Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Draken (22 Ιούλ. 2003 , 22:13)

 

Λοιπον ξερει κανενας κανενα καλο sms site. Γιατι το web2sms που χρησιμοποιουσα εως τωρα υστερα απο την "αναβαθμιση" ειναι πολυ εκνευριστικο. Ασε που εχοντας OTEnet δεν με αφηνει να στειλω Χ10 (ξερω κατι παιζει με τα cookies αλλα δεν εχω καμια ορεξη να τα ψαξω). Ακουω προτασεις λοιπον για free sms sites (και οχι ICQ ;) )

 

Best free SMS sites 30000 + SMSC
James C. Saunders
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βαριεμαι να το λεω αλλα το κινητο το θες για κινητο και την ψηφιακη για ψηφιακη τουλαχιστον αυτη τη γνωμη εχω.... για αυτο μετανιοωσα που εχω pocket & mobile 2 in 1
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi (26 Μάι. 2004 , 11:14)

 

Βαριεμαι να το λεω αλλα το κινητο το θες για κινητο και την ψηφιακη για ψηφιακη τουλαχιστον αυτη τη γνωμη εχω.... για αυτο μετανιοωσα που εχω pocket & mobile 2 in 1

 

 

Δεν διαφωνώ μαζί σου και ούτε προκειται οι κάμερες των κινητών να αντικαταστήσουν τις ψηφιακές μηχανές αυτό είναι σίγουρο τα έχουμε πει παντού οτι δεν παίζει ρόλο τα megapixels αλλά ο φακός γενικότερα.

Τέλος πάντων οι κάμερες στα κινητά είναι για φωτογραφίες της στιγμής εκεί που δεν έχεις μαζί σου την κανονική, αλλά μιας και σήμερα σχεδόν όλα τα καινούργια μοντέλα διαθέτουν μία, τουλάχιστον γιατι όχι να μην είναι καλύτερης ποιότητας και ποιο εξελιγμένες; Δεν βλάπτει αυτό κανέναν.

 

Όσο για το άλλο που λες για Pocket PC και mobile 2 σε 1 αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ προσωπικά τουλάχιστον είχα ξεχωριστές συσκευές PDA και κινητό και με το P900 βρήκα την υγεία μου. Αλλά πάλι η φωτογραφική μου μηχανή θα παραμείνει ως έχει και δεν την αλλάζω με τίποτα.

Less is more...
Link to comment
Share on other sites

Είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού πρέπει να κλείνουμε τα κινητά μας γιατι επηρεάζουν κάποια συστήματα πλοήγησης του αεροσκάφους.

 

Πριν μερικές μέρες όμως σε ένα ταξίδι με λεωφορείο στη Γερμανία ο οδηγός μας ανακοίνωσε ότι πρεπει να κλείσουμε τα κινητά μας για λόγους ασφαλειάς!!!! Αν έλεγε για να μην ενοχλούμε τους γύρω θα το καταλάβαινα, αλλά για λόγους ασφαλειάς σε λεωφορείο...

 

Θεωρείτε ότι αυτό έχει μια λογική βάση ή ήταν απλως ψαρωτικό;;;

 

Βεβαια το λεωφορείο ήταν της Lufthansa. Λέτε να τους έχει μείνει η συνήθεια από τα αεροπλάνα;;;

Q σου λεβέντη μου!!!
Link to comment
Share on other sites

Πρωτη φορα το ακουσα αυτο. Ποια χρονικη στιγμη συνεβη?

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους!

 

Είμαι νέο μέλος στο forum και αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα! Αν και έχω τρακ :worry: ξεκινάω!

 

Είμαι φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Ασχολούμαι με το Βιομηχανικό Σχεδιασμό και το Βιομηχανικό Σχέδιο και η σπουδαστική μου εργασία έχει ως θέμα "Σχεδιασμός και Σχεδίo συσκευής κινητού τηλεφώνου".

 

Θα σας παρακαλούσα να αφιερώσετε 5 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που έχω ετοιμάσει και βρίσκεται σε αυτή τη διεύθυνση:

 

http://www.zoomerang.com/survey.zgi?p=WEB2K96YDQKR

 

Το ερωτηματολόγιο ασχολείται με τη σχέση του χρήστη κινητού τηλεφώνου και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά μιας συσκευής. Είναι πολύ σύντομο και συμπληρώνεται πολύ εύκολα.

 

 

Ίσως να σας φανούν παράξενες οι ερωτήσεις του, όμως για όλα υπαρχει σκοπός κι εξήξηση. Μπορώ να σας εξηγήσω αργότερα αν θέλετε.Αν έχετε χρόνο διαμορφώστε και την άποψή σας σχετικά με τα θέματα του ερωτηματολογίου μέσω μηνυμάτων στο forum.

 

Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή!

"Μουθής"

www.BEST.eu.org/patras
Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες στήν κοινότητα μας! :)

Φίλε μου ήδη έχεις τις δικές μου απαντήσεις!!! :wacko:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!! :D :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Ήταν πριν μια εβδομάδα και μας το είπε την ώρα που ξεκινήσαμε...

 

Εγώ πιστεύω πως αυτή η δικαιολόγια ήταν ψαρωτική και πως το κάνουν για να μην ενοχλούνται οι υπολοιποι επιβάτες του λεωφορείου!

 

Προφανώς ένα τύπος που καθόταν δίπλα μου με το που το άκουσε έβγαλε το κινητό του και το έκλεισε, έβαλε και τη ζώνη του... Κυριλέ...

Q σου λεβέντη μου!!!
Link to comment
Share on other sites

Welcome

 

Τώρα έχεις και τις δικές μου απαντήσεις :)

Link to comment
Share on other sites

Μόλις το συμπλήρωσα και γω!Πέρασα τις εξετάσεις??Σε ποιά σχολή μπήκα???? :D (άστο... μην απαντήσεις :lol: :lol: )

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

 

http://www.youtube.com/irinifitness

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου καλώς όρισες!Μόλις το συμπλήρωσα κι εγώ το ερωτηματολόγιο!Καλή συνέχεια!
http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d
Link to comment
Share on other sites

Η άποψή μου για το ερωτηματολόγιο:μου φάνηκε ενδιαφέρον!Αλλά στην ουσιά τα έκανες 3 φορές την κάθε ερώτηση! :p
http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d
Link to comment
Share on other sites

Πλησιαζει το i-mode.Διαβαστε το αρθρο του PC Magazine:

 

 

 

H Cosmote σε συνεργασία με την ιαπωνική εταιρεία-κολοσσό κινητής τηλεφωνίας NTT DoCoMo ανατρέπουν τα δεδομένα στην ελληνική αγορά με την εισαγωγή των υπηρεσιών iMode. Συγκεκριμένα, από την προσεχή Δευτέρα οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να... μυηθούν στο μαγικό κόσμο των υπηρεσιών του iMode. Το τελευταίο αποτελεί -ουσιαστικά- μια πλατφόρμα για επικοινωνίες κινητής τηλεφωνίας στην οποία "κτίζονται" και "φιλοξενούνται" μια σειρά από web-site που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων: Από την πρόβλεψη καιρού και την ειδησεογραφία μέχρι τη διασκέδαση και τη διεκπεραίωση m-συναλλαγών ή την κράτηση εισιτηρίων για κινηματογραφικές ή θεατρικές αίθουσες. Παράλληλα, ο χρήστης θα είναι σε θέση να λαμβάνει και να αποστέλλει e-mail. Κι όλα αυτά μέσω εξελιγμένων συσκευών κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες στην περίπτωση της Cosmote θα είναι συνολικά τέσσερις (N 331i, N 400i και N 410i της NEC και P 341i της Panasonic). Η Cosmote -σε πρώτη φάση- έχει έρθει σε συμφωνία με περισσότερους από 80 παρόχους περιεχομένου προκειμένου να διαθέτουν την ύλη τους στους συνδρομητές των υπηρεσιών iMode. Οι συγκεκριμένοι πάροχοι έχουν το δικαίωμα είτε να διαθέτουν δωρεάν το περιεχόμενο τους είτε να τιμολογούν το χρήστη με ένα ποσό που θα κυμαίνεται μεταξύ 1 και 3 ευρώ ανά μήνα.

Το iMode έκανε την παρθενική του εμφάνιση το 1999 στην Ιαπωνία από την NTT DoCoMo και έκτοτε έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή ανοδική τροχιά ανάπτυξης, αναμορφώνοντας και δίνοντας νέα πνοή στο τηλεπικοινωνιακό τοπίο στην χώρα της Άπω Ανατολής. Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή στην Ιαπωνία υπάρχουν περισσότεροι από 41 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες των συγκεκριμένων υπηρεσιών, ενώ την τελευταία διετία έχουν κάνει την εμφάνιση τους με σχετική επιτυχία και στην Ευρώπη (λ.χ. Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Βέλγιο, Γαλλία και Ισπανία).

 

Ένα από τα σημεία-κλειδιά του iMode αποτελεί το γεγονός της διαρκούς όσο και αδιάκοπης σύνδεσης με το Internet, αλλά και η ευρύτητα των επιλογών που προσφέρει στο χρήστη ανά πάσα στιγμή και ανεξαρτήτως από το σημείο που βρίσκεται. Παράλληλα, η διαφοροποίηση του από άλλα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά έχει να κάνει με τον τρόπο της χρέωσης η οποία δεν στηρίζεται στο χρόνο που ο συνδρομητής θα βρίσκεται συνδεδεμένος με το Διαδίκτυο, αλλά με τον όγκο των δεδομένων που δέχεται και μεταβιβάζει (ογκοχρέωση).

 

 

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Link to comment
Share on other sites

Πως γινεται να λαμβανω ειδοποιηση με sms για νεα e-mail του λογαριασμου μου? :worry:

Γινεται?

Εχω vodafone.

Mutilator :shifty:
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα :)

 

Για να απαντήσω στον peugeoth_bike, ναι έκανα 3 φορές τις ίδιες ερωτήσεις.. Αυτό γίνεται διότι οι απαντήσεις διασταυρώνονται μεταξύ τους και μέσα από κάποια διαγράμματα (Kano και Taguchi, καθηγητές marketing είναι και οι δύο) βγάζεις τελικά συμπέρασμα για το τι ρόλο παίζει το κάθε εξωτερικό χαρακτηριστικό στον κάθε χρήστη. Αν δηλαδή το θεωρεί αναγκαίο, αν δεν τον ενδιαφέρει κτλ..

Τέσπα, ίσως να ακούγεται βαρετό αλλά αυτός είναι ο σκοπός του και για εμένα προσωπικά είναι άκρως ενδιαφέρον : )

προωθείστε το σε όσους μπορείτε αδέλφια!!

Ευχαριστώ όλους όσους έχουν απαντήσει!

 

Τσίου σας!

"Μουθής"

 

ΥΓ: Kardoula samiotissa, το θέμα δεν είναι να περάσεις εσύ τις εξετάσεις αλλά εγώ! :D

www.BEST.eu.org/patras
Link to comment
Share on other sites

Έχεις και τις δικές μου απαντήσεις φίλε μου....

Καλή συνέχεια!

Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Albert Einstein

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 3 Ιούν. 2004 , 12:41)

 

Πως γινεται να λαμβανω ειδοποιηση με sms για νεα e-mail του λογαριασμου μου? :worry:

Γινεται?

Εχω vodafone.

 

Θα πας http://www.myvodafone.gr θα κάνεις login στον λογαριασμό σου vodafone mail και θα πας στις ρυθμίσεις στα φίλτρα ειδοποίησης. Εκεί επιλέγεις τον τύπο της ειδοποίησης με sms που θέλεις και είσαι εντάξει. :)
Link to comment
Share on other sites

Θα παίξουν τα:

NEC N311i (2MB, Infrared, Polyphonic, USB, GPRS, 100K Pixels camera, internal 65k colors LCD 128x160, external 12 colors LCD, folded type)

NEC N400i (2.5+1.6 MB, Infrared, USB, Polyphonic, GPRS, 300K Pixels camera, internal 65k colors TFT 240x320, external 65k colors LCD 108x80, folded type)

NEC N140i (25 MB, Infrared, GPRS, Polyphonic, USB, 1.3M Pixels camera, Video rec/play, internal 65k colors TFT 340x320, external 65k colors LCD 108x80, folded type)

Panasonic P341i (5MB + 2.7 + 1.4 + 0.48 MB), Infrared, Bluetooth, USB, Ανοιχτή ακρόαση, TFT 65k colors internal 176x132, 100K Pixels camera, folded type)

http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...