Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μενω στους Ν. Επιβατες Θεσσαλονικης και ψαχνω να βρω ποια εταιρια κινητης τηλεφωνιας εχει το καλυτερο σημα. Ειχα παντως Vodafone και ημουν πολυ απογοητευμενος. Ενημερωστε με σας παρακαλω. Σας ευχαριστω.

Γιατί δεν δοκιμάζεις? Πάρε καμιά κάρτα Cosmote ή TIM από κάνα φίλο σου και δές μόνος σου ποια πιάνει καλύτερα:)

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέλουμε την ησυχία μας μέσα στο αεροπλάνο τουλάχιστον και όχι τον κάθε κακομαθημένο Ελληνάρα να αρχίζει τα ντριν ντρουν, τα sms και τα τηλεφωνήματα. Η πρότερη εμπειρία στα cinema δείχνει ότι είναι πολλοί αυτοί που δεν μπορούν να σεβαστούν τον διπλανό τους ειδικά σήμερα, οπότε κατηγορηματικά OXI.

...Το μόνο πρόβλημα που δημιουργούν τα κινητά στις πτήσεις, είναι τα λεφτά που χάνουν οι αεροπορικές εταιρείες, όταν δεν χρησιμοποιούνται τα ενσωματωμένα στο αεροπλάνο τηλέφωνα τους...

Μιλάμε για εξωπραγματικές χρεώσεις, τις οποίες εαν βρεθείς στην ανάγκη να εποικοινωνήσεις, τις φεσώνεσαι χωρίς να έχεις εναλλακτική λύση...

Εγώ δεν έχω δει κάποιον να χρησιμοποιεί τα τηλέφωνα των αεροπλάνων. Μην ξεχνάμε όμως οτι αυτά είναι δορυφορικά και οι χρεώσεις είναι τρελές για δορυφορικά τηλέφωνα.
Less is more...

καλημερα σε ολους

εδω και μερικες μερες εχω μια απορια.ειχα διαβασει σε ενα post(το οποιο δεν μπορω να βρω τωρα) οτι καπια εταιρια θα εβγαζε κινητο με 3mp(το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ητανε sharp).το εχω ακουσει και απο αλλες πληροφορεις που λεγανε για Sony Ericsson.

τελως παντων παιζετε τιποτα ωστε να βγει κινητο με μεγαλυτερη καμερα(εννοω πανω απο 2 που υπαρχει τωρα)?

απο οποαδηποτε εταιρια.(εκτος το v903 απο τη sharp)

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

H Motorola exei anakoinosei,apo to proto trimhno toy 2005,ena kinhto thlefono me 3Mpixel camera,to E1120.Symfona me thn etaireia tha exei kykloforhsei prin apo to 2006.

Genika xrono me ton xrono oi kataskeyastries etaireies tha efodiazoyn ta kinhta toys thlefona me olo kai poiotikoteres cameres,ayksanontas ta Mpixel se aytes.

καλημερα σε ολους

εδω και μερικες μερες εχω μια απορια.ειχα διαβασει σε ενα post(το οποιο δεν μπορω να βρω τωρα) οτι καπια εταιρια θα εβγαζε κινητο με 3mp(το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ητανε sharp).το εχω ακουσει και απο αλλες πληροφορεις που λεγανε για Sony Ericsson.

τελως παντων παιζετε τιποτα ωστε να βγει κινητο με μεγαλυτερη καμερα(εννοω πανω απο 2 που υπαρχει τωρα)?

απο οποαδηποτε εταιρια.(εκτος το v903 απο τη sharp)

ερχονται Ζ700 και Ρ850 απο την SAMSUNG :)αρχες Δεκεμβρη.....με τιμες ρομπα ;)

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

γνωριζει κανεις να μου πει υπευθηνα ποια εταιρεια κινητης εχεις τις πιο συγχρονες και αναβαθμισμενες καρτες sim? γιατι μερικες καρτες ειναι πολυ γρηγορες στην εκκινηση και τη φορτωση και αλλες οχι. Πως μπορω να προμηθευτω μια? Ευχαριστω.

έχω την εντύπωση πως η ΤΙΜ είναι η μόνη που δίνει 128Κ κάρτες sim...

Επειδή από καιρό είμαι συνδρομητής της COSMOTE και με εκνευρίσανε σχετικά με κάποια ζητήματα (που θα σας τα εκμυστηρευτώ σταδιακά) αρχίσα να ψάχνω αν θα ήτανε καλή κίνηση η αλλαγή δικτύου. Και το 1ο ερώτημα είναι:

Υπάρχει κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας το οποίο στον αποστελόμενο μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό να αναγράφει τον συνολικό χρόνο ομιλίας, τον αριθμό των μυνημάτων ή των MMS;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς ρωτάς. Όλες οι εταιρείες κινητής δεν αναγράφουν στον εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα (εκτός από αναλυτικά κάθε κλήση, μήνυμα και MMS) και τη συνολική διάρκεια των κλήσεων του μήνα, τα συνολικά SMS και MMS του μήνα; Η ΤΙΜ σίγουρα το κάνει, οι άλλες φαντάζομαι πως προφανώς θα το κάνουν.

Στης ΤΙΜ τους λογαριασμούς μόνο (ΤΙΜ έχω, δεν μπορώ να μιλήσω για τους άλλους), δεν είμαι σίγουρος αν στη συνολική διάρκεια κλήσεων έχει προσθέσει τις κλήσεις με διάρκεια μικρότερη των 30" ως 30", μάλλον όχι, οπότε πρέπει μάλλον να υπάρχει κάποια διαφοροποίηση λόγω αυτού.

Μάλλον κάτι άλλο θα έχεις στο μυαλό σου ή θα σου έχει συμβεί με την Cosmote. Περιμένουμε να μας το εκμυστηρευτείς! :)

Εγώ η vodafone θα έλεγα. Προχτές το συζητούσα με έναν φίλο μου που δουλεύει εκεί και κάνει κάτι test στις κάρτες sim.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kalispera..Tha ithela na matho ean mporei kapoios na me boithisei ean a3izei kai apo pou na agoraso pda kinito used i kenourgio apo e3oteriko..Poio site exei tis poio fthines times?..Apo europaiki enosi einai kalitera gia thema dasmon?Mexri 300 euro exete na protinete kati?..Euxaristo ek ton proteron... :rolleyes:

Εγώ έχω δοκιμάσει μόνο την ΤΙΜ PowerSIM 64k και μια Vodafone CU (3ετίας). Η CU είναι πολύ ταχύτερη από αυτή της ΤΙΜ. Και άντε να πεις εντάξει, αν της ΤΙΜ σου προσφέρει περισσότερη μνήμη για επαφές και μηνύματα, όμως ούτε αυτό ισχύει!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Εχθές πήρα 2 πακέτα καρτοκινητής. Ένα της COSMOTE και ένα της VODAFONE. Διαπίστωσα ότι μόλις ενεργοποίησα τη sim της cosmote το κινητό μου άνοιξε ταχύτατα, ενώ μόλις έβαλα της vodafone έκανε σχεδόν μισό λεπτό για να ανοίξει και να βρεί σήμα!!! Μήπως θα είναι καλύτερα να πάρω sim 3G που είναι πολύ ταχύτερες?

Xereto tin omorfi parea.Paidia exo ena provlima.Exo to Nokia 6680 kai exo katevasei to programma apo esas to fs view caller gia na blepis auton pou se kali se oli tin o8oni.E to programma den douleui kai den xero giati.To kano egktastasi alla mou bgazei oti einai trial kai klinei.An gnorizei kanenas kai xerei na me boi8isei parakalo as mou pei.

na ste kala....

Καλωσήρθες στο myphone.gr. :)

Το κατάλληλο forum για Series 60 κινητά θα το βρεις εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=14

και πιο συγκεκριμένα, το κατάλληλο θέμα για το 6680 θα το βρεις εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=59224

Καλή συνέχεια.

Δεν ξερω αν μπορει να μου απαντησει κανεις απο εδω αλλα τι πρεπει να κανω για να αλλαξω τη καρτα SIM με καινουργια χωρις να αλλαξω τιποτα αλλο ???( ειναι αρκετα παλια)

Εταιρια ΤΙΜ., αν βοηθαει αυτο.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Έχω την εντύπωση ότι απλά επικοινωνείς με την εξυπηρέτηση πελατών ή πηγαίνεις σε κατάστημα ΤΙΜ και πληρώνεις την αξία της καινούριας κάρτας SIM. Δεν είμαι σίγουρος πόσο είναι, νομίζω είναι μεταξύ 15 και 30 Ευρώ, μάλλον 15.

Στα γρήγορα γράφω μόνο ότι τελικά τα κατάφερα και παρέλαβα το μεσημέρι το κινητό μου επισκευασμένο δωρεάν.

Είναι κρίμα να πρέπει να χαλάσεις τον κόσμο για να βρεις το δίκιο σου αλλά... τέλος καλό όλα καλά! Το συμπέρασμα είναι πως όταν είσαι σίγουρος πως έχεις δίκιο πρέπει να το διεκδικείς!

Χρειάστηκαν: ένα τηλεφώνημα στην Omnitech, δύο τηλεφωνήματα στην Alcatel Hellas, ένα μακροσκελές e-mail στο Alcatel.com. INKA και 1520 δεν κλήθηκαν αλλά σίγουρα θα τα καλούσα αν συνέχιζαν να μου κάνουν νερά.

Υ.Γ. Όπως είδες KGP κράτησα τα νεύρα μου για αυτή την περίπτωση όπου είχα δίκιο και μπορούσα να βγάλω κάτι! :p

Χαχα τι πεταμενοι ειναι!! Ακου εντος 15μηνου απο την αγορα :lol: :lol: Την αλλη φορα που θα παρετε κινητο να κοιτατε ποτε κατασκευαστηκε :blink: Δεν πουλανε που δεν πουλανε κινητο, με αυτες τις πρακτικες δεν τους βλεπω καλα.

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned