lewton Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (13 Ιούλ. 2004 , 14:24) Μotorola ειναι μουφα :p Η καλυτερη ειναι Nokia κατα την γνωμη μου ασχετα αν εχω sharp [off-topic] Πάλι καλά να λες, ακόμα και το Vodafone Live μενού είναι καλύτερο από Nokia. [/off-topic] Εγώ έχω αυτό που λέει το avatar μου γιατί εκτίμησα τη συνδεσιμότητα (πριν 5 μήνες που το πήρα ήταν ασύγκριτο, τώρα έχουν βελτιωθεί και οι άλλοι), την ποικιλλία των παιχνιδιών, το πολύ καλό (σχεδόν τέλειο) μενού, τις (πολύ καλές για τότε) δυνατότητες και το γεγονός ότι δεν περίμενα να πάει καλά εμπορικά λόγω εμφάνισης (δε θέλω να βλέπω συνέχεια στο δρόμο το κινητό μου). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Ξερεις τι γινετε.Ενω το thread ειναι για το τι μαρκα κινητου εχετε δεν μπορουν οι αντινοκιαδες(call me lewton) να μην αναφερθουν στην Νοκια. Ο καθενας πολυ απλα μπορει να ψηφισει την εταιρεια της οποιας κατεχει ενα απο τα κινητα της αλλα δεν ειναι αναγκη να αρχισουμε το η Νοκια,SE,Siemens,Motorola,Sharp κλπ ειναι μουφα.Μπορουμε απλα να αρκεστουμε στο να λεμε ποια προτιμουμε. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Νομίζω ότι ρωτάει και γιατί. Μην μπαίνεις φουντωμένος στη συζήτηση επειδή δε μπορείς να μου απαντήσεις σε άλλο thread. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 3ημηνο σχεδόν. Μάλλον καλύτερα... μόλις βγάλει η ΝΟΚΙΑ το νέο μοντέλο και μου αρέσει. Απο το 7610 μέχρι το 6630 όμως οι 3 μήνες είναι λίγοι. Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Siemens έχω γιατί όταν το πήρα ήταν απλά χωρίς ανταγωνισμό. Απλά όμως. Το επόμενο... δεν ξέρω ακόμα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (13 Ιούλ. 2004 , 20:32) Νομίζω ότι ρωτάει και γιατί. Μην μπαίνεις φουντωμένος στη συζήτηση επειδή δε μπορείς να μου απαντήσεις σε άλλο thread. ;) Ρωταει γιατι το αγορασες δεν ρωτα γιατι ΔΕΝ αγορασες Νοκια. Δεν μπαινω φουντωμενος απλα εσυ σε καθε ποστ σου δεν μπορεις να μην αναφερθεις στην Νοκια.Ποιο ειναι το αλλο thread; Εγω σε αλλα thread υποστηριζα και το p900 και το Sx1 και μερικα μοντελα της SE,Siemens κλπ εναντι αλλων μοντελων. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Και εγώ τι έγραψα; Τους λόγους για τους οποίους το αγόρασα δεν έγραψα; Πάλι μπερδεύερσαι με άλλα threads... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (13 Ιούλ. 2004 , 20:13) Πάλι καλά να λες, ακόμα και το Vodafone Live μενού είναι καλύτερο από Nokia. Και εγώ τι έγραψα;Τους λόγους για τους οποίους το αγόρασα δεν έγραψα; Πάλι μπερδεύερσαι με άλλα threads... Ναι τους εγραψες ΚΑΙ αυτους. ΑΛΛΑ....μηπως δεν βλεπω καλα. Τεσπα φτανει το off-topic. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Να τι έγραψες: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 (13 Ιούλ. 2004 , 21:18) Ρωταει γιατι το αγορασες δεν ρωτα γιατι ΔΕΝ αγορασες Νοκια . Από πάνω (στο δικό σου post) βλέπουμε τι είχα γράψει εγώ προηγουμένως. Σοβαρά, βλέπεις να λέω γιατί ΔΕΝ αγόρασα Nokia ; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (13 Ιούλ. 2004 , 21:35) Να τι έγραψες: Από πάνω (στο δικό σου post) βλέπουμε τι είχα γράψει εγώ προηγουμένως. Σοβαρά, βλέπεις να λέω γιατί ΔΕΝ αγόρασα Nokia ; Ok ατυχης η φραση που χρησιμοποιησα.Αλλα ΔΕΝ σε ρωτησε ΚΑΝΕΝΑΣ για το μενου της Νοκια. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 :έλεος: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Sony Ericsson για να την σπαω σε αυτους που εχουν Nokia :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 δεν ψηφισα. παντως μεχρι στιγμης αλλαζω καθε εξαμηνο με χρονο. επρεπε να υπαρχει μια ακομα επιλογη: εξαρταται απο τις συνθηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ice_Angel (13 Ιούλ. 2004 , 22:36) δεν ψηφισα. παντως μεχρι στιγμης αλλαζω καθε εξαμηνο με χρονο. επρεπε να υπαρχει μια ακομα επιλογη: εξαρταται απο τις συνθηκες. Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη Ice_Angel, αλλά μια τέτοια επιλογή είναι από λίγο έως πολύ ασαφής. Τυχαίνει να είμαι Στατιστικολόγος στο επάγγελμα, οπότε επέτρεψέ μου να σου τονίσω ότι καλό είναι να θυμόμαστε ότι σε καμμιά περίπτωση οι δημοσκοπήσεις εδώ δεν διεκδικούν δάφνες εγκυρότητας. Τις κάνουμε, απλά για να βγάλουμε κάποια αυθαίρετα ίσως συμπεράσματα και για να περάσουμε καλά. Please, μην απαντήσεις σε αυτό το post για να μην χαλάσει η ροή του thread. Συνεχίζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Nokia (Μα πρώτη η SonyEricsson?????) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis72 Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Se ena site (telefoncity.gr) eida oti gia kapoies syskeyes nokia exei kapakia poy pairoyn 2 sim! epeidh to sygkekrimeno katasthma einai ektos A8hnwn 3erei kapoios an yparxei analogo katasthma sthn A8hna k an ayto ginetai k se kapoia alla montela? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisman Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 ΈΛΑ ντε δεν το περίμενα ούτε έγω!! ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΟΚΙΑΔΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 (13 Ιούλ. 2004 , 21:46) Ok ατυχης η φραση που χρησιμοποιησα. Αλλα ΔΕΝ σε ρωτησε ΚΑΝΕΝΑΣ για το μενου της Νοκια . Κι άλλη ατυχής φράση. Ούτε αυτό έγραψα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 egw pali to phra gia tis alles leitourgies tou perisotero kai to xrishmopoio spaniws san kinhto gia omilia,mono me sms pezw gia na to exw oso pio makria ginete apo to kefali mou :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 απλά να αναφέρω ότι αυτά τα καπάκια αυτά δεν είναι ότι πιο αξιόπιστο και χαλάνε αρκετά εύκολα και γρήγορα.. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Exw mia dyskoli aporia. :eek: An tyxei kai vrw sto exoteriko mia syskevi pou me endiaferei (metaxeirismenh h kainourgia) mporo na th fero sthn Ellada na valo thn sim mou mesa kai na doulevei me ellhniko menu? H tha doulevei me to menu ths xoras pou thn phra kai tis gnostes glosses (agglika, germanika, gallika)? :mad: Giati exo akousei gia kati kleidomenes syskeves pou de doulevoun me alles sim ektos apo to arxiko tous diktyo... Pantws an ginetai na doulevoun me ellhniko menu tha einai mia poly kali eukairia gia apoxtisi kinhtou apo ekso. :) Opoios kserei kati h to exei kanei as mas pei gia na kseroume :) Euxaristo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 1.gia poia xwra milas? 2.den einai se oles tis xwres ta kinhta kleidwmena kai otan leme kleidwmena mono me th sim pou to agorases doulevei. 3.an den exei ellhnika mporeis se kapoio magazi ellada na to dwseis na sou perasei. 4.na exeis mia sim ellhnikh mazi sou na to dokimaseis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 1. Gia Germania kyriws, alla kai gia Tsexia, Agglia. Ti symvainei se autes tis xwres? Mhpws ksereis an ta exoun kleidwmena? Agglia nomizw einai kleidwmena. 2. Kai ti kanoume se auth thn periptosi? An doulevei mono me th sim pou to agorazei kapoios tote einai san na axrhsteuetai to kinhto afou de mporei na to poulhsei se kapoion allo pou exei allo diktyo. Mhpws ginetai na kseklidwthei h otan to pas se kapoio katasthma nomizoun oti to eklepses kai vriskeis to mpela sou apo pano? 3. Dhladh to paw se opoio katasthma tou Germanou thelo kai mou ta pernaei h to stelnoun apo edw kai apo ekei? Kai an ksereis poso kanei olh auth h istoria? 4. Kai vevaia prepei na exo alla an doulevei me to ekei diktyo kai de doulevei me to diko mas? Euxaristo kai pali. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Ενας φιλος ειχε παρει το Panasonic GD87 απο Αγγλια με ελληνικο μενου και ξεκλειδωτο. Ειχε παρει επισης το SL45i και του εβαλε τα ελληνικα στην Αγγλια. Απο οσο ξερω αν το παρεις με πχ. Vodafone UK θα ειναι κλειδωμενο και χρειαζεται καποιο κωδικο να το ξεκλειδωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 file mou an to kinhto einai branded fenete 8a exei shma epanw!An den exei kata pasa pi8anotita einai ok. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts