shorai Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Λειτουργει αψογα??????? χαχαχαχαχαχαχα Φυσικά. Γέλα όσο θέλεις. Σαν υπηρεσία φαίνεται να έχει την καλύτερη υλοποίηση με διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 μ'αρέσει που ο άλλος τροποποίησε το μήνυμα να φαίνεται πιο κυριλέ και ο άλλος λέει γέλα όσο θέλεις χαχαχαχαχαχαχχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Φυσικά. Γέλα όσο θέλεις. Σαν υπηρεσία φαίνεται να έχει την καλύτερη υλοποίηση με διαφορά Το λες και μονος σου, φαινεται! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 λειτουργεί άψογα το volte vowifi? τι είναι αυτό ανέκδοτο.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις ανακάλυψα πως από τότε που ήρθε το VoLTE, δεν σε αφήνει να ρυθμίσεις την προώθηση κλήσεων από τη συσκευή. Είχα ρυθμισμένο όταν είναι εκτός δικτύου να πηγαίνει στον τηλεφωνητή, και ήθελα να το αλλάξω ορίζοντας να καλεί τον άλλο αριθμό μου. Κλείνοντας τον αριθμό, συνεχίζει να προωθεί στον τηλεφωνητή. Sent from my SM-G970F είναι κλασικό πρόβλημα διάβασα και στην cote και συμβαίνει για κάποιο λόγο σε ορισμένα firmware συσκευών. Ενεργοποιοντας το vowifi (χωρίς να δουλεύει το volte) σε δυο νούμερα που τρέχουν σε ίδια συσκευή (global) αλλα η μια αγορασμενη απο κινα με stable και η αλλη απο plaisio αλλα με dev η πρώτη αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με εσένα το οποίο έπειτα απο πολλά τηλεφωνήματα στο support και δοκιμές διορθώθηκε μόνο οταν απενεργοποιήθηκε το vowifi από πλευράς τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 λειτουργεί άψογα το volte vowifi? τι είναι αυτό ανέκδοτο.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είναι κλασικό πρόβλημα διάβασα και στην cote και συμβαίνει για κάποιο λόγο σε ορισμένα firmware συσκευών. Ενεργοποιοντας το vowifi (χωρίς να δουλεύει το volte) σε δυο νούμερα που τρέχουν σε ίδια συσκευή (global) αλλα η μια αγορασμενη απο κινα με stable και η αλλη απο plaisio αλλα με dev η πρώτη αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με εσένα το οποίο έπειτα απο πολλά τηλεφωνήματα στο support και δοκιμές διορθώθηκε μόνο οταν απενεργοποιήθηκε το vowifi από πλευράς τους. Ε μα τι να λέμε, ο άλλος θέλει native υποστήριξη και τους παίρνει τηλέφωνο και δηλώνει ψευδως ότι έχει iPhone 8.. και μετά ρωτάει γιατί δεν λειτουργεί σωστά στη κινεζική συσκευή του. Μη ξεχνάμε ότι η Voda είναι η μοναδική που παρέχει voWIFI για όλους μέσω της εφαρμογης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 λειτουργεί άψογα το volte vowifi? τι είναι αυτό ανέκδοτο.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είναι κλασικό πρόβλημα διάβασα και στην cote και συμβαίνει για κάποιο λόγο σε ορισμένα firmware συσκευών. Ενεργοποιοντας το vowifi (χωρίς να δουλεύει το volte) σε δυο νούμερα που τρέχουν σε ίδια συσκευή (global) αλλα η μια αγορασμενη απο κινα με stable και η αλλη απο plaisio αλλα με dev η πρώτη αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με εσένα το οποίο έπειτα απο πολλά τηλεφωνήματα στο support και δοκιμές διορθώθηκε μόνο οταν απενεργοποιήθηκε το vowifi από πλευράς τους. Και στην Cosmote όντως γίνεται κάτι παρόμοιο, αλλά τελικά εκεί μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις αν χρησιμοποιείς συσκευή συμβατή με VoLTE. Κοινώς σε παλιότερες συσκευές δεν σου επιτρέπει να αλλάξεις κάτι. Εδώ βλέπω πως δεν σε αφήνει ούτε στην υποστηριζόμενη συσκευή. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ε μα τι να λέμε, ο άλλος θέλει native υποστήριξη και τους παίρνει τηλέφωνο και δηλώνει ψευδως ότι έχει iPhone 8.. και μετά ρωτάει γιατί δεν λειτουργεί σωστά στη κινεζική συσκευή του. Μη ξεχνάμε ότι η Voda είναι η μοναδική που παρέχει voWIFI για όλους μέσω της εφαρμογης.. To για όλους δεν ισχύει. Αν ήταν για όλους η εφαρμογή τους θα δούλευε πχ στο leeco le max 2 μου αλλά δεν συνδέεται.. Ισως να δουλεύει σε περισσότερους απο την cosmote μέσω της εφαρμογής της αλλά όχι για όλους.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 To για όλους δεν ισχύει. Αν ήταν για όλους η εφαρμογή τους θα δούλευε πχ στο leeco le max 2 μου αλλά δεν συνδέεται.. Ισως να δουλεύει σε περισσότερους απο την cosmote μέσω της εφαρμογής της αλλά όχι για όλους.. Φαντάσου ότι δουλεύει ακόμη και σε redmi 3 των 60 ευρώ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ενεργοποίησα το WiFi calling στο Note 8,αλλά αν το γυρίσω σε Flight mode δεν δουλεύει... Μήπως κάτι δεν κάνω καλά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ενεργοποίησα το WiFi calling στο Note 8,αλλά αν το γυρίσω σε Flight mode δεν δουλεύει... Μήπως κάτι δεν κάνω καλά;;; Από την εξυπηρέτηση της Vodafone το ενεργοποίησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Από την εξυπηρέτηση της Vodafone το ενεργοποίησες; Ναι σήμερα το πρωί,μαζί με το VoLTE... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ναι σήμερα το πρωί,μαζί με το VoLTE... Χαζές ερωτήσες αλλά καλύτερα να τις κάνω. Επανεκκίνηση το κινητό το έκανες; Από τις ρυθμίσεις της συσκευής το ενεργοποίησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ενεργοποίησα το WiFi calling στο Note 8,αλλά αν το γυρίσω σε Flight mode δεν δουλεύει... Μήπως κάτι δεν κάνω καλά;;; Κλασικό πρόβλημα και λέω κλασικό γιατί η εφαρμογή παει για πινακίδες φιλπα και το wifi calling δεν δουλεύει σε flight mode. Εκτός από αυτό μια φορα που το δούλεψα έτσι οπως θέλουν οι/ο dev απο την voda και όχι όπως έτσι είναι λογικό να δουλεύει.. μου εφαγε την μπαταρία όπως δεν εχω δει ξανα Ποτε και δίνοντας χρόνους στα στατιστικά της μπαταρίας που δεν ηταν δυνατόν να συμβαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Χαζές ερωτήσες αλλά καλύτερα να τις κάνω. Επανεκκίνηση το κινητό το έκανες; Από τις ρυθμίσεις της συσκευής το ενεργοποίησες; Όπως τα γράφεις ακριβώς...Βασικά μου είχε βγει στην τελευταία αναβάθμιση το εικονίδιο του WiFi calling,αλλά στο ρυθμίσεις συνδέσεις, δίκτυα κινητής,το VoLTE υπήρχε αλλά χωρίς επιλογή να μπορείς να το ενεργοποιήσεις...Όταν σήμερα το ενεργοποιησαν,άνοιξε και η επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Εγω εχω το p30 pro με CU απο τον Μαιο και το wifi calling ειχε σταματησει να μου δουλευει καπου στον Ιούνιο. Από την τεχνικη υποστηριξη ειχαν σηκωσει τα χερια ψηλα. Μια μερα εβαλα μια καρτα sim Cosmote και μου εβγαλε σαν update το patch της Cosmote που ηταν καποια MB. Aπο τοτε μου δουλευει ρολοι και το wifi calling και το VoLTE παροτι εχω μονο την καρτα CU μεσα. Εχω μεινει με το patch της Cosmote το οποιο ενημερωνεται κιολας, διχως να εχω καρτα Cosmote. Δεν εχω καταφερει να βρω καποιον τροπο ωστε να μου βγαλει σαν update το patch της Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 τελικά το θέμα wifi-calling και εταιρικές συνδέσεις το ρίξανε στα βράχια ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Δουλεύει κανονικά Σε όλους ή σε μεμονωμένες περιπτώσεις, γιατί σε εμένα δεν... Μπας και χρειάζεται ενεργοποίηση με μήνυμα σε κάποιο πενταψηφιο? sent from Mi9T pro Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Σε όλους ή σε μεμονωμένες περιπτώσεις, γιατί σε εμένα δεν... Μπας και χρειάζεται ενεργοποίηση με μήνυμα σε κάποιο πενταψηφιο? sent from Mi9T pro θελει επικοινωνια με τη vodafone εστω και μεσω chat απο την εφαρμογη Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Εγω εχω το p30 pro με CU απο τον Μαιο και το wifi calling ειχε σταματησει να μου δουλευει καπου στον Ιούνιο. Από την τεχνικη υποστηριξη ειχαν σηκωσει τα χερια ψηλα. Μια μερα εβαλα μια καρτα sim Cosmote και μου εβγαλε σαν update το patch της Cosmote που ηταν καποια MB. Aπο τοτε μου δουλευει ρολοι και το wifi calling και το VoLTE παροτι εχω μονο την καρτα CU μεσα. Εχω μεινει με το patch της Cosmote το οποιο ενημερωνεται κιολας, διχως να εχω καρτα Cosmote. Δεν εχω καταφερει να βρω καποιον τροπο ωστε να μου βγαλει σαν update το patch της Vodafone... Στο εβγαλε αυτοματα γιατι σε εμενα (αφου εκανα αυτο που γραφεις) δεν εβγαλε τιποτα και λειτουργουσαν ολα κανονικα wifi kai volte στη cosmote. Ενω σε βονταφον δεν βγαζει το volte ολα τα αλλα λειτουργουν μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 θελει επικοινωνια με τη vodafone εστω και μεσω chat απο την εφαρμογη όντως μέτα από επικοινωνία το βράδυ του Σαββάτου πριν από λίγα λεπτά ενεργοποιήθηκε . Για να δούμε ...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Η ενδειξη volte εμφανίζεται σε κανένάν σάς ή άκόμα ετσι είναι? Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Η ενδειξη volte εμφανίζεται σε κανένάν σάς ή άκόμα ετσι είναι? Τα ίδια είναι ακόμα σε S8/9 και με το 2ο να έχει πάρει και δύο πρόσφατα update. Το θέμα που προκαλεί εντυπωση ειναι, όπως ανέφερα παλαιότερα, ότι σε άλλα Samsung η ένδειξη υπάρχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Τα ίδια είναι ακόμα σε S8/9 και με το 2ο να έχει πάρει και δύο πρόσφατα update. Το θέμα που προκαλεί εντυπωση ειναι, όπως ανέφερα παλαιότερα, ότι σε άλλα Samsung η ένδειξη υπάρχει! Σοβαρα??Πως και ετσι...?Θα μας τρελλανει αυτη η βονταφον.Και γω s9 plus δε την βλεπω και ειπα να ρωτήσω μηπως φταιει τιποτα σε μενα... Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Στο εβγαλε αυτοματα γιατι σε εμενα (αφου εκανα αυτο που γραφεις) δεν εβγαλε τιποτα και λειτουργουσαν ολα κανονικα wifi kai volte στη cosmote. Ενω σε βονταφον δεν βγαζει το volte ολα τα αλλα λειτουργουν μια χαρα. P30 pro εχεις; Για στείλε ενα screenshot με την εκδοση που φορας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts