tsoukou Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Eιμαι αρκετα ασχετος απο κινητη. Ποια λυση ειναι η πιο προτεινομενη και λειτουργική / ευχρηστη για πάνω απο ενα νουμερα στην ιδια συσκευή ? Πχ αν υπαρχει κληση ή sms σε καποιο απο τα νουμερα (μαλλον για δυο νουμερα το πολυ λεμε) να προβαλεται αμεσα (ενεργοποιειται αυτοματα?) και να μην χρειαζεται να κανεις ελεγχο απενεργοποιωντας το ενα νουμερο και ενεργοποιωντας το αλλο για να δεις αν ειχες κλήση ή sms. παρε το samsung d980 ειναι οτι καλυτερο για το λογο που το θελεις με 2 καρτες sim,2 μπαταριες στην συσκευασια,5mp καμερα ειναι φανταστικο τηλεφωνο δεν θα το μετανιωσεις. 350 ευρω στο πλαισιο. πηγαινε να το δεις και να το επεξεργαστεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRITOS Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 καλημερα παιδια. εγω εχω μια καρτα sim με 2 αριθμους σε ενα Ν958g δεχομαι εισερχομενες κλησεις και απο τους 2 αριθμους και εχω 2 επιλογες ( προφιλ) VF1 VF2. αν θελω να καλεσω καποιον επιλεγω το VF1 η VF1 και κανω την κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monographix Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 καλημερα παιδια. εγω εχω μια καρτα sim με 2 αριθμους σε ενα Ν958g δεχομαι εισερχομενες κλησεις και απο τους 2 αριθμους και εχω 2 επιλογες ( προφιλ) VF1 VF2. αν θελω να καλεσω καποιον επιλεγω το VF1 η VF1 και κανω την κληση Τις κλήσεις και τα sms τα δεχεσαι ταυτοχρονα ε? ειναι ενεργοι και οι δυο αριθμοι και απλα οταν ερθει μια κληση ή ενα sms "χτυπαει" αμεσα ειτε το VF1 ειτε το VF2 ? Απο ποια εταιρια ειναι τα νουμερα και το sim ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Καλησπέρα. Για να καταλάβω, ψάχνεις για συσκευή που να δέχεται δύο SIM κάρτες; @monographix, ξαναρωτάω το ίδιο. Έχει σημασία να μου πεις γιατί το θέμα σου πρέπει να μεταφερθεί εάν ψάχνεις για συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monographix Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 οοps sorry, δεν ψαχνω για συσκευη, δυο νουμερα στην συσκευη που ηδη εχω. Δυο δρομοι φαινεται οτι υπαρχουν απο οτι βρηκα μεχρι στιγμης, ειτε δυο νουμερα της ιδιας εταιριας σε μια sim της εταιριας, ειτε δυο νουμερα διαφορετικων παρόχων σε dual sim holder με το μειονεκτημα οτι υπαρχουν περιορισμοι στην χρηστικοτητα σε αυτη την περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelkoo Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 κανένας δεν έχει σχόλιο να κάνει? δεν το περίμενα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 και σε έμενα έχει τύχει να γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή μια φορά πήρα στο 1250 για κοσμοτε και συνδέθηκα από λάθος μου με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και το έκλεισα αμέσως. λίγο μετά δέχτηκα μια κλήση από τον αριθμό 744 και το υπέθεσα σε αυτό. αλλά τις επόμενες ημέρες δέχτηκα κλήσεις και από άλλου τέτοιου είδους αριθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babism3 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εδω μεσα ασχολειται με commissioning σταθμων cosmote NOKIA η' ERICSSON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 μια ερώτηση έστω ότι έχουμε 2 κινητά με mini usb θύρα , γίνετε να συνδεθούν μεταξύ τους μονο με καλώδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 αυτό που λες φίλε το έχω δοκιμάσει με usb σε wm κινητά. 1 ναι μεν είναι εφικτό αλλά επειδή η θήρα εξόδου δεν παράγει volt αλλά μόνο δέχεται λόγο φόρτισης και υπολογιστή πρέπει η συσκευή που θα συνδεθεί η κάποια μονάδα εισόδου(ποντίκι κοκ) να έχει δικιά της τροφοδοσία για να λειτουργήσει. ο δημιουργός του προγράμματος ανέβασε το πρόγραμμα. http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-zeno-usb-host-drivers.html τροφοδοτικά. http://tabletblog.com/2006/01/usb-power-injector-for-usb-host-mode.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 σωστος! δεν το ειχα σκεφτει ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 καλημέρα, θα μπορούσαμε να κάνουμε μια εκτίμηση πάνω-κάτω για το ποιά είναι τα πρώτα 10 τηλέφωνα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα; δεν ρωτάω για τα 10 καλύτερα άλλα τα 10 τηλέφωνα που έχουν οι περισσότεροι, δηλ τα 10 δημοφιλέστερα. ρωτάω γιατί θέλω να τα συμπεριλάβω σε μια αξιολόγηση. Θα ήταν ανώφελο να ζητήσω να αξιολογηθούν τηλήφωνα που δεν διαθέτουν αρκετοί χρήστες στην Ελλάδα. Αντίθετα θα ήταν πολύ χρήσιμη μια αξιολόγηση ενός μοντέλου που έχει "πουλήσει" αρκετά και το κατέχουν πολλά άτομα. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Δε νομίζω εδώ να πάρεις μια τεκμηριωμένη απάντηση αλλά απόψεις που θα ποικίλλουν. Για παράδειγμα, πιστεύω πως το iPhone πρέπει να είναι σίγουρα στην δεκάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 ε, καλά, πάνω-κατω σίγουρα θα υπάρξουν διαφορετικές απόψεις άλλα μια ιδέα θέλω να έχω Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία συσκευών που εκτιμώ ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν 10. Εντούτοις, σαν εναλλακτική, θα μπορούσες να κάνεις μια βόλτα στα threads των διαφόρων κατασκευαστών σε αυτό το forum και να ξεχωρίσεις τις συσκευές ανάλογα με την κινητικότητά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 εγώ πάλι πιστεύω ότι υπάρχουν καποιοι που γνωρίζουν πάνω-κάτω να μου πουν μερικά μοντέλα (όχι 10 μερικά) που σίγουρα έχουν κάνει τρελές πωλήσεις και τα έχουν οι πιο πολλοί. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Ίδωμεν λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 1. Htc HD2 2. Htc HD 3. Htc pro2 4. iPhone 3gs 5. Nokia n97 6. Samsung omnia HD 7. Samsung i8000 ( omnia 2) 8. Se experia x2 Φυσικά αυτό είναι ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Φίλε μου, δεν μπορεί να γνωρίζει ο καθένας ποιά είναι τα δημοφιλέστερα κινητά, δεδομένου πως δεν είναι εμπορικό κατάστημα. Ακόμα και όσοι ασχολούνται με τις στατιστικές δεν δημοσιεύουν προσωπικές απόψεις, αλλά κατόπιν έρευνας στο χώρο πωλήσεων....Η έρευνά σου είναι τελείως άτοπη αν το δεδομένο είναι τα δημοφιλέστερα....Θα μπορούσες να ζητήσεις όμως τα πιό τεχνολογικά προηγμένα, τα ομορφότερα σε εμφάνιση, ή τέλος αυτά που θα ήθελαν να κατέχουν.... Τις πληροφορίες για τα δημοφιλέστερα μόνο στα σημεία πώλησης, κανένας που δεν βρίσκεται στην αγορά δεν μπορεί να έχει τεκμηριωμένη άποψη γι αυτό, η δε εκτιμησή επ' αυτού είναι τελείως άσχετη και τυχάρπαστη....:O Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Υποστηρίζει καμια εταιρεία στην ελλάδα CDMA, ή είναι στα σχέδιά της? Θέλω να πάρω το LG Dare, από την Verizon Αμερικής, αλλά δε λειτουργεί με gsm Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 (Σχεδόν) 100% δεν υπάρχουν τέτοια δίκτυα στην Ελλάδα. Σκέψου ότι τα CDMA κινητά δεν διαθέτουν υποδοχή για SIM κάρτα οπότε δεν θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις εδώ Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Καλά, και πώς λειτουργούν? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Ίσως καταλάβεις από εδώ κάτι http://en.wikipedia.org/wiki/Cdma Γενικά, απ'ότι διάβασα υπάρχουν δίκτυα που υποστηρίζουν SIM στο CDMA (Κίνα) αλλά όχι στην Αμερική και στην πλειοψηφία των χωρών. Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Υποστηρίζει καμια εταιρεία στην ελλάδα CDMA, ή είναι στα σχέδιά της? Θέλω να πάρω το LG Dare, από την Verizon Αμερικής, αλλά δε λειτουργεί με gsm αμα παρεις κινητο απο Verizon ειναι σιγουρο οτι στην Ελλαδα και στην Ευρωπη δεν θα δουλευει.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Kρίμα, είναι από τα λίγα κινητά που μου άρεσε ΠΟΛΥ. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts