Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως έγινε και στις πρέσπες ένας παρόμοιος σε μέγεθος σεισμός 4,3

χτες το βραδάκι στις 7 και κάτι αλλά ουδέν πρόβλημα ίσως να μην έχει σχέση με της θεσ/κης αλλά δεν είναι και μακριά

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σιγουρα η διαφημηση του πΟΤΕ με τα 3€ της τελλας προσβαλει τη νοημοσυνη μας..48 ολοκληρα λεπτα ε?πω πω...μη πουμε και για τη τεραστια διαφορα στις υπολοιπες χρεωσεις..(ειδικα στα κινητα) :mad:
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά το σκηνικό έχει ως εξής, πρόσφατα μπήκε στην παρέα μια κοπελιά η οποία έχει πάθει το εξής. Εδώ και 4 μήνες την ενοχλεί ένας τύπος, ο οποίος έχει μάθει το κινητό της, ποια είναι και πάρα πολλά προσωπικά πράγματα καθώς και που μένει. Την ενοχλεί συνέχεια και μερικές φορές την βρίζει και το κορίτσι τα έχει παίξει. Σήμερα άλλαξε νούμερο κινητού εξαιτίας του. Εγώ απλώς θα ήθελα να μάθω αν γίνεται με κάποιον από δω να μάθω σε ποιον ανήκει το νούμερο. Ξέρω ότι αυτό που ζητάω είναι πολύ δύσκολο αλλά άμα μπορεί και θέλει κάποιος ας μου στείλει ένα pm. Δεν θα ζήταγα τέτοια χάρη αν δεν ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση η κοπέλα. Μου είπε ότι αν ο τύπος μάθει και αυτό το νούμερο μάλλον θα πάει στην αστυνομία. Ευχαριστώ πολύ!
Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη ξέχασα να ανφέρω ότι το νούμερο είναι της Cosmote για αυτό το έγραψα στον τομέα της Cosmote.
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον maxitis

 

An esi den thelis min ta dexese.

Pisteuo den tha mas kakopefte.

 

 

Το ότι δε μας κακόπεφτε δε σημαίνει ότι είναι και λογικό να μας τα έδινε κάποιος.

 

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αν οι εταιρίες θελήσουν να δώσουν 2% να το δώσουν σε αυτόν που δέχεται την κλήση και όχι να το δώσουν σε αυτόν που καλεί, ως έκπτωση.

 

Αν μου εξηγήσεις το σκεπτικό σε αυτό να το καταλάβω.

Γιατί λοιπόν θέλεις να βγάζεις λεφτά από τις εισερχόμενες κλήσεις?

Link to comment
Share on other sites

Εφ όσον το νούμερο είναι εμφανές (όχι απόκρυψη), ναί! Έχεις πολλές πιθανότητες (εξαρτάται και σε τι υπάλληλο θα πέσεις)
http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg
Link to comment
Share on other sites

Στα χαρακώματα για την κινητή του 2004

 

Μπορεί να υπολείπονται περίπου 280 ημέρες μέχρι την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δεν φαίνεται να τις έχει αγγίξει η ...επιφοίτηση του ολυμπιακού πνεύματος. Ο επιχειρηματικός πόλεμος με αφορμή την εγκατάσταση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις γίνεται όλο και σκληρότερος.

 

Vodafone και Telestet στρέφονται κατά της Cosmote που είναι και ο Μέγας Χορηγός κατηγορώντας την θυγατρική του ΟΤΕ ότι τις εμποδίζει να αναπτύξουν τα δικά τους δίκτυα μέσα στα στάδια. Η Cosmote από την πλευρά της, υποστηρίζει ότι η σύμβαση που έχει υπογράψει με τον οργανισμό “Αθήνα 2004” την υποχρεώνει να παρέχει συγκεκριμένου επιπέδου υπηρεσίες, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να καθυστερήσει για να διευκολύνει τις άλλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

 

Ανεξάρτητα από τις επιχειρηματικές “κόντρες” μεταξύ των εταιρειών –οι οποίες έχουν ξεφύγει από το καθαρά λεκτικό επίπεδο παίρνοντας τη μορφή επιθετικών επιστολών με αποδέκτες τα γραφεία των εμπλεκόμενων υπουργών και της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων- τίθεται πλέον ένα σημαντικότατο ερώτημα: “Θα προλάβουν να στηθούν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας μέχρι την τελετή έναρξης των αγώνων;” Ανώτατα στελέχη τόσο της Telestet όσο και της Vodafone έχουν αρχίσει να κάνουν ανοικτά λόγο για κίνδυνο black out. Ασκούν με αυτό τον τρόπο πιέσεις για να τους επιτραπεί άμεσα η… είσοδος στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις;

 

Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει απεριόριστος χρόνος και αυτό το παραδέχονται ακόμη και στην Cosmote. Όσο συνεχίζεται η κατασκευή των ολυμπιακών έργων, οι τεχνικοί –ακόμη και της Cosmote που έχει σαφές προβάδισμα ως χορηγός- δεν μπορούν να μπουν στα στάδια για να εγκαταστήσουν κεραίες. Πόσο μάλλον να δοκιμάσουν τις αντοχές του δικτύου. Έτσι, αν δεν τηρηθούν τα ήδη σφικτά χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί για την παράδοση των εγκαταστάσεων η καθυστέρηση θα μετακυλιστεί και στην ανάπτυξη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

 

Το έργο δεν είναι μικρό σε μέγεθος. Μόνο το ολυμπιακό δίκτυο που αναπτύσσει η Cosmote επαρκεί σε χωρητικότητα για να καλύψει μια γεωγραφική περιοχή με το μέγεθος της Πελοποννήσου. Σε προχθεσινή συνάντηση με τους δημοσιογράφους, ο διευθύνων σύμβουλος της Telestet, Νίκος Βαρσάκης, υποστήριξε ότι από την στιγμή που θα επιτραπεί στους τεχνικούς της Telestet η…είσοδος στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του ολυμπιακού δικτύου.

 

Το ζήτημα δεν είναι απλό, επισήμανε ο κ. Βαρσάκης υποστηρίζοντας ότι ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο κατασκευάζονται τα στάδια, μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα λειτουργίας των δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα, ανέφερε την στέγη Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η μεταλλική κατασκευή επιβάλλει στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να κάνουν ειδικές μετρήσεις πριν αποφασίσουν τι εξοπλισμό θα παραγγείλουν και που θα τον τοποθετήσουν. “Το γεγονός ότι οι εταιρείες δεν γνωρίζουν ακόμη τι είδους εξοπλισμό πρέπει να αγοράσουν συνιστά έναν ακόμη παράγοντα καθυστέρησης”, επισημαίνει ο κ. Βαρσάκης.

 

Στην Ολυμπιάδα της Αθήνας, αναμένεται να δοκιμαστούν για πρώτη φορά και τα κινητά τηλέφωνα τρίτης γενιάς. “Θα είναι η πρώτη Ολυμπιάδα κατά την οποία θα λειτουργήσουν ταυτόχρονα τρεις γενιές κινητής τηλεφωνίας. Της δεύτερης, της γενιάς 2,5 και της τρίτης”, αναφέρει χαρακτηριστικά στέλεχος της αγοράς. Από την άλλη πλευρά, οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλότερες διότι η διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας τον Αύγουστο του 2004 θα είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη απ’ ότι ήταν πριν από τέσσερα χρόνια στο Σίδνει.

 

Οι Αυστραλοί, δεν τα κατάφεραν καλά με τις τηλεπικοινωνίες. Για να ενισχύσουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας είχαν επιστρατεύσει ακόμη και φορητές κεραίες τις οποίες μετέφεραν από στάδιο σε στάδιο κρυμμένες μέσα σε…καροτσάκια παγωτού. Μένει να φανεί αν μέσα στις επόμενες 280 ημέρες θα λυθούν οι κόντρες μεταξύ των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας ώστε να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα και στην Ολυμπιάδα της Αθήνας. Οι εμπλεκόμενοι αισιοδοξούν, δεν παύουν όμως να ανησυχούν…

 

 

by flash.gr

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΑ FM ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ?-->> :lol:http://mms://1045fm.live24.gr/1045fm/" max 600 users.
Link to comment
Share on other sites

Σε τέτοιες περιπτώσεις, κι εφόσον είναι πραγματικά ενοχλητικό, πας κατ'ευθείαν στην αστυνομία, κι εκεί θα σου πουν. Δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσουν τέτοιοι άνθρωποι και το να μάθεις σε ποιον ανήκει το νούμερο δεν πρόκειται να βοηθήσει και πολύ (μπορεί να είναι καρτοκινητό, μπορεί ν'ανήκει σ'άλλο άτομο και ούτως ή άλλως τι θα κάνεις με τα στοιχεία του ; )

 

Μιχάλης :alien:

Link to comment
Share on other sites

Βασικά αν δεν την ξαναενοχλήσει τώρα, δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον. Άμα μάθω τα στοιχεία του και του έλεγε η κοπέλα είσαι αυτός κόψε τις βλακείες ίσως σταμάταγε. Αν είναι καρτοκινητό, τότε άστα να πάνε. Το sms-bomb είναι λύση λέτε? Εννοείται να μην καταλάβει ότι έγινε εκ μέρους της κοπελιάς και όχι κανένας υπερβολικός αριθμός sms, το πολύ καμιά 50αριά. Τι συνέπειες μπορεί να υπάρξουν?
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

 

Yeap. Και γενικά όλες της Tellas καθώς και αυτή η παλιά του OTE με το ISDN που έδειχνε τον βλάκα να κάνει videochat με την γκόμενα στο internet. :rolleyes:

 

 

 

[bineliki mode on]

 

Να πούμε επίσης ότι η συγκεκριμένη διαφήμηση παρέλειπε να αναφέρει κρλισιμες λεπτομέρειες:

 

"...πιάνει μέχρι 128 κιλομπίτ το δευτερόλεπτο"

 

Παίζουν με τις λέξεις! :mad: "Μέχρι 128" Το Νetmod που δίνει ο ΟΤΕ εξ ορισμού δεν παρέχει 128! Για την ακρίβεια δεν ξεπερνάει τα 115,2 λόγω σειραϊκής σύνδεσης... Μόνο το USB Netmod που τότε δεν ήταν ευρέως διαθέσιμο στην Αθήνα, πόσο μάλλον στην υπόλοιπη Ελλάδα ή κάποιο άλλο ξεχωριστά αγορασμένο third party TA παρείχε 128 και αυτά όχι πάντα! :mad:

 

"...you don't love me???"

 

Και αν ακόμα έπιανε 128 :lol: θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει και τα δύο κανάλια αρά θα χρέωνε διπλά :'( ! Δεδομένο για μας, όχι όμως για πολλούς άλλους! :mad:

 

[bineliki mode off]

 

 

Tέλος επειδή βλέπω ότι αγαπάτε ιδιαίτερα τις διαφημήσεις της Q, σας τις αφιερώνω εξαιρετικά!!! :p :p :p

 

Όποια νέα ή παλιά διαφήμηση σας σπάει/έσπασε τα νεύρα με την κοροιδία της μπορείτε να εκτονωθείτε και να πείτε το γιατί εδώ!!!

Link to comment
Share on other sites

Γραφω παραπανω

πιο απλα,εαν εγω εχω σταθερα ας πουμε,10 ωρες εισερχομενες το μηνα,εσυ τι λες δεν τα παιρνει η εταιρια απο τον τερματισμο κλησης;Δεν τη συμφερει να μου δωσει ενα κινητρο για να μεινω εφοσον της φερνω εσοδα;

Link to comment
Share on other sites

γεια σας,

 

αυτο που λετε ειναι οντως καλο!

Οταν ειχα παει Σουηδια, ειχα διαλεξει την εταιρια που την εχει αυτη την υπηρεσια, νομιζω λεγοταν TELIA. Οσο με καλουσαν μαζευοταν ενα ποσο και οταν εβαζα καρτα(μοναδες) που βαζαν και τις επιπλεον μοναδες απο τις εισερχομενες κλησεις. ;) ;)

Μακαρι να γινει και δω :o

 

Που ξερετε , ισως μελλοντικα!! μακαρι :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Xmm...δεν ξέρω αν είναι επικύνδινο αλλά ίσως αν μου χε σπάσει τα νεύρα ο εν λόγω μαμάκας, θα λεγα στην κοπέλα να του κλείσει ένα ραντεβού (προφανώς της κολλάει ε;) και θα πήγαινα με αλλους 3 νοματέους να τον κάνουμε μπαούλο στο ξύλο.
HTC Desire Root User
Link to comment
Share on other sites

Πάντως, αν θέλει μπορεί να πάει να κάνει μήνυση κατά αγνώστων και μετά να ζητήσει εισαγγελική παραγγελία για να της αποκαλύψουν τα στοιχεία του χρήστη. Το θέμα όμως είναι τι μπορεί να αποδείξει
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι για να σου πουν σε ποίον ανήκει το νούμερο χρειάζεται εισαγγελική απόφαση... Θεωρείται κάτι προσωπικά δεδομένα και τα ρέστα... Όταν σου την σπάει τα νεύρα ο κάθε λαλάκας τότε είναι καλά όμως...
Link to comment
Share on other sites

Λένε ότι το 3G θα "καθιερώθει" σε αρκετά χρόνια.

Επίσης, δεν θα θέλουν όλοι μια 3G συκσευή που θυα είναι ακριβότερη από μια GSM/GPRS.. Είναι και το κόστος των υπηρεσίων 3G που λένε ότι θα είναι πολύ ψηλό στην αρχή... Άρα κ να πάρεις ένα τέτοιο κινητό δεν θα το πολυχρησιμοποιείς...

Link to comment
Share on other sites

θέλω να στέλνω ενα μήνυμα σε πολλά κινητα ταυτοχρονα.απο το ιντερνετ και δωρεάν γίνεται?Ή αν ξέρετε κανα σαιτ να προσφέρει ειδοποίηση μαιλ σε κινητα.για δωρεαν μιλάμε παντα.ευχαριστώ
Link to comment
Share on other sites

Tha afksisoun tous pelates tous giati oloi tha theloun na tous kaloun k na tous milane.

K ama thelei kapios ta katafernei.

Epipleon osoi einai se eteries k exoun tsampa psosbasi se kinita tha kaloun ton eauto tous k xiliades ala paradigmata pu den mporei kaneis na skeftei.

Olo k tha skarfizontai oi kaloumenoi na dexontai olo k pio polles kliseis.

Kseroun autoi,Na sou apo alon tropo?Na bazis agelies gia na se kaloun. k na rotoun.Anti na su spane ta neura apo tus enoxlitikus tha xerese giati k mono pu se kaloun tha kerdizeis.

Link to comment
Share on other sites

Έχει μηνύματά του τα οποία λένε πολλά και φαίνεται το νούμερό του. Εγώ έγραψα στο forum μην τυχόν καταφέρω να μάθω το όνομά του χωρίς την παρέβαση εισαγγελέα γιατί όπως σας είπα η κοπέλα άλλαξε νούμερο, οπότε αν δεν ξαναβρεί το νούμερο της δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα στοιχεία τα ήθελα σε περίπτωση που βρει το τηλέφωνό της να του πει ξέρω ποιος είσαι και αν συνέχιζε τότε να πήγαινε στην αστυνομία.
Link to comment
Share on other sites

Φιλε εγω νομιζω πως οι Ελληνες καταναλωτες θα αργησουν πολυ να χρησιμοποιησουν το 3G!

Γιατι:

1)Οι χρεωσεις οπως ειπε ο Αντωνης θα ειναι πανακριβες!

Δεν βλεπεις που τωρα ειναι πολυ τσιμπιμενες με το 3G θα ειναι φωτια!

2)Πιστευω οτι μια μεση 3G συσκευη θα κανει γυρω στα 400?!

Ισα ισα για να κανεις βιντεοκληση!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...