Jump to content

greek_mafia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by greek_mafia

  1. Συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα,δεν ξέρω τι rom έχω
  2. Καλησπέρα σε όλους,έχω εδώ και 3 μήνες το Mi5 από κίνα και ξαφνικά έσβησε.Δεν ανάβει με κανέναν συνδιασμό πλήκτρων και ούτε αν το βάλω σε φόρτιση.Δοκίμασα και με διαφορετικό φορτιστή αλλά τίποτα.Παραμένει κλειστό αλλά είναι και ζεστό.Μπορώ να το στείλω πίσω αλλά επειδή βαριέμαι την ταλαιπωρία ξέρει κανένας πόσο κοστίζει μια επισκευή στο περίπου?αν με συμφέρει να το κάνω εδώ,προτιμώ να δώσω κάποια χρήματα για επισκευή εδώ παρά να περιμένω κανά δίμηνο με τα πήγαινε έλα.Ευχαριστώ και συγνώμη αν είμαι σε λάθος θέμα
  3. Θα ήθελα κάποια δείγματα φωτογραφιών από αυτά τα κινητά έτσι ώστε να δω αν έχουν και τα τρία ικανοποιητικά αποτελέσματα.
  4. Είμαι μεταξύ τριών SE.Πιο συγκεκριμένα μεταξύ των W710i , Z610i , K800i. Το Κ800i υπερτερεί σε επιδόσεις αλλά είναι πιο ακριβό και δεν είναι και με πορτάκι όπως μου αρέσει εμφανισιακά περισσότερο.Θα ήθελα να δώ κάποια δείγματα από φωτογραφίες τραβηγμένες μόνο από αυτά τα κινητά να συγκρίνω τη διαφορά τους.Διότι αν και τα άλλα δυο με τα 2mpixel τραβάνε καλά τότε να προτιμήσω κάποια από αυτά αφού είναι με πορτάκι.Αν όμως δεν τραβάνε καλά τότε να πάρω το K800i.
  5. Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.Μια απορία έχω και όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.Έχω μια κάρτα μνήμης τύπου rs-mmc ενώ σκέφτομαι να αγοράσω κινητό που δέχεται τύπο micro M2.Υπάρχει κάποιος adapter για να μετατρέψω την rs-mmc σε micro M2 ή να αγοράσω καινούρια?
×
×
  • Create New...