Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπααα...

Οι εσωτερικές κεραίες είναι συνήθως τυπωμένα δίπολα. Σαν κεραίες έχουν παρόμοια συμπεριφορά με τις γραμμικές. Τώρα υπάρχουν και άλλοι παράμετροι που παίζουν ρόλο. Το μέγεθος μετράει. Αν είναι μικρότερες τότε πιάνουν χειρότερα.Αλλά δε στο λέει κανεις αυτό. Επίσης, αυτό που είπε ο Luckystriker είναι σωστό σαν ιδέα αλλά πάλι δεν αποδεικνύει τίποτα.

Είναι ανεπαίσθητα καλύτερες θα έλεγα εγώ

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ti sxesh exei h forhtothta me thn ektroph? eksalou gia thn ektroph ton klhseon oi etairies se tsekoyronoyn kanonika me tis xreoseis toys pragma poy isxuei eos tora....
LG G4

H mpataria tou SIEMENS S55 antexei edo kai 13 mines pou to exo.Molotauta i apodosi ths exei pesei kapos...H mpataria tou C45,pou eixa paliotera,den antekse parapano apo 20 mines...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος T-mobile (23 Νοέ. 2004 , 20:15)

Αν μιλάμε για Νοκια τότε έχουμε να κάνουμε για τις μακραν χειρότερες μπαταρίες. Δεν γνωρίζω άτομο που να κράτησε την μπαταρία του πάνω απο 12-18 μήνες....

Χάρηκα πολύ, Κυριάκος. :p

Seriously now, μπαταρία στο 8850 αλλάζω κάθε 24 μήνες (πρόσφατα αγόρασα τη δεύτερη extra), ενώ στο παλιό μου 5130 έχω την ίδια μπαταρία (NiMH) και μια δεύτερη (Li-Ion με ενσωματωμένη δόνηση) για έξι και πέντε χρόνια αντίστοιχα με αρκετά καλή αυτονομία ακόμη για την ηλικία τους.

Πάντως το κινητό που η μπαταρία του κράτησε αρκετά είναι το Motorola v3688. Επί 3 χρόνια η μπαταρία του είχε πολύ καλή αυτονομία. Από κει κι έπειτα άρχισε να φαίνεται η αδυναμία της, αλλά ακόμη και μετά από 2 χρόνια (συνολικά 5) μπορεί και κρατάει μία ημέρα με τηλεφωνήματα μίας ώρας.

Πιστεύω ότι η ζωή της μπαταρίας εξαρτάται σχεδόν εξ' ολοκλήρου από τον τρόπο που τη μεταχειρίζεσαι (πλήρεις κύκλοι φόρτισης, μη έκθεσή της σε ακραίες θερμοκρασίες κλπ - εξάλλου αυτά γράφονται και στα manuals των κατασκευαστών στο section για τις μπαταρίες).

:shifty:

Μόλις δύο μέρες μέσα και πήγα στην θέση 81. Έχω αυτή την στιγμή 3516 Points αλλά στα στατιστικά μου βγάζει 0 hits.... Μήπως κάτι δεν κάνω σωστά ?

Μιας και είμαστε στα δίκτυα εξωτερικού, έχω ένα καρτοκινητό Orange Ρουμανίας που είχα πάρει το καλοκαίρι.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρώτο οικολογικό βιοδιασπώμενο κινητό τηλέφωνο, το οποίο, μόλις φυτευτεί στο χώμα, μετατρέπεται σε …λουλούδι, είναι πλέον γεγονός! Όχι, δεν αναφερόμαστε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά στη νέα επαναστατική εφεύρεση Βρετανών ερευνητών του Πανεπιστημίου του Γουόρικ, στην κεντρική Αγγλία. Πρόκειται για μια συσκευή "100% οικολογική", όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες, με …ενσωματωμένο σπόρο. Το κινητό φτιάχνεται από βιοδιασπώμενα πολυμερή, που μετατρέπονται σε σκόνη, αν "φυτευτούν" στο έδαφος. Οι επιστήμονες ελπίζουν ότι η συγκεκριμένη συσκευή θα δώσει λύση στο θέμα της ανακύκλωσης των κινητών, που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια από την εξάπλωση της κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως. "Τα κινητά ανήκουν στα ηλεκτρονικά είδη, που ανανεώνονται με τον πλέον γρήγορο ρυθμό. Η ταχεία εξέλιξη της τεχνολογίας και των προτιμήσεων προτρέπει τους καταναλωτές να αλλάζουν τα τηλέφωνά τους και να μη χρησιμοποιούν πια τα παλιά μοντέλα", εξηγούν οι Βρετανοί εφευρέτες.

Αναζήτηση εμπορικών εφαρμογών

Οι ερευνητές αναζητούν πλέον εμπορικές εφαρμογές της εν λόγω συσκευής. "Η τεχνολογία λειτουργεί, όπως αποδείξαμε. Οποιοσδήποτε κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων, που νομίζει ότι η συγκεκριμένη εφεύρεση έχει εμπορικό μέλλον, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει", διευκρίνισε εκπρόσωπος του βρετανικού Πανεπιστημίου.

Η πανεπιστημιακή ομάδα συνεργάστηκε με τη βρετανική εταιρία υψηλής τεχνολογίας PVAXX Research και τον αμερικανικό όμιλο κατασκευής κινητών τηλεφώνων Motorola.

Βέβαια το βασικό πρόβλημα παραμένει γιατί τα πιό ρυπογόνα στοιχεία του κινητού είναι οι μπαταρίες που με την απόρριψή τους μολύνουν το περιβάλλον σε μεγάλο βαθμό, παρ όλο που γίνονται προσπάθειες συλλογής τους και ανακύκλωσης.

Πηγή:http://www.ert.gr :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 1 Δεκ. 2004 , 16:30)

Μιας και είμαστε στα δίκτυα εξωτερικού, έχω ένα καρτοκινητό Orange Ρουμανίας που είχα πάρει το καλοκαίρι.

:blink: Pws ekana tetoia patata? Stous texnologikous provlimatismous hthela na to valw. Parakalw kapoios na to metaferei!

Sorry. :)

Χρόνια πολλά αγάπη μου!

Αααα!!! Τι όμορφο μπουκέτο! Σ' ευχαριστώ πολύ, μωρό μου! Nokia είναι; :D :D :D :D :D

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Penaki se mi spartphone?Nai tha protimousa ta business class montela na exoun ena penaki...Tha htan poli pio voliko...Pisteuo malista pos ta business class kinita exoun megaliteri anagi to penaki,apo oti ta smartphones

μεταφορά στους Τεχνολογικούς προβληματισμούς ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αυτό που δεν φτάνει η αλεπού είναι το Live...?

Γιατί αν εννοείς αυτό τότε καλά κάνει και δεν το φτάνει..!

Χίλιες φορές τα κρεμαστάρια! :P

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ε λοιπόν έχω 3 καρτοκινητά που δε χρησιμοποιώ (ένα Cosmote που όπου να 'ναι λήγει, μια Q-Card που την παράτησα πριν 2 εβδομάδες και ένα Free2Go που πήρα το καλοκαίρι για να πάω στο εξωτερικό) και τη νέα μου σύνδεση Q1 για την οποία παράτησα την Q-Card.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά εδώ και 2-3 έχουμε αρχίσει να παίρνουμε μπρος , καθώς όλο και περισσότεροι faders προστίθενται , αντε πάμε για το τοπ10...πάντως για τα στατιστικά καλύτερα να πηγαίνετε εδώ :http://woo.gotdns.com/FrameStats/index.htm

Καλωσήρθες!

Γιατί δε ρωτάς εδώ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned