparaithtes apo th stigmh poy agorasate to kinhto sas thlefono;

Edited by DENIOR

Το ξυπνητηρι και οι υπενθυμισεις, αλλα και φυσικα το ραδιο οταν ειμαι εκτος αυτοκινήτου....που περναει η ωρα γρηγοροτερα οταν ειμαι εξω.

Σίγουρα Ρολόι, ξυπνητήρι, gameboy :p , Ημερολόγιο, έχω και καμιά 50αριά mp3!

α, και φυσικά το τηλέφωνο :D

Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Για εμένα το κινητό που έχω τώρα έχει αντικαταστήσει τα εξής:

1) Ρολόι χειρός

2) Ξυπνητήρι για κάθε πρωί

3) Full organizer δηλαδή PDA (για τα απλά πράγματα)

4) ΜΡ3 player

5) Την φωτογραφική μηχανή ΜΙΑΣ χρήσης που παλαιά είχαμε στο αυτοκίνητο.

Αυτό που δεν μπορεί να αντικαταστήσει με τίποτα προς το παρόν είναι την ψηφιακή μου φωτογραφική μηχανή.

Αυτό που θα μπορούσε να είχε ΄(αλλά δεν έχει) είναι καλύτερο Mp3 player και FM radio.

Αυτά που θα ήθελα να αντικαταστήσει στο μέλλον είναι: Πιστωτικές κάρτες και ηλεκτρονικό χρήμα, κλειδιά, φορητή τηλεόραση, ποιοτική ψηφιακή κάμερα/βίντεο.

Less is more...

Έχω αντικαταστήσει με το κινητό μου το ρολόι χειρός , την ηλεκτρονική ατζέντα , το κομπιουτεράκι για τους υπολογισμούς .

Για το mp3 player δεν μπορώ να πω ότι έχει αντικατασταθεί ,καθώς το p910 δεν φημίζεται για την αυτονομία του.Άλλα κινητά κάλλιστα μπορούν να αντικαταστήσουν τα mp3 players εκτός και αν έχεις απαιτήσεις τύπου creative zen 60gb.

Οι digital cameras στο μέλλον (2-3 χρόνια) πιστεύω ότι θα αντικατασταθούν από τα κινητά , καθώς περιμένουμε μέχρι και 6mpixels .

Όταν έχω ενεργοποιημένη κάποια φραγή προς διεθνείς κλήσεις (είτε αυτήν όλων των διαθνών κλήσεων είτε αυτή που επιτρέπει μόνο τις κλήσεις προς τη χώρα όπου είσαι όταν είσαι σε roaming) τότε δε μπορώ να στείλω ούτε SMS προς τέτοιους αριθμούς; :worry:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω μια λιστα με την "ακτινοβολια" των κινητων που κυκλοφορουν??? αυτο που ψαχνω ειναι ο [SIZE=7]ΔΕΙΚΤΗΣ SAR W/kg.[/size]Αν ξερει κανεις κατι please SOS :!:

Δες τα επισημασμένα θέματα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=47297

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=8815

Και να χρησιμοποιείς την αναζήτηση: http://www.myphone.gr/forum/search.php

Μπορεις φυσικα.

Έτσι ήξερα κι εγώ, ωστόσο μπερδεύτηκα επειδή έκανα έλεγχο κατάστασης φραγών σε ένα Nokia και έγραψε ότι είναι ενεργή η φραγή διεθνών κλήσεων και SMS.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aγγλικά και πάλι αγγλικά. Κάτι η συνήθεια, κάτι ότι μου την σπάει να διαβάζω μισές λέξεις/αποτυχημένες μεταφράσεις. Τα μηνύματα φυσικά αποκλειστικά στα ελληνικά.

Aγγλικά και πάλι αγγλικά. Κάτι η συνήθεια, κάτι ότι μου την σπάει να διαβάζω μισές λέξεις/αποτυχημένες μεταφράσεις. Τα μηνύματα φυσικά αποκλειστικά στα ελληνικά.

Μια απο τα ίδια. Χρησιμοποιώ την γλώσσα του μενού με την οποία σχεδιάστηκε.

Thounthoun: Δεν πρόκειται να δεις σύντομα κινητά τέταρτης γενιάς αφού ακόμη η αγορά δεν έχει ακόμα χωνέψει την προηγούμενη (3η). Επιπρόσθετα, η τεχνολογία 4ης γενιάς δεν είναι ακόμη σε στάδιο όπου θα μπορούσε να αξιοποιηθεί εμπορικά. Περισσότερα για τα δίκτυα 4ης γενιάς θα βρεις κατά διαστήματα στην κεντρική σελίδα του myphone.gr και κατά συνέπεια στις περιοχές των My News.

ParisC: Υπάρχουν 3 βασικές γενιές και κάποιες υποδιαιρέσεις (2,5G, 2,75G, 3,5G).

[sIGPIC][/sIGPIC]

KALHMERA H' KALHSPERA

EXO ENA MOTOROLA V620 & TO HANDSFREE BLUETOOTH HS810.

ME ENDIAFEREI AN GINETAI NA APANTO SE INTERNET KLHSEIS & SE CHAT ROOMS APO TO KINHTO MOY & APO TO HS810...KYRIOS APO TO HANDSFREE (HS810).DHL...NA LEITOYRGO TO HS810 SAN HANDSET BLUETOOTH

ME ENHMEROSAN OTI TO PARAPANO GINETAI ME MIA SYSKEYH POY ONOMAZETE BLUETOOTH DONGLE USB (LOGIKA PREPEI NA GINETAI GIATI APANTO SE INTERNETKLHSEIS ME ENA APLO HEADSET & EAN H PARAPANO SYSKEYH MPOEI NA METATREPSEI TON HXO & NA TON METAFEREI STO HS810 H' STO V620...OYDEN PROBLHMA!)

EINAI OMOS ONTOS EFFIKTO?....& AN NAI POIES SYSKEYES TOY EMPORIOY THA EINAI APOTELESMATIKES & SYMBATES ME TIS DIKES MOY SYMFONA ME TO FIRMWIRE & TA LOIPA XARAKTHRISTIKATOYS?.

SOCRATES_vl, καλύτερα να αποφεύγεις τα κεφαλαία γιατί αφενός είναι είναι κουραστικά στην ανάγνωση και αφετέρου μοιάζει σα να φωνάζεις. ;)

Όσο για την ερώτησή σου, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει αυτό που ζητάς... Πάντως όποιο Bluetooth dongle και να πάρεις, 99,9% θα είναι συμβατό με το κινητό σου και γενικότερα θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Α, και καλωσήρθες στο forum :)

ΕΙΜΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΕΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΧΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ PRIVATE NUMBER? ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΚΑΠΟΙΟ ***** ΜΗΠΩΣ?? ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!

ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!!

proud iphone 8gb owner :P

kathe mera mas ekplissei kai perissotero

djbanana, καλωσήρθες στο myphone

Υπάρχουν ήδη παρόμοιο θέματα οποτε μπορείς να απευθυνθείς εκεί:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41668

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned