l3ft3r1s Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Τώρα τελευταία στις δυο συνδέσεις που έχω, στην cosmote και στην vodafone αντίστηχα χτυπάει καμιά φορά η εκκάστοτε συσκευή και μου εμφανίζει οτι με καλεί ο αριθμός μου :blink: :wacko: όταν το σηκώνω στην cosmote ακούω το μήνυμα του τηλεφωνητή και στην vodafone παράσητα τι συμβαίνει;; Ξερω οτι δεν ταιριάζει εδώ το θέμα αλλα δεν ήξερα που να το γράψω... αν μπορεί καποιος mod ας το μεταφέρει... Κλασικά συμπτώματα κινητού που παρακολουθείται... :confused: Περαστικά! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Υπάρχει κάπου μέσα στο myphone,νομίζω σε κάποια από τις ενότητες των δικτύων, ένα θέμα στο οποίο αναφέρεται γιατί δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί κάτι τέτοιο.Δεν θυμάμαι τώρα λεπτομέρειες,αλλά δεν είναι τίποτα σοβαρό,και σίγουρα δεν σημαίνει ότι το τηλέφωνο σου παρακολουθείται!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Και ομως οντως ειναι κλασικη περιπτωση τηλεφωνου που παρακολουθειται, (παρασιτα, ή echo στο ακουστικο)..........:X Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Επειδη εχω μπερδευτει λιγακι με τις τοσες προσφορες που κανει καθε εταιρια θελω να μου πειτε κατι φτηνο για τηλεφωνηματα και sms...Δεν με ενδιαφερει ποια εταιρια θα ειναι (cosmote, tim , vodafone) ....Το ποιο βασικο ειναι τα sms δεν με νοιαζουν τοσο πολυ τα τηλεφωνα..Εχω δει μερικες καρτες αλλα θελω και αλλες που πιθανον να μην ξερω (π.χ cu).......:) :) Eyxaristo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Ήμαρτον μην ακούω-διαβάζω τέτοια πράγματα. Ο τηλεφωνητής σου είναι΄,το οποίο σ'ενημερώνει απλά οτι έχεις δεχτεί 1 φωνητικό μνμ. Όταν απαντάς την κλήση φυσικά και δεν ακούς τπτ (εννοώντας κάποιον να σου μιλάει) Αν προσέξεις πρίν απο την κλήση λαμβάνεις και ενημερωτικό μνμ στο κινητό σου,εκτός και αν το έχεις απενεργοποιήσει σαν υπηρεσία..:) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Psaxnw ergasia se themata twn kinitwn tilefonwn.. gia tis epiptwseis ktl.. thelw mia ergasia panw apo 10-12 selides.. exei kaneis kamia ergasia na mou stilei esw mesw e-mail? opios exei as mou to pei edw kai as kanei ena topic.. thanx:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Μην εισαι τοσο σιγουρη για αυτα που γραφεις............ Φιλικα παντα:) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Μην εισαι τοσο σιγουρη για αυτα που γραφεις............ Φιλικα παντα:) Εσύ δηλαδή με βάση ποια στοιχεία είσαι σίγουρος ότι πρόκειται περι υποκλοπής ??? :confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Στην Vodafone παντως οταν σε καλει ο αριθμος σου τοτε ειναι απο τον προσωπικο σου τηλεφωνητη... Καποιος σου εχει αφησει καποιο μηνυμα και απλα με αυτο τον τροπο σε ενημερωνει!! Βεβαια ειναι εκνευριστικο αλλα τι να κανεις... Απαντωντας μπαινεις απ'ευθειας στον λογαρισμο σου! ;) Nothing to worry about.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Εσύ δηλαδή με βάση ποια στοιχεία είσαι σίγουρος ότι πρόκειται περι υποκλοπής ??? :confused::confused::confused: Θα συμφωνήσω μαζί σου. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.1.2818/hifi/timhellas/int; Nokia 6230; en; U; ssr)) Loipon,egw tim xerw,tim empisteyomai... Exoume: tim f2g: kliseis se tim f2g:0.0049e/sec, pros alla kinita:0.0098e/sec, sms:0.0857e, mms:0.4641e, non stop:4.165e/mina, sms -50%:2.975e/mina kai xrewnesai 0.0428e/sms, fthinoteres kliseis:2.975e/sms kai exeis 0.0032e/sec gia f2g kai 0.0063e/sec gia alla diktya. ayta xerw,ayta lew... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.1.2818/hifi/timhellas/int; Nokia 6230; en; U; ssr)) Loipon,egw tim xerw,tim empisteyomai... Exoume: tim f2g: kliseis se tim f2g:0.0049e/sec, pros alla kinita:0.0098e/sec, sms:0.0857e, mms:0.4641e, non stop:4.165e/mina, sms -50%:2.975e/mina kai xrewnesai 0.0428e/sms, fthinoteres kliseis:2.975e/sms kai exeis 0.0032e/sec gia f2g kai 0.0063e/sec gia alla diktya. ayta xerw,ayta lew... Βασικα θα ηθελα να μου πειτε καρτες...Οπως π.χ η cu ειχε το προιγουμενο καλοκαιρι 1000 μηνυματα με 5 ευρο Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 καλα δεν πιστεύω να παρακολουθούμε κιόλας, ποιος είμαι πια;;;:happy: και τι εχω να κρύψω;;:shifty: Και εγώ πάντως οτι είναι ο τηλεφωνητής πιστεύω, αλλα στην vodafone ακούω μόνο παρασιτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Ετσι απο απορια στο 8100 λεει οτι αυτη η εντολη δεν υποστηριζεται.:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 I estw mporei kapoios na mouvrei selides me plirofories xrisimes gia tin ergasia me ta kinita tilefwna? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Nai re paidia kai se mena simvainei auto.. O tilefwnitis einai .. ama to sikwseis tha sou pei oti exeis nea ixitika minimata... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 καλα δεν πιστεύω να παρακολουθούμε κιόλας, ποιος είμαι πια;;;:happy: και τι εχω να κρύψω;;:shifty: Και εγώ πάντως οτι είναι ο τηλεφωνητής πιστεύω, αλλα στην vodafone ακούω μόνο παρασιτα Ουτε ο κρεοπωλης και η καθαριστιρια ειχαν κατι να κρυψουν :shifty: :shifty: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=8815 koita kai ligo trigiro psakse kai ligo sto google kai sigoyra ala leme sigoura tha vreis ayto poy zhtas! Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 thanx.. elpizw na vrw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Κάτι άλλο... ξέρετε πού μπορώ να βρω πληροφορίες για την 3η γενιά της κινητής τηλεφωνίας και την ραδιενέργεια που εκπέμπεται απο τα μοντέλα 3ης γενιάς? Δεν μπορώ να βρω πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 ισως γιατι τα κινητα δεν εκπεμπουν ραδιενεργεια... Αλλα ηλεκτρομαγνητικα κυμματα ;) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Ναι, sorry έχεις δίκιο.. λάθος μου:X :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizard06 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Δεχομαι ενοχλητικα SMS απο τον κινητο αριθμο 693-*******. Φωνητικη επικοινωνια με τον/την ιδιοκτητη αδυνατη (δεν το σηκωνει). Πως μπορω να εντοπισω τον/την ιδιοκτητη; Σε περιπτωση καρτοκινητου τι μπορει να γινει; Νομικη διαδικασια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Δεν θα πρεπε να δημοσιεύσεις ολόκληρο τον αριθμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Καλά έκανε... Ο άλλος γιατί τον ενοχλεί δηλαδή? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts