Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά, τεχνικά, αν δουλεύεις στην εκάστοτε εταιρία κινητής τηλεφωνίας και μόνο, μπορεις να έχεις πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες...
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε συ αυτό είναι πολύ σοβαρό... αν τσεκαριστεί και όντως ισχύει και για άλλους, ίσως οι χρήστες να μαζευτούν να κάνουν καμια μήνυση ή τπτ? Κάποιος νομικός εδώ μέσα?
Link to comment
Share on other sites

και δεν τον παιρνεις ενα τηλ απο αποκρυψη να μαθεις; :P

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Link to comment
Share on other sites

Πάντως ένα είναι σίγουρο... όχι η Ελλάδα! :lol:

 

ligo pio sigkekrimena plz? gia ti enois kinhth thlefwnia i prosbash sto diadiktuo kapios allos mou ipe ellada sta kinhta

Link to comment
Share on other sites

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί αν υπάρχει η δυνατότητα να κλειδώσω κάποια αρχεία στο κινητό μου για να μη στέλνονται; Για παράδειγα, έχω κάποια θέματα που στις πληροφορίες βγάζει Διανομή: Περιορισμένο.
Φαντάζομαι ότι μιλάς για τα original θέματα που έχει το κινητό από την μαμά του... αυτά νομίζω δεν μπορείς να τα πειράξεις γενικά. Δεν έχω βρει πουθενά "σπαστίρι".
Link to comment
Share on other sites

playstation 2
Φίλε Δημήτρη, από το θέμα του forum: Τεχνολογικοί Προβληματισμοί (? ενεργοί χρήστες)

Οι απόψεις, τα σχόλια και οι προβληματισμοί σας για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των τηλεπικοινωνιών.

Link to comment
Share on other sites

myPhone Community > My Playground > My Games.

Το στέκι των gamers. Παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές, νέες κυκλοφορίες, οδηγοί, hints, emulators, online games, επίλυση προβλημάτων και «τεχνικές» απορίες.

 

Καλή χρονιά. :)

Link to comment
Share on other sites

Το xbox ως πιο καινούριο είναι πιο ισχυρό και έχει καλύτερα γραφικά. Το PS2 όμως έχει περισσότερα παιχνίδια και θα έχει νέους τίτλους για τουλάχιστον 1,5-2 χρόνια ακόμα. Το xbox έχει αντικατασταθεί από το 360 εδώ και πάνω από ένα χρόνο, δεν νομίζω ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Δεν θα το αγόραζα πλέον σε καμία περίπτωση.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Link to comment
Share on other sites

xbox 360 απο μενα,τρομερο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

και για εμενα...

αλλα τωρα που θα ερθει το play3, θα αλλαξουν τα δεδομενα...

 

Δεν νομίζω να αλλάξουν και πολλά. Αν συγκρίνεις PS3 με ΧΒΟΧ 360, όσον αφορά το hardware, δε θα βγάλεις και πολύ άκρη, γιατί σε κάποια σημεία είναι ανώτερο το PS3 και σε κάποια άλλα το XBOX 360. Αν αρμενίσεις λίγο στο διαδύκτιο θα βρεις φωτογραφίες και βίντεο από αρκετά παιχνίδια που θα κυκλοφορίσουν και στις 2 κονσόλες. Βάζουν λοιπόν το ίδιο παιχνίδι δίπλα-δίπλα, σε ίδιες συνθήκες, δηλαδή σε ίδιες οθόνες κλπ. και βλέπουν ποιο είναι καλύτερο ( παράδειγμα το Call Of Duty 3 ). Σε όλα τα παιχνίδια που έχουν συγκρίνει μέχρι τώρα, η κονσόλα της Microsoft κερδίζει, με ίσως ελάχιστη διαφορά. Και αυτό δεν είναι μόνο δική μου γνώμη. Θα μου πεις, σιγά τη διαφορά και θα συμφωνήσω μαζί σου και με τον οποιοδήποτε το πει αυτό, αλλά εγώ προσωπικά δε δέχομαι να δώσω 200 ευρώ παραπάνω για μία κονσόλα ( που το μόνο που δεν μας έχει πει η Sony γι' αυτή την κονσόλα, είναι ότι όποιος την έχει θα μπορεί να ταξιδεύει στο χρόνο ) που θα είναι έστω και ελάχιστα κατώτερη από την οποιαδήποτε φθηνότερη ανταγωνιστική της ( συγκεκριμένα το XBOX 360 ).

Για να μην αναφέρω και το σημερινό τεστ που είδα ανάμεσα σε HD-DVD και BLU-RAY ταινίες ( αν περάσετε μία βόλτα από το maxconsole.net θα το δείτε και εσείς ). Πιο θολό το BLU-RAY και πιο ξεθωριασμένα τα χρώματα ( μιλάμε για την ίδια ταινία και η σύγκριση έχει γίνει στην ίδια σκηνή της ταινίας ).

Όσον αφορά το "τώρα" που θα κυκλοφορήσει το PS3, τουλάχιστον για Ευρώπη, αρχικά είπαν για Μάρτιο, κάτι ακούγεται τώρα ότι θα πέσει κι άλλη αναβολή για Σεπτέμβριο...χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Πάντως και για της 2 ημερομηνίες δεν έχει ακουστεί κάτι επίσημα από τη Sony απ'όσο ξέρω.

 

Και για να μην παρεξηγούμαι, μην νομίζεις ότι επειδή έκανα παράθεση το σχόλιο σου, σε πήρα απ'τα μούτρα και τα λέω σε εσένα. Προς Θεού...απλώς το σχόλιο σου το πήρα σαν αφορμή...Εξάλλου υπάρχουν και άλλοι με την ίδια άποψη :)

 

 

 

Και επειδή είμαι λίγο off topic γιατί τελικά για ps2 kai xbox είναι το θέμα...Πιστεύω πως το xbox είναι καλύτερο. Καλύτερα όμως να μη γράψω τους λόγους γιατί θα χρειαστώ άλλο τόσο... :)

Άντε Καλή Χρονιά σε όλους!!!

T3h following takes place between now and later.
Link to comment
Share on other sites

Το θεμα ειναι να υιοθετησουν καποιο προτυπο οι εταιρειες και γιατι οχι να μπορουμε να ηχογραφουμε το ραδιοφωνικο προγραμμα/ Οπως εχει τονισθει το bandwidth που χρειαζεται ειναι μικρτοερο απο αυτο που απαιτειται για την μεταοδοση τηλεοπτικων καναλιων...
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.Μια απορία έχω και όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.Έχω μια κάρτα μνήμης τύπου rs-mmc ενώ σκέφτομαι να αγοράσω κινητό που δέχεται τύπο micro M2.Υπάρχει κάποιος adapter για να μετατρέψω την rs-mmc σε micro M2 ή να αγοράσω καινούρια?
Link to comment
Share on other sites

Μεταξυ PS2 και Xbox το 1ο ειναι καλυτερο οχι γιατι εχει περισσοτερη τεχνολογια μεσα του, καθε αλλο, απλως εχει τεραστια γκαμα παιχνιδιων!!

 

Μεταξυ PS2 και Xbox360 δεν τιθεται θεμα συγκρισης... Xbox360 με κλειστα ματια!!

 

Μεταξυ PS3 και Xbox360 πρεπει να περιμενουμε μεχρι το 2008 για να δουμε τον καθαρο νικητη αλλα μεχρι τοτε ποιος ζει και ποιος πεθαινει!!!

 

Απο εμενα η καλυτερη κονσολα ειναι το Xbox360!!!;) :)

 

@outerheaven:Μπορεις να δωσεις λινκ για τεστ μεταξυ των HDDVD και Bluray??? Me endiaferei to 8ema kai 8elw na dw ti symperasmata bgalan!!Εχω διαβασει/διαβαζω πολλα για να βγαλω ενα εμπεριστατωμενο συμπερασμα!!! Ευχαριστω προκαταβολικα!!

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...