tonis1000 Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Gia sas,dimiourgo mia kenourgia istoselida stin Ellada pou stin ousia tha eine ena shop apeuthias apo tin Germania Hlektrika,Hlektronika kai alla. Epidi tha poulao kai Handys kai pisteuo ta perissotera den exoun Elliniko menou pite mou an kserete poso kostizi gia ton agorasti na kani autin tin anabathmisi sto kinito pou tha exi agorasi apo mena i an exo ego tin dinatotita prin ta stilo na kano autin tin alagi Euxaristo!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Exei kanenas plirofories gia to pote tha erthoun ta kinita 4 genias?Enas malon trelos filos mou mou ipe oti ide kapou oti tha erthoun se dio mines :shifty: :blink: Πόσες γενιές υπάρχουν? lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 (edited) Poies hlektronikes syskeyes exei antikatasthsei h tha antikathistoyse epaksia to kinhto sas thlefono;Poies syskeyes den sas einai pleon aparaithtes apo th stigmh poy agorasate to kinhto sas thlefono; Edited January 28, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 (edited) Asfalos kai xrhsimopoio thn Ellhnikh glossa sto MENU toy kinhtoy moy thlefonoy. Edited January 28, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 eytyxws exei radio kai pernane oi varetes wres to roloi kai to ksipnitiri einai aparaitita tin agenda den tin xrisimopoiw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Ελληνικά πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Ελληνικά ! :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Το ξυπνητηρι και οι υπενθυμισεις, αλλα και φυσικα το ραδιο οταν ειμαι εκτος αυτοκινήτου....που περναει η ωρα γρηγοροτερα οταν ειμαι εξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Σίγουρα Ρολόι, ξυπνητήρι, gameboy :p , Ημερολόγιο, έχω και καμιά 50αριά mp3! α, και φυσικά το τηλέφωνο :D Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Για εμένα το κινητό που έχω τώρα έχει αντικαταστήσει τα εξής: 1) Ρολόι χειρός 2) Ξυπνητήρι για κάθε πρωί 3) Full organizer δηλαδή PDA (για τα απλά πράγματα) 4) ΜΡ3 player 5) Την φωτογραφική μηχανή ΜΙΑΣ χρήσης που παλαιά είχαμε στο αυτοκίνητο. Αυτό που δεν μπορεί να αντικαταστήσει με τίποτα προς το παρόν είναι την ψηφιακή μου φωτογραφική μηχανή. Αυτό που θα μπορούσε να είχε ΄(αλλά δεν έχει) είναι καλύτερο Mp3 player και FM radio. Αυτά που θα ήθελα να αντικαταστήσει στο μέλλον είναι: Πιστωτικές κάρτες και ηλεκτρονικό χρήμα, κλειδιά, φορητή τηλεόραση, ποιοτική ψηφιακή κάμερα/βίντεο. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Έχω αντικαταστήσει με το κινητό μου το ρολόι χειρός , την ηλεκτρονική ατζέντα , το κομπιουτεράκι για τους υπολογισμούς . Για το mp3 player δεν μπορώ να πω ότι έχει αντικατασταθεί ,καθώς το p910 δεν φημίζεται για την αυτονομία του.Άλλα κινητά κάλλιστα μπορούν να αντικαταστήσουν τα mp3 players εκτός και αν έχεις απαιτήσεις τύπου creative zen 60gb. Οι digital cameras στο μέλλον (2-3 χρόνια) πιστεύω ότι θα αντικατασταθούν από τα κινητά , καθώς περιμένουμε μέχρι και 6mpixels . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Ελληνικα και μονο,μου τη δινει να διαβαζω greekenglish! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Όταν έχω ενεργοποιημένη κάποια φραγή προς διεθνείς κλήσεις (είτε αυτήν όλων των διαθνών κλήσεων είτε αυτή που επιτρέπει μόνο τις κλήσεις προς τη χώρα όπου είσαι όταν είσαι σε roaming) τότε δε μπορώ να στείλω ούτε SMS προς τέτοιους αριθμούς; :worry: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Μπορεις φυσικα. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vincent_vega Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω μια λιστα με την "ακτινοβολια" των κινητων που κυκλοφορουν??? αυτο που ψαχνω ειναι ο [SIZE=7]ΔΕΙΚΤΗΣ SAR W/kg.[/size]Αν ξερει κανεις κατι please SOS :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Δες τα επισημασμένα θέματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=47297 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=8815 Και να χρησιμοποιείς την αναζήτηση: http://www.myphone.gr/forum/search.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Μπορεις φυσικα. Έτσι ήξερα κι εγώ, ωστόσο μπερδεύτηκα επειδή έκανα έλεγχο κατάστασης φραγών σε ένα Nokia και έγραψε ότι είναι ενεργή η φραγή διεθνών κλήσεων και SMS. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Aγγλικά και πάλι αγγλικά. Κάτι η συνήθεια, κάτι ότι μου την σπάει να διαβάζω μισές λέξεις/αποτυχημένες μεταφράσεις. Τα μηνύματα φυσικά αποκλειστικά στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Aγγλικά και πάλι αγγλικά. Κάτι η συνήθεια, κάτι ότι μου την σπάει να διαβάζω μισές λέξεις/αποτυχημένες μεταφράσεις. Τα μηνύματα φυσικά αποκλειστικά στα ελληνικά. Μια απο τα ίδια. Χρησιμοποιώ την γλώσσα του μενού με την οποία σχεδιάστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Μια απο τα ίδια. Χρησιμοποιώ την γλώσσα του μενού με την οποία σχεδιάστηκε. paromoios! :) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Thounthoun: Δεν πρόκειται να δεις σύντομα κινητά τέταρτης γενιάς αφού ακόμη η αγορά δεν έχει ακόμα χωνέψει την προηγούμενη (3η). Επιπρόσθετα, η τεχνολογία 4ης γενιάς δεν είναι ακόμη σε στάδιο όπου θα μπορούσε να αξιοποιηθεί εμπορικά. Περισσότερα για τα δίκτυα 4ης γενιάς θα βρεις κατά διαστήματα στην κεντρική σελίδα του myphone.gr και κατά συνέπεια στις περιοχές των My News. ParisC: Υπάρχουν 3 βασικές γενιές και κάποιες υποδιαιρέσεις (2,5G, 2,75G, 3,5G). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOCRATES_vl Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 KALHMERA H' KALHSPERA EXO ENA MOTOROLA V620 & TO HANDSFREE BLUETOOTH HS810. ME ENDIAFEREI AN GINETAI NA APANTO SE INTERNET KLHSEIS & SE CHAT ROOMS APO TO KINHTO MOY & APO TO HS810...KYRIOS APO TO HANDSFREE (HS810).DHL...NA LEITOYRGO TO HS810 SAN HANDSET BLUETOOTH ME ENHMEROSAN OTI TO PARAPANO GINETAI ME MIA SYSKEYH POY ONOMAZETE BLUETOOTH DONGLE USB (LOGIKA PREPEI NA GINETAI GIATI APANTO SE INTERNETKLHSEIS ME ENA APLO HEADSET & EAN H PARAPANO SYSKEYH MPOEI NA METATREPSEI TON HXO & NA TON METAFEREI STO HS810 H' STO V620...OYDEN PROBLHMA!) EINAI OMOS ONTOS EFFIKTO?....& AN NAI POIES SYSKEYES TOY EMPORIOY THA EINAI APOTELESMATIKES & SYMBATES ME TIS DIKES MOY SYMFONA ME TO FIRMWIRE & TA LOIPA XARAKTHRISTIKATOYS?. THANKS :!: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 SOCRATES_vl, καλύτερα να αποφεύγεις τα κεφαλαία γιατί αφενός είναι είναι κουραστικά στην ανάγνωση και αφετέρου μοιάζει σα να φωνάζεις. ;) Όσο για την ερώτησή σου, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει αυτό που ζητάς... Πάντως όποιο Bluetooth dongle και να πάρεις, 99,9% θα είναι συμβατό με το κινητό σου και γενικότερα θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Α, και καλωσήρθες στο forum :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djbanana Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 ΕΙΜΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΕΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΧΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ PRIVATE NUMBER? ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΚΑΠΟΙΟ ***** ΜΗΠΩΣ?? ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ! ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!! Παράθεση proud iphone 8gb owner :P kathe mera mas ekplissei kai perissotero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 djbanana, καλωσήρθες στο myphone Υπάρχουν ήδη παρόμοιο θέματα οποτε μπορείς να απευθυνθείς εκεί: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41668 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts