sakaflias Δημ. June 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Βγαίνω εξω και βλεπω ολες τις γκομενες με την νέα μοδα: φαρδιά φουστα ξερετε αυτες με το φραμπαλα και απο πανω ολη πλατη εξω!!! Ρε θα μας χαζέψουν :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εννοειται με σαγιοναρα και γυαλια Rayban, ε PowerZ; :) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εννοειται με σαγιοναρα και γυαλια Rayban, ε PowerZ; :) Μα φυσικά... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Κοιταξε εισαι απολυτος και θα σε μαλωσω! :p Δεν φορανε μονο αυτες τις φουστες που ειναι σαν τσιγκανες αλλα και βερμουδες που ειναι τυχαιως ολες ιδιες... :) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 φιλε μου με βρισκεις συμφωνο 100% φετος ειναι καλυτερα απο καθε αλλη χρονια,βρε μηπως πανε να μας τρελανουν καλα,καλα??? :p Πέρνα μια βόλτα από το Πλαίσιο να δεις τι υπαλλήλους έχουν φέρει... Μου πέσαν τα σαγόνια πάλι :w00t: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Πέρνα μια βόλτα από το Πλαίσιο να δεις τι υπαλλήλους έχουν φέρει... Μου πέσαν τα σαγόνια πάλι :w00t: Εμπόριο υπολογιστών κάνουν ή σάρκας; :confused: :w00t: :shifty: :p :lol: :lol: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Πέρνα μια βόλτα από το Πλαίσιο να δεις τι υπαλλήλους έχουν φέρει... Μου πέσαν τα σαγόνια πάλι :w00t: Ωχ κατάλαβα τι τεχνική άποψη θα εχουν... :p :lol: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Βγαίνω εξω και βλεπω ολες τις γκομενες με την νέα μοδα: φαρδιά φουστα ξερετε αυτες με το φραμπαλα και απο πανω ολη πλατη εξω!!! Ρε θα μας χαζέψουν ναι,ναι ειδες? :D ολο νεες μοδες βρισκουν οι ατιμες για να μας παραπλανουν :p Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Εννοειται με σαγιοναρα και γυαλια Rayban, ε PowerZ; :) αυτη η σαγιοναρα πολυ μου την δινει..μα την αληθεια :O και για τα γυαλακια Rayban ξαναηρθαν στην μοδα και γεεεεεεεεεμισε ο τοπος παλι κλωνους.. αχ ατοιμη κοινωνια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Πέρνα μια βόλτα από το Πλαίσιο να δεις τι υπαλλήλους έχουν φέρει... Μου πέσαν τα σαγόνια πάλι :w00t: εμ θα σου λεει παρε αυτην την ati x8000*4632=678xt σε τιμη εκπληξη και θα την εχει κοντα στο στηθος της.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 αυτη η σαγιοναρα πολυ μου την δινει..μα την αληθεια :O και για τα γυαλακια Rayban ξαναηρθαν στην μοδα και γεεεεεεεεεμισε ο τοπος παλι κλωνους.. αχ ατοιμη κοινωνια.. αχαχαχαχα εχω ενα παιδι εδω κοντα μου που βαζει ray ban και μοιαζει σαν taly-ban :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 apo periergia... se pio plaisio les giati mou fenetai oti prepei na kano anavathmisi All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 apo periergia... se pio plaisio les giati mou fenetai oti prepei na kano anavathmisi Hρακλείου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Τελικα μαλλον ολοι πηγατε διακοπες και ξεχασατε να γυρισετε απο αυτα που ειδατε!!! ΧΑΜΟΣ.....ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ.... :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Genika to kalokairi protimo na forao vermoydes(oxi poly fardies omos)kai kontomanika mlpoyzakia.Ekeina xoris manikia den moy polyaresoyn... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Genika to kalokairi protimo na forao vermoydes(oxi poly fardies omos)kai kontomanika mlpoyzakia.Ekeina xoris manikia den moy polyaresoyn... βρε το ιδιο γουστο εχουμε? :D κι εγω φιλε μου θελω να ειμαι ανετος. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Αυτες ομως με τι θα ειναι....Α Ν Ε Τ Α !!!! :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Αυτες ομως με τι θα ειναι....Α Ν Ε Τ Α !!!! α,δε ξερω πρεπει να μαθουμε ομως :p Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 egw 8a pw oti kala kanoun kai ta bgazoun ola eksw gia na blepoume ti pernoume de adelfe...toulaxistwn de 8a perimenw thn parelash pia gia na dw pia exei ta pio omorfa podia :lol: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 egw 8a pw oti kala kanoun kai ta bgazoun ola eksw gia na blepoume ti pernoume de adelfe...toulaxistwn de 8a perimenw thn parelash pia gia na dw pia exei ta pio omorfa podia :lol: Το σπαστικό στην παρέλαση είναι ότι πολλές φοράνε καλτσόν... :( Δείξτε λίγο skinάκι ρε γμτ μην το κρύβετε :mad: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Genika to kalokairi protimo na forao vermoydes(oxi poly fardies omos)kai kontomanika mlpoyzakia.Ekeina xoris manikia den moy polyaresoyn... Κι εμένα, γι'αυτό όμως κάνουμε και μαύρισμα...οικοδομής...:) http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Το σπαστικό στην παρέλαση είναι ότι πολλές φοράνε καλτσόν... :( Δείξτε λίγο skinάκι ρε γμτ μην το κρύβετε :mad: :p A de me peirazei auto ta omorfa podia fenonte kai mesa apo to kalson :baby: :baby: Ante na dw pote 8a er8ei h wra na tis doume kai gymnes stous dromous :lol: kapoios loksos kapote 8a to kanei moda de mporei!! :lol: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Btw, ειδατε την φωτογραφιση που εκανε καποιος σε μια γεφυρα με 1500 γυμνους ανθρωπους; :p http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 1700 htan :p :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 1700 htan :p Καλα, συγγνωμη... :O :p http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts