sculper Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 http://www.kibos.gr/mobile.htm phga shmera sthn comdex kai to eida os proion....dustuxos oxi se leitourgia.......to gnorizete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 To έχω ξαναδεί, αλλά δεν είναι κάτι σπουδαίο. Ποιός θα άλλαζε το Route 66 για αυτό το πρόγραμμα; Route 66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Άσχετο, το συγκεκριμένο λειτουργεί με GPS reciever; Είχα ακούσει για κάποιο που "κυκλοφορεί" το οποιο δεν χρειάζεται reciever, αλλα βρίσκει στίγμα κάπως με τις κεραίες (?!) της εταιρίας κινιτής που έχει ο χρήστης. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 μεταφορά στους Τεχνολογικούς προβληματισμούς :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CATI Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Πριν λιγες μερες βρηκα στο κινητο μου μια αναπαντητη απο το νουμερο +302111000043. Πηρα αμεσως να δω ποιος ειναι , αλλα η κληση στο συγκεκριμενο αριθμο , δεν ειναι εφικτη. Δεν μου λεει οτι δεν υπαρχει αυτος ο αριθμος, αλλα βγαζει σαυνεχως ηχο κατηλλειμενου οσες φορες εχω παρει. Γνωριζεται κατι για τα νουμερα που αρχιζουν απο 211? ΥΓ.Λετε να το παω το κινητο μου, στα ανεξηγητα του Χαρδαβελλα? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 τα 211 νομιζω εχουν αστικη χρεωση πανελαδικα και βγηκαν ως συνεχεια των 800-11... Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Απο 211 δεν ξεκιναει και ο αριθμος της Q στην Αθηνα; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Νομιζω οτι και η Vivodi ξεκιναει απο 211. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αν δεν κάνω λάθος, το 211 είναι πρόθεμα εναλλακτικών φορέων σταθερής τηλεφωνίας (π.χ. Forthnet Telephony). Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAiK Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Τι είναι τελικά απο αυτά τα τέσσερα? Παράθεση http://www.saik.hostindex.gr/misc/UIQ_logo.gif User Intelligence Quotient [UIQ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Kαι εγω απ ότι εχω ακουσει το 211 ανηκει στη vivodi. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekatz Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Από παρόμοιο νούμερο μου τηλεφωνούσαν και εμένα από την Ολυμπιάδα. Θυμάμαι 210 μηδενικά και κάτι ψιλά στο τέλος. Καλό ψάξιμο! Παράθεση Time is what keeps everything from happening at once. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 emena me pirane apo to 00000000000 ? Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AquaSonic ( 7 Νοέ. 2004 , 12:22) τα 211 νομιζω εχουν αστικη χρεωση πανελαδικα και βγηκαν ως συνεχεια των 800-11... καμία σχέση Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 7 Νοέ. 2004 , 14:01) Αν δεν κάνω λάθος, το 211 είναι πρόθεμα εναλλακτικών φορέων σταθερής τηλεφωνίας (π.χ. Forthnet Telephony). Αυτό είναι. Αν δεις 211 σημαίνει ότι σε κάλεσε κάποιος που έχει γραμμή 100% από εναλλακτικό φορέα, χωρίς καθόλου ΟΤΕ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SAiK ( 7 Νοέ. 2004 , 14:13) Τι είναι τελικά απο αυτά τα τέσσερα? Πού τα είδες τα τέσσερα; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Georgekatz ( 7 Νοέ. 2004 , 14:25) Από παρόμοιο νούμερο μου τηλεφωνούσαν και εμένα από την Ολυμπιάδα. Θυμάμαι 210 μηδενικά και κάτι ψιλά στο τέλος. Καλό ψάξιμο! Αν είναι "210 μηδενικά και κάτι ψιλά στο τέλος" δεν έχει καμία σχέση με 211xxxxxxx. Eίναι σαν να λες ότι το 6974556677 είναι από την ίδια εταιρία με το 6944556677 επειδή μοιάζουν (τα νούμερα τυχαία, μην τα δοκιμάσετε). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Νομίζω αυτό, νομίζω εκείνο, νομίζω το άλλο. :rolleyes: Είναι αυτό που λέει ο Petran. Και συμπληρώνω: Δεν είναι μόνο πρόθεμα της Forthnet. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 7 Νοέ. 2004 , 14:01) Αν δεν κάνω λάθος, το 211 είναι πρόθεμα εναλλακτικών φορέων σταθερής τηλεφωνίας (π.χ. Forthnet Telephony). Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Einai to prothema enallaktikwn forewn (xwris katholu ote) opws eipe kai o lewton. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ADSL ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SKYPE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ!!!! :!: ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ. http://www.skype.com :!: Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. :alien: ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ SKYPE ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 0!!! :D ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ SKYPE NA ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jojo ( 7 Νοέ. 2004 , 14:38) emena me pirane apo to 00000000000 ? Μην ανησυχείς.Οι φίλοι μας απο το υπερπέραν ειναι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Eνδιαφέρον, αν όντως είναι όπως τα λένε.. Μπήκα και στη σελίδα τους και διάβασα λίγο στα πεταχτα. Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει περι τίνος πρόκειτε? Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 re pedia nomizw ine apo tilefwniko kedro i klisi ta 4 midenika kati mou lene Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Κάντε μια βόλτα από το Series 60 Forum και συγκεκριμένα από εδώ όπου έχουμε συζητήσει εκτενώς το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Κάντε μια αναζήτηση στο forum, θα βρείτε πολλές παλιότερες συζητήσεις για το Skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts